ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1181
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1181 of 1380 FirstFirst ... 18168110811131117111791180118111821183119112311281 ... LastLast
Results 17,701 to 17,715 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by haritini86 View Post
    τι γυμναστικη κανετε;
    Εκτός από το περπάτημα, που είναι κάποια χιλιόμετρα κάθε μέρα, κάνω λίγα μόνο λεπτά την εβδομάδα κάποιες απλές ασκήσεις για να διατηρήσω την ευλυγισία και τη δύναμή μου.

σας βοηθαει ψυχολογικα;
    Δεν ξέρω. Δε χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια σε κάτι.

τα βιντεο για γυμναστικη στο σπιτι πιστευετε εχουν καποιο αποτελεσματα;
    οχι για χασιμο βαρους αλλα για χασιμο ποντων μαζεμα και ετσι
    Μπορείς να φέρεις κάποιο παράδειγμα;

Banned
    https://youtu.be/UBMk30rjy0o

κατι τετοιο

Senior Member
    https://youtu.be/UBMk30rjy0o
    κατι τετοιο
    Εντάξει, κατάλαβα. Φαίνεται να είναι ένα καλό πακέτο ασκήσεων. Αλλά η συγκεκριμένη που το παρουσιάζει βρίσκεται προφανώς σε εξαιρετική φυσική κατάσταση (ρίχνει και 15 κάμψεις για πλάκα ).

Επίσης για να φέρεις εις πέρας ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να μην πονάς και να έχεις σχετικά μικρό βάρος. Έχοντας υπόψιν τέτοιες παραμέτρους μπορείς να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post

Ρε παιδιά εσάς δεν σας χάλασε η αλλαγή της ώρας;
    Εμένα με χάλασε. Πάντα με χαλάει αυτή η αλλαγή στην χειμερινή ώρα. Εκνευρίζομαι που νυχτώνει τόσο νωρίς και νιώθω συνεχώς ότι δεν προλαβαίνω να δω την μέρα.

george1520
    Guest
    Ακριβώς. Συν ότι η μέρα μικραίνει κιόλας.

Banned
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Εντάξει, κατάλαβα. Φαίνεται να είναι ένα καλό πακέτο ασκήσεων. Αλλά η συγκεκριμένη που το παρουσιάζει βρίσκεται προφανώς σε εξαιρετική φυσική κατάσταση (ρίχνει και 15 κάμψεις για πλάκα ).

Επίσης για να φέρεις εις πέρας ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να μην πονάς και να έχεις σχετικά μικρό βάρος. Έχοντας υπόψιν τέτοιες παραμέτρους μπορείς να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου.
    δεν εχω θεμα με τα κιλα δλδ δεν θελω να χασω αλλα πιο πολυ για την χαλαρωση

κανω pushups αναλογα 10-15 συνεχομενα και σχεδον σε 3-5 σετ και με αλλες ασκησεις

λες καλο θα ειναι να βρω ασκησεις να με βολευουν να μην τις βαριεμαι;

Senior Member
    δεν εχω θεμα με τα κιλα δλδ δεν θελω να χασω
    Το να μη θέλεις να χάσεις κιλά είναι ένα θέμα. Κάποιο άλλο όμως είναι να έχεις ήδη λίγα κιλά για να μπορείς να εκτελείς με σχετική άνεση αυτές τις ασκήσεις. Π.χ. αν είσαι 1.60 σε ύψος, καλό θα είναι το βάρος σου να είναι κάτω από 50 κιλά. Αλλιώς μπορεί να δυσκολευτείς αρκετά. Όχι ότι δε γίνεται με πιο πολλά κιλά· γίνεται, αλλά θα είναι περισσότερο επίπονο.

αλλα πιο πολυ για την χαλαρωση
    Ποια χαλάρωση;

λες καλο θα ειναι να βρω ασκησεις να με βολευουν να μην τις βαριεμαι;
    Όχι μόνο να μην τις βαριέσαι αλλά και να μη σε καταπονούν ιδιαίτερα με κάποιο τρόπο. Η σωματική κατασκευή, και δε μιλάμε μόνο για το βάρος, μπορεί να είναι εμπόδιο στην εκτέλεση ορισμένων ασκήσεων. Δεν πρέπει να προσπαθείς πέρα από τα όρια που έχει το σώμα σου, γιατί κινδυνεύεις με πόνους στην καλύτερη περίπτωση και τραυματισμό στη χειρότερη.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    10 χρονια και βαλε απο τα 20 ως τα 30 τους παριστανα τον μαυροφορεμενο καταθλιπτικο που γυρισε μολις απο κηδεια ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ να εκνευριζεται και ολα πηγαιναν ρολοι οταν πεταξα το πεπλο τοτε ειδα ποιοι ειναι πραγματικα και τοτε τα αισθηματα φρικης μεσα μου εγιναν απεριγραπτα γιατι ο θεος εφτιαξε τον ανθρωπο με αγαπη ενω αυτοι ηταν πολεμιοι του θεου και το μισος τους για το συνανθρωπο τους ηταν η τροφη τους ειναι απολυτως αποφασισμενος πλεον και το καλο μου προσωπο θα το διξω μονο σε οπιον το αξιζει
    Διότι πριν τη συμπεριφορά σου την εκλάμβαναν ως υποταγή σου σ' αυτούς. Παρίστανες τον μαυροφορεμένο καταθλιπτικό επειδή σε φοβέρησαν, επειδή τους φοβήθηκες, επειδή εκλειπαρούσες τη φιλία και την παρέα τους, επειδή ήθελες να μην σε ενοχλούν, επειδή ήθελες να δείχνεις ότι πας με τα δικά τους τα νερά και ούτω καθεξής συναφές, δλδ η συμπεριφορά σου ευθυγραμμιζόταν με το πως αυτοί σε ήθελαν. Υπέβαλλες δλδ τον εαυτό σου σε καταπίεση έκφρασης για χάρη τους για τους λόγους που προείπα.
    Μετά, το πέταγμα του πέπλου, γι αυτούς ήταν σαν να έκανες επανάσταση και έτρεξαν να σε καταστείλουν. Πριν σε είχαν για τον εύκολο και τον παλαβό. Επικροτώ την επανάσταση σου (μικρή ή μεγάλη) διότι τους έδωσες να καταλάβουν ότι δεν είσαι προβλέψιμος, ότι κόβει ο νους σου, ότι εισαι υπολογίσημος.
    γιάννης

Banned
    Το να μη θέλεις να χάσεις κιλά είναι ένα θέμα. Κάποιο άλλο όμως είναι να έχεις ήδη λίγα κιλά για να μπορείς να εκτελείς με σχετική άνεση αυτές τις ασκήσεις. Π.χ. αν είσαι 1.60 σε ύψος, καλό θα είναι το βάρος σου να είναι κάτω από 50 κιλά. Αλλιώς μπορεί να δυσκολευτείς αρκετά. Όχι ότι δε γίνεται με πιο πολλά κιλά· γίνεται, αλλά θα είναι περισσότερο επίπονο.

Ποια χαλάρωση;

Όχι μόνο να μην τις βαριέσαι αλλά και να μη σε καταπονούν ιδιαίτερα με κάποιο τρόπο. Η σωματική κατασκευή, και δε μιλάμε μόνο για το βάρος, μπορεί να είναι εμπόδιο στην εκτέλεση ορισμένων ασκήσεων. Δεν πρέπει να προσπαθείς πέρα από τα όρια που έχει το σώμα σου, γιατί κινδυνεύεις με πόνους στην καλύτερη περίπτωση και τραυματισμό στη χειρότερη.
    ειμαι 33 βλεπω τα μπρατσα να σακουλιαζουν αυτη πχ την χαλαρωση

η στα μπουτια η την μπακα

τετοια σημεια που οσο περνουν τα χρονια γινονται πετσες

θεμα με κιλα δεν εχω ξερω να ραβω το στομα μου απλα ξερω τον εαυτο μου πως οτι παραπανω να φαω ακομα και αερα θα το βαλω βαρος

Senior Member
    Ακριβώς. Συν ότι η μέρα μικραίνει κιόλας.
    Η μέρα έχει αρχίσει και μικραίνει αισθητά έτσι κι αλλιώς καιρό τώρα. Οπότε πάνω που πας να συνηθίσεις αυτό έρχεται και η αλλαγή ώρας που κάνει την μέρα να φαίνεται ακόμα μικρότερη και φρικάρεις.
    Αυτό παθαίνω μια ζωή τώρα κάθε τέτοια εποχή.

Εντάξει θα το συνηθίσουμε κι αυτή τη φορά....αλλά κάθε φορά μου φαίνεται μεγάλη βλακεία.

Senior Member
    ειμαι 33 βλεπω τα μπρατσα να σακουλιαζουν αυτη πχ την χαλαρωση
    η στα μπουτια η την μπακα
    τετοια σημεια που οσο περνουν τα χρονια γινονται πετσες
    Μου φαίνεται περίεργο να μιλάς για χαλάρωση από τα 33. Έχω πολλά περισσότερα χρόνια στη ράχη μου απ' ότι εσύ και για την ώρα δεν υπάρχει ίχνος χαλάρωσης στα σημεία που αναφέρεις. Μήπως είχες περιόδους με μεγάλες και σχετικά γρήγορες μεταβολές στο βάρος σου; Το λέω γιατί έχω διατηρήσει ως σήμερα το βάρος που είχα βγαίνοντας από την εφηβεία, με μικρές μόνο αυξομειώσεις (1-2 κιλά). Ίσως να υπάρχουν και γενετικοί παράγοντες σ' αυτό, αλλά πιστεύω ότι οι απότομες μεταβολές βάρους έχουν μεγάλη σημασία.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Η μέρα έχει αρχίσει και μικραίνει αισθητά έτσι κι αλλιώς καιρό τώρα. Οπότε πάνω που πας να συνηθίσεις αυτό έρχεται και η αλλαγή ώρας που κάνει την μέρα να φαίνεται ακόμα μικρότερη και φρικάρεις.
    Αυτό παθαίνω μια ζωή τώρα κάθε τέτοια εποχή.

Εντάξει θα το συνηθίσουμε κι αυτή τη φορά....αλλά κάθε φορά μου φαίνεται μεγάλη βλακεία.
    Λένε πως αυτή την εποχή ο περισσότερος κόσμος πέφτει ψυχολογικά... Άσε που λένε να κρατήσουν αυτή την ώρα.. Ολοχρονα να τρέχουμε την ώρα από πίσω. Εγώ νιώθω ότι τρέχω να προλάβω τα πάντα πριν νυχτώσει...

Banned
    Μου φαίνεται περίεργο να μιλάς για χαλάρωση από τα 33. Έχω πολλά περισσότερα χρόνια στη ράχη μου απ' ότι εσύ και για την ώρα δεν υπάρχει ίχνος χαλάρωσης στα σημεία που αναφέρεις. Μήπως είχες περιόδους με μεγάλες και σχετικά γρήγορες μεταβολές στο βάρος σου; Το λέω γιατί έχω διατηρήσει ως σήμερα το βάρος που είχα βγαίνοντας από την εφηβεία, με μικρές μόνο αυξομειώσεις (1-2 κιλά). Ίσως να υπάρχουν και γενετικοί παράγοντες σ' αυτό, αλλά πιστεύω ότι οι απότομες μεταβολές βάρους έχουν μεγάλη σημασία.
    ναι εχω χασει σε λιγο διαστημα πολλα κιλα

αυτο συνεβη 2-3 φορες μεσα σε δεκα χρονια τελευταια

ξερω και αλλα ατομα στην ηλικια μου με περισσοτερη χαλαρωση και κυταριτιδα ποτ ακομα δεν εχω ευτυχως

τι να πω

απλα ηθελα να κανω ενα προγραμμα με ασκησεις στο σπιτι ετσι για να ειναι σε εγρηγορση οι μυς πιο πολυ

για να χασω η να βαλω κιλα ξερω τους τροπους

με την γυμναστικη ακομα εχω θεμα

και σε γυμναστηριο που εχω παει δεν ειδα αμαν τα αποτελεσματα αλλα ειχα σφιξει και μαζεψει ποντους

επειδη οικονομικα δεν παιζει να το ξανα συνεχισω ελεγα για διαδρομο στο σπιτι αλλα και για αυτο ζοριζομαι πια οικονομικα

τεσπα θα κοιταξω βιντεο και οτι μου ερθει ευκολο

Senior Member
    ναι εχω χασει σε λιγο διαστημα πολλα κιλα
    αυτο συνεβη 2-3 φορες μεσα σε δεκα χρονια τελευταια
    OK, αυτό εξηγεί πολλά.

ξερω και αλλα ατομα στην ηλικια μου με περισσοτερη χαλαρωση και κυταριτιδα ποτ ακομα δεν εχω ευτυχως
    τι να πω
    Ε, ας πω τότε εγώ : αφού απέφυγες την κυτταρίτιδα ως τα 33, είσαι τζιτζί.

επειδη οικονομικα δεν παιζει να το ξανα συνεχισω ελεγα για διαδρομο στο σπιτι αλλα και για αυτο ζοριζομαι πια οικονομικα

τεσπα θα κοιταξω βιντεο και οτι μου ερθει ευκολο
    Αν υπάρχει οικονομικό θέμα, μπορείς να τα καταφέρεις και στο σπίτι. Το κυριότερο πρόβλημα είναι το κίνητρο για να ξεκινήσεις και να μπεις σ' ένα πρόγραμμα. Αν όμως αρχίσεις και το κάνεις συστηματικά, πιστεύω ότι θα δεις κάποια βελτίωση. Ακόμα και με μικρό (οπτικά) αποτέλεσμα, ο οργανισμός σου θα ωφεληθεί από την άσκηση.

Καλό είναι όμως να έχεις και κάποια ήπια αερόβια άσκηση, όπως το έντονο περπάτημα. Κάτι τόσο απλό μπορεί να έχει σημαντικό αποτέλεσμα σε μηρούς/γλουτούς, συν τα οφέλη στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Senior Member
    Λένε πως αυτή την εποχή ο περισσότερος κόσμος πέφτει ψυχολογικά...
    Κάτι που δεν ισχύει για μένα. Νιώθω θαυμάσια αυτή την εποχή, με τα σκοτάδια, τις ομίχλες, τις βροχές, τα χιόνια ... Γεμίζουν οι μπαταρίες μου.

Άσε που λένε να κρατήσουν αυτή την ώρα.. Ολοχρονα να τρέχουμε την ώρα από πίσω. Εγώ νιώθω ότι τρέχω να προλάβω τα πάντα πριν νυχτώσει...
    Αυτό μπορεί να οφείλεται όχι στην ώρα καθεαυτή αλλά στην αλλαγή που γίνεται δύο φορές το χρόνο. Πάντως οι μελέτες (ορίστε μια φρέσκια από προχθές) δείχνουν ότι η μετάβαση στη θερινή ώρα είναι επιβλαβής για τον εγκέφαλο και το καρδιαγγειακό σύστημα, λόγω της διαταραχής που προκαλεί στον κιρκάδιο κύκλο.