ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1182
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1182 of 1380 FirstFirst ... 18268210821132117211801181118211831184119212321282 ... LastLast
Results 17,716 to 17,730 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Κάτι που δεν ισχύει για μένα. Νιώθω θαυμάσια αυτή την εποχή, με τα σκοτάδια, τις ομίχλες, τις βροχές, τα χιόνια ... Γεμίζουν οι μπαταρίες μου.

Αυτό μπορεί να οφείλεται όχι στην ώρα καθεαυτή αλλά στην αλλαγή που γίνεται δύο φορές το χρόνο. Πάντως οι μελέτες (ορίστε μια φρέσκια από προχθές) δείχνουν ότι η μετάβαση στη θερινή ώρα είναι επιβλαβής για τον εγκέφαλο και το καρδιαγγειακό σύστημα, λόγω της διαταραχής που προκαλεί στον κιρκάδιο κύκλο.
    Μαρεσει ο χειμώνας.. Το κρύο.. Αλλά δεν μαρεσει που νυχτώνει τόσο νωρίς. Συν ότι άλλαξε και η ώρα. Η νύχτα είναι ατελείωτη και η μέρα μικρή..

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by haritini86 View Post
    https://youtu.be/UBMk30rjy0o

κατι τετοιο
    Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ καλό για αυτό που θέλεις εσύ την σύσφιξη..
    Θα μπορούσες να βρεις διαφορά τέτοια πρόγραμμα και να τα κάνεις εναλλάξ κάθε μέρα γιατί καταντάει κουραστικό μόνο ένα και όντως θα βαρεθείς.
    Εγώ ενω δεν χρειάζεται να χάσω κιλά πάντα κάνω 20 λεπτά διάδρομο στο γυμναστήριο.
    Οπότε θα μπορούσες και εσύ να κάνεις πριν μια βόλτα για περπάτημα για μισή ώρα η μετά.

Banned
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ολους

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Διότι πριν τη συμπεριφορά σου την εκλάμβαναν ως υποταγή σου σ' αυτούς. Παρίστανες τον μαυροφορεμένο καταθλιπτικό επειδή σε φοβέρησαν, επειδή τους φοβήθηκες, επειδή εκλειπαρούσες τη φιλία και την παρέα τους, επειδή ήθελες να μην σε ενοχλούν, επειδή ήθελες να δείχνεις ότι πας με τα δικά τους τα νερά και ούτω καθεξής συναφές, δλδ η συμπεριφορά σου ευθυγραμμιζόταν με το πως αυτοί σε ήθελαν. Υπέβαλλες δλδ τον εαυτό σου σε καταπίεση έκφρασης για χάρη τους για τους λόγους που προείπα.
    Μετά, το πέταγμα του πέπλου, γι αυτούς ήταν σαν να έκανες επανάσταση και έτρεξαν να σε καταστείλουν. Πριν σε είχαν για τον εύκολο και τον παλαβό. Επικροτώ την επανάσταση σου (μικρή ή μεγάλη) διότι τους έδωσες να καταλάβουν ότι δεν είσαι προβλέψιμος, ότι κόβει ο νους σου, ότι εισαι υπολογίσημος.
    ποτε δεν ευθυγραμιστκε πραγματικα απλα υποψιαζομουν οτι θα κανουν τα παντα ανω κατω αν δε το εκανα αυτο και οσο εβλεπα οτι τσιμπανε το συνεχιζα και ελεγα οσο με παιρνει δε θα μπω σε συγκρουση αλλα δε γινοταν να τους δουλευω δια παντως για εδω ηρθα για να αλαξω το κοσμο και αυτο δε γινετε για πολυ στα κρυφα ομως λεω αληθεια οτι εγω δε γνωριζα γιατι ηρθα στο κοσμο αυτο και ολα αυτα τα εκανα υποσινεδητα αρα ειμουν σε κατασταση υπνωσης για πολα χρονια το οτι ο χειροτερος εχθρος μου ηταν αυτος που υποτιθετε ειμουν θαυμαστης του αυτο φυσικα δε το ηξερα το εμαθα ομως μετα..
    ετσι και αλλιως δε μπορουν να με αντιμετωπισουν πηγαινω πολυ γρηγοροτερα απ αυτους

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Λένε πως αυτή την εποχή ο περισσότερος κόσμος πέφτει ψυχολογικά... Άσε που λένε να κρατήσουν αυτή την ώρα.. Ολοχρονα να τρέχουμε την ώρα από πίσω. Εγώ νιώθω ότι τρέχω να προλάβω τα πάντα πριν νυχτώσει...
    Το ίδιο νιώθω κι εγώ, οτι δεν προλαβαινω την μερα.
    Εμένα εντωμεταξύ δεν μ αρεσει καν ο χειμωνας εκτός κι αν ειμαι διακοπες σε κανα χιονοδρομικο ξερω γω που δεν παιζει προς το παρον. Δεν έχω χειρότερο απ το να ανοίξω τα μάτια μου το πρωί και να δω ότι έξω είναι σκοτεινά απτην συννεφιά.
    Ισως παιζει ρολο κ το γεγονος οτι δουλευω απ το μεσημερι κ μετα, οποτε τον χειμωνα μεχρι να τελειωσω ειναι νυχτα κ πραγματικα δεν προλαβαινω να δω την μερα αν κατσει κ καμια δουλεια το πρωι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Κάτι που δεν ισχύει για μένα. Νιώθω θαυμάσια αυτή την εποχή, με τα σκοτάδια, τις ομίχλες, τις βροχές, τα χιόνια ... Γεμίζουν οι μπαταρίες μου.

.
    Από τι γεμίζουν; Απο υγρασία ;

Εντάξει ακόμα έχει καλό καιρό και δεν παραπονιέμαι, αλλά όταν αρχίζουν οι ατέλειωτες βροχες πραγματικά δεν την θελω την ζωή μου. Νιωθω ότι μουχλιάζω κι εγώ μαζί με τα ρούχα που δεν στεγνώνουν με τίποτα, βαριέμαι τις ομπρέλες , κρυώνω συνεχώς ...τι να μου αρέσει απο αυτό;
    Εγώ είμαι παιδί του ήλιου. Έχει ήλιο, είμαι καλά. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι έχω περισσότερο ανάγκη την φωτοσύνθεση κι απτα τα φυτά τα ίδια. Δεν έχω καλύτερο από ένα καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα με χειμωνιάτικο ήλιο.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το ίδιο νιώθω κι εγώ, οτι δεν προλαβαινω την μερα.
    Εμένα εντωμεταξύ δεν μ αρεσει καν ο χειμωνας εκτός κι αν ειμαι διακοπες σε κανα χιονοδρομικο ξερω γω που δεν παιζει προς το παρον. Δεν έχω χειρότερο απ το να ανοίξω τα μάτια μου το πρωί και να δω ότι έξω είναι σκοτεινά απτην συννεφιά.
    Ισως παιζει ρολο κ το γεγονος οτι δουλευω απ το μεσημερι κ μετα, οποτε τον χειμωνα μεχρι να τελειωσω ειναι νυχτα κ πραγματικα δεν προλαβαινω να δω την μερα αν κατσει κ καμια δουλεια το πρωι.
    Ίσως επειδή χάνεις όλη την μέρα σου. Η αλήθεια είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου η αλλαγή του καιρού. Εννοώ το διάστημα που αρχίζουν οι βροχές. Αυτή η συννεφιά αλλα μετά είμαι εντάξει. Προτιμάω τον χειμώνα. Βροχή, κρύο (καιρός για δύο). Κρυώνεις ντύνεσαι. Το καλοκαίρι είναι τόσο ζέστη που δεν αντέχεται (εδώ στην Κύπρο τουλάχιστον). Το μόνο του θετικό είναι ότι η μέρα είναι μεγάλη.

Ο μόνος εχθρός μας είναι το κακό κομμάτι του εαυτού μας, το οποίο τολμώ να πω ότι δεν το δημιουργήσαμε εμείς, και ο χώρος σ' αυτόν που επιτρέπουμαι σε τρίτους να εισχωρήσουν.
    γιάννης

Senior Member
    Ίσως επειδή χάνεις όλη την μέρα σου. Η αλήθεια είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου η αλλαγή του καιρού. Εννοώ το διάστημα που αρχίζουν οι βροχές. Αυτή η συννεφιά αλλα μετά είμαι εντάξει. Προτιμάω τον χειμώνα. Βροχή, κρύο (καιρός για δύο). Κρυώνεις ντύνεσαι. Το καλοκαίρι είναι τόσο ζέστη που δεν αντέχεται (εδώ στην Κύπρο τουλάχιστον). Το μόνο του θετικό είναι ότι η μέρα είναι μεγάλη.
    Εμένα μ αρεσει η ζέστη Κ λατρευω την θάλασσα!
    Κύπρο ε; Αχ ωραια...εκει έχετε περισσότερο καλοκαίρι

Τώρα το λέμε και πεθύμησα ήδη μπάνιο κ να σκεφτείς ότι μέχρι 2 σαβκα πριν έκανα το τελευταίο.

george1520
    Guest
    Είναι πιο ψηλές θερμοκρασίες από εσάς. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το καλοκαίρι και γ θάλασσα. Αλλά ο χειμώνας είναι καλύτερος.. Αλλά και πάλι τον βαριέσαι γιατί διαρκεί περισσότερο (όπως και το καλοκαίρι). Πλέον είναι σαν και έχουμε δύο εποχές.

Senior Member
    Είναι πιο ψηλές θερμοκρασίες από εσάς. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το καλοκαίρι και γ θάλασσα. Αλλά ο χειμώνας είναι καλύτερος.. Αλλά και πάλι τον βαριέσαι γιατί διαρκεί περισσότερο (όπως και το καλοκαίρι). Πλέον είναι σαν και έχουμε δύο εποχές.
    Ναι αυτό με τις εποχές ισχύει όντως, έχουν εξαφανιστεί πια άνοιξη και φθινόπωρο έτσι όπως τα χουμε καταφέρει με τον πλανήτη

george1520
    Guest
    Και το θέμα είναι ότι θα κανουμε κι άλλα. Είμαστε βλέπεις οι κυρίαρχοι. Έτσι νομίζουμε

Senior Member
    Η νύχτα είναι ατελείωτη και η μέρα μικρή..
    Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την αλλαγή ώρας. Η διάρκεια της μέρας είναι μικρή το χειμώνα (στα γεωγραφικά πλάτη της Μεσογείου και βορειότερα) είτε έχουμε τη χειμερινή είτε τη θερινή ώρα.

Από τι γεμίζουν; Απο υγρασία ;
    Και από υγρασία. Το νερό είναι φρεσκάδα και ζωή. Αλλά γενικά ξεκουράζομαι, νιώθω μια καταπραϋντική δράση πάνω μου, σαν να φεύγει μια φλεγμονή.

Εντάξει ακόμα έχει καλό καιρό και δεν παραπονιέμαι, αλλά όταν αρχίζουν οι ατέλειωτες βροχες πραγματικά δεν την θελω την ζωή μου. Νιωθω ότι μουχλιάζω κι εγώ μαζί με τα ρούχα που δεν στεγνώνουν με τίποτα, βαριέμαι τις ομπρέλες , κρυώνω συνεχώς ...τι να μου αρέσει απο αυτό;
    Σε μένα αρέσει αυτό ακριβώς. Το ότι έχει σκοτάδι, μπορεί να σιγοβρέχει με τις ώρες, ο καιρός είναι μουντός και γκρίζος, μ' αρέσει να βλέπω τα φύλλα των δέντρων να περιδινούνται στον αέρα, τη νύχτα να απλώνει το πέπλο της νωρίς ... Αλλά εγώ δεν κρυώνω ούτε χρησιμοποιώ ομπρέλες.

Εγώ είμαι παιδί του ήλιου. Έχει ήλιο, είμαι καλά. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι έχω περισσότερο ανάγκη την φωτοσύνθεση κι απτα τα φυτά τα ίδια. Δεν έχω καλύτερο από ένα καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα με χειμωνιάτικο ήλιο.
    Κι εγώ παιδί του σκότους. Υπάρχουν στιγμές, όταν χάνομαι με ζωηρό βήμα στις ομίχλες και τα σκοτάδια, που νιώθω ότι έχω γίνει ένα με τον καιρό. Είναι όμορφη αίσθηση να μη δυσανασχετείς και να δέχεσαι τα στοιχεία της φύσης όταν εκτίθεσαι έξω σ' αυτά.

Senior Member
    Νιωθω μεγαλη οικειοτητα με το φοιτητικο περιβαλλον και τη διαδικασια της μαθησης.