Results 17,746 to 17,760 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
11-11-2019, 22:29 #17746
Το αν οχι τωρα ποτε, ηταν το θετικο κινητρο που εκανε να γραφτω στην 2η ξενη γλωσσα. Ηθελα ομως να γραφτω και σε ενα τμημα αγγλικης γιατι εχω σκουριασει. Επισης ηθελα να αλλαξω τμημα για τους λογους που λεγαμε. Εχω χασει ομως το θαρρος μου. Σημερα δεν πηγα καθολου μαθημα. Θελει η καθηγητρια να τραβηξουμε καποιο βιντεο που μιλαμε και της ειπα οκ αλλα στην πραγματικοτητα ντρεπομαι. Και γενικα παλευουν μεσα μου οι θετικες με τις αρνητικες σκεψεις. Αγχωνομαι, θυμαμαι διαφορα απο το παρελθον, νευριαζω, προσπαθω να ξορκισω τα ασχημα συναισθηματα με ευκολες απολαυσεις οπως βολτες και φαστ φουντ, αλλα χε μου δινουν καμια απολαυση, θελω κατι πιο ουσιαστικο.
Ο αδερφος μου δεν εφυγε ακριβως τελικα. Μενει τη μερα εδω και το βραδυ κοιμαται στο αλλο σπιτι. Ισως η μανα μου φοβηθηκε οτι θα μεινει μονη της και μου το παρουσιασε αλλιως, δεν ξερω.
Απο την Αγγλια δεν πηρα Honors γιατι χρωστουσα 3 μαθηματα.
- 11-11-2019, 22:38 #17747
Σε ευχαριστώ για την εξηγηση σου. Ορεστη οταν ξεκιναμε κατι δυσκολο αβολο ανοικειο λογικο δεν ειναι καποιες μερες να πουμε " σημερα δεν μπορω να το παλεψω αλλά θα πεισμωσω να τα καταφερω την επομενη " ;;; σε εμενα αυτο βοηθησε ( γαλουχηθηκα για τελειομανια κλαταρα και μετα παλι απο το μηδεν ). Οταν μου εδινα ενα περιθωριο να το παλεψω με νεες δυναμεις και πεισμα παντα πετυχαινε. Εχεις κανει αρκετα θετικα για εσενα βηματα αν αναλογιστεις πως ενιωθες οταν πρωτο μπηκες εδω. Παρε λιγο και τα πανω σου
ας μη στεκομαστε στη πρωτη μη επιτυχια ως απολυτη ενδειξη καταστροφης. Στα γραφω αυτα ενω μου πηρε 12χρονια να τα χωνεψω. Δεν ειμαι καλυτερη. Απλα καθε μερα συνεχιζω να τα επαναλαμβανω. Ελπιζω να σε ανακουφισει λιγο το σεντονακι που απλωσα.
"Make sure your worst enemy isn't you"
12-11-2019, 03:00 #17748
12-11-2019, 03:16 #17749
Δουλευε και οικοδομη. Εκανε μια ποικιλια απο πραγματα.
12-11-2019, 15:44 #17750
13-11-2019, 01:57 #17751
ο χειροτερος μου εχθρος ηταν αυτος που υποτιθετε ειμουν θαυμαστης του εμεινα πραγματικα καταπληκτος με οσα ειδα μπροστα στα ματια μου καθε φορα που περναω απο το ιδιο σημειο απλως αναρωτιεμαι πως χορεσε τοση υποκρισια σε ενα μονο ανθρωπο
13-11-2019, 10:37 #17752
Γιατί οι σχέσεις να είναι ανταγωνιστικές?
Σε κάθε τομέα της ζωής!
Η φιλοδοξία δεν κτίζει αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους.
Ό καθένας συμπεριφέρεται σαν μυστικοπαθής όταν έχει μπρος του αυτόν που θεωρεί ανταγωνιστή. Δεν ξανοίγεται ακόμα κι αν ο άλλος σαν χαρακτήρας τον εμπνέει για να του ξανοιχτεί. Ο ανταγωνισμός τον εξαναγκάζει να γίνεται ανειλικρινής ενώ αλλιώτικα, σαν χαρακτήρας, μπορεί να ναι ένας άνθρωπος που λατρεύει την ειλικρίνεια.
Από νωρίς βάλτε ακλονητους στόχους, δηλαδή φανείται δυνατοί, αλλιώς αν τους παρατήσατε στην πορεία ή δεν τους είχατε βρει ή ξεκαθαρίσει εξ αρχής, στη συνέχεια θα μπλέξετε, θα εγκλωβιστείτε, σε καταστάσεις, οι οποίες, παρότι πλήρως δεν θα σας γεμίζουν, θα έχουν τις δικές τους απαιτήσεις στις οποίες θα τρέχετε να ανταποκριθείτε αφού εκείνη η ανικανοποίητη φιλοδοξία που κάποτε παρατήσατε, με το που κάποτε βρήκατε τα πόδια στις νέες πλέον καταστάσεις, θα ξαναξυπνήσει και θα πιέζει για ικανοποίηση. Κι αφού ήδη έμπλεξες, εγκλωβίστηκες και η φιλοδοξία ξαναξύπνησε, θα βιώνεις ένα ψυχοφθόρο, κοπιώδη αγώνα για να κερδίσεις μέσα στις καταστάσεις που εσύ σε έμπλεξες.γιάννης
14-11-2019, 02:13 #17753
το πρωτο προβλημα ειναι οτι η κοινωνια εμαθε να μισει οπιος βλεπει ως αρχηγο η κυβερνητη γιατι αυτο του εμαθαν οι κυβερνησεις της χωρας αυτης και αυτο εχει ως αποτελεσμα να δισταζεις να πεις οτι εχεις καπιο ιδιαιτερο χαρισμα και οτι μπορεις να καθοδηγησεις τους αλλους γι αυτο το λογο οπως η κυβερνηση ειναι ξεφραγο αμπελι που το κανουν οτι θελουν οι κυβερνησεις του εξωτερικου με τον ιδιο τροπο και η κοινωνια παιρνει το μυνημα οτι πρεπει να ειναι και αυτη το ιδιο που ενω ναι μεν διαδηλωνει κλπκλπ αλλα κατα βαθως τα κανει ολα γαργαρα οσα συμβαινουν στο τοπο αυτο αυτο τους εμαθε το χτες το τωρα φαινετε οτι θα αλαξει αφου νεα δεδομενα ηρθαν παρα του οτι οι κυβερνησεις του εξωτερικου προσπαθουν να τα ανατρεψουν και να τους κανουν ολους υπακουους δουλους.
14-11-2019, 02:45 #17754
οι συμπεριφορες που βιωσα τα τελευταια χρονια θυμιζουν πραξικοπημα θελησαν απειρες φορες να μου επιβαλουν τη γνωμη τους χωρις να τους ενδιαφερει καν στο αν συμφωνω σε αυτο και ολα αυτα γιατι ανακαλυψαν οτι υπαρχει ενας ανθρωπος που απλα χαιρετε τη ζωη του και επειδη ξερω πολυ καλα πιοι ειναι αυτοι οι 2 που αρχισαν τη κατασταση αυτη το προσωπειο που φορανε δε προκειτε να με μπερδεψει αφου το πεπλο επεσε και τωρα ειναι πολυ αργα για να ξαναμπει στη θεση του
14-11-2019, 21:27 #17755
Τι ήρωας, πόσο ανθρωπινος, διχως λογια πολλα η καλυτερη εκδοχη ερμηνειας του Joker. https://youtu.be/bW-OLcZ4tGY
14-11-2019, 22:52 #17756
Ξυπνησα στις 4 το απογευμα και τωρα θελω να ξανακοιμηθω. Νιωθω τρομερη κουραση και υπνηλια, λες και με εχουν ναρκωσει. Τι θα κανω;
15-11-2019, 01:40 #17757
μεχρι τωρα εχω μετρησει τουλαχιστον τρεις φορες που εμφανιστηκαν αγνωστοι στο δρομο και μου ελεγαν σχεδον ασυναρτησιες μετα την εμφανιση του ιδιου ακριβως ατομου και επειδη μαλον νομιζει οτι ειμαι ηλιθιος και δεν εχω παρει χαμπαρι τι ακριβως συμβαινει η υπομονη μου εχει εξανληθει ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ γιατι εκτος του οτι το τελευταιο διαστημα τραβηξα τα πανδινα εξαιτιας του και ζητησα μεχρι και τη βοηθεια του θεου για να βγαλω ακρη μαζι του εχει και το θρασος να αυτοπαρουσιαζετε ως θυμα ενω ειναι θυτης αφου μου ανοιξε αορατο ψυχολογικο πολεμο κατι που συνεχιζει εως σημερα απτοητος φοροντας τη μασκα του ανηξερου που δηθεν δε καταλαβαινει τι ενοω κανονικα αν ειχες ελαχιστο φιλοτιμο πανω σου θα επρεπε να ντρεπεσε για ολα αυτα που τραβηξα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ αλλα απ οτι φαινετε δεν εχεις ΙΧΝΟΣ απο αυτο αλλα "αδελφους" παντου οπου σταθω και οπου βρεθω αλλα καταλαβε το καλα οτι δε προκειτε να σε φοβηθω και ουτε προκειτε να κανω οτι γουσταρεις γιατι εχω βασιλικη καταγωγη και δεν εχω μαθει να υποτασομαι ουτε να ψαρωνω και οσους γνωστους και να εχεις εγω θα συνεχιζω το βιολι μου απτοητος μεχρι να δουμε πιος ειναι πιο απαλευτος απ τους δυο το μονο πραγμα που θα πετυχεις στο τελος ειναι να με κανεις ηρωα αφου ολοι αυτο θα πουν οταν θα μαθουν τι τραβηξα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ και μη νομιζεις οτι θα κλεισω το στωμα μου αντιθετως οσο με προκαλεις τοσο περισσοτερα θα λεω και δε δινω δεκαρα αν οι μιση υδρογειος ειναι γνωστοι σου
15-11-2019, 09:25 #17758
Σκέφτομαι ότι τζάμπα με βάζουν να κάνω εξετάσεις επί εξετάσεων. Το σώμα δεν είναι ανεξάρτητο της ψυχής. Θα μου περάσουν όλα μόλις συνέλθω. Κι εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που τους περιγράφεις ένα σύμπτωμα, αλλά τους εξηγείς πόσο ζορίστηκες το τελευταίο διάστημα κι αυτοί σε αγνοούν και κοιτάνε μόνο νούμερα.
15-11-2019, 09:31 #17759george1520GuestΣκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ψευτικους άνθρωπος που προσπαθούν να βρουν μια δόση αλήθειας στην πλάτη του άλλου..
Καλημέρα σε όλους.
15-11-2019, 09:36 #17760
Καλημερα Γεωργιε με υγεια για ολους