ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1199 of 1380 FirstFirst ... 19969910991149118911971198119912001201120912491299 ... LastLast
Results 17,971 to 17,985 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δεν μπορω να καταλαβω που παει ο κοσμοσ εμεισ οταν ειχαμε τα προβληματα σασ γελουσαμε κ λεγαμε ευτυχωσ δεν ειναι τιποτα μην πω οτι εσεισ τα εφευρισκετε κι ολασ δηλαδη ειστε ακομα καλυτερα αρα δεν υπαρχει ψυχικα ασθενησ στην ελλαδα κι αυτοι που εχουν αληθινο προβλημα ξερουν οτι αγχοσ καταθλιψη θεραπευονται η ψυχωση ειναι λιγο δυσκολη αλλα ενταξει τωρα εσεισ αν το σαιτ δεν ηταν νυφοπαζαρο δηλαδη να ψαχνεται για νυφη χαλατε τον χρονο σασ σε κατι που δεν υπαρχει παριστανωντασ κατι που δεν ειστε συζητωντασ για πραγματα που δεν θα τα δειτε ποτε αν νομιζετε οτι κατι κανετε σασ πληροφορω απλα σπαταλατε χρονο για κατι που δε θα ζησετε τι προτεινω οσοι ειναι εδω οι μισοι τουλαχιστον να ψαξουν για νυφη και προσοχη σα μεγαλυτεροσ ο εγκεφαλοσ πρεπει να εκρινει δικεσ του ουσιεσ για να μπορεσετε να πατε στον πραγματικο κοσμο αλλιωσ θα ζησετε αλλα πραγματα που ειναι οργανικα ευθυνη των γιατρων σασ και δεν τα λεει κανεισ σασ αρα που παμε αυτα
    Δε νομιζω οτι οι μισοι ψαχνουν για νυφη. Τα αλλαψσωστα μου ακουγονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    το προβλημα πιο ειναι δεν εχετε λεφτα να δουλεψετε δεν εχετε παρεεσ να βρειτε real life χωρισ καψιμο και μια εμφανιση νορμαλ δηλαδη τα μπανια σασ και τα φαγητα σασ στην θεση του δεν ξερει καποιοσ ποτε να κανει μπανιο ποτε να φαει τι δεν ξερετε να κοιταξετε να ειναι ο εγκεφαλοσ υγιεισ να τον προστατευετε κι ενα σωμα κοντα στα κανονικα κιλα 5 πανω 5 κατω και λιγο να μιλατε και θα τα εχετε ολα το προβλημα που ειναι
    Ο εγκεφαλος μου δεν ειναι υγιης γιατι με ζαλιζουν τα φωτα που αναβοσβηνουν. Αυτο προεκυψε μετα απο ενα ατυχημα πριν 4 χρονια. Επισης δουλεια δυσκολα βρισκεις αν εχεις προβληματα υγειας και παρεεςψακομα πιο δυσκολα αν εισαι ιδιοτροπος.

Banned
    μετρησα τουλαχιστον 4 η 5 φορες που εμφανιστηκαν διαφοροι και μου ελεγαν οτι τους κατεβει και προσπαθουσαν να στησουν ενα σοου για να το βλεπουν οι αλλοι μετα απ το ιδιο ακριβως περιστατικο στραβος δεν ειμαι ουτε χαζος αν αυτο νομιζεις εκανες το ιδιο πραγμα συνεχομενα μπροστα στα ματια μου και τωρα εισαι και δυσαρεστημενος για φαντασου οσο ακριβως με σεβαστηκες το ιδιο σε σεβαστηκα και εγω τον σεβασμο ΕΣΥ μου τον διδαξες πρωτος με ολα οσα εκανες εγω ομως αυτη τη συμπεριφορα δε προκειται να την ανεχτω θα φωναζω οσο μπορω περισσοτερο και οπιος θελει να γινει θεαμα και να γελασουν μαζι του ολοι ας στησει σοου φυσικα ιχνος φιλοτιμου δεν εχεις καν.

Senior Member
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η μανα μου με κανει επιτηδες να φωναζω για να κλεινει η φωνη μου.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Η μανα μου με κανει επιτηδες να φωναζω για να κλεινει η φωνη μου.
    Κάνεις δεν μπορεί να σε κάνει να κάνεις κάτι επίτηδες... Ορέστη πρέπει κάτι να κάνεις ε.. Δεν γίνεται να συνεχίσεις έτσι. Κανείς σαν παιδάκι. Πρέπει να πάρεις την ζωή στα χέρια σου. Αν δεν θες τότε μη παραπονιεσαι

Senior Member
    Μου ειπε η μανα μου να της βαλω στο ταμπλετ να δει τη σειρα της κι εγω ο ηλιθιος της το εδωσα και βγηκα βολτα. Και φωναξε τον αδελφο μου και το ψαχουλευε. Τους παρεδωσα ολη μου την προσωπικη ζωη. Τωρα αμα τον δω φαντη μπαστουνι εξω στη σχολη μου οπως συνηθιζε να κανει ποιος θα φταιει; Αυτος; Οχι βεβαια, θα φταιω εγω. Αμα αρχισει να στελνει μηνυματα στην καθηγητρια και να της λεει ειμαι ο αδερφος του Ορεστη και ειμαι υπευθυνος γι αυτον, ποιος θα φταιει; Φυσικα εγω. Κανω τοσους κοπους να προστατευσω την ιδιωτικοτητα μου. Ειδε η μανα μου καποιο βιβλιο και παραμονευε ποτε θα σηκωθω για κατουρημα στις 6 το πρωι και χωνοταν στο δωματιο μου οσο ημουν στην τουαλετα κι εψαχνε. Και εγω της παρεδωσα τα παντα. Χαζεψα, με υπνωτισαν, δε μπορω να καταλαβω.

Senior Member
    Το καλοκαιρι πηγα κι εβγαλα δευτερο νουμερο οταν θα πηγαινα διακοπες γιατι δεν τους ειχα δωσει το κανονικο μου και τελικα μου αποκαλυψαν οτι το ειχαν - ποιος ξερει πως.

Γενικα μια ζωη τα ιδια. Δε μπιρω να ξεφυγω. Στον μπουτσο μου, απλα δε θα ξαναπατησω στο μαθημα. Καταφερα και πηγα 2 μηνες, καλα ηταν.

Senior Member
    Απο τα νευρα μου ερχεται να το σπασω το ταμπλετ, αλλα αυριο θα το μετανιωσω.

george1520
    Guest
    Σκέφτομαι ότι η υπομονή και η καλοσυνη μου από κάποιους μεταφράζεται σαν ελάττωμα.
    Εγώ δεδομένο θεωρώ μονο το τσιγάρο μου και αυτό μέχρι να σβήσει..

Banned
    το τελευταιο καιρο κανουν σχεδον τα παντα για να στησουν ενα σκινηκο προπαγανδας με διαφορα ατομα που παριστανουν οτι με γνωριζουν γιατι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να μη γνωρισει η νεα γενια τιποτα σχετικο με εμενα για να μινει δια παντος μεσα στη προπαγανδα και ως συνηθως εκανες για χιλιοστη φορα το ιδιο ακριβως πραγμα μπροστα στα ματια μου νομιζοντας οτι δε το καταλαβα αφου θεωρεις τον εαυτο σου το μονο εξυπνο αλλα μπροστα μου εισαι ελαχιστος γιατι καταλαβαινω οτι και να κανεις και ολοι αυτοι που νομιζουν οτι σε γνωριζουν αν εβλεπαν ολα αυτα που εβλεπα εγω θα σε αντιμετωπιζαν με τον ιδιο τροπο ακριβως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μου ειπε η μανα μου να της βαλω στο ταμπλετ να δει τη σειρα της κι εγω ο ηλιθιος της το εδωσα και βγηκα βολτα. Και φωναξε τον αδελφο μου και το ψαχουλευε. Τους παρεδωσα ολη μου την προσωπικη ζωη. Τωρα αμα τον δω φαντη μπαστουνι εξω στη σχολη μου οπως συνηθιζε να κανει ποιος θα φταιει; Αυτος; Οχι βεβαια, θα φταιω εγω. Αμα αρχισει να στελνει μηνυματα στην καθηγητρια και να της λεει ειμαι ο αδερφος του Ορεστη και ειμαι υπευθυνος γι αυτον, ποιος θα φταιει; Φυσικα εγω. Κανω τοσους κοπους να προστατευσω την ιδιωτικοτητα μου. Ειδε η μανα μου καποιο βιβλιο και παραμονευε ποτε θα σηκωθω για κατουρημα στις 6 το πρωι και χωνοταν στο δωματιο μου οσο ημουν στην τουαλετα κι εψαχνε. Και εγω της παρεδωσα τα παντα. Χαζεψα, με υπνωτισαν, δε μπορω να καταλαβω.
    έχεις ξεπεράσει σε συνομωσιολογία ακόμα και τον Κωδικό Ντα Βίντσι και μετά παραπονιέσαι οτι είσαι βαρετός άνθρωπος και δεν έχεις να πεις τίποτα.

Senior Member
    Ποια ειναι η συνωμοσιολογια; Οτι μου ψαχουλευσαν το ταμπλετ; Σημερα λειπει ολη μερα η μανα μου. Πηγε στην αδελφη της να πρηξουν η μια την αλλη. Τι ωραια ησυχια! Μονος μονος!
    Ηπια κρασι και απηγγειλα ποιηματα στο ταμπλετ.

Senior Member
    Ειμαι θυμα 2 συνωμοσιων: Της ευρυτερης οικογενειας μου και της ψυχοπαθους αιρετικης πρωην του αδελφου μου. Αυτοι μου βαλαν τρικλοποδιες για να μην ζησω.

Senior Member
    Κρίσεις άγχους και εφιάλτες λόγω εργασιών και εξέτασης που πλησιάζει, δεν πολυχαίρομαι όσο θα ήθελα τις μέρες των γιορτών λόγω της @.@,@ διαταραχής. Σηκώθηκα όμως σήμερα, ήπια τον καφέ μου, έφαγα και 2 μελομακάρονα (τα πρώτα που έφαγα στις γιορτές), μετά έβαλα την αγαπημένη μου μουσική στο repeat (αυτήν που έβαζα όταν έκανα solo travelling και περπατούσα χιλιόμετρα), άρχισα τρέξιμο και τσουπ, μες την τρελή χαρά και την αισιοδοξία. Θα τελειώσω με τις εξετάσεις μου τον Μάιο, θα δουλέψω 2-3 μήνες να μαζέψω λεφτά και θα πάω ταξιδάκι. Θα έχω κάτι να περιμένω. Θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Όχι που θα κάτσω να σκάσω. Και αφού μπορώ να το κάνω αυτό κάθε χρόνο και να περνάω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές, και αφού το νόημα της ζωής είναι αυτό το πράγμα ακριβώς, γιατί κάθομαι και σκάω; Έχει τόσες συγκινήσεις η ζωή και μπορώ να τις νιώθω όλες σε ένα μεγάλο βαθμό. Ευγνώμων πρέπει να νιώθω.