ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1200
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1200 of 1380 FirstFirst ... 20070011001150119011981199120012011202121012501300 ... LastLast
Results 17,986 to 18,000 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Κρίσεις άγχους και εφιάλτες λόγω εργασιών και εξέτασης που πλησιάζει, δεν πολυχαίρομαι όσο θα ήθελα τις μέρες των γιορτών λόγω της @.@,@ διαταραχής. Σηκώθηκα όμως σήμερα, ήπια τον καφέ μου, έφαγα και 2 μελομακάρονα (τα πρώτα που έφαγα στις γιορτές), μετά έβαλα την αγαπημένη μου μουσική στο repeat (αυτήν που έβαζα όταν έκανα solo travelling και περπατούσα χιλιόμετρα), άρχισα τρέξιμο και τσουπ, μες την τρελή χαρά και την αισιοδοξία. Θα τελειώσω με τις εξετάσεις μου τον Μάιο, θα δουλέψω 2-3 μήνες να μαζέψω λεφτά και θα πάω ταξιδάκι. Θα έχω κάτι να περιμένω. Θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Όχι που θα κάτσω να σκάσω. Και αφού μπορώ να το κάνω αυτό κάθε χρόνο και να περνάω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές, και αφού το νόημα της ζωής είναι αυτό το πράγμα ακριβώς, γιατί κάθομαι και σκάω; Έχει τόσες συγκινήσεις η ζωή και μπορώ να τις νιώθω όλες σε ένα μεγάλο βαθμό. Ευγνώμων πρέπει να νιώθω.
    Α μπραβο βρε!!!! Κι εγω οταν φευγω απ τις αρνητικες σκεψεις αυτο κανω. Κανω τα πραγματα που μου αρεσουν και με "ταξιδευουν" σε εναν παραλληλο ομορφοτερο κοσμο. Ασε που το να δουλευεις το καλοκαιρι και να σπουδαζεις το χειμωνα ειναι μια χαρα λαιφ σταιλ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Α μπραβο βρε!!!! Κι εγω οταν φευγω απ τις αρνητικες σκεψεις αυτο κανω. Κανω τα πραγματα που μου αρεσουν και με "ταξιδευουν" σε εναν παραλληλο ομορφοτερο κοσμο. Ασε που το να δουλευεις το καλοκαιρι και να σπουδαζεις το χειμωνα ειναι μια χαρα λαιφ σταιλ!
    Ε ναι, από το να δουλεύεις ολόχρονα και να σκοτώνεσαι (και φυσικά η δουλειά να καταντάει δουλεία), μια χαρά είμαι και με το να έχω και ελεύθερο χρόνο. Εντάξει, άργησα αλλά έμαθα να τον διαχειρίζομαι καλά χωρίς να με κάνει σκατά! χαχαχα

Πάντως το daydreaming και γενικά τα όνειρα, οι στόχοι, μας κρατάνε ζωντανούς και αισιόδοξους. Επίσης ο ομορφότερος κόσμος δεν είναι ουτοπία. Τον κόσμο τον κάνουν οι άνθρωποι, και όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν Διάβαζω για διάφορες πράξεις φιλανθρωπίας στο ίντερνετ ή γενικά παρατηρώ γενικά όμορφες στιγμές με χαμόγελα και καλοσύνη και ταυτόχρονα χαμογελάω και εγώ Ορέστη. Δεν υπάρχουν μόνο κακά γύρω μας.

Senior Member
    _______ _______

Senior Member
    Και εσύ γράψε τους δικούς σου (όσο δύσκολο κι' αν είναι, όλοι τραβάμε ζόρια, άλλοι μικρότερα, άλλοι μεγαλύτερα) και μεταφέρσου έστω νοητικά στον κόσμο που θες να βλέπεις για να είσαι καλά. Όσο τους το επιτρέπεις και το βλέπουν πως είσαι ευάλωτος, τόσο θα το συνεχίζουν. Η παραίτηση δεν είναι λύση. Συνέχισε να κάνεις τα πράγματα που θες (τα μαθήματα ξένης γλώσσας), αδιαφόρησε όσο μπορείς και τίποτα κακό δεν θα γίνει. Βάλε και κανάν κωδικό και αφού νιώθεις ανασφάλεια μην ξαναδώσεις το τάμπλετ σου. Τις στιγμές που έχεις νεύρα και σου έρχεται να τα παρατήσεις, παίρνε τους δρόμους (αφού σε βοηθάει και εσένα) μέχρι να ηρεμήσεις. Ξέρεις πόσες φορές μου περνάει από το μυαλό αυτή η σκέψη; Όλοι μας πιεζόμαστε και φτάνουμε στο αμήν. Αλλά εκεί είναι που πρέπει να βάζεις πείσμα για να μην χάνεις το παιχνίδι. Και εκεί είναι που δυναμώνεις και εξασκείς και την υπομονή σου. Είμαι σίγουρη πως τα ξέρεις καλύτερα εσύ και ας ακούγεσαι σαν παιδάκι γυμνασίου πολλές φορές. Εγώ έχω δει και την ώριμη - σοφή πλευρά σου και βοηθήθηκα. Όποιος μπορεί και σκέφτεται σοφά, αργά ή γρήγορα βρίσκει και τις λύσεις στα δικά του προβλήματα, φτάνει να πεισμώσει και το πιστέψει.

Senior Member
    Εκει που γραφεις οτι ακουγομαι σαν παιδακι γυμνασιου πολλες φορες, γελασα.
    Σε ευχαριστω, παντα δινεις ευστοχες και καλες συμβουλες.
    Πρεπει να τις ακολουθω περισσοτερο.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια τους ανθρώπους που είναι στο νοσοκομείο.. Τι ζόρι τραβάνε, πως νιώθουν ψυχολογικά.
    Έχω υπάρξει και ασθενής και σύνοδος τέτοιες μέρες και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.. Όχι ότι θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αυτές τις μέρες και όχι ότι δεν είναι εξίσου δύσκολο και τις υπόλοιπες να είσαι ασθενής.. Αλλά να ή σκέψη μου εμένα είναι εκεί, μαζί τους.. Δεν εκτιμάμε όσα έχουμε μέχρι να τα χάσουμε.
    Καλες γιορτές με υγεία και χαμόγελα

george1520
    Guest
    Σκέφτομαι πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που δεν είναι τόσο έξυπνος, που δεν καταλαβαίνει, που δεν ψάχνει να μάθει, που δεν αναλύει.
    Σκέφτομαι ακόμη πως οι άνθρωποι σε νοιάζονται μέχρι εκεί που θέλουν και μέχρι εκεί που δεν ξεβολευονται

Banned
    ο κοσμος αλαξε και αυτο ας το βαλουν καλα στο μυαλο τους γιατι να ειστε σιγουροι οτι οταν τα πραγματα φτασουν στα ακρα και η διαιρεση γινει πολυ εντονη αναμεσα στους καλους και τους κακους οσοι κακοι θα εχουν απομεινει θα ειναι στο τοσο κακη κατασταση απ τη κακια που θα εχουν μεσα τους που θα τους μαζεψουν με καροτσι αφου ο κακος και αυτοκαταστροφικος ανθρωπος το πρωτο πραγμα που καταστρεφει ειναι τον εαυτο του αν διαβασετε και την αποκαλυψη θα δειτε οτι λεει το ιδιο ακροβως πραγμα με αλλα λογια μαλιστα εχουν προφυτευσει οτι καπιοι λαοι θα εκχριστιανιστουν για να γλιτωσουν τη τελευταια στιγμη αυτο ειναι και ενα σημαδι ευφυιας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέφτομαι πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που δεν είναι τόσο έξυπνος, που δεν καταλαβαίνει, που δεν ψάχνει να μάθει, που δεν αναλύει.
    Σκέφτομαι ακόμη πως οι άνθρωποι σε νοιάζονται μέχρι εκεί που θέλουν και μέχρι εκεί που δεν ξεβολευονται
    χαχαχα

Καλημέρα
    Να ξερες ποσες φορές έχω ευχηθεί να μην καταλάβαινα, να μην ανέλυα, να μην σκεφτόμουν και πόσο έχω ζηλέψει κάτι τέτοιους τύπους γενικότερα. Αυτοί είναι ευτυχισμένοι όντως.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    χαχαχα

Καλημέρα
    Να ξερες ποσες φορές έχω ευχηθεί να μην καταλάβαινα, να μην ανέλυα, να μην σκεφτόμουν και πόσο έχω ζηλέψει κάτι τέτοιους τύπους γενικότερα. Αυτοί είναι ευτυχισμένοι όντως.
    Καλημέρα...
    Όσοι είναι στον κόσμο τους είναι και ευτυχισμένοι. Όλοι οι άλλοι που καταλαβαίνουν, ψάχνονται γενικά είναι καταδικασμενοι. Το βλέπω κάθε μέρα. Είτε με καταστάσεις που γίνονται, είτε με τους ανθρώπους που ξέρω.. Ένα κουμπάκι να το πατήσεις και να αλλάξουν όλα.

Senior Member
    για τουσ νεουσ που διαβαζουν ολη μερα τουσ νομουσ δουλευω απο 10 χρονων αγροτησ σχολειο 15 αποφοιτοσ πανεπιστημιου στρατο στρατονομοσ πατερασ δυο παιδιων ετων 40 πυρινικη βομβα να ριξω θα πουν παρασυρθηκε μη διαβαζετε τουσ νομουσ τσαμπα κουραζεστε συνταξιουχοσ θα πρεπει να ειμαι αν πανε καλα τα πραγματα σε 2 3 χρονια δουλευω 20 χρονια σχεδον τι θελετε να μου πειτε οτι κι αν μου πειτε τσαμπα θα παει ξεκοληστε να ησυχασουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ξεκινησε απο το πρωι η μανα μου. Τι κανει η γυναικα του αδερφου μου (στ' @@ μου), τι δουλεια κανει ο αδερφος της (στ' @@ μου), οτι θα μας καλεσει σε τραπεζι και ειμαι υποχρεωμενος να παω, και γενικα εφεξης ειμαι υποχρεωμενος να παρατησω τα παντα και να αφιερωσω τη ζωη μου στον αδερφο μου και τη γυναικα του. Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου. Της λεω σταματα, ασε με ησυχο, δε σταματαει. Εχει πιασει ποστο στην κουζινα και περιμενει σαν την αραχνη. Σου λεει, ολη μερα θα ασχολεισαι με ο, τι θελω εγω να ασχολεισαι.

Senior Member
    επειδη 5 χρονια ετρεχα ολη μερα και δε φερομουν καλα ζητω συγνωμη τωρα αν ετρεχα ασκοπα για βασανιστηριο ειστε ολοι τριμαλακεσ αν ετρεχα γτ εγινε πολεμοσ με την τουρκια και σβησαν τα φωτα κατεβηκε ο αλλοσ και επρεπε καποιοσ να τρεχει για να φαινεται ηλιοσ θελω συνταξη των κατωτατο 684 και κανονικεσ τιμεσ και θα παρω ενα αυτοκινητακι νομιζω ειναι δουλεια για μια ζωη αυτο το τρεξιμο συν την αγροτικη μου δουλεια αυτα και φιλακια πολλα απο τον ηλιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    συγχωρεστε την αγανακτηση μου αλλα πραγματικα εχω φτασει μεχρι εδω και θελω να απευθυνθω σε αυτον που τοσο καιρο τραβηξα τα πανδιανα εξαιτιας του με κακοποιησε ψυχολογικα ενω εγω το πιστεψα κατι που το πληρωνω ως τωρα και αυτο που με εξοργησε εντελως με τη περιπτωση του ηταν οτι επειδη δε μπορεσε να τα βαλει μαζι μου τα εβαλε με τους ανθρωπους γυρω μου που δεν του εφταιγαν σε τιποτα σα να λεμε οποιος δε μπορει να βαρεσει βαραει το σαμαρι ειμαι πραγματικα φοβερα αγανακτησμενος και εξοργησμενος και αν τον εβλεπα θα τον ρωταγα καλα δε ντραπηκες να τα κανεις ολα αυτα μπροστα στα ματια μου δεν εχεις ιχνος αξιοπρεπειας πανω σου? ΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΑΝθΡΩΠΟΙ γυρω μου ρε? και θα σου πω το εξης δε προκειται να σταματησω να μιλαω αν δε τους αφησεις ησυχους ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ αν θες να σε αφησω ησυχο να σταματησεις να τους ενοχλεις αλλιως θα μιλω συνεχεια μεχρι να σταματησεις.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα εβαλες με αθωους ανθρωπους επειδη δε γουσταρες εμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συγχωρεστε την αγανακτηση μου αλλα πραγματικα εχω φτασει μεχρι εδω και θελω να απευθυνθω σε αυτον που τοσο καιρο τραβηξα τα πανδιανα εξαιτιας του με κακοποιησε ψυχολογικα ενω εγω το πιστεψα κατι που το πληρωνω ως τωρα και αυτο που με εξοργησε εντελως με τη περιπτωση του ηταν οτι επειδη δε μπορεσε να τα βαλει μαζι μου τα εβαλε με τους ανθρωπους γυρω μου που δεν του εφταιγαν σε τιποτα σα να λεμε οποιος δε μπορει να βαρεσει βαραει το σαμαρι ειμαι πραγματικα φοβερα αγανακτησμενος και εξοργησμενος και αν τον εβλεπα θα τον ρωταγα καλα δε ντραπηκες να τα κανεις ολα αυτα μπροστα στα ματια μου δεν εχεις ιχνος αξιοπρεπειας πανω σου? ΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΑΝθΡΩΠΟΙ γυρω μου ρε? και θα σου πω το εξης δε προκειται να σταματησω να μιλαω αν δε τους αφησεις ησυχους ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ αν θες να σε αφησω ησυχο να σταματησεις να τους ενοχλεις αλλιως θα μιλω συνεχεια μεχρι να σταματησεις.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα εβαλες με αθωους ανθρωπους επειδη δε γουσταρες εμενα
    Απλα κανε περα καποιον που σε κακοποίησε λεκτικα. Οσο του δινεις σημασια δινεις και αξια.