ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1202
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1202 of 1380 FirstFirst ... 20270211021152119212001201120212031204121212521302 ... LastLast
Results 18,016 to 18,030 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν ξέρω αν θέλω να τα ζήσω ή να τα νιώσω - νιώθω όλα αυτά ή αν θέλω να περάσω αυτή την διαδικασία. Ξέρω πως αν είναι να γίνει.. Θα ήθελα να εχω τον έλεγχο.
    Δεν γίνεται να ζεις την ζωή σου αποστειρωμένος σε γυάλα Γιώργο. Μοιάζει τρομακτικό αλλά δεν είναι. Όταν θα είσαι έτοιμος και θα έρθει η ώρα θα το θελήσεις από μόνος σου να απελευθερωθείς από όλο αυτό. Ίσως είναι ακόμα νωρίς και γιαυτό νιώθεις έτσι. Προσπάθησε να μην το πιέζεις και να δέχεσαι τα πράγματα ως έχουν. Η αίσθηση της απώλειας ελέγχου για έναν άνθρωπο που έχει μάθει να ελέγχει μια ζωή και την τελευταία λεπτομέρεια δεν είναι ωραία , το ξέρω, αλλά η ελευθερία που θα νιώθεις σε ανταπόδοση δεν θα συγκρίνεται πίστεψε με. Θα γνωρίσεις έναν καινούργιο εαυτό που ούτε καν φανταζόσουν ότι είχες. Και δεν θα σε απογοητεύσουν όλοι, θα βρεθούν άνθρωποι που θα σε αγαπήσουν ακριβώς γιαυτόν τον καινούργιο εαυτό σου.

george1520
    Guest
    Καλημέρα. Δεν θεωρώ ότι βρίσκω ένα καινούργιο εαυτό.. Απλά εκρυβα τόσο καλά αυτή την πλευρά του εαυτού μου που ήταν σαν και δεν υπήρχε.. Τώρα που αρχισε να κάνει εμφανίσεις.. Με τρομάζει. Ευάλωτος. Θέλω απλά να έχω τον έλεγχο έτσι ώστε όταν και αν με πληγωσουν να μπορώ να αποχωρήσω χωρίς ιδιαίτερα "κλάματα". Να μπορώ να παω παρακατω. Όταν είσαι σκληρός και δεν συνδέεσαι, είναι πιο εύκολα όλα. Ή μάλλον νομίζεις ότι είναι.

Senior Member
    Eιχε μια ησυχια χτες βραδυ. Κοιταζα τους λευκους τοιχους και μου αρεσε. Ισως θα ηταν καλυτερη η πληρης διακοπη των δεσμων με τους ανθρωπους.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχει μαζευτεί πολύ σκουπίδι στο χώρο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Βάλε ηλεκτρική σκούπα..

Senior Member
    Βάλε ηλεκτρική σκούπα..
    Μεταφορικά το είπα...
    Αλλά και να κυριολεκτούσα, ηλεκτρική σκούπα τέτοια ώρα δεν γίνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μεταφορικά το είπα...
    Αλλά και να κυριολεκτούσα, ηλεκτρική σκούπα τέτοια ώρα δεν γίνεται...
    Χάχαχα. Ξέρω τι εννοούσες. Εγώ τέτοια ώρα βάζω πάντως σκούπα..

Member
    μου έχει κάνει εντύπωση αυτό το φορουμ όπου άνθρωποι εκφράζουν το τι νιώθουν τόσο άμεσα και σε πολλές περιπτώσεις βρίσκω κάποια ταύτιση σε όσα τους απασχολούν
    κοίτα να δεις τι μπορεί να πετύχει κανείς στο ιντερνετ..για να κάνει ένα αξιοπρεπές ξενύχτι
    ωχ, κοίτα πόσος κόσμος έχει πρόβλημα με τον ύπνο..(διάβαζα τα τοπικ θέμα ύπνου..)

Banned
    το σιγουρο ειναι οτι δε θα αφησω καπιον που εχει "αδελφους" παντου να καταπατησει οτι δικαιομα εχω και προσωπικα δε με ενδιαφερει το ποια θα ειναι η καταληξη μου γιατι εγω ετσι και αλλιως στην επομενη ζωη θα ειμαι αρχοντας και εδω σε αυτη τη γη ειμαι σε μονιμη υπηρεσια απο τοτε που γενηθηκα σε λιγο θα μου πουν οτι και ο Χριστος ηταν οριακος οταν φωναζε και εσπαγε τα σεντακια με τα λεφτα μονο αυτο δεν εχω ακουσει ως τωρα

Ο φιλόζωος, που ο χαρακτήρας του ή οι συνθήκες της ζωής του τον έκαναν μοναχικό πληγώνεται περισσότερο για την απώλεια ενός ζώου, έστω ενός μικρού γατιού, εν σχέσει με ένα φιλόζωο που είναι κοινωνικός με πολλούς φίλους και κύκλο ανθρώπων. Ο μοναχικός συνδέεται συναισθηματικά με τα ζώα περισσότερο εν σχέσει με τον δεύτερο, αφού τα ζώα υποκαθιστούν σε σημαντικό βαθμό την έλλειψη επικοινωνίας και φιλίας των ανθρώπων προς το πρόσωπο του.

Ο φιλόζωος, ασχέτως σχέσης με την κοινωνία, συνδέεται με τα μικρόσωμα ζώα. Αυτός που εχει μεγαλόσωμα ζώα κατά κανόνα δεν είναι φιλόζωος, αλλά έχει τα ζώα για κάλυψη αναγκών που δεν μπορεί να καλύψει με άλλους τρόπους ή θεωρεί τον τρόπο αυτό ως κατάλληλο πχ κυνήγι, ασφάλεια ή για λόγους γοήτρου κι ευχαρίστησης. Αυτός κατά κανόνα αρέσκεται ή /και μαθαίνει τα ζώα του να είναι επιθετικά, ακόμα και να θανατώνουν, τα μικρόσωμα ζώα, εκμεταλλευόμενος την έμφυτη επιθετικότητα τους. Εδώ αναφέρομαι κυρίως σε μεγαλόσωμα σκυλιά.
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ........
    απο ποτε οι καταπατητες τις ιδιωτικης συνδεσης που εχω εχουν και δικαιοματα εγω δε προκειται να σταματησω να μιλω αυτο νομιζουν δε τους εδωσε κανεις το δικαιωμα να εισβαλουν στις σκεψεις μου και τα πιστευω μου το ειμαι ειναι δικος μου λογαριασμος αρα αν αυτοι δε με σεβονται νομιζουν οτι θα τους σεβαστω εγω παριστανοντας τα θυματα ενω ειναι θυτες μηπως το ζορι που τραβανε μαζι μου ειναι επειδη δε τους βολευουν αυτα που λεω για να προωθησουν τις ηλεκτρονικη διακυβερνηση με τα μικροτσιπ παντου ακομα και μεσα μας γιατι δε λενε πχ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στο κοσμο ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ δε λεω ανακοινωσαν οτι εχουν συστημα ταυτοποιησης απο αποσταση μηπως επειδη προσπαθουν να προοθησουν πονηρα τη νεα ταξη πραγματων συμφωνα με τις εντολες που πηραν? δε τους ζητω να ντραπουν γιατι αν ειχαν ελαχιστη ντροπη μεσα τους δε θα εκαναν τιποτα απο ολα αυτα ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕς ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ τελικα για να καταλαβω δημοκρατια εχουμε η μηπως ειμαστε πια σε υποζυγιο ηλεκτρονικης σκλαβιας
    Όντως, αυτό στο bold ισχύει. Το ίντερνετ είναι ο πλέον καλύτερος και πιο προσιτός τρόπος ελεύθερης έκφρασης και απήχησης της άποψης, αλλά δυστυχώς ανά πάσα στιγμή ελεγχόμενα, διότι άμα θέλουν να σε ανακαλύψουν αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα.
    Το ίντερνετ είναι μέσον της νέας τάξης πραγμάτων, την οποία θα ανακαλύψουμε χειροπιαστά όταν όλο μας το προσωπικό είναι, ως προσωπικά δεδομένα, θα βρίσκονται πλέον στο ίντερνετ, όταν δηλαδή δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως χωρίς το ίντερνετ και τότε είναι που θα μας πιάσει ο πανικός ότι εγκλωβιστήκαμε, ήτοι η νέα τάξη πραγμάτων θα κυβερνά τη ζωή μας. Αν η ικανότητα αυτη της νέας τάξης πραγμάτων χρησιμοποιηθεί όπως λες πονηρά, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό το πονηρά, τότε όποιος τολμήσει να αποκλίνει θα υφίσταται συνέπειες, στιγματισμό κι αν η απόκλιση θεωρείται σοβαρή θα καταστρέφεται.
    γιάννης

Senior Member
    Έχει μία βάση αυτό που λες Ιωάννη, αλλά στο τελευταίο με τα μικρόσωμα/μεγαλόσωμα ζώα διαφωνώ. Υπάρχουν ένα σωρό φιλόζωοι με μεγαλόσωμα ζώα, απλά κάνουν περισσότερο θόρυβο αυτοί που περιγράφεις που είναι απλά κάγκουρες ή βλέπουν το σκυλί σαν εργαλείο. Επίσης υπάρχουν πολλοί μα πάρα πολλοί που έχουν μικρόσωμα ζώα και μόνο φιλόζωοι δεν είναι. Να ήξερες πόσες Qυρίες με σκυλάκια σαλονιού έχω γνωρίσει που μόλις δουν άλλο οικόσιτο ζώο σιχαίνονται ή φοβούνται ή γενικά δεν τα θέλουν και συχνά τα κακομεταχειρίζονται κιόλας... Καλά, άμα δουν αδέσποτο δεν το συζητάμε, άστο... Αυτοί που αγαπάνε ή λένε ότι αγαπάνε μόνο το δικό τους ζώο και τα άλλα τα έχουνε χεσμένα ή τα κακομεταχειρίζονται ή έχουν εμπάθεια μαζί τους, μόνο φιλόζωοι δεν είναι, άστο.

Senior Member
    Καλημέρα. Δεν θεωρώ ότι βρίσκω ένα καινούργιο εαυτό.. Απλά εκρυβα τόσο καλά αυτή την πλευρά του εαυτού μου που ήταν σαν και δεν υπήρχε.. Τώρα που αρχισε να κάνει εμφανίσεις.. Με τρομάζει. Ευάλωτος. Θέλω απλά να έχω τον έλεγχο έτσι ώστε όταν και αν με πληγωσουν να μπορώ να αποχωρήσω χωρίς ιδιαίτερα "κλάματα". Να μπορώ να παω παρακατω. Όταν είσαι σκληρός και δεν συνδέεσαι, είναι πιο εύκολα όλα. Ή μάλλον νομίζεις ότι είναι.
    Μου πε κάποτε ένας φίλος, όταν του λεγα αυτά ακριβώς που λες εσύ τώρα, ότι δεν θέλω να βγει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, ότι φοβάμαι, ότι είναι ευάλωτο κτλ, να κάτσω να σκεφτώ σε ποιον χρωστάω την χαρά στην ζωή μου. Θα σε ρωτήσω το ίδιο λοιπόν. Όσες όμορφες στιγμές είχες, που ήσουν χαρούμενος, που έκανες μια τρέλα, πυο γελούσες, που αγάπησες...σε ποιο κομμάτι σου το χρωστάς; Ήταν χάρη στο σκληρό και λογικό κομμάτι σου ή σε αυτό το ευάλωτο που κρατούσες κρυμμένο;
    ¨Εχεις δίκιο, δεν είναι καινούργιος εαυτός, εσύ είσαι πάλι, αλλά είναι ένα κομμάτι που υπήρχε μεν πάντα εκεί, εμφανίζοταν πού και πού αλλά κυρίως το κρατούσες κρυφό και καταπιεσμένο. Το κακομεταχειρίζεσαι γιατί το θεωρείς αδύναμο και ευάλωτο και κλαψιάρικο αλλά είναι ταυτόχρονα κι αυτό που σου δίνει χαρά. Το ότι έχει αρχίσει και κάνει περισσότερό την εμφάνιση του είναι γιατί προφανώς αναζήτησες περισσότερη χαρά στην ζωή σου και η πηγή της εκεί είναι.

Θα μπορείς να πας και μετά παρακάτω. Με κλάματα μεν, αλλά θα σε εντυπωσιάσεις για το πόσα μπορείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μου πε κάποτε ένας φίλος, όταν του λεγα αυτά ακριβώς που λες εσύ τώρα, ότι δεν θέλω να βγει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, ότι φοβάμαι, ότι είναι ευάλωτο κτλ, να κάτσω να σκεφτώ σε ποιον χρωστάω την χαρά στην ζωή μου. Θα σε ρωτήσω το ίδιο λοιπόν. Όσες όμορφες στιγμές είχες, που ήσουν χαρούμενος, που έκανες μια τρέλα, πυο γελούσες, που αγάπησες...σε ποιο κομμάτι σου το χρωστάς; Ήταν χάρη στο σκληρό και λογικό κομμάτι σου ή σε αυτό το ευάλωτο που κρατούσες κρυμμένο;
    ¨Εχεις δίκιο, δεν είναι καινούργιος εαυτός, εσύ είσαι πάλι, αλλά είναι ένα κομμάτι που υπήρχε μεν πάντα εκεί, εμφανίζοταν πού και πού αλλά κυρίως το κρατούσες κρυφό και καταπιεσμένο. Το κακομεταχειρίζεσαι γιατί το θεωρείς αδύναμο και ευάλωτο και κλαψιάρικο αλλά είναι ταυτόχρονα κι αυτό που σου δίνει χαρά. Το ότι έχει αρχίσει και κάνει περισσότερό την εμφάνιση του είναι γιατί προφανώς αναζήτησες περισσότερη χαρά στην ζωή σου και η πηγή της εκεί είναι.

Θα μπορείς να πας και μετά παρακάτω. Με κλάματα μεν, αλλά θα σε εντυπωσιάσεις για το πόσα μπορείς.
    Πόσο δίκιο έχεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Πόσο δίκιο έχεις...
    Κι εγώ νομίζω πως έχει δίκιο η Ελισάβετ, με μια μικρή επιφύλαξη... Το λέω αυτό γιατί κι εγώ άφησα ελεύθερο το αληθινό κι ευάλωτο κομμάτι μου και ναι μεν εν μέρει πόνεσα αλλά μου έφερε και πολλή ευτυχία... Και στο τέλος αν και με πολύ κλάμα και μεγάλη ψυχική φθορά τα κατάφερα κι είμαι ακόμα εδώ...