ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1209
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1209 of 1380 FirstFirst ... 20970911091159119912071208120912101211121912591309 ... LastLast
Results 18,121 to 18,135 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ότι όλοι οι άντρες βαράνε, ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει.. Κτλ..
    Θα προσπαθήσω να το παλέψω, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Να στο πω εγώ κάθε μέρα και όσες φορές χρειαστεί για να μη φοβάσαι. Και θα έρθει μια μέρα που όντως δεν θα φοβάσαι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μόνο χέρια αλλά και καρδιά. Αν θέλεις θα βρεις.
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να έρθει επιτέλους αυτή η μέρα γιατί έχω κουραστεί...
    Θα προσπαθήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μακάρι να έχεις δίκιο και να έρθει επιτέλους αυτή η μέρα γιατί έχω κουραστεί...
    Θα προσπαθήσω...
    Βοηθα λοιπόν να έρθει αυτή η μέρα. Δεν θα έρθει κανείς σπίτι σου να σε "ξυπνήσει" απ όλο αυτό. Εσύ θα σηκωθείς να βγεις.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Βοηθα λοιπόν να έρθει αυτή η μέρα. Δεν θα έρθει κανείς σπίτι σου να σε "ξυπνήσει" απ όλο αυτό. Εσύ θα σηκωθείς να βγεις.
    Θα κάνω ότι μπορώ... Γιατί θέλω να ξυπνήσω, όταν με πιάνει ο φόβος είναι σαν εφιάλτης...

Senior Member
    Θα κάνω ότι μπορώ... Γιατί θέλω να ξυπνήσω, όταν με πιάνει ο φόβος είναι σαν εφιάλτης...
    Τι θέλεις να κάνεις όταν σε πιάνει ο φόβος; την αλήθεια όμως.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Τι θέλεις να κάνεις όταν σε πιάνει ο φόβος; την αλήθεια όμως.
    Παλιότερα προσπαθούσα να πεθάνω για να σταματήσει επιτέλους γιατί δεν το άντεχα και μερικές φορές ακόμα το σκέφτομαι αλλά μπορώ να συγκρατηθώ και να μην προσπαθήσω σε αντίθεση με τότε... Κάτι άλλο που θα ήθελα να μπορούσα να κάνω θα ήταν να έχω πάλι κάποιον να με κρατάει αγκαλιά ώστε να ηρεμεί ο φόβος, με βοηθούσε η αγκαλιά...

Senior Member
    Παλιότερα προσπαθούσα να πεθάνω για να σταματήσει επιτέλους γιατί δεν το άντεχα και μερικές φορές ακόμα το σκέφτομαι αλλά μπορώ να συγκρατηθώ και να μην προσπαθήσω σε αντίθεση με τότε... Κάτι άλλο που θα ήθελα να μπορούσα να κάνω θα ήταν να έχω πάλι κάποιον να με κρατάει αγκαλιά ώστε να ηρεμεί ο φόβος, με βοηθούσε η αγκαλιά...
    Το να προσπαθήσεις να πεθάνεις δεν είναι λύση για σένα (δεν νομίζω να είσαι τόσο δειλή) άρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    Για την αγκαλιά έχεις δίκιο. Δεν γράφεται η αγκαλιά για να στην γράψω εδώ. Και εμένα με βοηθούσε. Δεν την έχω και δες... Μετά από χρόνια με την έλλειψη της είμαι ακόμα εδώ. Το μαύρο μου συννεφάκι ήταν εδώ και όταν την είχα και θα ήταν πάλι εδώ και τώρα αν είχα την αγκαλιά. Αλλά δεν θα κάτσουμε τώρα να κλάψουμε γι αυτό.

Εσύ θα τη βρεις αλλά πρέπει να κουνηθείς.
    Βγες γέλασε ζήσε και κάπου θα τη βρεις. Και που ξέρεις.. Μπορεί να είναι πιο δυνατή και πιο ζεστή από την προηγούμενη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα φίλε μου. Εμένα η ψυχολόγος με βοήθησε πάρα πολύ.. . Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να γίνω τελείως καλά αλλά κάθε μέρα δίνω μία μάχη. Με μένα, με τους ανθρώπους, με την ζωή, με την τύχη κτλ.

Δυστυχως δεν πηγα σε ψυχολογο , λαθος μου ηταν που πηγα σε ψυχιατρο , Τζωρτζ ........ πιστευω οτι θα τα καταφερεις αυτα που στοχευεις , δεν ξερω σε ποιον βαθμο, κρινοντας παντα απ την θετικοτητα σου ...... μα ολη η ζωη ειναι μια μαχη .....

Senior Member
    Καλημέρα
    Όταν έχεις κατάθλιψη.. Η απόσταση (η ψυχική) διπλασιαζεται.. Ή θα είσαι με πολλούς ανθρώπους αλλά νιώθεις μόνος εντελώς χαμένος.. Η θα κάνεις λάθος κρίση και θα "πιαστείς" στους λάθος ανθρώπους.. Ή και τα δύο αυτά μαζί.
    Καλησπερα , ταχω ζησει αυτα που γραφεις , επι κτθλψεως , ετσι ειναι ακριβως ..... ημουν απλα μονος και εντελως χαμενος .....

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δυστυχως δεν πηγα σε ψυχολογο , λαθος μου ηταν που πηγα σε ψυχιατρο , Τζωρτζ ........ πιστευω οτι θα τα καταφερεις αυτα που στοχευεις , δεν ξερω σε ποιον βαθμο, κρινοντας παντα απ την θετικοτητα σου ...... μα ολη η ζωη ειναι μια μαχη .....
    Δεν ξέρω αν καταφέρω να φτάσω εκεί ακριβώς που θέλω. Ξέρω ότι είμαι καλύτερα. Ξέρω τι είναι κατάθλιψη.. Τι "ζημιές" κάνει οπότε κάθε φορά που πέφτω ξέρω πως να αντιδρασω.. Το φόρουμ θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Είδα πως δεν είμαι μόνος. Ότι κι άλλοι περνάνε ότι πέρασα και περνώ. Έχω την ευκαιρία να ακούσω τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι ανθρωποι και οοοοοσο μπορώ να βοηθώ οποίο το έχει ανάγκη.

Senior Member
    Το να προσπαθήσεις να πεθάνεις δεν είναι λύση για σένα (δεν νομίζω να είσαι τόσο δειλή) άρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    Για την αγκαλιά έχεις δίκιο. Δεν γράφεται η αγκαλιά για να στην γράψω εδώ. Και εμένα με βοηθούσε. Δεν την έχω και δες... Μετά από χρόνια με την έλλειψη της είμαι ακόμα εδώ. Το μαύρο μου συννεφάκι ήταν εδώ και όταν την είχα και θα ήταν πάλι εδώ και τώρα αν είχα την αγκαλιά. Αλλά δεν θα κάτσουμε τώρα να κλάψουμε γι αυτό.

Εσύ θα τη βρεις αλλά πρέπει να κουνηθείς.
    Βγες γέλασε ζήσε και κάπου θα τη βρεις. Και που ξέρεις.. Μπορεί να είναι πιο δυνατή και πιο ζεστή από την προηγούμενη...
    Νομίζω πως είμαι δειλή αφού (τουλάχιστον εν μέρει) ο λόγος που προσπαθούσα να με βλάψω ήταν ότι δεν άντεχα τον φόβο που ένιωθα... Όμως προσπαθώ να μην το ξανακάνω...
    Προσπαθώ να ζήσω όπως λες... Και μακάρι στο τέλος να βγει κάτι καλό... Αλλά δεν σου κρύβω ότι μετά απ' αυτά φοβάμαι και τον ίδιο μου τον εαυτό...

Senior Member
    Νομίζω πως είμαι δειλή αφού (τουλάχιστον εν μέρει) ο λόγος που προσπαθούσα να με βλάψω ήταν ότι δεν άντεχα τον φόβο που ένιωθα... Όμως προσπαθώ να μην το ξανακάνω...
    Προσπαθώ να ζήσω όπως λες... Και μακάρι στο τέλος να βγει κάτι καλό... Αλλά δεν σου κρύβω ότι μετά απ' αυτά φοβάμαι και τον ίδιο μου τον εαυτό...
    Κοίτα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν γνωρίζω την ιστορία σου. Αλλά όπως λες προσπαθούσες. Όχι προσπαθείς να βλαψεις τον εαυτό σου. Οπότε πάει. Απλά όταν σε πιάνει ο φόβος κάνε κάτι άλλο. Ισοπέδωσε το εσύ αντί να σε καταβάλλει. Μην κολλάς στο τι έκανες αλλά στο τι κάνεις τώρα. Ο φόβος (αν και δεν ξέρω τι φοβάσαι ακριβώς) δεν είναι μεγαλύτερος από σένα. Εσύ του δίνεις αξία.
    ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ.

Senior Member
    Κοίτα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν γνωρίζω την ιστορία σου. Αλλά όπως λες προσπαθούσες. Όχι προσπαθείς να βλαψεις τον εαυτό σου. Οπότε πάει. Απλά όταν σε πιάνει ο φόβος κάνε κάτι άλλο. Ισοπέδωσε το εσύ αντί να σε καταβάλλει. Μην κολλάς στο τι έκανες αλλά στο τι κάνεις τώρα. Ο φόβος (αν και δεν ξέρω τι φοβάσαι ακριβώς) δεν είναι μεγαλύτερος από σένα. Εσύ του δίνεις αξία.
    ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ.
    Θα προσπαθήσω, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...

Φοβάμαι κάποιον που είχε προσπαθήσει να μου κάνει κακό στο παρελθόν όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι κι υπήρξε μια περίοδος που συνέβη κάτι που αναζωπύρωσε αυτές τις μνήμες και το έβλεπα συνέχεια στον ύπνο μου και με τρομοκρατούσε και δεν άντεξα... Μετά γνώρισα εκείνον κι υπήρξε μια περίοδος που χάρη στην παρουσία του και τη συμπαράσταση του ήμουν καλύτερα αλλά όταν χωρίσαμε άρχισε πάλι η κάτω βόλτα...
    Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι μπορείς και θ' απαντήσω όσο δεν νιώθω να φρικάρω από τις αναμνήσεις...

Senior Member
    Θα προσπαθήσω, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...

Φοβάμαι κάποιον που είχε προσπαθήσει να μου κάνει κακό στο παρελθόν όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι κι υπήρξε μια περίοδος που συνέβη κάτι που αναζωπύρωσε αυτές τις μνήμες και το έβλεπα συνέχεια στον ύπνο μου και με τρομοκρατούσε και δεν άντεξα... Μετά γνώρισα εκείνον κι υπήρξε μια περίοδος που χάρη στην παρουσία του και τη συμπαράσταση του ήμουν καλύτερα αλλά όταν χωρίσαμε άρχισε πάλι η κάτω βόλτα...
    Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι μπορείς και θ' απαντήσω όσο δεν νιώθω να φρικάρω από τις αναμνήσεις...
    Πόσο εγώ είσαι πια ;(

Αφού απλά προσπάθησε όπως λες. Δεν τα κατάφερε τελικά και αυτό είναι κάτι.. Τι φοβάσαι; Σε έχει ξαναενοχλησει;

Senior Member
    Πόσο εγώ είσαι πια ;(

Αφού απλά προσπάθησε όπως λες. Δεν τα κατάφερε τελικά και αυτό είναι κάτι.. Τι φοβάσαι; Σε έχει ξαναενοχλησει;
    Γιατί το λες αυτό;

Όχι, δεν ξέρει που να με βρει αλλά με τρόμαξε πάρα πολύ τότε και μου έχει αφήσει φοβία, αυτός είναι ο βασικός λόγος που εμπιστεύομαι δύσκολα τους άντρες, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...