ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1213
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1213 of 1380 FirstFirst ... 21371311131163120312111212121312141215122312631313 ... LastLast
Results 18,181 to 18,195 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Navi View Post
    keep on going
    χαίρομαι που ακόμα μια φορά βλέπω αυτά που σκέφτομαι να τα γράφουν κι άλλοι..
    τελικά είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι..
    μπράβο ρε σεις
    χαίρομαι που βρήκα αυτό το φορουμ και διαβάζω αυτά που γράφετε.
    Εγώ θέλω όταν φυγω από το φόρουμ να έχω αφήσει κάτι πίσω.. Να έχω αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται για την ζωή εεεστω και ένα άτομο..

Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ θέλω όταν φυγω από το φόρουμ να έχω αφήσει κάτι πίσω.. Να έχω αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται για την ζωή εεεστω και ένα άτομο..
    ο άνθρωπος αποτελείται απο αρχές και συμπεριφορές,
    η συμπεριφορά αφορά το επίκτητο, οι αρχές το κληρονομικό,
    μπορούμε να πετύχουμε διαφοροποίηση ως προς το πρώτο , αλλά όχι ως προς το δεύτερο

Banned
    εμεινα καταπληκτος απο οσα ειδα το τελευταιο καιρο
    Last edited by αλεξανδρος_77; 06-01-2020 at 02:05.

george1520
    Guest
    Δεν ξέρω σε ποια ενότητα έπρεπε να το γράψω.. Εδώ γύρω δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθω.. Οπότε προτιμαω αυτά τα θέματα να μην τα συζητάω με κανένα.
    Διαβάζω, βλέπω όλο αυτό το κακό που συμβαίνει στην Αυστραλία και σκέφτομαι όλα αυτά τα ζώα.. Που κάηκαν, που καίγονται, που έτρεχαν να σωθούν αλλα δεν ήξεραν από ποια κατεύθυνση να πάνε. Νιώθω ένα βάρος στο στήθος μου. Θα μου πείτε είναι και τα δεντρα. Ο ένας άνθρωπος που πέθανε (δεν ξέρω αν έχει κι άλλους νεκρούς).. Ναι συμφωνώ.. Αλλά εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο για τα ζώα.

Senior Member
    Δεν ξέρω σε ποια ενότητα έπρεπε να το γράψω.. Εδώ γύρω δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθω.. Οπότε προτιμαω αυτά τα θέματα να μην τα συζητάω με κανένα.
    Διαβάζω, βλέπω όλο αυτό το κακό που συμβαίνει στην Αυστραλία και σκέφτομαι όλα αυτά τα ζώα.. Που κάηκαν, που καίγονται, που έτρεχαν να σωθούν αλλα δεν ήξεραν από ποια κατεύθυνση να πάνε. Νιώθω ένα βάρος στο στήθος μου. Θα μου πείτε είναι και τα δεντρα. Ο ένας άνθρωπος που πέθανε (δεν ξέρω αν έχει κι άλλους νεκρούς).. Ναι συμφωνώ.. Αλλά εγώ στεναχωριέμαι περισσότερο για τα ζώα.
    Όποιος γνωρίζει καλά τους ανθρώπους, αγαπάει πιο πολύ τα ζώα...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    ¨Εχουν φτάσει στους 24 οι νεκροί απτις φωτιές στην Αυστραλία δυστυχώς.

Παρόλα αυτά καταλαβαίνω αυτό που λες για τα ζώα. Έχω καταλήξει ότι ενδόμυχα όταν γίνεται μια φυσική καταστροφή θεωρούμε στο μυαλό μας ένοχο το ανθρώπινο γένος γιαυτήν και γιαυτό ο θάνατος των ζώων μας φαίνεται πιο άδικος. Γιατί εκείνα δεν έφταιξαν πραγματικά σε τίποτα.

george1520
    Guest
    Στους 24; Στον κόσμο μου είμαι τότε. Αλλά και πάλι.. Αυτά σκέφτομαι περισσότερο..

Senior Member
    Στους 24; Στον κόσμο μου είμαι τότε. Αλλά και πάλι.. Αυτά σκέφτομαι περισσότερο..
    500 εκατομμύρια νεκρά ζώα!!! Πώς να μην τα σκεφτείς;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    500 εκατομμύρια νεκρά ζώα!!! Πώς να μην τα σκεφτείς;
    Γιατί μου είπες αριθμό;;; ουφφφφφφφ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ¨Εχουν φτάσει στους 24 οι νεκροί απτις φωτιές στην Αυστραλία δυστυχώς.

Παρόλα αυτά καταλαβαίνω αυτό που λες για τα ζώα. Έχω καταλήξει ότι ενδόμυχα όταν γίνεται μια φυσική καταστροφή θεωρούμε στο μυαλό μας ένοχο το ανθρώπινο γένος γιαυτήν και γιαυτό ο θάνατος των ζώων μας φαίνεται πιο άδικος. Γιατί εκείνα δεν έφταιξαν πραγματικά σε τίποτα.
    Έχεις απόλυτο δίκιο Ελισάβετ κι εσύ Γιώργο δικαιολογημένα σκέφτεσαι τα ζώα γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τέτοια συμβάντα είτε σκόπιμα είτε από (εγκληματική) αμέλεια... Κι εγώ για την Αυστραλία διάβαζα νωρίτερα και συμπάσχω μ' εσάς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Όχι απλά είναι υπεύθυνος αλλά ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο κτήνος πάνω στη γη....Ψυχοπλακωθηκα πάλι...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Είμαστε το χειρότερο είδος πάνω στη γη, χωρίς αμφιβολία. Αλλά καμία φορά μέσα από τέτοιες καταστροφές όπως αυτή, βλέπεις πως υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά, πυροσβέστες, διασώστες, οι άνθρωποι που περιθάλπουν τα ζώα με εγκαύματα.

george1520
    Guest
    Νομίζουμε πως ο κόσμος μας ανήκει και δεν σεβόμαστε τίποτα..

Banned
    μην υποστηριζετε τις μεγαλες αλυσιδες καταστηματων αν δε σας παρεχουν τις υπηρεσιες που θελετε υπαρχουν μια ντουζινα μαγαζια για να διαλεξετε σε αντιθετη περιπτωση ειναι σα να συμφωνειτε με αυτη τη τακτικη αυτη τη συμπεριφορα εισεπραξα αυτη επιστρεφω

καταρχην απο τα σημεια που περναγα 500 φορες παρατηρουσα οτι καπιοι εξυπνοι εβαλαν στα ραφια οτι χειροτερο βρηκαν γιατι νομιζαν οτι θα το αγορασω τη πρωτη φορα το εκανα δευτερη δε θα υπαρξει ομως ετσι την εχω δει τουριστας θα κοιταω και δε θα παιρνω τιποτα

Senior Member
    Εφαγα λιγο αβοκαντο. Ολα καλα. Πηγα για μπανιο. Ειχε σκεπασει η μανα μου το υπολοιπο με μια χαρτοπετσετα. Μολις το εφαγα αισθανθηκα ζαλαδα και συγχιση. Σα να μουδιασε το μυαλο μου. Και μπερδευα τα λογια μου. Μπορει αυτο να ειναι αυθυποβολη ή μου βαζουν κατι στο φαι;