Results 1,816 to 1,830 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
10-07-2015, 14:07 #1816
Σίγουρα το να έχεις καρκίνο δεν είναι ότι καλύτερο..........χαίρομαι που τα κατάφεραν οι δικοί σου άνθρωποι και τα καταφέρνουν........Εγώ όμως δεν έχω κατάθλιψη.........έχω κάτι πιο σοβαρό............και το ότι βοηθάω το κάνω για δύο λόγους, πρώτον για να βοηθήσω τον άλλον που είναι προσωρινά σε χάλια κατάσταση γιατί ξέρω τι περνάει επειδή το περνάω καθημερινά, και δεύτερον για μένα, να νιώσω λίγο χρήσιμη, όχι ότι το είχα ανάγκη ποτέ, είχα πάντα σοβαρότερα προβλήματα, η ψυχολόγος μου το είπε για το καλό μου.....Τα καλά μου δεν τα αναγνωρίζει κανένας........Στέκονται όλοι στην αρρώστια.....το μεσαίο δάχτυλο είναι ωραίο καμμιά φορά αλλά δεν μπορείς να το κάνεις σε όλους........Τι να πω........αντί να κοιτάξει ο καθένας πως να βελτιωθεί και να δει τα χάλια του, κοιτάνε να κατακρίνουν άρρωστους ανθρώπους........και κανείς δεν νοιάζεται......
- 10-07-2015, 14:07 #1817
λυπαμαι για οσα εχεις ζησει, πιλοου, ειλικρινα..
αλλα τα πραγματα αλλαζουν!
παντα υπαρχει περιθωριο να βελτιωθουν τα πραγματα ακομα κι αν ξεκινησε κανεις με μια μεγαλη επιβαρυνση, σαν αυτη που περιγραφεις.
εγω βλεπω οτι μπορεις να ισορροπεις στην σκεψη σου, επομενως σιγουρα εχεις κανει προοδο και μπορεις να καταλαβαινεις και τι διαβαζεις και να επικοινωνεις με τους αλλους. κι αν οχι με ολους, με καποιους, μπορεις. ειναι βεβαιο.
καλως η κακως η αυτοπεποιθηση, η χαρα η αισιοδοξια, ειναι φαυλος κυκλος.
οπως σωστα λες, δεν μπορεσες να τα βρεις μεσα σου με οσα εζησες.
αν ομως, αν καταφερεις να τα βρεις εστω και τωρα, κι αν δεν ειναι πηγαια, αν καταφερεις να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ, να πιστεψεις οτι λειτουργουν, ισως βρισκοντας μια γενικοτερη πιστη μεσα σου, ας πουμε την πιστη στον θεο, αν νοιωθεις κατι τετοιο κι αν οχι, στον ανθρωπο, τοτε ολα μπορουν να γινουν.
10-07-2015, 14:13 #1818
Ρέμεντυ σ' ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι μαραζώνω καθημερινά και δεν πείραξα κανέναν! Δεν έχω κουράγιο μέσα μου, τίποτα, όσο νιώθω ότι οι άλλοι με απορρίπτουν ότι και να κάνω είναι ένα πολύ βαρύ φορτίο αυτό που κουβαλάω......και δεν σου μιλάω για όλα τα άλλα, παρενέργειες, συμπτώματα, καθημερινά προβλήματα που το κάνουν ακόμα πιο βαρύ! Ψάχνω να δω τι θετικό έχω στη ζωή μου! Τίποτα! Εγώ βουλιάζω, η οικογένειά μου βουλιάζει, η Ελλάδα βουλιάζει!! Και όλα αυτά γιατί; Γιατί οι άνθρωποι είναι κακοί και απαίσιοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δεν μιλάω για εσάς εδώ.......Οπότε πως να πιστέψω στον άνθρωπο;; Θα φάω τα μούτρα μου πάλι......ούτε στο θεό πιστεύω, δεν γίνονται θαύματα και άνθρωποι αθώοι σκοτώνονται καθημερινά, καθώς και ζώα....άρα ποιός θεός;
10-07-2015, 14:36 #1819
Pillow κουραγιο! και εγω στεναχωριεμαι παρα πολυ να βλεπω ανθρωπους αστεγους,πεινασμενους,αρρω στους και τα καημενα τα αδεσποτα ζωα μου σπαραζουν την καρδια (αγαπαω πολυ τα ζωα αλλα και τους ανθρωπους) τωρα οσο για τους σκοτωμους δυστηχως συμβαινει ειτε αυτο ειναι τροχαιο ατυχημα ειτε πολεμος κτλ.Η ψυχολογος σου ειναι καλη? σε βοηθαει?
10-07-2015, 14:49 #1820
Bulletproof σε συγχαίρω για την ανθρωπιά σου. Γενικά παντού υπάρχει μίσος πιστεύω και ειδικά προς εμάς τους άρρωστους ανθρώπους. Κι εμένα μου σπαράζει η καρδιά καθημερινά για τη ζωή μου, δεν αντέχεται άλλο!! Για τους σκοτωμούς δεν μπορώ να καταλάβω πως ο καλός θεούλης το επιτρέπει, εκτός και αν τα κάνει ο διάβολος αυτά. Αλλά και πάλι όλα αυτά μου φαίνονται παραμυθάκια, δεν μπορώ να πιστέψω σε κάτι τέτοιο...Όλοι το παραμικρό το σχολιάζουνε......από το τι μπλούζα φοράς, μέχρι το γιατί είσαι άρρωστος....Αν ήταν έτσι καλός ο θεούλης γιατί μας έφτιαξε τόσο γεμάτους από μίσος;; Εκτός και αν έχει να κάνει με ένα βίντεο που είδα, ότι για όλα ευθύνονται οι "μεγάλοι", που διευθύνουν τα πάντα ακόμα και τα μέσα, και μας επηρεάζουν αρνητικά μέχρι και να σκοτώνουμε τον συνάνθρωπό μας.......Το βίντεο βρίσκεται στις Ψυχώσεις στο θέμα "Προς αναζήτηση του πνευματικού εαυτού".......Η ψυχολόγος αυτή μου την έλεγε και τη σταμάτησα, να φανταστείς μια φορά μου είχε πει ότι μιλάει η αρρώστια και όχι εγώ, ε αι ........... δεσποινίς μου. Επίσης μετά πήγαινα σε έναν άλλον και ακόμα και αυτός παραδέχτηκε ότι είναι επιθετικός μαζί μου και τον διέκοψα........Κουβαλάω πολλά σημάδια......
10-07-2015, 15:14 #1821
Και εγω αλλαξα αρκετους ψυχιατρους μεχρι να βρω αυτον που ειμαι τωρα.Ειδικα ενας παλιος ψυχιατρος που ειχα ητανε απιστευτα νευρικος οχι μονο με εμενα,με ολους! βεβαια καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολη η δουλεια τους.Παντως συνεχεισε να ψαχνεις εναν καλο γιατρο για να σε βοηθαει ψυχολογικα.
10-07-2015, 15:29 #1822
Καμμιά δουλειά δεν είναι εύκολη!! Να φανταστείς, θεωρούσα τη δουλειά των ψυχιάτρων ως την πιο εύκολη, κάθονται εκεί και σου βγάζουν μια διάγνωση πανεύκολα ειδικά αν έχουν και πείρα, και το μόνο δύσκολο που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ακραίες περιπτώσεις όπου μπορεί ο άλλος να τους επιτεθεί λεκτικά ή σωματικά. Αλλά τους καταλαβαίνω τους τελευταίους, με τέτοια υπεροπτική συμπεριφορά που έχουν οι ψυχίατροι! Δύσκολο να βρω καλό γιατρό αν όχι αδύνατο, όπως δύσκολα να βρω καλό άνθρωπο για παρέα, για φίλο, για ταίρι.......Δεν πιστεύω σε θαύματα πλέον, και ούτε πρόκειται να ξαναπάω για ψυχοθεραπεία!
10-07-2015, 15:42 #1823
Pillow υπαρχουν και καλοι ανθρωποι,μην απαγοητευεσαι! διαβασα μια απαντηση σου στο θεμα ''οι αντρες ελκονται απ'τα κακα κοριτσια'' οτι μεγαλυτεροι αντρες απο εσενα σε φλερταρουν.Αυτο δεν ειναι κακο.Τους αρεσεις και για να τους αρεσεις παει να πει οτι σε βρισκουν ωραια κοπελα! τωρα οσο για την φιλια ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.Ξερεις και με ενα μελος της οικογενειας μας μπορουμε να γινουμε φιλοι! εχεις καποιο χομπυ? κατοικιδιο?
10-07-2015, 15:51 #1824
Bulletproof μακάρι να τους γνωρίσω αυτούς τους καλούς!! Μακάρι οι κακοί να τιμωρούνταν ή να μην υπήρχαν καθόλου! Υπάρχουν όμως και δυσκολεύουν τις ζωές των άλλων.......Το ότι είμαι ωραία δεν σημαίνει κάτι στην ψυχολογία μου όταν ο άλλος σε κάνει σκουπίδι, ίσως και από τη ζήλεια του επειδή είσαι πιο όμορφη, άρα πιο "αποδεκτή" ή πιο χαρούμενη που δεν ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο σε μένα. Επίσης με χαλάει το να κάνω σχέση με κάποιον 15 χρόνια μεγαλύτερό μου. Για τη φιλία είναι δύσκολο για όλους πιστεύεις ή μόνο για μένα; Όσο για χόμπυ και κατοικίδιο δεν έχω.
10-07-2015, 15:59 #1825
Για την φιλια πιστευω οτι ειναι δυσκολο για ολους.Βαζω μεσα και τον εαυτο μου.Εχω δει μεγαλες φιλιες να δυαλυονται μεσα σε λιγες ωρες.Η αληθεια ειναι οτι 15 χρονια ειναι μεγαλη διαφορα...που ξερεις ομως καποια στιγμη εκει που δεν το περιμενεις να βρεθει ενας κοντα στην ηλικια σου που να του αρεσεις! Θα σου εκανε καλο ενα χομπυ για να ξεχνιεσαι και τα κατοικιδια ειναι πολυ ομορφη συντροφια!
10-07-2015, 16:10 #1826
Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις απαντήσεις σου, συμφωνώ. Το θέμα δεν είναι αν αρέσω εξωτερικά, αλλά εσωτερικά λόγω του προβλήματος, και να βρεθεί και κατάλληλο άτομο, που θα θέλει τη συντροφιά μου και θα τη χαίρεται, θα με εκτιμά. Δυστυχώς έχω δοκιμάσει χόμπυ αλλά πάλι κι εκεί τα δικά μου σκέφτομαι, ότι δεν θα θέλουν οι άλλοι να συνεργαστούν μαζί μου.....με κυνηγάει παντού........όσο για το κατοικίδιο, θα το σκεφτώ, ευχαριστώ!
10-07-2015, 16:12 #1827
Παρακαλω! δεν κανει τιποτα!
10-07-2015, 19:10 #1828
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-07-2015, 19:12 #1829
10-07-2015, 19:14 #1830