ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1221
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1221 of 1380 FirstFirst ... 22172111211171121112191220122112221223123112711321 ... LastLast
Results 18,301 to 18,315 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Ορέστη.. Ούτε μια φορά δεν μας είπες πώς το κατάλαβες αυτό.
    Ειπα. Τρωω κατι και με πιανει θολουρα νοητικη σα να μουδιαζει το μυαλο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειπα. Τρωω κατι και με πιανει θολουρα νοητικη σα να μουδιαζει το μυαλο μου.
    Ωραία γιατί δεν πας για εξετάσεις να δεις αν οι υποψίες σου στέκουν;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Ωραία γιατί δεν πας για εξετάσεις να δεις αν οι υποψίες σου στέκουν;
    Ενταξει Αντα.

Banned
    περναγα συνεχως απο ενα σημειο διπλα στο μετρο και μου πασαραν σε ενα κοταστημα εκει κοντα μια συσκευη σαραβαλο ολος τυχαιως εμφανιστηκαν και αλλες συσκευες απο τα σημαια που συνηθιζα να περναω που νομιζαν οτι θα αγορασω να τις πασαρουν σε αλλους και ας κανουν καταλογο με οτι θελουν να ψωνισουν λιγο λιγο η υπομονη μου εχει εξαντλιθει πλεον το θρασος τους ξεπερασε καθε οριο

Με εχει πιασει παλι το κωλοαγχος γαμωτο...αντε να πανε ολα καλα...

ntinti
    Guest
    1 εβδομάδα θεραπείας και το ανχος το ψυχοπλακωμα και η υπερένταση κάνουν βόλτες ,να δούμε ποτέ θα σταθεροποιηθω....

Που εισαι βρε Αντα???εμψυχωσε με

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Που εισαι βρε Αντα???εμψυχωσε με
    Πάλι σε έπιασε το άγχος; Δεν επιτρέπεται! Να σου πω.. Όταν πήγες για δουλειά έγραψες το όνομά μου κάτω από το παπούτσι;;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχαχα οχι αλλα αμα θες γτ οχι;;;μωρε φοβαμαι μηπως κν κανα λαοσ κ τα σκατωσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Χαχαχα οχι αλλα αμα θες γτ οχι;;;μωρε φοβαμαι μηπως κν κανα λαοσ κ τα σκατωσω
    Το έγραψες και δεν το ξέρεις.. Αρχές Μαρτίου γυρνάω στη δουλειά μου. Μέχρι τότε έχεις χρόνο να με εμψυχωσεις καλά γιατί το τρέμουλο πάει σύννεφο από τώρα..
    Δεν θα κάνεις λάθος. Αλλά και να κάνεις τι έγινε; Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δεν θα γίνει τίποτα.. Πότε πας;

george1520
    Guest
    Καλημέρα σας. Έχω πρόταση από πολύ πιο πριν από τις γιορτές να πάω στην δουλειά όπου δουλεύω ανά διαστήματα. Βράδυ. Εκεί είναι ένας χώρος που ξέρω, οι άνθρωποι κτλ. Από την μία θέλω να πάω γιατί είναι καλα τα λεφτά και νιώθω γενικά άνετα εκεί.. Από την άλλη κάτι με κρατάει πίσω και μέχρι τώρα έχω πει όχι.. Από χθες βράδυ πάλι το σκεφτώ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα σας. Έχω πρόταση από πολύ πιο πριν από τις γιορτές να πάω στην δουλειά όπου δουλεύω ανά διαστήματα. Βράδυ. Εκεί είναι ένας χώρος που ξέρω, οι άνθρωποι κτλ. Από την μία θέλω να πάω γιατί είναι καλα τα λεφτά και νιώθω γενικά άνετα εκεί.. Από την άλλη κάτι με κρατάει πίσω και μέχρι τώρα έχω πει όχι.. Από χθες βράδυ πάλι το σκεφτώ..
    Καλημέρα..
    Κάποιος επιτέλους ανοίγει αυτό το θέμα γιατί σκεφτόμουν να το ανοίξω ή όχι..
    Εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις και να δεις πως πάει, και αν δεις ότι νιώθεις καλά συνεχίζεις..Αλλά εξαρτάται και από το τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω..

george1520
    Guest
    Ίσως ο θόρυβος, ο κόσμος.. Ότι πρέπει να δείχνω καλά και να είμαι χαμογελαστός... Ίσως αυτά να με κρατάνε πίσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ίσως ο θόρυβος, ο κόσμος.. Ότι πρέπει να δείχνω καλά και να είμαι χαμογελαστός... Ίσως αυτά να με κρατάνε πίσω.
    Εγώ πιστεύω ότι μέσα σε κόσμο και σε θόρυβο θα "ξεχαστεις" και θα είσαι καλύτερα.. Και δεν θα έχεις τη διάθεση να σκέφτεσαι τα "δικά σου" τουλάχιστον για όσο θα είσαι εκεί. Είναι ένα βήμα το να πας στη δουλειά..
    Εμένα πχ με φοβίζει η διαδρομή με το τρέμουλο κτλ.. Για κόσμο και θόρυβο πιστεύω ότι η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά θα προσαρμοστω..

george1520
    Guest
    Μάλλον τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό πριν ο άνθρωπος κάνει κάτι.. Κάνουν καλή δουλειά.. Πνιγομαστε μέσα στα τεράστια αν..