ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1222
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1222 of 1380 FirstFirst ... 22272211221172121212201221122212231224123212721322 ... LastLast
Results 18,316 to 18,330 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μάλλον τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό πριν ο άνθρωπος κάνει κάτι.. Κάνουν καλή δουλειά.. Πνιγομαστε μέσα στα τεράστια αν..
    Ένα αν είναι το πιο σημαντικό.. Το "αν δεν τα καταφέρω".. Ε αν δεις ότι δεν τα καταφέρεις δεν χάλασε ο κόσμος.. Αλλά αν δεν το δοκιμάσεις θα μείνεις με την απορία..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Το έγραψες και δεν το ξέρεις.. Αρχές Μαρτίου γυρνάω στη δουλειά μου. Μέχρι τότε έχεις χρόνο να με εμψυχωσεις καλά γιατί το τρέμουλο πάει σύννεφο από τώρα..
    Δεν θα κάνεις λάθος. Αλλά και να κάνεις τι έγινε; Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δεν θα γίνει τίποτα.. Πότε πας;
    Αχ μ αρεσεις...αληθεια γυρνας στην δουλεια σου?πολυ καλο μου ακουγεται...ενταξει πιο πολυ ανχωθηκα γτ η κοπελσ π με εκπαιδευει φευγει κ πρεπει να τα μαθω καπως γρηγορα αλλα θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω.εσυ γτ αγχωνεσαι αφου επιστρεφεις?την ξερεις την δουλεια

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Εγώ πιστεύω ότι μέσα σε κόσμο και σε θόρυβο θα "ξεχαστεις" και θα είσαι καλύτερα.. Και δεν θα έχεις τη διάθεση να σκέφτεσαι τα "δικά σου" τουλάχιστον για όσο θα είσαι εκεί. Είναι ένα βήμα το να πας στη δουλειά..
    Εμένα πχ με φοβίζει η διαδρομή με το τρέμουλο κτλ.. Για κόσμο και θόρυβο πιστεύω ότι η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά θα προσαρμοστω..
    Κι εγω αυτο πιστευω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα σας. Έχω πρόταση από πολύ πιο πριν από τις γιορτές να πάω στην δουλειά όπου δουλεύω ανά διαστήματα. Βράδυ. Εκεί είναι ένας χώρος που ξέρω, οι άνθρωποι κτλ. Από την μία θέλω να πάω γιατί είναι καλα τα λεφτά και νιώθω γενικά άνετα εκεί.. Από την άλλη κάτι με κρατάει πίσω και μέχρι τώρα έχω πει όχι.. Από χθες βράδυ πάλι το σκεφτώ..
    Για να καταλάβω εκεί δουλεύεις αλλά όχι σε καθημερινή βάση και σου πρότειναν να γίνει καθημερινή η δουλειά;

Τι είναι αυτό που σε κάνει να πεις όχι; Τι φοβάσαι ότι θα γίνει αν δεχτείς και πας;

Ειμαστε οι ανονιμους αγχωτικους...λοιπον...θα αλληλοστηριζομαστε στα θεματα εργασιας αφου μας πιανει τοσο αγχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Αχ μ αρεσεις...αληθεια γυρνας στην δουλεια σου?πολυ καλο μου ακουγεται...ενταξει πιο πολυ ανχωθηκα γτ η κοπελσ π με εκπαιδευει φευγει κ πρεπει να τα μαθω καπως γρηγορα αλλα θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω.εσυ γτ αγχωνεσαι αφου επιστρεφεις?την ξερεις την δουλεια
    Τη δουλειά την ξέρω. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να γυρίσω μέσα σε κόσμο και να έχω μόνιμα το χαμόγελο ζωγραφισμένο..
    Και πιο πολύ με φοβίζει η διαδρομή μέχρι να φτάσω. Που με πιάνει ασφυξία κτλ όταν με πιάνει κίνηση ας πούμε..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ειμαστε οι ανονιμους αγχωτικους...λοιπον...θα αλληλοστηριζομαστε στα θεματα εργασιας αφου μας πιανει τοσο αγχος.
    Χαχαχα ανονιμους αγχωτικους.. Μου άρεσε..

Ααα καλα αυτο με πιανει κ εμενα κ το εχω πολλα χρονια απλα λεω στον εαυτο μου σκασε κ πηγαινε...γενικα εχω κοινωνικη φοβια...ουρες,μεσα μεταφορας κτλπ...τεσπα...υποθετω πρεπει ν πηγαινουμε κοντρα στους φοβους μας και στην αρχη θα πιεστουμε πιθανως αλλα μαλλον καλο θα μας κανει...

Senior Member
    Ααα καλα αυτο με πιανει κ εμενα κ το εχω πολλα χρονια απλα λεω στον εαυτο μου σκασε κ πηγαινε...γενικα εχω κοινωνικη φοβια...ουρες,μεσα μεταφορας κτλπ...τεσπα...υποθετω πρεπει ν πηγαινουμε κοντρα στους φοβους μας και στην αρχη θα πιεστουμε πιθανως αλλα μαλλον καλο θα μας κανει...
    Φαντάζεσαι όμως να με πιάσει τρέμουλο οδηγώντας; ποιος ανονιμους αγχωτικους θα κρατήσει το τιμόνι;
    Είναι τρομακτικό μόνο να το σκέφτεσαι..

Εχεις δυομισι μηνες να δουλεψεις πανω στο στρεςς...εχεις μιλησει με ειδικο για αυτο το τρεμουλο;επισης νομιζω το μαγνησιο βοηθαει γτ ειναι μυοχαλαρωτικο.

Senior Member
    Εχεις δυομισι μηνες να δουλεψεις πανω στο στρεςς...εχεις μιλησει με ειδικο για αυτο το τρεμουλο;επισης νομιζω το μαγνησιο βοηθαει γτ ειναι μυοχαλαρωτικο.
    Έχω μιλήσει και βγαίνουν οι εξετάσεις εντάξει.. Το μόνο συμπέρασμα που βγάλαμε είναι το άγχος..

Ειναι ψυχολογικο δλδ;γιατι σε αυτη την περιπτωση με αλλον γιατρο πρεπει ν μιλησεις.

Senior Member
    Ειναι ψυχολογικο δλδ;γιατι σε αυτη την περιπτωση με αλλον γιατρο πρεπει ν μιλησεις.
    Ναι. Αρχίζω ψυχοθεραπεία την Πέμπτη γιατί δεν αντέχεται άλλο.. Με έπιανε μόνο στον ύπνο και τώρα με πιάνει γενικά και τη μέρα..

Πολυ καλα θα κανεις...

Senior Member
    Πολυ καλα θα κανεις...
    Ήταν τυχερή η ιδέα σου για γκρουπ θεραπι πάντως