ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1224
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1224 of 1380 FirstFirst ... 22472411241174121412221223122412251226123412741324 ... LastLast
Results 18,346 to 18,360 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Αυτός μπορεί να είναι.. Η γυναίκα δίπλα του δεν ξέρω τι θα σκέφτεται..
    Γι αυτό γύρισα τη συζήτηση στην άλλη πλευρά...
    Αν ο άντρας είναι πιστός και η γυναίκα που ειναι δίπλα του σκέφτεται διαφορα.. Νομίζω είναι καθαρά θέμα δικό της..
    Αν μια σχέση εχει καλές βάσεις και υπάρχουν συναισθήματα δεν υπάρχει λόγος να απιστησει κάποιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν ο άντρας είναι πιστός και η γυναίκα που ειναι δίπλα του σκέφτεται διαφορα.. Νομίζω είναι καθαρά θέμα δικό της..
    Αν μια σχέση εχει καλές βάσεις και υπάρχουν συναισθήματα δεν υπάρχει λόγος να απιστησει κάποιος.
    Μπορει να είναι έτσι.. Δεν ξέρω πως το βλέπουν αυτό οι γυναίκες γενικά.. Δεν θα βασιστώ μόνο στη δική μου γνώμη..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ειδα ενα βιντεο για τη δικαιοσυνη. Ο καθηγητης ειναι μεσα σε ενα μεγαλο αμφιθεατρο στο Χαρβαρντ. Ρωταει τους φοιτητες ποσοι εχουν γεννηθει πρωτοι στην οικογενεια, και σηκωσαν ολοι χερι! Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ο μεγαλος αδελφος καταπιεζει τον μικρο και εμποδιζει την προοδο του.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειδα ενα βιντεο για τη δικαιοσυνη. Ο καθηγητης ειναι μεσα σε ενα μεγαλο αμφιθεατρο στο Χαρβαρντ. Ρωταει τους φοιτητες ποσοι εχουν γεννηθει πρωτοι στην οικογενεια, και σηκωσαν ολοι χερι! Αυτο δεν ειναι τυχαιο. Ο μεγαλος αδελφος καταπιεζει τον μικρο και εμποδιζει την προοδο του.
    Που φαίνεται αυτό; Ορέστη αν μια ζωή ρίχνεις ευθύνες για όλα σου τα θέματα-προβλήματά στους άλλους.. Θα έρθει η μέρα που θα θες να ζήσεις και δεν θα είσαι σε ηλικία για να το κάνεις.

Senior Member
    Πρέπει να σταματήσω να διαβάζω γιατί το βλέπω πως όσο περισσότερο τα γυροφέρνω υπάρχουν φάσεις που παθαίνω μπλακ άουτ και τότε ξαναγυρνάω πίσω για ΑΛΛΗ επανάληψη και με πιάνει τρέμουλο. Αύριο θα έχω μόνο 1.5 ώρα στη διάθεσή μου. Αν με πιάσει έντονο στρες, θα πάθω ότι έπαθα και στο περσινό μάθημα μαζί του. ΠΡΕΠΕΙ να γράψω τον βαθμό που θέλω. Πρέπει να κοιμηθώ γιατί δεν την παλεύω άλλο και ξύπνια δεν με βοηθάω. Να περάσει η αυριανή μέρα, να μην τον ξαναδω μπροστά μου και να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Μόνο αυτό θέλω. Να περάσει μόνο και δεν με νοιάζει....

george1520
    Guest
    Σκέφτομαι πως οι άνθρωποι νομίζουν πως θα ζούνε αιώνια.. Πιστεύουν πως ότι και να γίνει. Ότι και να κάνουν θα έχουν τους ανθρώπους δίπλα τους να κλείνουν τα μάτια και να τα ανέχονται.. Αλλά δεν πάει έτσι..

Senior Member
    Σκέφτομαι πως οι άνθρωποι νομίζουν πως θα ζούνε αιώνια.. Πιστεύουν πως ότι και να γίνει. Ότι και να κάνουν θα έχουν τους ανθρώπους δίπλα τους να κλείνουν τα μάτια και να τα ανέχονται.. Αλλά δεν πάει έτσι..
    Συμφωνώ απόλυτα.. Και το κακό με αυτούς είναι που ούτε που τους περνάει από το μυαλό ότι ο άνθρωπος δίπλα τους δεν κρατάει άλλο..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Συμφωνώ απόλυτα.. Και το κακό με αυτούς είναι που ούτε που τους περνάει από το μυαλό ότι ο άνθρωπος δίπλα τους δεν κρατάει άλλο..
    Μια κλωστή είναι όλα.. Άλλο αντέχω.. Άλλο ανέχομαι

Senior Member
    Μια κλωστή είναι όλα.. Άλλο αντέχω.. Άλλο ανέχομαι
    Σωστά.. Διστυχως συχνά τα μπερδεύουν αυτά τα δύο.

george1520
    Guest
    Σωστά.. Διστυχως συχνά τα μπερδεύουν αυτά τα δύο.
    Είχα ένα πονοκέφαλο πριν.. Τώρα παίζει να έχω 3-4 ταυτόχρονα.

Senior Member
    Είχα ένα πονοκέφαλο πριν.. Τώρα παίζει να έχω 3-4 ταυτόχρονα.
    Απορία
    Αφού ένα κεφάλι έχεις.. Πώς έχεις 3-4 πονοκέφαλους;

george1520
    Guest
    Απορία
    Αφού ένα κεφάλι έχεις.. Πώς έχεις 3-4 πονοκέφαλους;
    Ειναι σε διάφορα σημεία.. Μάλλον βγάζω κέρατα.

Senior Member
    Ειναι σε διάφορα σημεία.. Μάλλον βγάζω κέρατα.
    Όχι μωρέ εγώ που τα έχω χρόνια θα σου πω.. Δεν πονάνε τα κέρατα την ώρα που βγαίνουν.. Πονάνε αφού τα δεις ότι βγήκαν.

george1520
    Guest
    Όχι μωρέ εγώ που τα έχω χρόνια θα σου πω.. Δεν πονάνε τα κέρατα την ώρα που βγαίνουν.. Πονάνε αφού τα δεις ότι βγήκαν.
    Χάχαχα. Όχι τέτοια κέρατα... Αλλα ήταν πετυχημένο.

Senior Member
    Χάχαχα. Όχι τέτοια κέρατα... Αλλα ήταν πετυχημένο.
    Χαχαχα αα ε εξήγησε το βρε παιδί μου.. Τζάμπα έγινα ρεζίλι στο πανελλήνιο