ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 1380 FirstFirst ... 23731131211221231241251331732236231123 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χρονια Πολλα στην Ολγα ! ( αν ειναι το πραματικο σου ονομα , το δικο μου ειναι ) , και ευχομαι , συν τω χρονο , να βρεις τον δρομο σου προς μια ευτυχεστερη ζωη . Αγγελος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χρονια Πολλα στην Ολγα ! ( αν ειναι το πραματικο σου ονομα , το δικο μου ειναι ) , και ευχομαι , συν τω χρονο , να βρεις τον δρομο σου προς μια ευτυχεστερη ζωη . Αγγελος .
    (δεν ειναι αληθινο) αλλα προσυπογραφω κι εγω στις ευχες.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ αν και δεν είναι το αληθινό μου όνομα.( για μένα δεν πρόκειται

Senior Member
    (ναι, για σενα)

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Δεχτές οι ευχές πάντα! Μακάρι και εγώ να ευτυχήσω στην ζωή μου για να είναι ευτυχισμένη και η μαμά και να μην μου την λέει.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως κάτι πρέπει να κάνω μ' αυτή την τεράστια κρίση άγχους που μ' έχει πιάσει, αντί να κάθομαι και να σφίγγω τα δόντια.
    Σκέφτομαι ακόμα πως είμαι ευχαριστημένη που τούτη τη στιγμή λείπουν οι δικοί μου κι έτσι δε στεναχωρούνται με μένα.
    Ακόμα σκέφτομαι πως ο πονοκέφαλος έχει χτυπήσει κόκκινο, αλλά αυτός δε με πειράζει. Το άγχος με εξοντώνει.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Σκέφτομαι πως κάτι πρέπει να κάνω μ' αυτή την τεράστια κρίση άγχους που μ' έχει πιάσει, αντί να κάθομαι και να σφίγγω τα δόντια.
    Σκέφτομαι ακόμα πως είμαι ευχαριστημένη που τούτη τη στιγμή λείπουν οι δικοί μου κι έτσι δε στεναχωρούνται με μένα.
    Ακόμα σκέφτομαι πως ο πονοκέφαλος έχει χτυπήσει κόκκινο, αλλά αυτός δε με πειράζει. Το άγχος με εξοντώνει.
    Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω όσον αφορά το άγχος...κι εμένα με εξοντώνει, αυτό είναι που με κάνει να θέλω να κοιμάμαι τη μέρα σύμφωνα με την ψυχολόγο μου αν και το είχα σκεφτεί κι από μόνη μου...μακάρι να βρίσκαμε ένα τρόπο να το αποβάλλουμε...εγώ πάντως όταν λείπουν οι δικοί μου νιώθω πιο ήρεμη γιατί όταν είναι σπίτι πάντα υπάρχει κάποια ένταση (μεταξύ τους κυρίως, η μαμά μου έχει έντονο ταμπεραμέντο και συχνά φωνάζει χωρίς να το καταλαβαίνει κι εγώ δεν μπορώ τις φωνές).
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Jackie δεν γνωρίζω αν έχεις άλλη πάθηση, θα σου πρότεινα όμως να κάνεις ένα μπανάκι, να δεις μια ταινία αν σου αρέσει, να πας μια βόλτα με τα πόδια ή με το ποδήλατο, να χαζέψεις βιτρίνες, να κάτσεις να διαβάσεις κάτι σχετικά με τη δουλειά σου ή με το αντικείμενό σου αν έχεις σπουδάσει για να νιώσεις χρήσιμη, και εκτός από όλα αυτά, βρες την πηγή του άγχους σου, τι σε κάνει να αγχώνεσαι έτσι και λύστο. Αν δεν λύνεται, μήπως να έπαιρνες αντικαταθλιπτικά μαζί με ηρεμιστικά; Ίσως βοηθηθείς έτσι! Έχεις γιατρό που σε παρακολουθεί;

Senior Member
    pillow καλησπέρα. Οχι, ο πονοκέφαλος δεν είναι λόγω πάθησης. Διαβήτη έχω, αλλά είναι δόξα τω Θεώ ρυθμισμένος και η πίεση μου που μόλις την κοίταξα, φυσιολογική.
    Κατάθλιψη δεν έχω. Είχα περάσει πριν χρόνια και ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή.
    Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Θα σηκωθώ να πάω με τα πόδια μακριά, σε μια φίλη να πιούμε καφέ, καλό θα μου κάνει.
    Ο γιατρός που με παρακολουθεί ειναι ο διαβητολόγος μου, ο οποίος με καθοδηγεί και στα θέματα άγχους. Ισως θα πρέπει, από το φθινοπωρο, να το δω κάποιον πιο ειδικευμένο επί του θέματος.
    Θα το κοιτάξω, αν και με το δημόσιο που είμαι.. μόνο φάρμακα δίνουν.
    Τέλος πάντων, μη γκρινιάζω. Να 'σαι καλά που ενδιαφέρθηκες και μου 'δωσες ιδέα. Μια ώρα περπάτημα, με μουσική που θα διαλέξω, μόνο καλό θα μου κάνει.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Κύκνε (με την ωραία γραμματοσειρά) εγώ θέλω να λείπουν οι δικοί μου, ειδικά η κόρη μου που στεναχωριέται.
    Βλέπεις, όσο και να προσπαθώ να της κρυφτώ, όλα τα καταλαβαίνει. Είναι και στην εφηβεία, ευαίσθητη ηλικία, οπότε.. νιώθω ενοχή.
    Αυτό με τις φωνές, το καταλαβαίνω. Ισως είμαι κι εγώ λιγο σαν τη μαμά σου, φωνάζω.
    Δεν ήμουν και ποτέ της υπομονής, οπότε γίνομαι πιεστική άθελα μου.
    Κι άντε η ενοχή μετά, κι άντε ο κυκλος ξανά..
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Banned
    pillow καλησπέρα. Οχι, ο πονοκέφαλος δεν είναι λόγω πάθησης. Διαβήτη έχω, αλλά είναι δόξα τω Θεώ ρυθμισμένος και η πίεση μου που μόλις την κοίταξα, φυσιολογική.
    Κατάθλιψη δεν έχω. Είχα περάσει πριν χρόνια και ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή.
    Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Θα σηκωθώ να πάω με τα πόδια μακριά, σε μια φίλη να πιούμε καφέ, καλό θα μου κάνει.
    Ο γιατρός που με παρακολουθεί ειναι ο διαβητολόγος μου, ο οποίος με καθοδηγεί και στα θέματα άγχους. Ισως θα πρέπει, από το φθινοπωρο, να το δω κάποιον πιο ειδικευμένο επί του θέματος.
    Θα το κοιτάξω, αν και με το δημόσιο που είμαι.. μόνο φάρμακα δίνουν.
    Τέλος πάντων, μη γκρινιάζω. Να 'σαι καλά που ενδιαφέρθηκες και μου 'δωσες ιδέα. Μια ώρα περπάτημα, με μουσική που θα διαλέξω, μόνο καλό θα μου κάνει.
    Καλησπέρα, Jackie! Εννοούσα κυρίως αν έχεις κάποια άλλη ψυχική πάθηση, κρίμα που έχεις διαβήτη..Τα αντικαταθλιπτικά τα γράφουν και σε έντονο άγχος νομίζω, γι'αυτό καλό θα ήταν να δεις έναν ειδικό, ψυχίατρο κυρίως αλλά αν βρεις και καλό ψυχολόγο, ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ για την ευχή σου, κι εσύ το ίδιο. Μακάρι να μου 'καναν κι εμένα καλό οι βόλτες, αλλά μου μπαίνουν ιδέες στο μυαλό -ότι όλοι με κοιτάνε- και δεν τις χαίρομαι τις βόλτες....

Senior Member
    Κύκνε (με την ωραία γραμματοσειρά) εγώ θέλω να λείπουν οι δικοί μου, ειδικά η κόρη μου που στεναχωριέται.
    Βλέπεις, όσο και να προσπαθώ να της κρυφτώ, όλα τα καταλαβαίνει. Είναι και στην εφηβεία, ευαίσθητη ηλικία, οπότε.. νιώθω ενοχή.
    Αυτό με τις φωνές, το καταλαβαίνω. Ισως είμαι κι εγώ λιγο σαν τη μαμά σου, φωνάζω.
    Δεν ήμουν και ποτέ της υπομονής, οπότε γίνομαι πιεστική άθελα μου.
    Κι άντε η ενοχή μετά, κι άντε ο κυκλος ξανά..
    Α, δεν το ήξερα ότι έχεις παιδί...μόνη σου το μεγαλώνεις αν βέβαια επιτρέπεται η ερώτηση;
    Πάντως μην νιώθεις ενοχές, κανένας δεν είναι τέλειος απλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην την πιέζεις γιατί κι η δική μου μητέρα είναι δυστυχώς πιεστική κι είναι φορές που νιώθω να με πνίγει...ελπίζω να μην σε στεναχωρώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...