Results 18,481 to 18,495 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
18-01-2020, 20:27 #18481
αν παρω εγω την τεχνολογια που εχετε θα κλαψουνε μανουλεσ η δε θα κλαψουνε απαγορευεται να παρω ναρκωτικα αν επιτραπει τι θα λετε μετα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 19-01-2020, 00:15 #18482
19-01-2020, 04:06 #18483
στο χερι σας ειναι να σταματησετε την εκμεταλευση να μη συμβιβαζεστε με οτι σας πασαρουν γιατι αν ενα πραγμα βασιζετε στο δικαιο και τη τιμιοτητα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ οπως ακριβως ο Θεος εφτιαξε το παραδεισο πανω στο δικαιο και ειναι αθανατος αν για παραδειγμα πουλιοντουσαν μεταχηρισμενα ειδη που δεν ειναι σαραβαλα και δε πουληθηκαν για καποιο δολιο σκοπο για να τα ξεφορτωθει καπιος οι κατασκευαστες θα συμορφωνοντουσαν ΑΜΕΣΩΣ αφου και μονο στη σκεψη οτι θα χασουν τη πελατεια τους αρχιζουν τα παζαρια αμεσως ειναι στο χερι σας να οργανωθητε για να νικησετε την εκμεταλευση να ανεβαζετε βιντεο και φωτογραφιες με οτιδηποτε δε πηγαινει καλα για να τα βλεπουν ολοι και μετα να δω πως θα πουλησουν τις επομενες συσκευες να μιλατε και να μη κολωνετε ο ανθρωπος που δεν εχει θαρρος και δεν ειναι γενναιος δεν εχει καμια αρετη ακομα και αν ειναι ο πιο αξιος ανθρωπος του κοσμου να μη δεχεστε να σας "υπνωτιζουν" με ομορφες ψευτικες εικονες που κρυβουν σκουπιδια στην ουσια τους η να σας αποσπουν τη προσοχη με υλικες απολαυσεις η σεξ αυτο ειναι το σχεδιο τους για να υποταξουν ολο το πλανητη σε αυτους με κολπα νοηματα και τακτικες της μιας δεκαρας που Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ βασιζετε στο οτι ειναι παντελως ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΣΑΣ να εχετε ιδανικα και αξιες αυτο αυτοματα σας κανει σπουδαιους και να μην υποχωρητε σε τιποτα η δυναμη τους ειναι οτι δεν ειδατε ποτε και δεe ξερετε καν οτι υπαρχει αν μαθετε αυτα που δεν ειδατε ποτε τοτε δε θα σας σταματησει τιποτα
οσο σκεφτεστε δολια κανετε το χατηρι του διαβολου χανετε τη ψυχη σας και θα αποδειχτει οτι νικηθηκατε να σκεφτειτε με το σκεπτικο του νικητη και οι του ητημενου το σκοταδι με μπορει να νικησει το φως γιατι ειναι καταδικασμενο να κρυβετε για να κερδισει το ψευτικο θαυμασμο των αλλων οπως ακριβως το πυροτεχνημα ολοι το θαυμαζουν και το κοιτουν και μετα εξαφανιζετε πχ ο Χριστος ελεγε στους φαρισαιους οτι προσκυνατε μετα απο λιγο το καταπατατε το αδικο ειναι οπως το σκοταδι καταδικασμενο να κρυβετε οπως τις κατσαριδες που οταν δουν το φως τρεχουν να κρυφτουν η μονη δυναμη τους οσο πεφτει το απολυτο σκοταδι και δε μπορει κανεις να τις δει
και σκεφτειτε οτι ποσο ως τωρα προσπαθησαν να επιβαλουν χουντα ο με πρωτο τον χιτλερ που τελικα νικηθηκε αφου οπως ελεγε και ο παισιος το κακο παντα στην αρχη θριαμβευει και παντα στο τελος νικατε αφου ειναι τοσο καταδικασμενο οσο ο εοσφωρος
να μην ασχοληστε με το αν οι αλλοι σας θαυμαζουν να μην χετε υπερηφανια που ο διαβολος ο ιδιος να σκεφτεστε μονο τι ειναι δικαιο και να ειστε συγκεντρωμενοι σ αυτο το να επικρυνει καπιος καποιον που εχει δικιο το μονο που μπορει να πετυχει με αυτο ειναι να ανεβασει τη δημοτικοτητα του να τον κανει διασημο και ολοι να τον ανακαλυψουν ως κρυμενη αληθεια που πριν δε γνωριζαν καν οσο πρεσισσοτερο σας αδικουν τοσο περισσοτερο χτιζουν το προφιλ σας και τοσο πιο διασημους σας κανουν αλλοστε ο Χριστο ο ιδιος ειπε οτι σε οσους αποδωσουν ψευτικες κατηγοριες θα ονομαστουν παιδια του θεου ενω οι αρχαιοι φιλοσοφη ελεγαν οτι ειναι τιτλος τιμης να σε κατατηγορουν επειδη επραξες δικαια οσοι πολεμουν το θεο ειναι ελαχιστοι μπροστα του αφου ακομα και αυτοι ειναι δημιουργηματα του.σας συμβουλευω το εξης προσεξτε να μην διαδωσετε παραπλανητικο υλικο σχετικα με οτιδηποτε στιθει σχετικα με τη προπαγανδα σχετικα με τον ψευδοριστο ψευδοπροφητη και οπιασδηποτε μορφης προπαγανδα που προτρεπει τους πιστους να πεσουν στη παγιδα γιατι γι αυτο δε θα σας κρινω εγω αλλα απ οτι συμπεραινω θα βρητε το Χριστο πολυ θυμωμενο μαζι σας οταν γινει η δευτερα παρουσια δε γνωριζω το ποτε καθολου θα γινει αλλα νομιζω οτι εχουμε δρομο ακομα αρκετο οπως ειχε θυμωσει με οσους εμποδιζουν τους αλλους να ελθουν στη βασιλεια του θεου αν φυσικα σας ενδιαφερει το θεμα αυτο γιατι ειναι δικαιομα καπιον να μη τους ενδιαφερει αυτο οπως ειναι και μενα δικαιομα μου να τους συμβουλευω το δικιαιο που εγω αντιλαμβανομαι ειναι να ακουστουν ολες οι αποψεις και ο καθενας να ακολουθησει οτι νομιζει.Last edited by αλεξανδρος_77; 19-01-2020 at 04:26.
19-01-2020, 04:36 #18484
με την ανοχη του θεου οστοσο συμβαινει ολα αυτα αφου ολα ειναι δημιουργηματα του ακομα και η τεχνολογια σας και αυτη στο θεο την εχετε βασισει
και εγω θα κοιταω απλως το ολο σοου ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΛΟΓΟ αφου αυτη η εξουσια μου δωθηκε να κανω τη περιγραφη του ματς απο ποτε το αντιγραφο υπερβαινει το προτυτυπο εδω σε θελω τωρα
19-01-2020, 04:47 #18485
ακομα δεν εχω καταλαβει με ποια λογικη βαζουν διαφημισεις που δε μπορεις να τις κλισεις στις ιστοσελιδες μηπως εχουν καποιο αλλο λογο που τις βαζουν που δε τον πηρε χαμπαρι κανενας γιατι κανω και κανω υπομονη μεχρι να τους τον εξηγισω εγω πχ οι περισσοτεροι βιαζονται να κλεισουν τις διαφημισεις για να δουν το βιντεο αρα τι νοημα εχει να παιζουν διαφημισεις πανω απ τα βιντεο οχι οτι δε ξερω απλα δε θελω να φτασω στα ακρα.
19-01-2020, 07:30 #18486
19-01-2020, 07:31 #18487
19-01-2020, 09:53 #18488
Αυτος που χτυπαει τη συντροφο ή συζυγο του ειναι λαθος εξαρχης. Ειναι σαν το τσιτατο των βιαστων " ειχε ντυθεί προκλητικά ειχα δικιο ". Οποιος άνδρας κακοποιει σωματικα έχει σοβαρα και αλυτα θεματα με τον δικο του εαυτο. Ειναι χειριστικοι συνήθως οσοι το επαναλαμβανουν. Στο γιατι μενει μια γυναικα με έναν ανδρα κακοποιητη μπορεί να γραφτει βιβλιο. Με στεναχωρει και με θυμωνει απιστευτα ως φαινομενο. Να κανει kick boxing, να χτυπησει οτιδήποτε άψυχο αλλά οχι άνθρωπο. Δε καταλαβα ποτέ αυτο το ειδος συμπεριφοράς ισως επειδη αρνουμαι πεισματικά να το δικαιολογησω. Οτι δηλαδη τι;;; Το εζησαν απο τον μπαμπα ή οποιονδηποτε οποιανδηποτε και ειναι φυσιολογικο ;;; Οχι. Επισης αρχίζουν κλαμματα παρακαλια υποσχεσεις πως θα αλλάξουν. Αλλαζουν;;; Μονον εαν πονεσουν πραγματικά και δεσμευτούν να δουλέψουν τα δικα τους τραύματα. Αυτα... Και συγνωμη για το σεντόνι αλλά θυμωνω με τη βια οταν δεν εκφραζεται Υγιως. Αν αφορά παιδια ακομα χειρότερα.
Ζουμε σε εποχη υπερ πληροφόρησης ( το υπερ μας κάνει και χάνουμε την ουσια) αλλά και για αυτο το λογο δεν θελω να δικαιολογησω κανεναν που χτυπά. Αρσενικο θηλυκο. Αλλωστε απο τον θυμο συνηθως ξεκινά η βια. Δουλειά με το θυμο λοιπον."Make sure your worst enemy isn't you"
19-01-2020, 10:05 #18489
Έχεις δίκιο σε όλα.. Ούτε εγώ τους δικαιολογώ. Ξέρω περιπτώσεις που ο πατέρας ήταν βιαιος αλλά τα παιδιά του φέρονται άψογα στις γυναίκες τους. Ξέρω και το αντίθετο παράδειγμα..
Αυτό μεν με τα κλάματα και τα παρακάλια το έχουν ρεφρέν.. Και για να αλλάξουν, αμφιβάλλω πολύ αν ποτέ καταλάβουν τι ακριβώς κάνουν και προκαλούν...Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
19-01-2020, 10:17 #18490
στρατο ουκασ μηχανικοσ διδακτορικο αγροτησ 30 χρονια με βασανιζουν ολοι εδω κι 6 χρονια αμα πεθανω καταστρεφεται το κρατοσ θεσ κι αλλα
19-01-2020, 10:19 #18491
αμα πεθανω ο πρωτοσ που θα φαει σουβλακι ειναι ο καμμενοσ
19-01-2020, 10:22 #18492
19-01-2020, 10:27 #18493
19-01-2020, 10:30 #18494
καμενε λουλου δωσε μου τα λεφτα μου θα πληρωσω εγω να φασ σουβλακι να ξερεισ οτι εκανεσ κι εσυ τρια σουβλακια εφαγα τρια θα φασ
19-01-2020, 10:35 #18495
Την αγαπω ρε συ αυτη την γυναικα.Τις εστειλα μειλ παραμονη Χριστουγεννων να την ρωτησω αν κανει ονλαιν συνεδριες και ημουν σιγουρη οτι θα με γραψει τετοια μερα.Ε τι να σου πω...παρολο που ηταν τετοια μερα μου απαντησε μεσα σε δεκα λεπτα.Καλα να ειμαστε πρωτα ο θεος ,θελω σε λιγο καιρο να ξεκινησω καποιες συνεδριες με την Αριστονικη σαν εξτρα βοηθεια.