ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1245
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1245 of 1380 FirstFirst ... 24574511451195123512431244124512461247125512951345 ... LastLast
Results 18,661 to 18,675 of 20693
    Senior Member
    Kυκνε , αντιλαμβανομαι την δυσκολη κατασταση την οποια βιωνεις , δεν θα σου την ανοητη συμβουλη ' ξεπερνα το ' η ' πηγαινε παρακατω ' , αλλα κατι πρεπει να γινει ωστε να μην σπαταλας αδικως την ζωη σου .......θα μου πεις , και δικαιως , μιλαω εγω που ταλαιπωριομουν επι 20 ετη με την κτθλψη ? ναι , θα τολμησω να δωσω μια συμβουλη , αν και οι συμβουλες πρεπει να διδονται μονο οσο ζητωνται , προσπαθησε πληζ να μην σκεφτεσαι αρνητικα , οσο μπορεις φυσικα , μερικες φορες δεν ειναι δυνατον , το γνωριζω , ελα σεπαφη με ανθρωπους , που τους θεωρεις φιλους σου , ειναι μεγαλη υποθαση οι κοινωνικες επαφες .............δεν ειμαι αυτος που θα σε κατακρινω , αν και τοκανα στο παρελθον , ζητω συγγνωμη γι αυτο, δεν ημουν καλα τοτε ........

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πόσο δίκιο ,συγκεκριμένα η αριστερή είναι 60 και βάλε Ενώ η δεξιά (πλευρα )στην εφηβεία ακόμα !!!!!
    Κακός συνδυασμός

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kυκνε , αντιλαμβανομαι την δυσκολη κατασταση την οποια βιωνεις , δεν θα σου την ανοητη συμβουλη ' ξεπερνα το ' η ' πηγαινε παρακατω ' , αλλα κατι πρεπει να γινει ωστε να μην σπαταλας αδικως την ζωη σου .......θα μου πεις , και δικαιως , μιλαω εγω που ταλαιπωριομουν επι 20 ετη με την κτθλψη ? ναι , θα τολμησω να δωσω μια συμβουλη , αν και οι συμβουλες πρεπει να διδονται μονο οσο ζητωνται , προσπαθησε πληζ να μην σκεφτεσαι αρνητικα , οσο μπορεις φυσικα , μερικες φορες δεν ειναι δυνατον , το γνωριζω , ελα σεπαφη με ανθρωπους , που τους θεωρεις φιλους σου , ειναι μεγαλη υποθαση οι κοινωνικες επαφες .............δεν ειμαι αυτος που θα σε κατακρινω , αν και τοκανα στο παρελθον , ζητω συγγνωμη γι αυτο, δεν ημουν καλα τοτε ........
    Φίλε μου είσαι καλά τώρα όμως. Αισιοδοξία χρειάζεται και να επιμένεις για την ζωή..
    Το μυαλό τα κάνει όλα. Παίρνει τον έλεγχο και μας κάνει ότι γουστάρει.. Κάποιοι καταφέρνουν και ξανά παίρνουν τον έλεγχο γρήγορα. Άλλη ταλαιπωρουνται..

Senior Member
    Ο αδελφος μου πουλαει τρελιτσα οτι δεν χτυπουσαν οι κινεζοι την πορτα

Senior Member
    παντα ρε φιλε παντα ειμαι 48 48 χρονια οτι κανουν οι αλλοι εγω το αντιθετο οταν ημουν μικροσ ηταν τα λεφτα ολοι ειχαν εγω δεν ειχα μετα μεγαλονωντασ ολοι ναρκωτικα εγω γυμναστηριο τωρα ειναι το φαι εγω τρωω σκατα ολοι τρωνε γκουρμε ρε μαλακεσ για ταινια ειμαι ο τιτλοσ ειναι one to milion μονο εγω τρωω τα βρωμικα σε ολη την πολη αυτο πωσ γινεται μπορει να μου το εξηγησετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ελισαβετ εσυ που εισαι φιλη μου το εξηγεισ σε παρακαλω

george1520
    Guest
    Πάνω στη βελανιδιά
    κάθεται µια κουκουβάγια
    Έχει µάτια γουρλωτά
    και φωνάζει δυνατά...

Κουκουβά κουκουβά
    κουκουβά βα βα βα βαα...
    Κουκουβά κουκουβά
    κουκουβά βα βα βα βαα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ελισαβετ εσυ που εισαι φιλη μου το εξηγεισ σε παρακαλω
    ελις εσύ είσαι μεγάλη καρδιά κι αστους άλλους να τρωνε γκουρμε και λοιπες αηδιες και να κανουν ναρκωτικα, εσυ να τρως οτι γουσταρεις και να κανεις οτι τραβα η καρδια σου. αμα οι αλλοι ειναι προβατα ρε ελις και κάνουν όλοι τα ίδια, πρέπει να γίνουμε κι εμείς;

πεσμου πως εισαι... σε βλεπω καλυτερα τελευταια. Στον γιατρο ξαναπήγες;

Senior Member
    πηγα σημερα θα με βαλει στη συντηρηση 12 χρονια περασανε στον ιδιο γιατρο η γραμματεια που ειχε ηταν 9 χρονια απο οταν πηγε στο καινουριο γραφειο εγω ημουν πιο παλιοσ απο τον παλιο χωρο που ειχε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    πηγα σημερα θα με βαλει στη συντηρηση 12 χρονια περασανε στον ιδιο γιατρο η γραμματεια που ειχε ηταν 9 χρονια απο οταν πηγε στο καινουριο γραφειο εγω ημουν πιο παλιοσ απο τον παλιο χωρο που ειχε
    την τρως κ την γραμματεα σε παλαιοτητα! χαχαχα
    εισαι ψυχαρα ρε ελις, να προσεχεις τον εαυτο σου

Senior Member
    ευχαριστω ελη εσυ κι η ναταλια ειστε λιγο φιλεσ μου λετε και καμια κουβεντα στον φτωχο οποιοσ τα εχει καλα μαζι μου ειναι καλοσ ανθρωποσ μπορει να το ξερει οτι ειναι καλοσ μπορει και να μην το ξερει θα σου πω και γιατι τι σου προσφερω εγω τιποτα ουτε νιατα εχω ουτε ομορφια δυσκολοσ χαρακτηρασ ρημαδι κι ομωσ καθεσαι 2 λεπτα να γραψεισ κατι αυτο ειναι το φιλοτιμο σου και μπραβο σου

Banned
    σας υπενθυμιζω οτι το πολεμο νευρων εσεις επιλεξατε να τον αρχισετε και τωρα δε ξερετε πως να μαζεψετε τα ασυμαζευτα ξεφνικα μεσω τις νεας ταξης πραγματων βλεπετε ως ιδιοκτησια σας πραγματα που μου ανηκουν και για να ειναι καλοι ο0λοι επρεπε να σκυψουν το κεφαλι στην ηλεκτρονικη σκλαβια που ετοιμαζετε για να ειναι τα παντα δικα σας και στο κοσμο να μην ανοικει τιποτα στην ελλαδα τουλαχιστον η νεα ταξη πραγματων δε προκειτε να περασει να τη περασετε στους φιλους σας στο εξωτερικο αν δε το εχετε κανει ειδη
    ειδη εχουν εμφανιστει αντινεοταξικα βιντεο με χιλαδες προβολες και σε λιγο οταν εξαγριωθει ο κοσμος δε θα μινει τιποτα απ αυτη και τα χρεη στις τραπεζες θα γινουν δανεικα και αγυριστα
    επι τοσο καιρο προσπαθουσατε κρυφα να μεταλαξετε τα παντα μεχρι και τους ανθρωπους και βλεπετε τους παντες υποχρεωμενους αυτο να το δεχτουν ομως εχετε ξεχασει οτι οτι ειναι μεταλαγμενο εχει και μεταλαγμενη μυρωδια που φαινετε γιατι ειναι διαφορετικη απ τις αλλες και ολα αυτα τα λεω γιατι εσεις με εξαναγκαζετε να τα πω και δε προκειτε να σταματησω εδω ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ τη κατασταση που οι ιδιοι δημιουργησατε εσεις το θελησατε και εγω απαντω θα τους πω εγω πως θα αναγνωρισουν τα μεταλαγμενα και δε προκειτε να σταματησω αν δε με αφησετε ησυχο αρα ηρθε η σειρα σας να ειστε εκει που θελατε να με βαλετε αυτο ακριβως που σκεφτεστε για μενα θα ειναι η μοιρα σας απο δω και περα τοσα χρονια παλεψατε με ολες σας τις δυναμεις να κανετε τους ελληνες να πεινασουν τωρα αφου το πεπλο επεσε και βγηκε στη φορα ποιοι ειστε ηρθε η σειρα σας να βρεθειτε στην ιδια θεση και να τη λουστητε αφου ολες οι επενδυσεις θα στραφουν εδω και τα ευρω που προσκυνατε μετα απ τα προφητευομενα γεγονοτα θα ειναι συλεκτικα χαρτια και το σχεδιο του θεου δε το σταματα τιποτα και κανενας γραφω η οχι
    Last edited by αλεξανδρος_77; 25-01-2020 at 04:24.

Banned
    παρατηρω σε μονιμη βαση ενα πληθος απο προπαγανδιστες που προσπαθουν να δοσουν λαθος εντυπωση στο κοσμο επι χρονια ολοκληρα παρατηρουσα καπιους που δεν το αποκλειω οτι τους εχουν πληρωσει για να προκαλουν φασαριες και μετα να παριστανουν οτι με γνωριζουν ξεπερασαν καθε οριο οταν εβαλαν αφησες μπροστα στα ματια μου απο κει που περναγα και μετα προσπαθουσαν να συνομωτησουν χωρις να τους ενδιαφερει αν το καταλαβαινω η οχι και μετα μου παρισταναν τους φιλους και τους ανηξερους λες και ειμουν ηλιθιος οπως νομιζαν ενας σε ενα καφε εκανε εμετο μπροστα μου ενω μυρισα πεντακαθαρα τη μεταλαγμενη μυρωδια που δε μυριζε ασχημα και απο αυτο μπορει καπιος να την αναγνωρισει και αν νομιζετε οτι τα ειπα ολα θα πω και αλλα σε λιγο αν συνεχισετε να με ενοχλειτε και δε προκειτε να σταματησω με κορνες η οτι αλλο σας ερθει στο τσερβελο που νομιζετε οτι θα με επειρεασει ψυχολογικα

ntinti
    Guest
    Τι κάνει ο κύκνος μας ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Τι κάνει ο κύκνος μας ?
    Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...