ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1266
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1266 of 1380 FirstFirst ... 26676611661216125612641265126612671268127613161366 ... LastLast
Results 18,976 to 18,990 of 20693
    Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί νυστάζω αφού κοιμήθηκα επαρκώς... Είναι σπαστικό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αναρωτιέμαι γιατί νυστάζω αφού κοιμήθηκα επαρκώς... Είναι σπαστικό...
    Έχω πρόβλημα Μεγάλοοοοο
    Δεν μου φτάνει θελω κι αλλοοοοο

Σπέσιαλ αφιερωμένο το γνωστό τραγουδάκι στον ύπνο μου

Μην αγχώνεσαι Κυκνε μου ο οργανισμός σου ζητάει ύπνο για να καλύψει και τις μέρες που δεν κοιμόσουν καλά !

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έχω πρόβλημα Μεγάλοοοοο
    Δεν μου φτάνει θελω κι αλλοοοοο

Σπέσιαλ αφιερωμένο το γνωστό τραγουδάκι στον ύπνο μου

Μην αγχώνεσαι Κυκνε μου ο οργανισμός σου ζητάει ύπνο για να καλύψει και τις μέρες που δεν κοιμόσουν καλά !

Δεν αγχώνομαι αλλά μου τη δίνει... Θα κοιμηθώ το μεσημέρι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μάλλον πέθανε μια γειτόνισσα, ήρθε η κόρη της πάνω κλαίγοντας και φώναξε τη μαμά μου... Αναστατώθηκα...

Senior Member
    Αυτό ακριβώς εμένα οι αιματολογικές μου είναι στο όριο του φυσιολογικού αλλά πάλι με έχει στην συντήρηση με 25αρι γιατί όταν το σταμάτησα αποσυντονιστικε μέσα σε ένα δίμηνο πάλι......

Άσε που ξεκίνησα και οστεοπενια λόγο θυρεοειδή γκρρρρρ οπότε ειδικά εμείς οι γυναίκες δεν το ξεχνάμε ΠΟΤΕ
    Εγώ έχω αγχωθεί που δεν ρυθμίζεται.. Γιατί μου φέρνει προβλήματα στη φωνή
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Κοριτσια πηγα το αγορασααα
    Ε επιτέλους! Να το έχεις μόνιμα κάπου κοντά στο κρεβάτι σου για να μην το ξεχάσεις πάλι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μάλλον πέθανε μια γειτόνισσα, ήρθε η κόρη της πάνω κλαίγοντας και φώναξε τη μαμά μου... Αναστατώθηκα...
    Κανε κάτι άλλο και μη το σκέφτεσαι συνέχεια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Κανε κάτι άλλο και μη το σκέφτεσαι συνέχεια..
    Δεν το σκέφτομαι συνέχεια... Αλλά στην αρχή τρόμαξα έτσι όπως βαρούσε την πόρτα... Τουλάχιστον ήταν ηλικιωμένη...

ntinti
    Guest
    Δεν το σκέφτομαι συνέχεια... Αλλά στην αρχή τρόμαξα έτσι όπως βαρούσε την πόρτα... Τουλάχιστον ήταν ηλικιωμένη...
    Αυτά θέματα όπως και να είσαι σε ταράζουν δυστηχως δεν μπορούμε να τα αποφυγουμε .

Senior Member
    Αυτά θέματα όπως και να είσαι σε ταράζουν δυστηχως δεν μπορούμε να τα αποφυγουμε .
    Όντως... Και καλά να είσαι ταράζεσαι...

ntinti
    Guest
    Όντως... Και καλά να είσαι ταράζεσαι...
    Σκέψου μεγάλη ήταν ξεκουραστικε η γυναίκα και πάμε παρακάτω.

Senior Member
    Σκέψου μεγάλη ήταν ξεκουραστικε η γυναίκα και πάμε παρακάτω.
    Εννοείται... 94 χρονών ήταν, μακάρι να φτάσουμε τόσο!

Όλεεεεεε!!!!!!!
    Ξέρεις Ε? Δεν φτάνει μόνο που το αγόρασες πρέπει να το πέρνεις κιόλας χαχα!!!
    Βάλε αφύπνιση στο κινητό Ν μην το ξεχνά ποτέ .
    Το εβαλα διπλα στο κρεββατι μου!!αλλα δεν εχεις αδικο κ που το αγορασα επικινδυνη ειμαι...μα πως το καταλαβες;;;χαχα

Banned
    το οτι γραφω σε ενα φορουμ αυτο δε σημαινει και οτι τους παραχωρησα δικαιοματα σχετικα με τη προσοπικη μου ζωη το οτι αυτοι ετσι το οραματιζονται αυτο σημαινει οτι εχουν καταλαβει λαθος και αυτο δε θα σταματησω να το λεω αφου το πολεμο ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ και τωρα ηρθε η ωρα να λουστουν τη κατασταση που οι ιδιοι δημιουργησαν και αυτο θα λεω 24 ωρες παντου γιατι εχουν συνηθισει να επιβαλουν τις αποψεις τους μεσω του φοβου και της τρομοκρατιας ενω οι πραγματικοι τρομοκρατες ειναι οι ιδιοι που δημιουργησαν ενα κλιμα υποταγης μεσω του ραδιο αρβυλα που ειναι το απολυτο οπλο τους που με αυτο εχουν υποταξει τους παντες και δε σηκωνουν κεφαλι και εγω για να ειμουν καλος και να τους πιασουν μετα οι καλοσυνες τους επρεπε να συμφωνισω να αρχιζουν τα χαραγματα που τα παρουσιαζουν οτι ειναι μια ακομα καρτα για να πεισουν το κοσμο να κανει οτι τους λενε και δε λενε οτι αυτο θα εξελιχθει στο χαραγμα της αποκαλυψης γιατι αν φανερωσουν οσα συμβαινουν και την αληθεια τα σχεδια τους θα πανε στο βροντο και ομως οι ανθρωποι δεν ειναι ανοητοι οπως νομιζαν και ειδη τα αντινεοταξικα βιντεο ειδη εχουν παρα πολες προβολες αφου απετυχαν να κρυψουν την αληθεια απ το κοσμο και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτεροι θα ειναι αυτοι που θα τα μαθουν ολα αυτα αρα το συμπερασμα ειναι οτι οσο εμεις παιρνουμε χαραγματα αυτου θα βασιλευουν σα τα ψηλα βουνα αφου το καθε οφελος τους ειναι δικο μας κακο αυτοι με εκαναν ετσι και τωρα το παιζουν θυματα αυτοι με προκαλουν συνεχως και ο βασικος τους στοχος ειναι να παρουσιασουν τον εαυτο τους ως αδικημενοι και εχουν μεταμφιεστει σε προβατα

Banned
    θυμαμαι ενας γνωστος μου μου χε πει καποτε αυτη τη φραση αυτοι που πληρωνουν ειναι οι φτωχοι οι πλουσιοι δε δινουν φραγκο και πραγματικα ετσι ειναι δε τους φτανουν τα λεφτα για 500 ζωες που εβγαλαν επαθαν και ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ επειδη οτι ψωνιζω εγω ειναι πενταροδεκαρες γι αυτους και ψιχουλα γιατι για να ειμουν καλος επρεπε να συμφωνησω οτι εμεις θα ψωνιζουμε με τις χουφτες οτι να ναι και αυτοι θα χτιζουν αυτοκρατωριες ακαθεκτοι για να φανε και τα τετρακις τρισεγγονα τους αυτο θελουν να τους πω για να μαι καλος γιατι οταν ψωνιζα και τους εδινα λεφτα καθε μερα αυτο δε τους αρεσε γιατι αυτοι δε θελουν ψιχουλα αλλα μετρητα και επιταγες μισουν οτιδηποτε αγαπα ο κοσμος γιατι δε τους φερνει πελατες και αν θελουν να τους αφησω ησυχους να με αφησουν και αυτοι αλλιως δε προκειτε να σταματησω να μιλαω με τιποτα να βρουν κοροιδα για να κανουν οτι τους εξηπηρετουν ασχολουνται μαζι μου γιατι τρεμουν μηπως εμφανιστουν μιμιτες μου που ασχολουνται μονο με το μεσα αδιαφοροντας για το εξω αυτος ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης τους ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και αν θελετε να μου αλαξετε γνωμη με το ζορι θα σας ψελνω 24 ωρες απο παντου και αφου δε σεβεστε εμενα και τις αποψεις μου εγω γιατι να σεβαστω εσας μηπ ως επειδη ειναι λιγα οσα σας εχω δωσει οσο ψωνιζα? ενω εσεις εκμεταλευεστε μονιμως το οτι υπαρχουν μπροστα μου στα ραφια ενω θα πρεπει καπιος να ψαξει για να βρει? εσεις με κανατε ετσι αν θυμαστε παλιοτερα ψωνιζα συνεχως απο παντου και αυτο δε σας αρεσε