ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1273
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1273 of 1380 FirstFirst ... 27377311731223126312711272127312741275128313231373 ... LastLast
Results 19,081 to 19,095 of 20693
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    ntinti!!!!!!!! Σταμάτα.. Δεν με λυπάσαι!
    Γιατι το λες αυτο;;δεν βλεπεις;;νιωθει τυψεις κ εχει συγκινηθει πολυ...σιγονταρει κ ο αλλος ο γαιδαρος,πολυ φιλος της...τεσπα...αληθεια θα φας μερεντα;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέφτομαι πολλά.. Λέω γιατί κάποιοι άνθρωποι πρέπει να περάσουν κάποιες καταστάσεις και κάποιοι άλλοι να δημιουργούν άσχημες εμπειρίες-αναμνήσεις στους άλλους; Σκέφτομαι γιατί κάποιοι αναγκάζονται να ωριμάσουν από την παιδική τους ηλικία ενώ άλλοι να μένουν για πάντα ανώριμοι;
    Σκέφτομαι πως οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν.. Πάντα επιλέγουν άτομα που δεν τους προσφέρουν τίποτα ή ελάχιστα (στο ερωτικό και φιλικό κομμάτι) και απορρίπτουν αλλά άτομα που τους δίνουν τον ουρανό. Σκέφτομαι πως νομίζουμε ότι το ακατόρθωτο ή το να κοπιασεις για να αποκτησεις κάτι αξίζει περισσότερο από κάτι που είναι μπροστά μας. Σκέφτομαι πως κάνουμε την ζωή μας δύσκολη επειδή φοβόμαστε ενώ τα πράγματα παντα είναι απλά.. Προτιμάμε τον εγωισμό και την ανασφάλεια μας και ας χάσουμε κάτι που πιθανόν να αξίζει.
    Μπορώ να συνεχίσω να λέω τι σκέφτομαι.
    Καλησπερα!
    Πάνω σε αυτό θα ηθελα να προσθέσω και κάτι άλλο... Γιατί κάποιοι άνθρωποι να μπαίνουν στις ζωές των άλλων και να βγαίνουν όποτε θέλουν απλά επειδή βαρέθηκαν....αυτό.

ntinti
    Guest
    Θέλω σοδαααααα να χωνέψω τα χαριμπο ......

Οι μακακίες πληρώνονται να δω πως θα κοιμηθώ με αυτό το στομάχι. .....

Senior Member
    Βέβαια με ολα αυτα τα γλυκά μας αποσυντονίζετε.. Χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Γιατι το λες αυτο;;δεν βλεπεις;;νιωθει τυψεις κ εχει συγκινηθει πολυ...σιγονταρει κ ο αλλος ο γαιδαρος,πολυ φιλος της...τεσπα...αληθεια θα φας μερεντα;;
    Χαχαχα σε πληγωσα και εγώ;; Πέρα από την πλάκα.. Εγώ έχω χαμηλό ζάχαρο.. Κάτω από το όριο.. Αλλά είναι γαϊδουριά να φάω μερέντα τέτοια ώρα. Οπότε όχι δεν θα φάω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Θέλω σοδαααααα να χωνέψω τα χαριμπο ......

Οι μακακίες πληρώνονται να δω πως θα κοιμηθώ με αυτό το στομάχι. .....
    Μουαχαχαχα...δεν θελω να φανω κακια αλλα να μωρεεε ...ας προσεχες κυρα μου!!

ntinti
    Guest
    Μουαχαχαχα...δεν θελω να φανω κακια αλλα να μωρεεε ...ας προσεχες κυρα μου!!
    Ας πρόσεχα λέει αλλά τι να κάνω μπήκαμε να διαλέξουμε ταινία να δει και εγώ διάλεγα χαριμπο....Δεν ξαναπάω μαζί του..κακές παρέες....

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Χαχαχα σε πληγωσα και εγώ;; Πέρα από την πλάκα.. Εγώ έχω χαμηλό ζάχαρο.. Κάτω από το όριο.. Αλλά είναι γαϊδουριά να φάω μερέντα τέτοια ώρα. Οπότε όχι δεν θα φάω..
    Αμα ετρωγες θα με πληγωνες λιγο ναι γιατι παρασυρομαι ευκολα σε τετοια θεματα κ ζηλευω...θα θελα κ γω μερεντα αλλα αμα κρατιεσαι εσυ θα κρατηθω κ εγω...

Senior Member
    Αμα ετρωγες θα με πληγωνες λιγο ναι γιατι παρασυρομαι ευκολα σε τετοια θεματα κ ζηλευω...θα θελα κ γω μερεντα αλλα αμα κρατιεσαι εσυ θα κρατηθω κ εγω...
    Χαχαχα κρατιέμαι καλά.. Εγώ μόνο για τσιγάρο δεν κρατιέμαι.. Και το προσπαθώ
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by filenia View Post
    Καλησπερα!
    Πάνω σε αυτό θα ηθελα να προσθέσω και κάτι άλλο... Γιατί κάποιοι άνθρωποι να μπαίνουν στις ζωές των άλλων και να βγαίνουν όποτε θέλουν απλά επειδή βαρέθηκαν....αυτό.
    Όταν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι από την ζωή μας, κάνουμε τον σταυρό μας που έφυγαν.. Και πάμε για άλλα.. Που εννοείται θα είναι καλύτερα.

Quote Originally Posted by filenia View Post
    Καλησπερα!
    Επιμενω στο να μην γενικευουμε και να προσπαθουμε να αποφευγουμε καποιες λεξεις.Σε αυτο που λες Φιλενια ολα ειναι σχετικα,μιλας πολυ γενικα ομως οποτε θα μπορουσες να παρεις διαφορες απαντησεις.Το οτι καποιος μπαινει στην ζωη μας δε σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα και να βγει, αν ετσι νιωθει.Ειμαι σιγουρη πως κ μεις πληγωσαμε καποιους ανθρωπους, που για τους οποιους λογους ,δεν θελαμε να ειμαστε πια μαζι τους.Φανταζομαι κι εμεις δεν θα θελαμε να μας αναγκασει καποιος να μεινουμε σε μια σχεση που δεν θελουμε πια.Οι σχεσεις,ο ερωτας,η αγαπη δεν εχουν εγγυησεις.Καποιες σχεσεις κανουν το κυκλο τους.Κραταμε αυτα που μας εδωσαν,κανουμε την αυτοκριτικη μας και προχωραμε.

Όταν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι από την ζωή μας, κάνουμε τον σταυρό μας που έφυγαν.. Και πάμε για άλλα.. Που εννοείται θα είναι καλύτερα.
    Χμμμ...δεν συμφωνω.Καποιος μπορει να σε αγαπησει και καποια στιγμη να σταματησει να νιωθει αυτο που ενιωθε πριν.Γιατι;;Γιατι οι ανθρωποι αλλαζουμε,αλλαζουν τα ονειρα μας,οι στοχοι μας,το οραμα μας,γιατι στην πορεια μπορει να ανακαλυψουμε οτι δεν ταιριαζαμε οσο νομιζαμε με τον αλλον.Το οτι καποιος σε χωριζει,δεν τον κανει κακο ανθρωπο.Γιατι να κανεις σταυρους κτλπ...Ακυρωθηκαν οσα ενιωθε κ οσα ζησατε επειδη η σχεση τελειωσε;;Τα καλυτερα δεν ερχονται Γιωργο.Εμεις γινομαστε καλυτεροι οταν κανουμε αυτοκριτικη κ αποζηταμε μετα καλυτερες καταστασεις οι ιδιοι.Εχω μεινει σε σε πολυχρονη τοξικη σχεση.Ακομα κι αυτη κατι μου προσεφερε.Με εκανε να συνειδητοποιησω ακριβως τι ΔΕΝ θελω απο μια σχεση.Μου εμαθε ο,τι εχω ορια.Μπορω να πω...τι μαλακας...να ανακουφιστω για λιγο αλλα αν δεν κοιταξω γιατι,τι με τραβηξε και γιατι δεν εφυγα(αυτοκριτικη)ο επομενος μαλακας θα με περιμενει στην γωνια.Αυτο λεγεται φαυλος κυκλος.Καθε σχεση ,ακομα κ η κακη κατι θα σου διδαξει.

george1520
    Guest
    Χμμμ...δεν συμφωνω.Καποιος μπορει να σε αγαπησει και καποια στιγμη να σταματησει να νιωθει αυτο που ενιωθε πριν.Γιατι;;Γιατι οι ανθρωποι αλλαζουμε,αλλαζουν τα ονειρα μας,οι στοχοι μας,το οραμα μας,γιατι στην πορεια μπορει να ανακαλυψουμε οτι δεν ταιριαζαμε οσο νομιζαμε με τον αλλον.Το οτι καποιος σε χωριζει,δεν τον κανει κακο ανθρωπο.Γιατι να κανεις σταυρους κτλπ...Ακυρωθηκαν οσα ενιωθε κ οσα ζησατε επειδη η σχεση τελειωσε;;Τα καλυτερα δεν ερχονται Γιωργο.Εμεις γινομαστε καλυτεροι οταν κανουμε αυτοκριτικη κ αποζηταμε μετα καλυτερες καταστασεις οι ιδιοι.Εχω μεινει σε σε πολυχρονη τοξικη σχεση.Ακομα κι αυτη κατι μου προσεφερε.Με εκανε να συνειδητοποιησω ακριβως τι ΔΕΝ θελω απο μια σχεση.Μου εμαθε ο,τι εχω ορια.Μπορω να πω...τι μαλακας...να ανακουφιστω για λιγο αλλα αν δεν κοιταξω γιατι,τι με τραβηξε και γιατι δεν εφυγα(αυτοκριτικη)ο επομενος μαλακας θα με περιμενει στην γωνια.Αυτο λεγεται φαυλος κυκλος.Καθε σχεση ,ακομα κ η κακη κατι θα σου διδαξει.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σε φάση για να μιλήσω σοβαρά. Γενικά δεν είμαι καλά.. Αλλά θα σου απαντήσω.
    Η αγάπη δεν φεύγει.. Αν φύγει δεν ήταν αγάπη. Ο έρωτας ναι, ο ενθουσιασμός ναι αλλά όχι η αγάπη. Ναι γινόμαστε καλύτεροι με αυτοκριτική. Αλλά εγώ κάθε φορά που έχω μια αποτυχία ψάχνω για το καλύτερο. Πάω για το καλύτερο.. Και δεν λέω μόνο για το ερωτικό κομμάτι, εννοώ γενικά στην ζωή μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σε φάση για να μιλήσω σοβαρά. Γενικά δεν είμαι καλά.. Αλλά θα σου απαντήσω.
    Η αγάπη δεν φεύγει.. Αν φύγει δεν ήταν αγάπη. Ο έρωτας ναι, ο ενθουσιασμός ναι αλλά όχι η αγάπη. Ναι γινόμαστε καλύτεροι με αυτοκριτική. Αλλά εγώ κάθε φορά που έχω μια αποτυχία ψάχνω για το καλύτερο. Πάω για το καλύτερο.. Και δεν λέω μόνο για το ερωτικό κομμάτι, εννοώ γενικά στην ζωή μου.
    Δε μ αρεσει η λεξη αποτυχια.Πολυ βαρυγδουπη.Πολυ βαρια λεξη.Για να πας για το καλυτερο πρεπει να ξερεις τι θες,τι δεν θες ποια τα ορια σου κτλπ.Δεν αρκει απλα να λεμε οτι το θελουμε.Γενικα, οσοι περναμε η περασαμε απο καταθλιψη καλο ειναι να αποφευγουμε λεξεις οπως αποτυχια/επιτυχια ποτε/παντα.Εχουν τεραστια σχεση με την δημιουργια της καταθλιψης.

george1520
    Guest
    Δε μ αρεσει η λεξη αποτυχια.Πολυ βαρυγδουπη.Πολυ βαρια λεξη.Για να πας για το καλυτερο πρεπει να ξερεις τι θες,τι δεν θες ποια τα ορια σου κτλπ.Δεν αρκει απλα να λεμε οτι το θελουμε.Γενικα, οσοι περναμε η περασαμε απο καταθλιψη καλο ειναι να αποφευγουμε λεξεις οπως αποτυχια/επιτυχια ποτε/παντα.Εχουν τεραστια σχεση με την δημιουργια της καταθλιψης.
    Δουλεύω εδώ και δύο χρόνια με τον εαυτό μου.. Εχω απέναντι μου την κατάθλιψη και θεωρώ ότι έχω κάνει τεράστια δουλειά και ελπίζω ότι μια μέρα θα την νικησω. Όσο για τις λέξεις που πρέπει να λέμε ή που δεν πρέπει να λέμε.. Τις ξέρω.. Αλλά ενα άτομο που ακούει από την βρεφική του ηλικία οοοοοολες τις αρνητικές λέξεις που υπάρχουν δεν μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να καταφέρει να μην τις χρησιμοποιεί. Προσπαθώ όμως.. Σε ευχαριστώ