ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1286
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1286 of 1380 FirstFirst ... 2867861186123612761284128512861287128812961336 ... LastLast
Results 19,276 to 19,290 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Ορέστη εννοείς ΤΟ σπίτι μας είναι οι δικοί μας άνθρωποι ή ΣΤΟ σπίτι μας είναι οι δικοί μας άνθρωποι; Νομίζω εννοείς το πρώτο σύμφωνα κιόλας με αυτά που λες για τους δικούς σου. Πάντως αγαπώ τους γονείς μου και με αγαπάνε. Πολλές φορές με λάθος τρόπο αλλά ελάχιστοι άνθρωποι αγαπάνε με τον..."σωστό".
    Nαι το πρωτο εννοω. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να αγαπαμε; Δεν ξερω.

Μακ ναι, αλλα η μοναξια ειναι δυσκολη. Καποτε την ενιωθα σαν μια τεραστια πετρα που με πλακωνε και ηταν παντα εκει. Τωρα οχι τοσο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post

Μακ ναι, αλλα η μοναξια ειναι δυσκολη. Καποτε την ενιωθα σαν μια τεραστια πετρα που με πλακωνε και ηταν παντα εκει. Τωρα οχι τοσο.
    Aμα αγαπας τον εαυτο σου, κανεις καλη παρεα μαζι του , εισαι και στους αλλους αγαπητος/επιθυμητος ....
    Last edited by Macgyver; 08-02-2020 at 20:29.

Senior Member
    Παλι νιωθω ζαλαδα και συγχυση. Παλι αυτο ξεκινησε μολις εφαγα το φαι που εφτιαξε η μανα μου. Και το οποιο για περιεργο λογο παλι δε θα ακουμπησει κανεις αλλος. Ολα αυτα παραπεμπουν στο οτι κατι μου βαζουν μεσα.

george1520
    Guest
    Παλι νιωθω ζαλαδα και συγχυση. Παλι αυτο ξεκινησε μολις εφαγα το φαι που εφτιαξε η μανα μου. Και το οποιο για περιεργο λογο παλι δε θα ακουμπησει κανεις αλλος. Ολα αυτα παραπεμπουν στο οτι κατι μου βαζουν μεσα.
    Οι άλλοι τι έφαγαν;
    Last edited by george1520; 08-02-2020 at 22:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οι άλλοι τι έφαγαν;
    Το χτεσινο φαι.

Ρωτησα τη μανα μου τι εβαλε μεσα. Απο ολα μου φανηκε υποπτο το θαλασσινο αλατι. Δεδομενου οτι τουλαχιστον μια φορα εχει μπει στο σπιτι αγνωστο ατομο, αναρωτιεμαι αν θα μπορουσε να εχει ριξει κατι στο αλατι.

Senior Member
    Eχω να πω κατι, ο καθενας ειναι αξιος της τυχης του , δε πα να λετε οτι θελετε , ειμαι 59 χρονων , και εχω καταληξει ......

Senior Member
    Nαι το πρωτο εννοω. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να αγαπαμε; Δεν ξερω.

Ούτε εγώ ξέρω. Απλά κάποιες φορές νιώθεις αν κάτι είναι λάθος. Αν σε κάνουν να νιώθεις άσχημα (ή άβολα) ΑΛΛΑ καταλαβαίνεις πως έχουν δίκαιο και είναι για καλό, οκ. Αν σε κάνουν να νιώθεις άσχημα αλλά ξέρεις (ή νιώθεις) πως έχουν άδικο, τότε είναι λάθος. Υπάρχει και το σενάριο να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα αλλά ο τρόπος να είναι λάθος. Π.χ υπερπροστασία ή συνέχεια κομπλιμέντα και να γίνεσαι ψώνιο. Παραδείγματα δίνω.

Δεν έκανες τοξικολογικές να τσεκάρεις αυτό με τις ουσίες; Είναι ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρευτείς. Παίζει και η αυθυποβολή πάντως να ξέρεις. Ειδικά αν το σκέφτεσαι συνεχώς με το που τρως και έχεις έννοια.

Senior Member
    Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Ήρθα να φάμε παρέα παγωτό (μέσα στην παγωνιά), να μαζέψω κάτι τελευταία ρούχα και να φύγω. Δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό θα τους ξαναδώ. Και τους βλέπω που στεναχωριούνται και έχουν ανασφάλεια και γίνομαι και εγώ χειρότερα.

Senior Member
    το προβλημα ειναι οτι τα παιδακια σασ δε βγαινουν απο το σπιτι για να δουν οτι αλλιωσ μιλανε εξω απο το σπιτι κι αλλιωσ αν βγαζουν λεφτα αλλιωσ αν ειναι αφεντικα αλλιωσ σαν υπαλληλοι δεν ειμαι υποχρεωμενοσ να σεβομαι κανενα χαλβα που τωρα βγηκε απο το σπιτι και του μιλουσε η μανα του χρονια δεν ειμαι η μανα σασ δεν ειμαι ο πατερα σασ για να σασ γλειφω και να ημουν μιλαω οπωσ μου κατεβει δεν ειμαι υποχρεωμενοσ να γνωριζω την ιστορια σασ αν δε μου πειτε ουτε να σασ γλειφω γτ τοτε κατι θελω απο εσασ εγω δεν θελω τιποτα απο κανεναν αρα φταινε οι μαναδεσ σασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Ούτε εγώ ξέρω. Απλά κάποιες φορές νιώθεις αν κάτι είναι λάθος. Αν σε κάνουν να νιώθεις άσχημα (ή άβολα) ΑΛΛΑ καταλαβαίνεις πως έχουν δίκαιο και είναι για καλό, οκ. Αν σε κάνουν να νιώθεις άσχημα αλλά ξέρεις (ή νιώθεις) πως έχουν άδικο, τότε είναι λάθος. Υπάρχει και το σενάριο να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα αλλά ο τρόπος να είναι λάθος. Π.χ υπερπροστασία ή συνέχεια κομπλιμέντα και να γίνεσαι ψώνιο. Παραδείγματα δίνω.

Δεν έκανες τοξικολογικές να τσεκάρεις αυτό με τις ουσίες; Είναι ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρευτείς. Παίζει και η αυθυποβολή πάντως να ξέρεις. Ειδικά αν το σκέφτεσαι συνεχώς με το που τρως και έχεις έννοια.
    Οχι δεν εκανα εξετασεις, δε θα εβγαζε πουθενα. Πρεπει να φυγω απ το σπιτι, εδω απλα μου τρωνε τη ζωη, την κατασπαραζουν, δεν μου επιτρεπουν ουτε κοκαλο!

Banned
    Η ζωή μου ένα ξεκουρδιστο ρολόι..
    Τα άσχημα ήρθαν πρόωρα.....
    Τα ωραία πολύ αργοπορημένα..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexia10 View Post
    H ζωη ειναι λιγακι απογοητευτικη Alexia , , δεν ειμαι πεσσιμιστης , αλλα ρεαλιστης .......ξεκουρδιστο ρολοι? οχι δα ..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    H ζωη ειναι λιγακι απογοητευτικη Alexia , , δεν ειμαι πεσσιμιστης , αλλα ρεαλιστης .......ξεκουρδιστο ρολοι? οχι δα ..
    Όταν όλα έρχονται "ανάποδα" με την έννοια του χρόνου, δεν είναι ξεκουρδιστο;;
    Ρεαλιστικά το λέω και εγώ..

Senior Member
    Οχι δεν εκανα εξετασεις, δε θα εβγαζε πουθενα. Πρεπει να φυγω απ το σπιτι, εδω απλα μου τρωνε τη ζωη, την κατασπαραζουν, δεν μου επιτρεπουν ουτε κοκαλο!
    Όταν φύγεις σφύριξέ το μου για να έρθω και εγώ να κάνουμε παρέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexia10 View Post
    https://m.youtube.com/watch?v=lW8UeNubxzM

Αυτό ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι στα 15 μου και ιδιαίτερα αυτοί οι στίχοι:

Η ζωή μου μια κιθάρα δίχως ήχο
    Ένα δάκρυ σ' ένα βλέμμα παιδικό
    Η ζωή μου μαύρο σπρέι σ' έναν τοίχο
    Τι να πεις και τι να πω

Τα ωραία ήρθαν μετά. Όχι τόσο γεγονότα αλλά συναισθήματα. Φτάνει που ήρθαν όμως, έτσι δεν είναι; Η ζωή μας είναι στιγμές. Η περασμένη ώρα δεν μας αφορά πια.