ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1298
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1298 of 1380 FirstFirst ... 2987981198124812881296129712981299130013081348 ... LastLast
Results 19,456 to 19,470 of 20693
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Πολλά ζητάς..
    Να σε παρω στον γαμο μου να μου πεις κ του χρονου;;γιατι μαρηη;; : p

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Να σε παρω στον γαμο μου να μου πεις κ του χρονου;;γιατι μαρηη;; : p
    Χαχαχα δεν πάω σε γάμους...
    Τι γιατί; Γιατί κανεις άπιαστα όνειρα..
    Προς το παρόν τουλάχιστον..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχαχα δεν πάω σε γάμους...
    Τι γιατί; Γιατί κανεις άπιαστα όνειρα..
    Προς το παρόν τουλάχιστον..
    Σου υπενθυμιζω σε ποιο ζωδιο απευθυνεσαι...επισης το απιαστο ονειρο το εχω πιασει μια χαρα στο παρελθον...με κοποοο,θυσιεεεες αλλα μια φορα το καταφερα.δευτερη γιατι οχι;;Να δεις ποσο οικονομος γινεσαι αμα ζεις καπου που δεν σ αρεσει...κοιτα αν καταφερω να αντεξω τον μαλακααα εναν χρονο,δεν ειναι απιαστο....Θεε μου δινε μου δυναμη...

Senior Member
    Σου υπενθυμιζω σε ποιο ζωδιο απευθυνεσαι...επισης το απιαστο ονειρο το εχω πιασει μια χαρα στο παρελθον...με κοποοο,θυσιεεεες αλλα μια φορα το καταφερα.δευτερη γιατι οχι;;Να δεις ποσο οικονομος γινεσαι αμα ζεις καπου που δεν σ αρεσει...κοιτα αν καταφερω να αντεξω τον μαλακααα εναν χρονο,δεν ειναι απιαστο....Θεε μου δινε μου δυναμη...
    Χαχα μα αυτό σου λέω..Άπιαστο προς το παρόν..Αυτό με το ζώδιο πως μου ξέφυγε???
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχα μα αυτό σου λέω..Άπιαστο προς το παρόν..Αυτό με το ζώδιο πως μου ξέφυγε???
    Ελα ντε....χαχαχα...με ξεχασες;;Μωρε ας αντεξω τον μαλακα κ μια χαρα μαζευω...ασχετο...ρε παιδια...η ωρα του φορουμ ειναι λαθος η φταει το κινητο μου;;;

Senior Member
    Καποιος ειχε παρομοιασει τα προβληματα με τουβλα. Αν εχεις πολλα μικρα προβληματα ειναι σα να σε εχει πλακωσει ενας σωρος απο τουβλα. Δε μπορεις να κουνηθεις παροτι το καθενα ζυγιζει λιγο. Εγω εχω και προβληματα υγειας που με εμποδιζουν απο μια φυσιολογικη ζωη και οι γιατροι με κοροιδευουν. Δεν υπαρχει για εμενα ιατρικη επιστημη. Απο τα 18 εχω προβλημα στις αρθρωσεις, στις 8 μεγαλες πκυ προκληθηκαν απο φαρμακο που μου εγραψε γιατρος. Στις παρενεργειες αναφερεται καθαρα: μπορει να προκαλεσει οστεοαρθριτιδα. Εχω δει αμετρητους ορθοπεδικους. Ολοι αρνουνται οτι το φαρμακο αυτο μπορει να προκαλεσει αυτη την παρενεργεια. Τοτε γιατι το γραφει το φυλλο οδηγιων ρωταω; Αυτα αναφερονται εκει γιατι αποδειχθηκε σε ερευνες οτι συνεβησαν. Δεν γραφει ο, τι θελει η φαρμακευτικη εταιρεια δυσφημωντας μαλιστα το προιον της. Ποναω τοσα χρονια και ενας δε βρεθηκε να μου γραψει μια μαγνητικη. Με βγαζουν τρελο για να συγκαλυψουν το συναδελφο τους - θα χει πεθανει μετα απο τοσα χρονια! Γραψε τη μαγνητικη πρωτα και μετα πες με οπως θες. Συνεχεια το ιδιο πραγμα, ουτε μια ασθενεια δε μου εχουν θεραπευσει ποτε. Τα σκεφτομαι και νευριαζω. Σωθηκε η υπομονη μου, πως το λενε; Καλυτερα να μην ειχα παει καθολου στη γιατρο. Ειμαι διαρκως βραχνιασμενος, δεν καλυτερευει και δεν υπαρχει θεραπεια ή δε θελουν να με θεραπευσουν. Ε δε μπορω να το παραβλεψω. Εκνευριζομαι. Διαρκως νιωθω ενοχληση στο λαιμο, λεω πεντε λεξεις και χειροτερευει. Ειναι φοβερα εκνευριστικο, τι να κανουμε;

Senior Member
    Εν τω μεταξυ χαθηκε κι ενας σκληρος δισκος με μπακαπ, δε μπορω να καταλαβω, τον κλεψανε, τον πεταξε η μανα μου... Εψαχνα πεντε ωρες και δεν τον βρηκα. Ολα στραβα πηγαινουν.

Banned

Senior Member
    Ελα ντε....χαχαχα...με ξεχασες;;Μωρε ας αντεξω τον μαλακα κ μια χαρα μαζευω...ασχετο...ρε παιδια...η ωρα του φορουμ ειναι λαθος η φταει το κινητο μου;;;
    Ξεχνιεστε εσείς?
    Χαχα υπομονή μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις..
    Καλημέρα

Senior Member
    Σκέφτομαι..Γιατί η Κυριακή λέγεται μέρα ξεκούρασης αφού πρέπει να γ.....αι στις δουλειές του σπιτιού????

ntinti
    Guest
    Σκέφτομαι..Γιατί η Κυριακή λέγεται μέρα ξεκούρασης αφού πρέπει να γ.....αι στις δουλειές του σπιτιού????
    Γιατί είσαι μανούλα!Η Κυριακή είναι για τους ελεύθερους και τους συνταξιούχους!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Γιατί είσαι μανούλα!Η Κυριακή είναι για τους ελεύθερους και τους συνταξιούχους!!!
    Αχ..μου δίνεις πολύ κουράγιο..Πώς και πώς θα περιμένω την σύνταξη χαχαχα

ntinti
    Guest
    Αχ..μου δίνεις πολύ κουράγιο..Πώς και πώς θα περιμένω την σύνταξη χαχαχα
    Γιατί?Μια χαρά ξέρεις τι ωραίες εκδρομές πάνε τα ΚΑΠΗ χχαχα!
    Άντε κανονίστε να γραφτούμε στο ίδιο να τους τρελάνουμε ολους χχαχχα!!!

george1520
    Guest
    Σε ένα γκρεμό είναι έτοιμοι να πέσουν δύο άνθρωποι.. Τον ένα τον αγαπάς.. Ο άλλος σαγαπαει.. Πρέπει να σώσεις το ένα από τους δύο. Ποιον θα διάλεγες;

Οποίος μπορεί ας πει την γνώμη του. Ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ένα γκρεμό είναι έτοιμοι να πέσουν δύο άνθρωποι.. Τον ένα τον αγαπάς.. Ο άλλος σαγαπαει.. Πρέπει να σώσεις το ένα από τους δύο. Ποιον θα διάλεγες;

Οποίος μπορεί ας πει την γνώμη του. Ευχαριστώ
    Χωρίς να μπορώ να το αιτιολογήσω γιατί είναι απλά κάτι που νιώθω νομίζω ότι θα έσωζα αυτόν που αγαπάω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...