ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1301
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1301 of 1380 FirstFirst ... 3018011201125112911299130013011302130313111351 ... LastLast
Results 19,501 to 19,515 of 20693
    [QUOTE=Ορέστης;1094701]Μου αρεσει η ανεξαρτησια μου. Να μην εχω υποχρεωσεις. Να πηγαινω οπου θελω. Να κανω ο, τι θελω. Αν εχεις μια σχεση πρεπει να τη διατηρεις, να στελνεις μηνυματα, να να...[/QUO

Δεν ειπαμε οτι δεν ξερουμε που θα καταληξει;;Μπορει να μεινετε μονο φιλοι.Το θεμα ηταν λα λυθεις,να κοινωνικοποιηθεις...μονος σου ελεγες οτι περνουσες ομορφα.Θα χασεις εκδρομες,παρεες κ στιγμες επειδη σε πιανει το αγχος σου;Κακως.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Μου αρεσει η ανεξαρτησια μου. Να μην εχω υποχρεωσεις. Να πηγαινω οπου θελω. Να κανω ο, τι θελω. Αν εχεις μια σχεση πρεπει να τη διατηρεις, να στελνεις μηνυματα, να να...
    Σου δίνει κι άλλα πράγματα μια σχέση Ορέστηηηηηηη [emoji6]

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 22-05-2020 at 16:14.

george1520
    Guest
    Απορία..

Ένας φίλος μου χθες μου είπε "μη φτάσεις στο σημείο να μη μπορείς χωρίς την ψυχολόγο".. Ισχύει? Υπάρχει περίπτωση κάποιος που ολοκληρώνει την ψυχοθεραπεία να νιώθει ότι δεν μπορεί χωρίς τον ψυχολόγο για να πάρει αποφάσεις για την ζωή του?

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Απορία..

Ένας φίλος μου χθες μου είπε "μη φτάσεις στο σημείο να μη μπορείς χωρίς την ψυχολόγο".. Ισχύει? Υπάρχει περίπτωση κάποιος που ολοκληρώνει την ψυχοθεραπεία να νιώθει ότι δεν μπορεί χωρίς τον ψυχολόγο για να πάρει αποφάσεις για την ζωή του?
    Μπορεί ,όπως έχεις μάθει να συζητάς με ένα πολύ δικό σου άνθρωπο και να βρίσκεται λύσεις μαζί μπορεί να συμβεί και με την ψυχολόγο .
    Μετά από χρόνια πια οι συναντήσει γίνονται Μέρος της ζωής σου οπότε λογικό όλο αυτό.....

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Μπορεί ,όπως έχεις μάθει να συζητάς με ένα πολύ δικό σου άνθρωπο και να βρίσκεται λύσεις μαζί μπορεί να συμβεί και με την ψυχολόγο .
    Μετά από χρόνια πια οι συναντήσει γίνονται Μέρος της ζωής σου οπότε λογικό όλο αυτό.....
    Καλημέρα.. Μιλούσε όμως σαν εθισμό..
    Ειναι μεγαλη αυτή, θα βγει σε σύνταξη. Θα πάω να κοιμάμαι μαζί της.

ntinti
    Guest
    Καλημέρα.. Μιλούσε όμως σαν εθισμό..
    Ειναι και γριούλα αυτή, θα βγει σε σύνταξη. Θα πάω να κοιμάμαι μαζί της.
    Και πάλι αν το σκεφτείς είναι ένα είδος.....
    Όποτε αν είναι και στα τελευταία της να σκέφτεσαι και αυτό το ενδεχόμενο

george1520
    Guest
    Και πάλι αν το σκεφτείς είναι ένα είδος.....
    Όποτε αν είναι και στα τελευταία της να σκέφτεσαι και αυτό το ενδεχόμενο
    Έλα αααα. Το διόρθωσα στο δικό μου. Από πάνω ήσουν και έβλεπες ?

Ναι είναι στα τελευταία της.. Η τελευταία πρόταση που θα πει είναι "Γιώργο είσαι καλά".

Όταν θα ολοκληρωθεί η θεραπεία.. Όταν βγω από αυτό το χάος θα αρχίσω να αραιώνω τις επισκέψεις μέχρι να τις σταματήσω τελείως.

ntinti
    Guest
    Έλα αααα. Το διόρθωσα στο δικό μου. Από πάνω ήσουν και έβλεπες ?

Ναι είναι στα τελευταία της.. Η τελευταία πρόταση που θα πει είναι "Γιώργο είσαι καλά".

Όταν θα ολοκληρωθεί η θεραπεία.. Όταν βγω από αυτό το χάος θα αρχίσω να αραιώνω τις επισκέψεις μέχρι να τις σταματήσω τελείως.
    Είναι το καλύτερο που θα κάνεις.....
    Καλύτερα να προλαβαίνουμε τα γεγονότα πριν έρθουμε αντιμέτωποι με αυτά και τις συνέπειες τους!

Τα πάντα βλέπω εγώ τον νου χαχα!

george1520
    Guest
    Είναι το καλύτερο που θα κάνεις.....
    Καλύτερα να προλαβαίνουμε τα γεγονότα πριν έρθουμε αντιμέτωποι με αυτά και τις συνέπειες τους!

Τα πάντα βλέπω εγώ τον νου χαχα!
    Να φύγουν τα ψυχολογικά μου και μετά. Με βλέπω ομως να βγαίνει σε σύνταξη και να είμαι κάτω από το μπαλκόνι της και να της λέω "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφωνα"

ntinti
    Guest
    Να φύγουν τα ψυχολογικά μου και μετά. Με βλέπω ομως να βγαίνει σε σύνταξη και να είμαι κάτω από το μπαλκόνι της και να της λέω "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφωνα"
    Σιγά μην αφεισει τέτοιο πελάτη...
    Μην στεναχωριέσαι θα σε χρεώνει μετά κατόικον επισκέψεις χαχαχχα!

george1520
    Guest
    Σιγά μην αφεισει τέτοιο πελάτη...
    Μην στεναχωριέσαι θα σε χρεώνει μετά κατόικον επισκέψεις χαχαχχα!
    Θα πάω να κοιμάμαι εκεί. Σπίτι της.. Μια γωνίτσα θέλω

ntinti
    Guest
    Για τσισα να την πεις να σε βγαζει στην ωρα σου ομως να μην τις λερωνεις χοχι!

george1520
    Guest
    Για τσισα να την πεις να σε βγαζει στην ωρα σου ομως να μην τις λερωνεις χοχι!
    Δεν θα με ξεχνάει. Όλη την ώρα θα της λέω για τα προβλήματα μου.. Συνέχεια. Συνεχεια.

Εντωμεταξύ στην αρχή όταν περνούσα τις φοβίες με τις αρρώστιες νόμιζα ότι ήμουν εξωγήινος. Ήξερα πως δεν ήταν λογικό αλλά πίστευα πως μόνο σε εμένα συνέβαινε.. Όταν μπήκα φόρουμ κατάλαβα πως είναι κάτι που περνάει πάρα πολύς κόσμος και λέω "πόσα άκουσε αυτή η γυναίκα?Δεν βαρέθηκε;"

ntinti
    Guest
    Δεν θα με ξεχνάει. Όλη την ώρα θα της λέω για τα προβλήματα μου.. Συνέχεια. Συνεχεια.

Εντωμεταξύ στην αρχή όταν περνούσα τις φοβίες με τις αρρώστιες νόμιζα ότι ήμουν εξωγήινος. Ήξερα πως δεν ήταν λογικό αλλά πίστευα πως μόνο σε εμένα συνέβαινε.. Όταν μπήκα φόρουμ κατάλαβα πως είναι κάτι που περνάει πάρα πολύς κόσμος και λέω "πόσα άκουσε αυτή η γυναίκα?Δεν βαρέθηκε;"
    Όλοι το περνάμε αυτό και όταν ανοίγεσαι και μιλας και βλέπεις οτι δεν εισαι ο μονος τότε λες εντάξει ......
    Και εγώ έτσι είμαι ,έλεγα είναι δυνατόν γιατί να τα έχω μόνο εγώ αυτά ,αλλά τελικά δεν είμαι μόνη....
    Μόνοι ειμαστε στον τροπο που διαλέγουμε να το αντιμετωπίσουμε ....