ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1313
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1313 of 1380 FirstFirst ... 3138131213126313031311131213131314131513231363 ... LastLast
Results 19,681 to 19,695 of 20693
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα κάνουμε αναλύσεις αίματος σίγουρα... Την άλλη βδομάδα θα το κανονίσω.
    Μπορεί να μην βγουν καθαρές και έτσι να μην έχω επιλογές.. Αν βγουν καθαρές (που το εύχομαι) πάλι θα πρέπει να αποφασίσω αν θα κάνουμε εγχείρηση ή όχι..
    Αλλα που να πάω να τις κάνω? Στον πρώτο που είναι ο κτηνίατρος της ή στον δεύτερο? Και αν βγουν καθαρές ποιος θα κάνει την εγχείρηση? Αυτός που θα κάνει την εγχείρηση θα πρέπει να κάνει και τις αναλύσεις.. Δεν μπορώ να πάω στον πρώτο για αναλύσεις και μετά να πάω στον δεύτερο για εγχείρηση. Τον πρώτο τον ξέρω 2 χρόνια.. Δεν είναι γνωστός στην πόλη. Μόνο στειρωσεις έκανε σε γάτους που του έχω πάρει. Δεν ξέρω πως λειτουργεί σε κάτι πιο δύσκολο. Τον δεύτερο πρώτη φορά τον είδα χθες. Είναι γνωστός όμως. Ήμουν στο δωμάτιο εγώ, αυτός, 2 ακόμη γιατροί (γυναίκες) και δύο νοσοκόμες. Είδαν τις ακτινογραφιες και οι 3 αλλά μόνο οι 2 την εξέτασαν. Η μία είπε ότι δεν βλέπει όγκους στον θώρακα. Όλη όμως την συζήτηση την έκανα με αυτόν. Ειχα την προσοχή που ήθελα..
    Γιωργο χεστηκες αν ηταν ο γιατρος της.Πραγματικα,με καθε επιφυλαξη ο δευτερος μου ακουστηκε πιο λογικος. Αν δεν σηκωνει εγχειρηση ποιος ο λογος να την κανει;;Θα με προβληματιζε και θα μου εκανε κακη εντυπωση ο πρωτος στην θεση σου αλλα παντα μιλαω προσωπικα.Θα προτιμουσα τον πιο εμπειρο.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    +1

Ψαξτο κι αλλο Γιωργο γιατι γενικα πολλοι κτηνιατροι τις δυσκολες υποθεσεις δλδ μεγαλα σε ηλικια ζωα και αρρωστα τις βλεπουν σαν καυτη πατατα και λενε μαλακιες για να μην παρουν ευθυνη. Αν εχει καλες πιθανοτητεςσ επιτυχιας η επεμβαση να την κανεις.
    Ορέστη αυτό το είδα στον πρώτο γιατρό.. Όταν βρήκαμε τους όγκους πριν 2 χρόνια περίπου μου είπε: Αν κάνουμε εγχείρηση τους όγκους μπορεί να ξανακάνει και να είναι πιο επιθετικοί.. Αν δεν κάνουμε τότε αυτοί μπορεί να κάνουν μετάσταση.. Μετά μου είπε "εγώ είχα σκύλο με όγκους στους μαστούς και αποφάσισα να μην τους κάνω εγχείρηση και ο σκύλος πέθανε στα 16 του από κάτι άλλο". Όταν σου δίνει 2 επιλογές που δεν ξέρεις ποια είναι χειρότερη τότε αποφασιζεις να ακούσεις και να ακολουθήσεις την προσωπική του εμπειρία. Έτσι δεν την έκανα εγχείρηση τότε που ήταν πιο μικρή.. Τώρα γύρισε και είπε η βοηθός του ότι μου είπαν να την κάνω εγχείρηση τότε αλλά δεν μπορουσαν να με αναγκάσουν κιόλας γιατί αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα τους έριχνα ευθύνη (ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ). Από την στιγμή όμως που έγινε μετάσταση δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά τώρα.. Και της λέω Απλά περιμένω να πεθάνει.. Και κούνησε το κεφάλι της. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο και έκανε μετάσταση τον αφήνουμε εκεί και περιμένουμε να πεθάνει? Αυτό με ξενέρωσε και είπα να πάω αλλού. Μου έριξε ευθύνη που δεν την έκανα τότε εγχείρηση και είπαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
    Κι καλά έκανα και την πήγα αλλού γιατί αυτός είπε ότι δεν βλέπει όγκους (ή είναι μικροί και δεν φαίνονται στην ακτινογραφία). Όπως και άλλοι 2 γιατροί στην Ελλάδα είπαν το ίδιο.. Εκεί που την είχα "τελειωμένη".. Εχω μια ελπίδα.

ntinti
    Guest
    Είναι μια χαρά.. Σαν σκυλάκι κάνει. Τρέχει, παίζει.. Μουρμούρα συνέχεια.. Καμία σχέση με άλλα σκυλάκια που είναι 12χρονων.. Γιαυτό κολλάω τόσο.. Την βλέπω ζωηρή.. Αν την βάλω χειρουργείο και μου πουν "πέθανε έλα να την πάρεις".. Εκεί θα μείνω.. στον τόπο. Αν ήταν χάλια ίσως να μην το σκεφτόμουν τόσο. Από την άλλη λες Αφού είναι ζωηρή σημαίνει θα αντέξει την εγχείρηση.. Αλλά κανένας δεν μπορεί να μου πει 100% ότι θα αντέξει.. Δεν ξέρω αν θα αντέξω να την χάσω.. Δεν ξέρω ποια απόφαση είναι η καλύτερη.. Είναι σαν και μου έχουν το όπλο στο κεφάλι και είμαι στην άκρη του γκρεμού...
    Αν είναι χαρούμενη και ζωηρή εγώ δεν θα την έκανα τίποτα....γιατί μόνο στην ιδέα να μην ξυπνήσει θα προτιμούσα να την χαρώ όσο είναι καλά ...
    Αν ήταν χάλια και τυρρανιοταν τότε δεν το συζητούσα αύριο θα την έβαζα κιόλας στο χειρουργείο....
    Αυτό θα έκανα εγώ έτσι ?
    Τώρα εσύ θα κάνεις αυτό που λέει η συνείδηση σου ....
    γιατί μετά το ξέρω θα είναι πολύ δύσκολο,τουλάχιστον όμως θα είσαι ήρεμος ότι έκανες το καλύτερο για αυτόν!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Γιώργο και εγώ συμφωνώ με μικρή ολλανδέζα και Ορέστη. Κύπρο μένεις είπες, σωστά; Θα σου στείλω με πμ το λινκ της κλινικής που πήγαμε την σκυλίτσα μου για εγχείρηση. Είχαμε ακούσει τα καλύτερα.
    Ναι περιμένω.. Είμαι λεμεσιανος όμως. Αλλά πάω και αλλού. Δεν έχω θέμα.

Γιωργο θεωρω οτι αναλυσεις αιματος ειναι απαραιτητες. Δε νομίζω οτι υπαρχει κτηνιατρος που δεν θα εκανε αναλυσεις αιματος πριν την αναισθησια. Υπαρχει καποιος εξειδικευμενος καρδιολογος- κτηνιατρος με εδρα στη Ν, Σμυρνη που κανει επισκεψεις στα σπιτια. Σκεφτομαι οτι ισως θα μπορουσε να κανει προεγχειρητικες εξετασεις. Την τελικη ευθυνη βεβαια παιρνει αυτος που κανει την εγχειριση και ο οποιος θα πρεπει να ειναι καλος και οχι μονο λογια κι ευθυνοφοβια.
    Πρώτα αναλύσεις θα κάνω και θα αποφασίσω.

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αν είναι χαρούμενη και ζωηρή εγώ δεν θα την έκανα τίποτα....γιατί μόνο στην ιδέα να μην ξυπνήσει θα προτιμούσα να την χαρώ όσο είναι καλά ...
    Αν ήταν χάλια και τυρρανιοταν τότε δεν το συζητούσα αύριο θα την έβαζα κιόλας στο χειρουργείο....
    Αυτό θα έκανα εγώ έτσι ?
    Τώρα εσύ θα κάνεις αυτό που λέει η συνείδηση σου ....
    γιατί μετά το ξέρω θα είναι πολύ δύσκολο,τουλάχιστον όμως θα είσαι ήρεμος ότι έκανες το καλύτερο για αυτόν!
    Ντιντι αυτό σκέφτομαι.. Αλλά μεγαλώνουν οι όγκοι. Αυτός χθες μου έδειξε φωτογραφίες με όγκους που έσπασαν.. Και από ένα σημείο και μετά δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. Αν δεν έκαναν μετάσταση θα κάνουν κάποια στιγμή. Αν αφαιρεθούν δεν θα κάνουν αλλά ίσως βγάλει καινούριους.. Χάος χάος χάος.. Ουφου. Την ρωτάω τι να κάνουμε και με κοιτάει στα μάτια.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Γιωργο χεστηκες αν ηταν ο γιατρος της.Πραγματικα,με καθε επιφυλαξη ο δευτερος μου ακουστηκε πιο λογικος. Αν δεν σηκωνει εγχειρηση ποιος ο λογος να την κανει;;Θα με προβληματιζε και θα μου εκανε κακη εντυπωση ο πρωτος στην θεση σου αλλα παντα μιλαω προσωπικα.Θα προτιμουσα τον πιο εμπειρο.
    Δεν ξέρω ποιος έχει περισσότερες εμπειρίες. Αλλά λογικά ο δεύτερος για να είναι πιο γνωστός θα έχει περισσότερες.. Στο φβ όταν ζητάνε να τους προτείνουν καλό κτηνίατρο οι περισσότεροι λένε αυτόν.. Τον κτηνίατρο της δεν τον πρότεινε ποτέ κανένας. Εγώ τότε τον διάλεξα γιατί είχα ένα αδέσποτο σκυλάκι με υφαιμα (αίμα στο μάτι) και ήθελα ένα οφθαλμίατρο και βρήκα αυτόν.. Έδωσε πάρα πολλη προσοχή στον σκύλο. Κάθε 3 μέρες ήμουν εκεί.. Δεν με χρεωνε όλες τις επισκέψεις. Ο συγκεκριμένος σκύλος είχε πυρετό αρκετές μέρες.. Γενικά ήταν δύσκολα και τα καταφέραμε.. Με τον καιρό όμως παρατήρησα πως η ανθρώπινη πλευρά του χάθηκε.. Δούλευε με τον πατερα του και είχε μόλις ανοίξει το δικό του οταν πήγα πρώτη φορα.. Μετά χάλασε κι αυτός.. Εγώ θέλω να είναι άνθρωπος πρώτα ο άλλος και μετά οτιδήποτε άλλο. Δεν ζήτησα να κλαίνε μαζί μου.. Αλλά να μπορούν να καταλάβουν πως ένα σκύλος δεν είναι απλά ένα τριχωτο πραγμα που κινείται. Έχει ψυχή. Πονάει όπως εμείς.. Και ότι είναι κομμάτι μου. Είναι 12 χρόνια στην ζωή μου..

Δεν ξέρω ποιος έχει περισσότερες εμπειρίες. Αλλά λογικά ο δεύτερος για να είναι πιο γνωστός θα έχει περισσότερες.. Στο φβ όταν ζητάνε να τους προτείνουν καλό κτηνίατρο οι περισσότεροι λένε αυτόν.. Τον κτηνίατρο της δεν τον πρότεινε ποτέ κανένας. Εγώ τότε τον διάλεξα γιατί είχα ένα αδέσποτο σκυλάκι με υφαιμα (αίμα στο μάτι) και ήθελα ένα οφθαλμίατρο και βρήκα αυτόν.. Έδωσε πάρα πολλη προσοχή στον σκύλο. Κάθε 3 μέρες ήμουν εκεί.. Δεν με χρεωνε όλες τις επισκέψεις. Ο συγκεκριμένος σκύλος είχε πυρετό αρκετές μέρες.. Γενικά ήταν δύσκολα και τα καταφέραμε.. Με τον καιρό όμως παρατήρησα πως η ανθρώπινη πλευρά του χάθηκε.. Δούλευε με τον πατερα του και είχε μόλις ανοίξει το δικό του οταν πήγα πρώτη φορα.. Μετά χάλασε κι αυτός.. Εγώ θέλω να είναι άνθρωπος πρώτα ο άλλος και μετά οτιδήποτε άλλο. Δεν ζήτησα να κλαίνε μαζί μου.. Αλλά να μπορούν να καταλάβουν πως ένα σκύλος δεν είναι απλά ένα τριχωτο πραγμα που κινείται. Έχει ψυχή. Πονάει όπως εμείς.. Και ότι είναι κομμάτι μου. Είναι 12 χρόνια στην ζωή μου..
    Εννοειται αυτο.Κι εμενα 14 ηταν,πολυ μεγαλος πονος.Εγω το δηλωσα κιολας οτι δεν μου πολυεκανε καλη εντυπωση αυτος.Τελος παντων,δεν υπαρχει λογος να πνιγεις απο τωρα.Ας γινουν πρωτα οι αναλυσεις να δεις τι πραγματικα συμβαινει και μετα παιρνεις τις αποφασεις σου με οση ψυχραιμια διαθετεις.Ειναι μεγαλος πονος παιδια,τι να λεμε τωρα.

Senior Member
    φιλαρακι εχεισ 1 ευρω να παρω ξηρα τροφη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εννοειται αυτο.Κι εμενα 14 ηταν,πολυ μεγαλος πονος.Εγω το δηλωσα κιολας οτι δεν μου πολυεκανε καλη εντυπωση αυτος.Τελος παντων,δεν υπαρχει λογος να πνιγεις απο τωρα.Ας γινουν πρωτα οι αναλυσεις να δεις τι πραγματικα συμβαινει και μετα παιρνεις τις αποφασεις σου με οση ψυχραιμια διαθετεις.Ειναι μεγαλος πονος παιδια,τι να λεμε τωρα.
    14 θέλω να πάει εγώ. Το λιγότερο.. Ζητάω πολλά μαλλον

Senior Member
    Ορέστη αυτό το είδα στον πρώτο γιατρό.. Όταν βρήκαμε τους όγκους πριν 2 χρόνια περίπου μου είπε: Αν κάνουμε εγχείρηση τους όγκους μπορεί να ξανακάνει και να είναι πιο επιθετικοί.. Αν δεν κάνουμε τότε αυτοί μπορεί να κάνουν μετάσταση.. Μετά μου είπε "εγώ είχα σκύλο με όγκους στους μαστούς και αποφάσισα να μην τους κάνω εγχείρηση και ο σκύλος πέθανε στα 16 του από κάτι άλλο". Όταν σου δίνει 2 επιλογές που δεν ξέρεις ποια είναι χειρότερη τότε αποφασιζεις να ακούσεις και να ακολουθήσεις την προσωπική του εμπειρία. Έτσι δεν την έκανα εγχείρηση τότε που ήταν πιο μικρή.. Τώρα γύρισε και είπε η βοηθός του ότι μου είπαν να την κάνω εγχείρηση τότε αλλά δεν μπορουσαν να με αναγκάσουν κιόλας γιατί αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα τους έριχνα ευθύνη (ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ). Από την στιγμή όμως που έγινε μετάσταση δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά τώρα.. Και της λέω Απλά περιμένω να πεθάνει.. Και κούνησε το κεφάλι της. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο και έκανε μετάσταση τον αφήνουμε εκεί και περιμένουμε να πεθάνει? Αυτό με ξενέρωσε και είπα να πάω αλλού. Μου έριξε ευθύνη που δεν την έκανα τότε εγχείρηση και είπαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
    Κι καλά έκανα και την πήγα αλλού γιατί αυτός είπε ότι δεν βλέπει όγκους (ή είναι μικροί και δεν φαίνονται στην ακτινογραφία). Όπως και άλλοι 2 γιατροί στην Ελλάδα είπαν το ίδιο.. Εκεί που την είχα "τελειωμένη".. Εχω μια ελπίδα.
    Ο γιατρος πρεπει να προτεινει λυσεις, δε μπορει να πεταει το μπαλακι στον ασθενη. Να λεει το πιο ενδεδειγμενο κατα την επιστημονικη μου αποψη ειναι, για τον χ και τον ψ λογο. Αμα δεν εχει αποψη σημαινει ειτε οτι δεν ξερει ειτε οτι δεν θελει, επομενως πας αμεσως στον επομενο.

george1520
    Guest
    Ο γιατρος πρεπει να προτεινει λυσεις, δε μπορει να πεταει το μπαλακι στον ασθενη. Να λεει το πιο ενδεδειγμενο κατα την επιστημονικη μου αποψη ειναι, για τον χ και τον ψ λογο. Αμα δεν εχει αποψη σημαινει ειτε οτι δεν ξερει ειτε οτι δεν θελει, επομενως πας αμεσως στον επομενο.
    Είπε και τα δύο σενάρια.. Χωρίς να με στρέψει σε κάποιο από τα δύο. Εγώ εντελώς άσχετος και στην ιδέα του χειρουργειου προτίμησα να την αφήσω έτσι (επειδή αυτό έκανε κι ο ίδιος). Τώρα ο ένας όγκος μεγάλωσε αρκετά και έβγαζε υγρό.. Έχει πάρα πολλούς όγκους όμως .. Ένας να είναι κακός την μετάσταση δεν την γλυτώνουμε (αν δεν έχει γίνει ακόμη).

Senior Member
    Είπε και τα δύο σενάρια.. Χωρίς να με στρέψει σε κάποιο από τα δύο. Εγώ εντελώς άσχετος και στην ιδέα του χειρουργειου προτίμησα να την αφήσω έτσι (επειδή αυτό έκανε κι ο ίδιος). Τώρα ο ένας όγκος μεγάλωσε αρκετά και έβγαζε υγρό.. Έχει πάρα πολλούς όγκους όμως .. Ένας να είναι κακός την μετάσταση δεν την γλυτώνουμε (αν δεν έχει γίνει ακόμη).
    Δεν εχει νοημα να κλαις για το παρελθον. Απλα βρες τον καταλληλο γιατρο.

Senior Member
    Παιδια η Πατρα ειναι τοσο θορυβωδης αυτο τον καιρο; Αμα εχει ταμπουρλα και δυναμιτακια παντου δε μπορω να παω.

Senior Member
    Παιδια η Πατρα ειναι τοσο θορυβωδης αυτο τον καιρο; Αμα εχει ταμπουρλα και δυναμιτακια παντου δε μπορω να παω.
    Δεν σε κάλυψε η απάντησή μου προφανώς.
    Σου είπα ψέματα για να μην πας γιατί θέλω το κακό σου.
    Ώρες ώρες βρε Ορέστη. Μ' αρέσει που κάθομαι και ασχολούμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Δεν σε κάλυψε η απάντησή μου προφανώς.
    Σου είπα ψέματα για να μην πας γιατί θέλω το κακό σου.
    Ώρες ώρες βρε Ορέστη. Μ' αρέσει που κάθομαι και ασχολούμαι.
    Γιατι παρεξηγηθηκες βρε μιτσο; Μπορει να νομιζω οτι θελεις το κακο μου; Απλα δεν ειναι δυνατον να γνωριζεις το μεγεθος του δικου μου προβληματος. Μπορει να νομιζεις οτι χρειαζομαι πολυ μεγαλη ησυχια. Και τα πμ μου εχουν γεμισει, γι αυτο συνεχισα το θεμα εδω, θελωντας να εχω μια πιο λεπτομερειακη εικονα. Παλι απο εσενα κυριως περιμενα πληροφοριες.

Αχ γυναικες, τι μας κανετε.

Senior Member
    Γιατι παρεξηγηθηκες βρε μιτσο; Μπορει να νομιζω οτι θελεις το κακο μου; Απλα δεν ειναι δυνατον να γνωριζεις το μεγεθος του δικου μου προβληματος. Μπορει να νομιζεις οτι χρειαζομαι πολυ μεγαλη ησυχια. Και τα πμ μου εχουν γεμισει, γι αυτο συνεχισα το θεμα εδω, θελωντας να εχω μια πιο λεπτομερειακη εικονα. Παλι απο εσενα κυριως περιμενα πληροφοριες.

Αχ γυναικες, τι μας κανετε.
    Εννοειται αυτο. Μονο ΕΣΥ γνωριζεις ποιο ειναι το μεγεθος του προβληματος σου και κανεις αλλος. Επισης δεν υποθετω πως θες μεγαλη ησυχια. Θυμαμαι αυτα που ποσταρες το καλοκαιρι οταν πηγες διακοπες. Αλλα επισης θυμαμαι και τα παραπονα σου με τους θορυβους. Ε οσο και να πεις, για το πατρινο καρναβαλι ολοι πανω κατω γνωριζουν τι χαμος γινεται. Με ρωτησες και σου ειπα κι' εγω που το εζησα απο πρωτο χερι. Το ξαναγραφεις εδω και περιμενεις να σου ξανααπαντησω εδω οταν μου απαντας ακυρα; Δουλευομαστε; Εσυ ο ιδιος ειπες πως εισαι λιγο τρολλ. Τοσο καιρο σε πιστευα και ασχολουμουν αλλα μαλλον κακως. Καλη συνεχεια.