Results 19,696 to 19,710 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
28-02-2020, 00:53 #19696
Ειλικρινα, αν διαβασεις ολη τη συζητηση μας στα πμ, βλεπεις εναν ανθρωπο που σε κοροιδευει; Που δεν σε εμπιστευεται; Που δεν εκτιμαει τη γνωμη σου; Σε ποσα σοβαρα πραγματα απο την αρχη της γνωριμιας μας με εχεις συμβουλευσει σωστα; Σε ποσα παροτρυνοντας με, καταφερες να με οδηγησεις σε μια αποφαση; Οι πραξεις μου, και οχι μονο τα λογια, δειχνουν τι σημαινεις για μενα. Εισαι ενα στηριγμα. Και στο να ξεκινησω τα μαθηματα εσυ με παροτρυνες λεγοντας μου να κανω 2-3 πραγματα δημιουργικα. Εσυ μου ειπες να ακολουθησω το ενστικτο μου. Εσυ διαφωνησες με τον Υπρκουλ, και μου ειπες δικα σου ειναι τα λεφτα, ο, τι θελεις καντα. Γνωριζεις ποσο σημαντικα ηταν για μενα αυτα τα λογια; Μερικες φορες τα ξαναδιαβαζω, για να δω αν κατι μου ξεφυγε. Αν ειχα ξεκινησει 2-3 πραγματα, αντι για ενα θα ειχα αξιοποιησει καλυτερα τη χρονια μου.
Φωτογραφιες του σκυλου μου εχω δειξει μονο σε 2 ατομα, εκ των οποιων το ενα ησουν εσυ. Στην ταξη οταν μας ζητησαν να περιγραψουμε τον
ή την αγαπημενη μας, τους ειπα οτι θα περιγραψω μια φιλη μου, και περιεγραψα εσενα, οπως σε ειχα δει στις φωτογραφιες που ειχες ανεβασει. Εχω σκεφτει αν με ρωτησει η συμμαθητρια μου να της μιλησω για τις παρεες μου, να της πω οτι εχω μια πολυ καλη φιλη στην Κυπρο που μου εχει σταθει πολλες φορες.
Νομιζεις δεν μου κοστισε περσι οταν αποφασισες να σταματησεις να μπαινεις στο φορουμ; Σε σκεφτομαι σαν ενα πουλι που ερχεται στο παραθυρο μου και μου τραγουδαει γλυκα. Βαζω τροφη για να ξαναρθει και την επομενη μερα, αλλα αυτο ερχεται οποτε εκεινο θελει.
Δεν καταλαβαινω πως μπορεις να λες οτι ολα αυτα τα χρονια ηταν κοροιδια, ο, τι κι αν εγραψα σε ενα ποστ.
Στο πμ εγραψες οτι τραγουδανε στη μεση του δρομου και κανουν θορυβο. Ηθελα να σου ζητησω περισσοτερες διευκρινισεις. Ειναι κακο; Ξεχασα να το κανω στο πμ, και επειδη μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι πρεπει να διαγραψω μηνυματα για να στειλω, ειπα να το κανω στο θρεντ. Και μπορουσες να απαντησεις εσυ ή οποιος αλλος ηθελε. Δεν αμφισβητησα οτι ισχυουν αυτα που μου ειπες, ουτε ζητησα επιβεβαιωση απο τριτους.Γιατι οι τριτοι που δεν τους ξερω να ειναι πιο αξιοπιστοι απο εσενα; Αυτη ηταν η προθεση και η σκεψη μου και οχι αλλη. Γιατι δε μπορεις να δειξεις λιγη πιστη στο προσωπο μου; Ποτε σε προδωσα; Ποτε σου φερθηκα ψευτικα;
Σε παρακαλω, απαντησε μου.
- 28-02-2020, 06:40 #19697
εφοσον ο Θεος μου εμπιστευτηκε μια τοσο σημαντικη αποστολη εγω δε θα μπορουσα να κανω οτι δε βλεπω και να κοιταξω τον εαυτο μου γιατι ειχα τεραστια ευθυνη πανω μου το τι γνωμη εχουν οι αλλοι για μενα απλα δε με ενδιαφερει οπως και να με χαρακτηρισουν αδιαφορω τους ανθρωπους δε τους εμαθα τωρα τους εμαθα απο τοτε που τους παριστανα τον αμοιρο για να ξεγλιστραω και να με πιστευουν μ αρεσει οσο τιποτα να δοκιμαζω τα ορια μου και να τα ξεπερνω
28-02-2020, 09:09 #19698
καλημερα
το γατακι ειναι ακομα χαλια χωρις καμια βελτιωση
χθες ο κτηνιατρος του ξαναβαλε ορο, του δωσε κ βιταμινες...δεν μπορει να κανει κατι αλλο μου ειπε κ υποτιθεται οτι χθες ηταν η κρισιμη μερα με την αντιβιωση που επρεπε να δουμε βελτιωση. Απορω πως καταφερνει και ζει ακομα σε αυτη την κατασταση... ουτε νερο δεν πινει τωρα μονος του, ο, τι καταφερνουμε με την συριγγα. Αρχιζω και νιωθω ασχημα οτι τον τυρραναω πια.
28-02-2020, 09:16 #19699george1520GuestΚαλημέρα.. Εσύ κάνεις αυτό που πολλοί δεν θα έκαναν οπότε να νιώθεις περήφανη με τον εαυτό σου..
Γιατί δεν τον κρατάει μέσα? Όταν είναι σε τέτοια κατάσταση τους κρατάνε μέσα. Ενέσιμη αντιβίωση, αντισώματα, βιταμίνες.. Και να τον κρατήσουν μέσα με ορο. Αυτοί ξέρουν και τρόπο να τον ταισουν..
28-02-2020, 09:24 #19700
28-02-2020, 09:38 #19701george1520Guest
28-02-2020, 09:43 #19702
28-02-2020, 09:53 #19703
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-02-2020, 10:02 #19704
Όρεστη άνοιξε τα πμ να σου πω κάτι ή σβήσε ένα δύο μηνύματα να σου απαντήσω εκεί. Δοκίμασα τώρα και δεν μου δείχνει αν ήρθε.
Ελισάβετ, σίγουρα περιμέναμε να καλυτερεύσει ΑΛΛΑ το ότι ζει ακόμα δεν δείχνει πως είναι δυνατό; Ίσως χρειάζεται περισσότερες μέρες για να ανταποκριθεί ο οργανισμός του. Είναι πολύ μικρό και χρειάζεται φροντίδα.
28-02-2020, 10:16 #19705
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-02-2020, 13:06 #19706
Το επόμενο θέμα μου εδώ θα πρεπε να ναι τέλμα. Θα απευθύνεται σε όσους σας έχουν μικρά παιδιά ώστε να τα φυλάξουν με καλή ανατροφή να μην πάθουν τα ίδια που πάθαμε όλοι όσοι είμαστε εδώ, τουλάχιστον εγώ.
Τέλμα, δηλαδή μετά που συνειδητοποίησες το πρόβλημα κάνεις απέλπιδες προσπάθειες με εφόδια ότι κατόρθωσες να αποκομίσεις ενώ ήσουν μέσα στο ψυχολογικό βούρκο, οι οποίες προσπάθειες, διαπιστώνεις και εμπεδώνεις ότι όλες τους αποτυγχάνουν. Έτσι δεν έχεις πλέον κουράγιο και αισιοδοξία για άλλες προσπάθειες. Η δε ζωη προτιμάει τους πιο νέους. Η απραξία, αποτέλεσμα της εμπέδωσης - διαπίστωσης οδηγεί σε κατάπτωση διότι άσχημο πράγμα να μην έχεις κάτι να προσπαθείς να πετύχεις που θα σε ανεβάσει.
Τα ψυχολογικά μολύνουν τον τρόπο σκέψης, ιδίως την απόδοση στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Ο καθένας που σε συναντά σε αντιμετωπίζει με βαση αυτό που του δείχνεις το οποίο δεν είναι τίποτα αλλο παρά ο μολυσμένος σου τρόπος σκέψης.γιάννης
28-02-2020, 13:55 #19707
Ήταν ένας μεσήλικας με ποδήλατο που περίμενε σε διάβαση πεζών (λίγα μετρά από κυκλικό κόμβο) αλλά δεν πάτησε το κουμπάκι. Σταμάτησα και τον άφησα να περάσει αλλά από την δίπλα λωρίδα ερχόταν αυτοκίνητο πολύ γρήγορα και το μαλακισμένο άρχισε να κορνάρει. Παρακολουθούσα τον άνθρωπο που ήδη ήτανε στη μέση του δρόμου και δεν μπορούσε να κινηθεί πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από δίπλα του. Γαμώτο τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους; Και διάβαση πεζών να μην υπήρχε, μετά από κυκλικό κόμβο γιατί τρέχεις και γιατί δεν σταματάς να περάσει ο άνθρωπος με ασφάλεια τον δρόμο; Κόντεψε να σταματήσει η καρδιά μου.
28-02-2020, 14:05 #19708
ΡΕ συ Γιώργο, μια χαρά είναι ο κτηνίατρος αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι αλλο ο άνθρωπος. Του δωσε ενεσιμη αντιβιωση, του δινει βιταμινες καθε μερα, του βαζει ορο, κατι αλλες ενεσεις που δεν ξερω τι ειναι... ο ορος πχ κανονικα ενδοφλεβια δεν μπορει να μπει σε τοσο μικρο γατακι, δεν μπορει να βρει φλεβα, ενεσιμα του το δινει την ποσοτητα που πρπεει οταν τον πηγαινω, δεν είμαι Αθηνα, ενα μικρο κτηνιατρείο εχει και θεωρώ κανει ο, τι μπορει. Τον βλεπω οτι ενδιαφερεται, εκατο τηλεφωνα με πηρε να ρωταει τι γινεται.
Κυκνε, αυτη την γριπη των γατιων εχει που προφανως δεν πηρα χαμπαρι νωριτερα και τον επιασε πολυ. Κι οταν το χα πρωτοβρει παλι αυτη ειχε αλλα το χαμε προλαβει τοτε και αντεδρασε καλα στην αντιβιωση. Τωρα δυστυχως...απλα τον ταλαιπωρουμε νομιζω.
blackbird σ ευχαριστω, ναι κι ο κτηνιατρος απορησε σημερα πώς ζει ακομα, ειπε οτι ειναι δυνατος γιαυτο το προσπαθουμε ακομα. Αλλα νιωθω πολυ άσχημα, του δινω νερο με το ζορι και αντιδρα πολύ, σα να μου λεει οτι δεν θελει πια.
28-02-2020, 14:13 #19709
Καταλαβαίνω πόσο άσχημο πράγμα είναι να μην έχεις δίπλα σου κατάλληλους ανθρώπους σε κρίσιμες στιγμες αποφάσεων. Καταλαβαίνω πόσο άσχημο παιχνίδι παίζει η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η καταστροφικότητα, ως ψυχαναγκασμοί. Αυτά τα δυο μου έχουν κοστίσει σε συγκεκριμένες κρίσιμες στιγμές, με απλά λόγια έκανα μεγάλα λάθη, λάθος επιλογές τις οποίες πληρώνω. Ακόμα κι αν εκείνες τις στιγμές κάποιο καμπανάκι μέσα μου, μου έλεγε μην το κάνεις αλλά κάνε αυτό, η ένταση και η βεβαιότητα των ψυχαναγκασμών αυτών αλλά και η έλλειψη κατάλληλων ανθρώπων με έσπρωχναν στην λάθος επιλογή. Επίσης, τώρα που τείνω να ανεξαρτητοποιηθώ από το να θέλω ανθρώπους δίπλα μου και καλές κουβέντες, η έλλειψη ή ύπαρξη κατάλληλων ανθρώπων είναι άνευ νοήματος.
Κανείς δεν θα σε αδικήσει, κανείς δεν θα σε βλάψει αν δεν βλάψεις, αν δεν αδικήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου.
Οι καλές ευκαιρίες δεν επιστρέφουν. Απλά το απωθημένο για το λάθος σε σπρώχνει σε προσπάθειες που οδηγούν σε αποτελέσματα τα οποία θεωρείς ως επανόρθωση, στο τέλος όμως οι προσπάθειες αυτές αποτυγχάνουν ενώ αυτό που σου έμεινε είναι η κόπωση.γιάννης
28-02-2020, 14:27 #19710