ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1324
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1324 of 1380 FirstFirst ... 3248241224127413141322132313241325132613341374 ... LastLast
Results 19,846 to 19,860 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Με απογοητευση ξυπνησα σημερα. Χτες ηρθε ο αδερφος μου και δε μ αφησε σε ησυχια ολη μερα, μπουρου μπουρου. Δεν εχει με τι ν' ασχοληθει ή βλεπει εμενα να ασχολουμαι με κατι και τον ενοχλει;

Κατα τ' αλλα νιωθω γερασμενος και ο, τι με επιτυχια μου εκλεψαν τη ζωη. Τα γνωστα δηλαδη. Που πας γερο, που πας γερο, φωναζε η μανα μου. Τωρα το θυμηθηκες να βρεις γυναικα; Φοβοταν μην βρω καμια οταν εβγαινα και σκορπισει η περιουσια...
    Καλημέρα Ορέστη.. Χεστηκες τι λέει η μάνα σου. Το θέμα είναι ότι τα πιστεύεις κι εσύ. Εκεί είναι το λάθος σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Διαλλειμα κ συνεχιζω...το σιδερωμα το σιχαινομαι φιλη,δεν σιδερωνω.Οταν αποφασισω τι θα βαλω τοτε σιδερωνω.Παιδια δεν ξερω,ενω δεν ειμαι υποχονδρια σημερα μου την βαρεσε να κανω απολυμανση παντου...ειδικα την τουαλετα...αυτο που μου την σπαει δεν ειναι τοσο οι δουλειες οσο οτι το σπιτι μου σκονιζει πολυ ευκολα γαμωτο...
    Με αφορμη το ολο τζερτζελο με τον κορονοϊο σε επιασε αυτο σημερα;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μην ανοίγεις το παράθυρο.. Θέλει μυαλό?? Τς τς
    Ρε Γιωργο πας καλα;;Ναι θα εχω ολη μερα κλειστα παραθυρα.Το βρηκες,πως δεν το σκεφτηκα.Το θελει μυαλο κ το τς τι ειναι;ειρωνεια;;

george1520
    Guest
    Ρε Γιωργο πας καλα;;Ναι θα εχω ολη μερα κλειστα παραθυρα.Το βρηκες,πως δεν το σκεφτηκα.Το θελει μυαλο κ το τς τι ειναι;ειρωνεια;;
    Ρε πάμε καλά? Υπάρχει περίπτωση να το εννοώ? Έτοιμη είσαι να βγάλεις δόντια..

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Με αφορμη το ολο τζερτζελο με τον κορονοϊο σε επιασε αυτο σημερα;
    Εεε μαλλον επηρεαστηκα ...για αυτο θα απεχω απο φεις και ειδησεις,δεν μπορω αλλο αυτη την υστερια...

Senior Member
    Με το που ανοιξω τα παραθυρα 100 κιλα σκονη...αστααα...παντως νομιζω θα αποφυγω το φεις λιγες μερες γιατι επηρεαζομαι...ξυπνησα με μια αισθηση αηδιας να κανω απολυμανση παντου...φαντασου τι θα κανει καποιος που ειναι και υποχονδριος.Χθες πηγα σουπερμαρκετ και γινοταν το σωσε...δεν εχω ξαναπετυχει τοσο κοσμο,στριμωχνομασταν για να περασουμε,ενας χαμος...
    Εμένα δεν με φοβίζει τίποτα..Είμαι σε πλήρη απάθεια..
    Αυτό με το σούπερ μάρκετ το είδα χθες..Από αυτά που ήθελα βρήκα τα μισά..Είχαν αδειάσει τα ράφια λες και έχουμε πόλεμο...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Ρε πάμε καλά? Υπάρχει περίπτωση να το εννοώ? Έτοιμη είσαι να βγάλεις δόντια..
    Ναι σορρυ κιολας που δεν επιασα το χιουμορ σου...παμε παρακατω

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εμένα δεν με φοβίζει τίποτα..Είμαι σε πλήρη απάθεια..
    Αυτό με το σούπερ μάρκετ το είδα χθες..Από αυτά που ήθελα βρήκα τα μισά..Είχαν αδειάσει τα ράφια λες και έχουμε πόλεμο...
    Χθες δεν χωρουσαμε απο τον χαμο που γινοταν.Δεν με φοβιζει αλλα επηρεαστηκα ηθελα δεν ηθελα.Εχω αναπνευστικο και δεν μπορω να ακουω συνεχεια για αυτο.Τεσπα.Τουλαχιστον αυριο δεν θα χω δουλειες και θα μαι χαλαρη.

Senior Member
    Χθες δεν χωρουσαμε απο τον χαμο που γινοταν.Δεν με φοβιζει αλλα επηρεαστηκα ηθελα δεν ηθελα.Εχω αναπνευστικο και δεν μπορω να ακουω συνεχεια για αυτο.Τεσπα.Τουλαχιστον αυριο δεν θα χω δουλειες και θα μαι χαλαρη.
    Κάτσε να χαλαρώσεις αύριο..
    Εμένα δεν τελειώνουν οι δουλειές..Ποτέ.. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Κάτσε να χαλαρώσεις αύριο..
    Εμένα δεν τελειώνουν οι δουλειές..Ποτέ.. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον
    Και σημερα αρκετα εκανα,καλα ειμαστε...θα αραξω με σειρουλες.Εσυ εχεις και τα παιδια οποτε λογικο...

Senior Member
    Κορίτσια κανετε δουλειες ε;; Πω κι εγω επρεπε να κανω υποτιθεται σημερα αλλα δεν εχω κανει τιποτα.

Αν αυτού πήγα βόλτα στην λιακαδα κ μετα με πιασαν οι καλλιτεχνικες μου ανησυχίες οποτε δημιουργησα μεγαλυτερο χαμό στο σπίτι απ ότι υπηρχε ηδη.

Senior Member
    Και σημερα αρκετα εκανα,καλα ειμαστε...θα αραξω με σειρουλες.Εσυ εχεις και τα παιδια οποτε λογικο...
    Ναι..Είναι πολυτέλεια να κάτσω να δω μία σειρά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κορίτσια κανετε δουλειες ε;; Πω κι εγω επρεπε να κανω υποτιθεται σημερα αλλα δεν εχω κανει τιποτα.

Αν αυτού πήγα βόλτα στην λιακαδα κ μετα με πιασαν οι καλλιτεχνικες μου ανησυχίες οποτε δημιουργησα μεγαλυτερο χαμό στο σπίτι απ ότι υπηρχε ηδη.
    Καλύτερα πάντως η βόλτα στον ήλιο από τις δουλειές..
    Μαρτακι έβαλες ??

george1520
    Guest
    Καλύτερα πάντως η βόλτα στον ήλιο από τις δουλειές..
    Μαρτακι έβαλες ??
    Εγώ έβαλα ρουβα

Senior Member
    Εγώ έβαλα ρουβα
    Χαχα γιατι ήμουν σίγουρη ότι κάτι τέτοιο θα πάρω για απάντηση??