ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1330
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1330 of 1380 FirstFirst ... 330830123012801320132813291330133113321340 ... LastLast
Results 19,936 to 19,950 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Ορέστη τι είναι αυτά πάλι; Για όνομα του Θεού. Ακριβώς επειδή δεν δουλεύεις, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Είτε αυτό είναι μαθήματα ξένων γλωσσών, είτε πανελλήνιες και νέο πτυχίο, είτε απλά βόλτες και ταξίδια. Η ζωή είναι δική σου, εσύ αποφασίζεις πώς την ζεις. Δεν κλείνεις τα αυτιά σου. Αφήνεις όλους τους άλλους να σε επηρεάζουν. Δεν είσαι παιδί πια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ανέλαβε την ευθύνη σου και μην τα ρίχνεις όλα συνεχώς στους άλλους γιατί δεν θα ξεφύγεις ποτέ από την κατάστασή σου.

Ίσα ίσα που παρά να άκουγα από κάποιον "δεν δουλεύω και κάθομαι σπίτι όλη μέρα και μιζεριάρω" θα θαύμαζα κάποιον που θα τον άκουγα να λέει πως ενώ δεν δουλεύει, ασχολείται με ένα σωρό άλλα πράγματα κυρίως για την δική του ευχαρίστηση. Θα μου έδειχνε πως δεν είναι βαρετός άνθρωπος και ότι έχει όρεξη για μάθηση και ζωή.
    Ωραια τα λες. Παιρνουμε την ευθυνη και κανουμε αυτο που γουσταρουμε.

Senior Member
    Οτι μονο τους γονεις μου εμπιστευομαι σαυτον τον σκατοκοσμο .........οι μονοι που δεν θα σε ΄ριξουν ΄..........

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οτι μονο τους γονεις μου εμπιστευομαι σαυτον τον σκατοκοσμο .........οι μονοι που δεν θα σε ΄ριξουν ΄..........
    Αλήθεια? Τυχερός τότε που έχεις τέτοιους γονείς

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αλήθεια? Τυχερός τότε που έχεις τέτοιους γονείς

Ναι, ας το πουμε Τζωρτζ αγαπητε, οχι οτι δεν υπαρχουν συγκρουσεις , υπαρχουν και πολλες μαλιστα , και υπηρξαν .......αλλα οταν φτασεις με το καλο στην ηλικια μου , θα διαπιστωσεις .....κατι ολοι θελουν απο σενα , αυτο εννοω ........αμα δεν εχεις τιποτα , τι να σου φανε ? δεν σε θελουν καν ......
    παντα υπαρχουν καλα παιδια , αλλα αν εχεις κατι παραπανω απ αυτους , θα σε φθονησουν, γιατι τοχεις εσυ, κι οχι αυτοι .....δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης τετοιο αδολο προσωπο παντως , ολοι κατι ηθελαν ......
    αν πιστευω σε εναν καλο συντροφο ? δυσκολο, χωρις ναχει συμφερον .......απο μενα παντα ..........
    αντε εισαι κι η αδυναμια μου εδω μεσα , φαινεσαι αδολο παιδι ...........

Senior Member
    Ναι, ας το πουμε Τζωρτζ αγαπητε, οχι οτι δεν υπαρχουν συγκρουσεις , υπαρχουν και πολλες μαλιστα , και υπηρξαν .......αλλα οταν φτασεις με το καλο στην ηλικια μου , θα διαπιστωσεις .....κατι ολοι θελουν απο σενα , αυτο εννοω ........αμα δεν εχεις τιποτα , τι να σου φανε ? δεν σε θελουν καν ......
    παντα υπαρχουν καλα παιδια , αλλα αν εχεις κατι παραπανω απ αυτους , θα σε φθονησουν, γιατι τοχεις εσυ, κι οχι αυτοι .....δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης τετοιο αδολο προσωπο παντως , ολοι κατι ηθελαν ......
    αν πιστευω σε εναν καλο συντροφο ? δυσκολο, χωρις ναχει συμφερον .......απο μενα παντα ..........
    Οι γυναικες τι θελουν απο εμας; Γιατι ειναι ενα μυστηριο;

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Κανένα μυστήριο δεν είναι, αγάπη θέλουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μυστήριο πράγμα οι γυναίκες....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Μπλοκάρουμε με αυτές που μας αρέσουν. Αυτά παθαίνει όποιος έχει ψυχολογικά κι ας έχει κατά τα λοιπά μυαλό ξουράφι.
    Φαντάσου ότι ένας χωρίς δουλειά μ' ένα παλιοαμάξι, σχεδόν άφραγκος μπορεί να είναι ποθητός απ τις πιο ωραίες γκόμενες, κι ένας ματσωμένος με χρήμα, σπορ car και σπιταρόνα να βιώνει να μην μπορεί να βγάλει γκόμενα λόγω χαρακτήρα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Το έχω ζήσει αυτό που λες σε περιβάλλον εργασίας όπου μας υποβίβαζαν και μας έσπαγαν τα νεύρα άνθρωποι που με το ζόρι έβγαλαν ένα λύκειο (δεν το υποτιμώ καθόλου, ξέρω πανέξυπνους ανθρώπους και με επίπεδο/παιδεία) αλλά οι συγκεκριμένοι είχαν τόσο κόμπλεξ που το έκαναν επίτηδες για εκτόνωση κυρίως. Μην τους κάνεις το χατίρι, αφού αυτό ακριβώς θέλουν. Εγώ αυτό που έκανα είναι να αδιαφορώ και όταν το επιχειρούσαν ξανά απαντούσα ευγενικά αλλά τους γυρνούσα ταυτόχρονα και την ειρωνία για να καταλάβουν πως δεν τους παίρνει και πως μόνο αυτοί ζημιώνονται. Μην τους δίνεις την ευχαρίστηση πως σε κάνουν ότι θέλουν και ότι δεν αντέχεις. Παίξτο χαλαρός και αδιάφορος και θα δεις πως θα αλλάξουν συμπεριφορά όταν δουν πως δεν τους παίρνει. Στη χειρότερη, θα συνεχίζουν αλλά εσύ θα μάθεις να αγνοείς. Κάποιες φορές είναι η μόνη λύση.

Το ζήτημα είναι άμα σε κάποιες περιπτώσεις έχεις δει αναμφισβήτητη υποτίμηση ή έλλειψη εμπιστοσύνης έπειτα παρεξηγείς εύκολα οτιδήποτε που σου προκαλεί υποψία, ιδίως άμα έχεις βιώσει στο παρελθόν ίδιες και χειρότερες καταστάσεις σαν κι αυτές που περιγράφεις.
    Χαλαροί και αδιάφοροι πρέπει όχι απλά να το παίζουμε, αλλά να μαστε και στη σκέψη πράγμα όχι εύκολο άμα έχεις παρελθόν με τέτοια βιώματα.
    Τη συμπεριφορά τους αν δεν την αλλάξουν τουλάχιστον θα την προσέχουν άμα πάψεις να σαι παθητικός, παίρνεις δλδ το λόγο, τις πρωτοβουλίες και τους δείχνεις ότι τα καταφέρνεις ακόμα και καλύτερα τους.
    Είναι κι αυτό που προείπα πως όσο μεγαλώνει ηλικιακά ο άνθρωπος τόσο πιο δύσκολα αλλάζει περιβάλλον. Θα πρέπει να βρίσκεται υπό ακραία κατάσταση για να φύγει από το ένα μέρος και να πάει στο άλλο.
    γιάννης

george1520
    Guest
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου !!!!

Όσο για τα άλλα που λες. Εύχομαι να μην τα δω να συμβαίνουν και στην ζωή μου.. Εννοώ από τους κοντινούς μου.

ntinti
    Guest
    Πόσο θέλω να βγω για περπάτημα αλλά ο καιρός δεν με αφεινει .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πόσο θέλω να βγω για περπάτημα αλλά ο καιρός δεν με αφεινει .........
    Εγώ έχω κάνει χθες και σήμερα το περπάτημα της ζωής μου..Για δουλειές, αλλά και πάλι περπάτημα είναι..Βρέχει εκεί πάνω?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εγώ έχω κάνει χθες και σήμερα το περπάτημα της ζωής μου..Για δουλειές, αλλά και πάλι περπάτημα είναι..Βρέχει εκεί πάνω?
    Εγώ επειδή η δουλειά μου είναι όλη μέρα στο γραφείο θέλω πολύ να περπατάω ......
    Όχι απλω βρέχει έχουν ανοίξει οι ουρανοί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγώ επειδή η δουλειά μου είναι όλη μέρα στο γραφείο θέλω πολύ να περπατάω ......
    Όχι απλω βρέχει έχουν ανοίξει οι ουρανοί....
    Αχ τι ωραία! Θέλω και εγώ βροχή