ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1337
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1337 of 1380 FirstFirst ... 337837123712871327133513361337133813391347 ... LastLast
Results 20,041 to 20,055 of 20693
    ntinti
    Guest
    Δεν μπορώ να πω κόρες η μέρα σας σήμερα ήταν γεμάτες εκπλήξεις ,έτσι να μη λέτε ότι βαριέστε. ...

Εμείς πάλι με αυτή την κατάσταση του ιού δεν ξερουμε πως να περάσει η ώρα στο γραφείο ,αν συνεχιστεί για πολύ θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Δεν μπορώ να πω κόρες η μέρα σας σήμερα ήταν γεμάτες εκπλήξεις ,έτσι να μη λέτε ότι βαριέστε. ...

Εμείς πάλι με αυτή την κατάσταση του ιού δεν ξερουμε πως να περάσει η ώρα στο γραφείο ,αν συνεχιστεί για πολύ θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα .........
    Έχεις δίκιο..Γενικά θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με αυτή την κατάσταση..

Η μέρα μου ήταν απαίσια..Δεν μπορώ να ηρεμήσω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Γιώργο τι κανεις το σκυλάκι σου????

Σήμερα στο γραφείο είχαμε μια παρόμοια συζήτηση για ένα σκυλάκι που μετά από 16 χρόνια το πήγανε για ευθανασία και ήταν χάλια και σε σκέφτηκα.....
    Έλα Ντιντι ευχαριστώ που ρωτάς. Κάναμε αναλύσεις αίματος και υπέρηχο να δούμε τα όργανα και είναι όλα καθαρά άρα είναι έτοιμη για εγχείρηση.. Τώρα μένει να πω το οκ να μπει στο χειρουργείο ή να την αφήσω έτσι. Από χθες πάλι άνοιξε ο ένας όγκος και χάνει υγρο άρα είναι ένας ακόμη λόγος για να πω το οκ.

Τι λες ρε...παντως δεν λες που σε υπερασπιστηκε και καποιος;Οι περισσοτεροι θα φοβοντουσαν.Να προσεχεις ομως απο δω κ περα.Βλεπεις πρεζακι αλλαζεις δρομο.Ματια ανοιχτα.

Κι εγω...προσπαθω να ξεχαστω...Γιατι Ντιντη μου;Απο οικονομικη αποψη σας παιρνει η μπαλα η λογω ιου αρρωσταινει προσωπικο;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τι λες ρε...παντως δεν λες που σε υπερασπιστηκε και καποιος;Οι περισσοτεροι θα φοβοντουσαν.Να προσεχεις ομως απο δω κ περα.Βλεπεις πρεζακι αλλαζεις δρομο.Ματια ανοιχτα.
    Ρε παιδι μου είναι κάτι πολύ συνηθισμένο εδώ..Οπότε δεν έδωσα σημασία..Ούτε που του έριξα βλέμμα..Ήμουν εντελώς στον κόσμο μου εγώ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Που δουλευεις καλεεε;;(μην πεις)Μονο Ομονοια πετυχαινα... τεσπα...κι εγω να ηρεμησω προσπαθω...ας συνεχισει τις μαλακιες και θα του φερω επιθεωρηση εργασιας...υπαρχει νομος για τετοιες συμπεριφορες απο εργοδοτη και μας τα δινει και μαυρα οποτε θα δει ποσα απιδια χωραει ο σακος...εγω ορκιστηκα στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να αφησω αλλο εργοδοτη να μου κανει μαλακια...

Πολυ που ηρεμησα...το σιχαμααα...που νομιζει μωρε οτι μιλαει...ουτε στον πατερα μου δεν επιτρεπω να μου μιλαει ετσι...πηγα να του εξηγησω κατι για το οποιο με κατηγορησε και δεν ισχυε κ μου υψωσε την φωνη και μου λεει τελος....!!ρε αι τραβα καραγκιοζη που νομιζεις οτι εισαι ο διοικητης μου στο στρατο...τα μην μου μιλας τα χω καταπιει αλλα σημερα το γαμησε...σωπα που θα φοβηθω να μιλησω...περαν του οτι ειμαι η μονη υπαλληλος γυναικα κ μονο σε εμενα φερεται ετσι...θα σε φτιαξω εγω μαλακα...περιττο να σας πω οτι η προηγουμενη που εφυγε του εστειλε την επιθεωρηση...εγω να δεις τι θα σου κανω παπαρα ....

Senior Member
    Που δουλευεις καλεεε;;(μην πεις)Μονο Ομονοια πετυχαινα... τεσπα...κι εγω να ηρεμησω προσπαθω...ας συνεχισει τις μαλακιες και θα του φερω επιθεωρηση εργασιας...υπαρχει νομος για τετοιες συμπεριφορες απο εργοδοτη και μας τα δινει και μαυρα οποτε θα δει ποσα απιδια χωραει ο σακος...εγω ορκιστηκα στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να αφησω αλλο εργοδοτη να μου κανει μαλακια...
    Και πολύ καλά θα κάνεις..Αυτο με τα μαύρα το κάνουν και εδώ οι περισσότεροι για να μην πω όλοι...

Όχι είμαι πολύ μακριά από την Ομόνοια..Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί..
    Το κεφάλι μου πονάει, νυστάζω, έχω νεύρα και γενικά δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι μου..Άν και αμφιβάλλω αν θα ηρεμήσω και εκεί

Ειμαστε κι οι δυο τωρα οπως καταλαβες... ειλικρινα ειμαι αρκετα ψυχραιμη σαν ανθρωπος και για να φτασω στο σημειο να τρεμει το χερι μου δε μπορεις να φανταστεις σε τι σημειο πρεπει να με φερει ο αλλος

Ο ξεφτιλας....σορρυ παιδια αλλα ειμαι πολυ εκνευρισμενη...αντε δεν ντρεπομαστε λιγο εργοδοτες του κωλου

ntinti
    Guest
    Κι εγω...προσπαθω να ξεχαστω...Γιατι Ντιντη μου;Απο οικονομικη αποψη σας παιρνει η μπαλα η λογω ιου αρρωσταινει προσωπικο;;
    Οικονομικά μιλάω αν συνεχίσει να μην έχει δουλειά θα πρέπει να κάνουμε μείωση προσωπικού γι αυτούς τους μήνες και δεν θέλουμε καθόλου......
    Όλοι εχουν παιδία και οικογένειες ποιον ????
    Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί .......

Εσύ κοίτα να η ρεμησεις ,δεν αξίζει ρε συ για τον κάθε μαλακά ,καλά του τα είπες δεν νομίζω άλλη φορά να ξαναμιλήσει έτσι...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έλα Ντιντι ευχαριστώ που ρωτάς. Κάναμε αναλύσεις αίματος και υπέρηχο να δούμε τα όργανα και είναι όλα καθαρά άρα είναι έτοιμη για εγχείρηση.. Τώρα μένει να πω το οκ να μπει στο χειρουργείο ή να την αφήσω έτσι. Από χθες πάλι άνοιξε ο ένας όγκος και χάνει υγρο άρα είναι ένας ακόμη λόγος για να πω το οκ.
    Νομίζω και εγώ πρέπει να πεις το οκ αφού ταλαιπωρείται έτσι το καημενουλη.
    Κάνε θετικές σκέψεις ότι όλα θα πάνε καλά και προχώρησε το το θέμα !

Εσύ πώς είσαι τη παλεύεις ?

Senior Member
    Πολυ που ηρεμησα...το σιχαμααα...που νομιζει μωρε οτι μιλαει...ουτε στον πατερα μου δεν επιτρεπω να μου μιλαει ετσι...πηγα να του εξηγησω κατι για το οποιο με κατηγορησε και δεν ισχυε κ μου υψωσε την φωνη και μου λεει τελος....!!ρε αι τραβα καραγκιοζη που νομιζεις οτι εισαι ο διοικητης μου στο στρατο...τα μην μου μιλας τα χω καταπιει αλλα σημερα το γαμησε...σωπα που θα φοβηθω να μιλησω...περαν του οτι ειμαι η μονη υπαλληλος γυναικα κ μονο σε εμενα φερεται ετσι...θα σε φτιαξω εγω μαλακα...περιττο να σας πω οτι η προηγουμενη που εφυγε του εστειλε την επιθεωρηση...εγω να δεις τι θα σου κανω παπαρα ....
    Δεν έχεις ηρεμήσει βλέπω..Κόρη μην αυτοκαταστρεφεσαι για κανέναν..

george1520
    Guest
    Νομίζω και εγώ πρέπει να πεις το οκ αφού ταλαιπωρείται έτσι το καημενουλη.
    Κάνε θετικές σκέψεις ότι όλα θα πάνε καλά και προχώρησε το το θέμα !

Εσύ πώς είσαι τη παλεύεις ?
    Όλο αυτό βγαίνει στο σωμα μου. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και όλη μέρα σκέφτομαι σκέφτομαι.. Έχει καεί ο
    Εγκέφαλος μου .