ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1350
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1350 of 1380 FirstFirst ... 350850125013001340134813491350135113521360 ... LastLast
Results 20,236 to 20,250 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι που το καταλαβαίνεις... ;
    Σε κατλαβαινω επειδη εισαι εξυπνη , κατα ταλλαδεν ξερω τι ναπω

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εντάξει αν δεν πάω από κορονοιο θα πάω από τον ήχο του μηνύματος που έστειλε το Υπουργείο......

Ούτε η σειρήνα του πολέμου δεν χτυπάει έτσι.....
    Δεν σας ήρθε ?

Εμάς όλα τα κινητά και των παιδιών βάρεσαν σαν σειρήνα ψαχνομασταν.....
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Μου ρθε και επαθα ταρακουλο...λεω τι γινεται πολεμος;;;τρομαξα με την σειρηνα
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Απαντούσα σε συνέχεια της προηγούμενη συζήτησης που είχαν τα παιδιά εδώ κι αρκετά μέλη ανέφεραν πως χτυπούσε το κινητό τους σαν σειρήνα για να ειδοποιηθούν για τον ιο. Σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα αλλά το βρίσκω εξοργιστικό να έχουν τέτοια πρόσβαση σε προσωπικές συσκευές.
    Αν κατάλαβα καλά σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας τέλος πάντων από την αρμόδια υπηρεσία το οποίο εκτός από γραπτό κείμενο ηχούσε και το κινητό σαν σειρήνα ή σαν σύστημα συναγερμού?
    Εμάς δεν έχουν στείλει κάτι τετοιο ...προς το παρόν.

Η τελευταία φορά που μου συνέβη κατι τετοιο, οι μοναδικές φορες δλδ, ήταν παλιά όταν είχα μπει σε κάτι σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου (λολ) και ηχούσε σαν σειρήνα το κινητό και συνάμα μου βγαζε στην οθόνη μήνυμα ότι η συσκευή μου προσβλήθηκε από ιό.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Λοιπον τι λες μακ; Θα επιτιθεσαι σε οποιον αθελα του σε κανει να φοβασαι με αυτα που γραφει για τον κορονοϊο; Ασχετα αν ειναι ακριβη η οχι, ασχετα αν μας απασχολει ολους το θεμα;

Δε θα αυτολογοκρινομαστε για να μη σκανδαλιζεσαι εσυ.
    Νταξει μωρε, ειπε μια κουβεντσ παραπανω ο ανθρωπος, και μετα το μετανιωσε. Εμενα αυτο μου φτανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    To ποιο πιθανο ειναι πως τυπικα ειναι ηχος και δυνατοτητα ειδιοποιησης που υπαρχει σε ολα τα σμαρτφοοουν, και ειναι στο χερι του χρηστη να τον αλλαξει καπου βαθια μεσα στις ρυθμισεις. Τωρα ποσο πραγματικο ελεγχο εχει ο καταναλωτης με τοσο εξεζητημενες λειτουργιες... Εδω εχει βουηξει το νετ για τα προεγκατεστημενα app που αποδεικνυονται κακοβουλα και ορισμενα δεν αφαιρουνται ουτε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Μονο με "χειρουργικη" αφαιρεση πο φυσικα πρεπει οι ειδικοι πρωτα να εχουν δοκιμασει για εμας τους υπολοιπους οτι εχει αποτελεσμα. Ειδικα το οικοσυστημα του Android ειναι ξεφραγο αμπελι.
    Το xiaomi μου εβγαλε επιλογη να μη λαμβανω ειδοποιησεις. Δεν ειχε καπου επιλογη για να κλεισω τον ηχο. Το samsung δε βρισκω που εχει τις επιλογες

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν κατάλαβα καλά σας ήρθε μήνυμα στο κινητό από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας τέλος πάντων από την αρμόδια υπηρεσία το οποίο εκτός από γραπτό κείμενο ηχούσε και το κινητό σαν σειρήνα ή σαν σύστημα συναγερμού?

Η τελευταία φορά που μου συνέβη κατι τετοιο, οι μοναδικές φορες δλδ, ήταν παλιά όταν είχα μπει σε κάτι σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου (λολ) και ηχούσε σαν σειρήνα το κινητό και συνάμα μου βγαζε στην οθόνη μήνυμα ότι η συσκευή μου προσβλήθηκε από ιό.
    Εμένα δεν μου ήρθε αλλά από ότι κατάλαβα γιατί υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για το θέμα, δεν ηχούσε το κινητό όταν άνοιγες το μνμ....η ειδοποίηση για το μνμ ήταν ήχος σειρήνας άσχετα από τον ήχο που είχε επιλέξει ο καθένας για τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων.

Κυκλοφόρησαν και διάφορα αστεία όπως ΕΜΦΡΑΓΜΑ- ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ : 1-0

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

Όχι απλά ηχουσε..Το αίμα μας έκοψε..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εμένα δεν μου ήρθε αλλά από ότι κατάλαβα γιατί υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για το θέμα, δεν ηχούσε το κινητό όταν άνοιγες το μνμ....η ειδοποίηση για το μνμ ήταν ήχος σειρήνας άσχετα από τον ήχο που είχε επιλέξει ο καθένας για τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων.

Κυκλοφόρησαν και διάφορα αστεία όπως ΕΜΦΡΑΓΜΑ- ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ : 1-0
    Χαχα όντως έμφραγμα-κορονοιος 1-0
    Ήταν και βράδυ μες στην ηρεμία.. Πετάχτηκα πάνω κυριολεκτικά
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μπλακ σβησε πμ να σου στειλω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Το xiaomi μου εβγαλε επιλογη να μη λαμβανω ειδοποιησεις. Δεν ειχε καπου επιλογη για να κλεισω τον ηχο. Το samsung δε βρισκω που εχει τις επιλογες
    Τα Xiaomi χαρακτηριζονται απο ευστοχες επιλογες στη σχεδιαση τους γενικοτερα οποτε δε με εκπλησσει. Αλλα τωρα ναι, σκεψου η μονη επιλογη για την πλειονοτητα του κοσμου να ειναι η καταβυθηση στα αδυτα των ρυθμισεων... Για συναγερμο που μεχρι παραπροχθες δεν θα περιμενε καν να ηχησει κανεις.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχα όντως έμφραγμα-κορονοιος 1-0
    Ήταν και βράδυ μες στην ηρεμία.. Πετάχτηκα πάνω κυριολεκτικά
    χαχαχαχα
    Ειναι εντελως βλακες οι ανθρωποι τι να πεις! Μ αρεσει που λενε οτι δνε θελουν να σπειρουν τον πανικο κ τρομοκρατησαν τον κοσμο χθες με τις βλακειες τους. Αντε τωρα να ναι ενας μεγαλος ανθρωπος να κοιμαται κ να αρχισει να ακουει σειρηνες! Εχουμε κ τα βλαμενα τα καναλια ολη μερα με το θεμα της Τουρκιας, πολύ ήθελε ο άλλος να νομίσει οτι γίνεται πολεμος;

ntinti
    Guest
    χαχαχαχα
    Ειναι εντελως βλακες οι ανθρωποι τι να πεις! Μ αρεσει που λενε οτι δνε θελουν να σπειρουν τον πανικο κ τρομοκρατησαν τον κοσμο χθες με τις βλακειες τους. Αντε τωρα να ναι ενας μεγαλος ανθρωπος να κοιμαται κ να αρχισει να ακουει σειρηνες! Εχουμε κ τα βλαμενα τα καναλια ολη μερα με το θεμα της Τουρκιας, πολύ ήθελε ο άλλος να νομίσει οτι γίνεται πολεμος;
    Εμένα πάντως το μυαλό μου στους Τούρκους πήγε κατευθείαν....

Senior Member
    Εμένα πάντως το μυαλό μου στους Τούρκους πήγε κατευθείαν....
    Καθόλου παράξενο, γιαυτό λέω πως είναι βλάκες. Οταν μας παρουσιάζουν ολημερίς σκηνικό πολέμου και μετά μες τον ύπνο σου ακους σειρήνες, δεν είσαι παράλογη να σκεφτείς πόλεμο ντιντι.

Senior Member
    Καθόλου παράξενο, γιαυτό λέω πως είναι βλάκες. Οταν μας παρουσιάζουν ολημερίς σκηνικό πολέμου και μετά μες τον ύπνο σου ακους σειρήνες, δεν είσαι παράλογη να σκεφτείς πόλεμο ντιντι.
    Ωχ σ' αυτο εχετε δικιο...

Δε θα επρεπε ομως για πολεμο να υπαρχει ξεχωριστη ειδοποιηση αλλου τυπου; Δηλαδη οκ ειναι λιγο κατηγορια απο μονη της Για λιγοτερο κρισιμα θεματα οπως παγκοσμια, ανευ προηγουμενου πανδημια κορονοϊου η ειδοποιηση θα μπορουσε να ειναι πχ το κελαηδισμα απο ενα σπουργιτι.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    χαχαχαχα
    Μας έχουν βάλει τον τρόμο..Είχαν κοιμηθεί τα παιδιά και είχα την απόλυτη ηρεμία..Και μου έκοψε το αίμα..Τόσο ταραχτηκα που πάτησα οκ και δεν διάβασα καν τι έλεγε..Σε πόλεμο πήγε το μυαλό μου με αυτά που ακούμε όλη μέρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Μας έχουν βάλει τον τρόμο..Είχαν κοιμηθεί τα παιδιά και είχα την απόλυτη ηρεμία..Και μου έκοψε το αίμα..Τόσο ταραχτηκα που πάτησα οκ και δεν διάβασα καν τι έλεγε..Σε πόλεμο πήγε το μυαλό μου με αυτά που ακούμε όλη μέρα..
    Γιαυτο μακρια απο τηλεοράσεις! ΠΡοσωπικά έχω να ανοίξω τηλεόραση τουλάχιστον 6-7 χρόνια τώρα. Να φανταστείς έχω μια μικρή στο σπίτι που δεν ξέρω καν αν λειτουργεί ακόμα.