ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1356
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1356 of 1380 FirstFirst ... 356856125613061346135413551356135713581366 ... LastLast
Results 20,326 to 20,340 of 20693
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κάθε απόγευμα έχουμε ανακοίνωση με νέα κρούσματα. Συνήθως πάνω από 4. Βρήκαν και ένα ασθενή θετικο που ήταν από τον Φλεβάρη νοσοκομείο, τον οποίον τον κόλλησε ένας συγγενής του. Μέχρι να εμφανίσει συμπτώματα κάποιος χρειάζεται 4-5 μέρες άρα θα κόλλησε γιατρούς, νοσοκομους και αυτοί άλλους ασθενείς και συγγενείς. Εκτός κι αν είμαστε τυχεροί και δεν κόλλησε κανένα.. Δύσκολο. Απόγευμα θα ξέρουμε.
    Έχουν κλείσει τα πάντα εκτός φαρμακεία, υπεραγορες, περίπτερα.. Κατά τα άλλα είμαστε καλά.
    Ο αδελφός μου είναι στο χώρο του αθλητισμού και εδώ και λίγες ώρες άρον τον άρον επαναπατριζονται όλοι όσοι είναι στο χώρο παίκτες κ.Α Έγινε λέει οριστική διακοπή πρωταθλημάτων.....

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ο αδελφός μου είναι στο χώρο του αθλητισμού και εδώ και λίγες ώρες άρον τον άρον επαναπατριζονται όλοι όσοι είναι στο χώρο παίκτες κ.Α Έγινε λέει οριστική διακοπή πρωταθλημάτων.....
    Να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό..

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγώ δουλειά εμείς ανήκουμε δυστηχως στα επαγγέλματα που δεν σταματάνε ποτέ μέρα νύχτα.....

Ο Θεός βοηθός τρέμει η ψυχή μου....
    Κι εγω δουλεια ...ανησυχω λιγο αλλα προσπαθω να ξεχαστω.Μακαρι ρε γαμωτο να σεβονταν ολοι τα μετρα.Δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι που μπορει να νοσησουν,ειναι κι οσοι εχουν ασθμα,οσοι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους,οσοι εχουν αναπνευστικα.Τοσο δυσκολο ειναι να σεβαστουμε την υγεια την δικη μας του διπλανου μας;

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Η φιλη μου μιλαει με καποιον αλλο στο μεσεντζερ οποτε μιλαει μαζι μου και μου απανταει μετα απο 5 λεπτα σε καθε μηνυμα και συνοπτικα. Με κλεινει αποτομα γραφοντας οτι θα πεσει για υπνο ή οτι θα κανει γυμναστικη. Νομιζω οτι με κοροιδευει κανονικα. Τις προαλλες μου ειχε πει οτι αναστατωθηκε που δεν απαντουσα στα μηνυματα της και τσεκαρε συχνα το τηλεφωνο της. Τωρα που της απανταω αμεσως με κλανει. Μαλλον πρεπει να διακοψω καθε επαφη.
    ευχομαι να τα βρηκες με την ετσι σου.Εαν δεν,, η λυση σε τετοιου ειδους γυναικες με τετοιου ειδους συμπεριφορα ειναι μια και παλαιικη! Δοκιμασε την, ειναι και της γυμναστικης αρα δεν θα εχει προβλημα! που ξες μπορει και να γουσταρει! Δυστυχως, μερικες φορες η λυση αυτη ειναι απιστευτα αποτελλεσματικη, αν και προσωπικα εαν η "ψυχη" της συντροφου εχει αποδεδηγμενα πεταξει για αλλη αγγαλια δεν προσπαθω να κανω κατις για επαναπατρισμο διοτις εαν εχει ερθει σε επαφη με αλλον ειναι ασκοπο και για τους τρεις οποια ενεργεια.Αν ομως κεγεσαι, αν ομως εσυ την θες πολυ πισω! τωτες ισως θα πρεπει να πραξεις δεωντος! , και η ιστορια λεει οτι πολλες φορες το αποτελλεσμα ειναι υπερ σου.
    Υ.Γ.οχι ξυλο ομως!

Banned
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Κι εγω δουλεια ...ανησυχω λιγο αλλα προσπαθω να ξεχαστω.Μακαρι ρε γαμωτο να σεβονταν ολοι τα μετρα.Δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι που μπορει να νοσησουν,ειναι κι οσοι εχουν ασθμα,οσοι εχει πεσει το ανοσοποιητικο τους,οσοι εχουν αναπνευστικα.Τοσο δυσκολο ειναι να σεβαστουμε την υγεια την δικη μας του διπλανου μας;
    αληθεια, πρωτα απο ολα γιατι οι επομενες 2 εβδομενες 2 βδομαδες ειναι τοσο σημντικες? και γιατι οχι μεχρι να ερθουν οι ζεστες μερες?
    Δευτερον, σχετικα με τα επαγγελματα, αν δεν κανω λαθος το υπουργειο εργασιας εβγαλε ανακοινωση για τα επαγγελματα οπου εχουν επαφη με κοσμο οτι σταματαν την δουλει, οτι ο μισθος θα ειναι μισος του εργοδοτη και μισος του κρατους.Οσοι εχουν δικο τους μαγαζι παγωνουν οι πιστωσεις για 15 μερες. Αρα? Τωρα εαν το επαγγελμα ειναι για παραδηγμα εργασια σε αποθικη ,η γραμμη παραγωγης οπου δεν ερχεσαι σε επαφη με κοσμο για πιο λογο να παυσεις να δουλευεις?
    Παιδια, δεν πρεπει να φτασουμε στο αλλο ακρο, εαν παραλησει τελειως η παραγωγη, η οικονομια τωτες την πατησαμε ασχημα! εχουμε που εχουμε προβλημα με τα ομολογα οπου λιγουν τον Απριλη εαν αρχισουμε να μην δουλευουμε κιολας τωτες θα εχει προβλημα η χωρα! θα αρρωστησει ολη η χωρα μετα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ευχομαι να τα βρηκες με την ετσι σου.Εαν δεν,, η λυση σε τετοιου ειδους γυναικες με τετοιου ειδους συμπεριφορα ειναι μια και παλαιικη! Δοκιμασε την, ειναι και της γυμναστικης αρα δεν θα εχει προβλημα! που ξες μπορει και να γουσταρει! Δυστυχως, μερικες φορες η λυση αυτη ειναι απιστευτα αποτελλεσματικη, αν και προσωπικα εαν η "ψυχη" της συντροφου εχει αποδεδηγμενα πεταξει για αλλη αγγαλια δεν προσπαθω να κανω κατις για επαναπατρισμο διοτις εαν εχει ερθει σε επαφη με αλλον ειναι ασκοπο και για τους τρεις οποια ενεργεια.Αν ομως κεγεσαι, αν ομως εσυ την θες πολυ πισω! τωτες ισως θα πρεπει να πραξεις δεωντος! , και η ιστορια λεει οτι πολλες φορες το αποτελλεσμα ειναι υπερ σου.
    Μια και παιλαιικη... Ειναι της γυμναστικης.... μπορει να γουσταρει...

Τη χρηση σωματικης βιας προτεινεις η μου φαινεται;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μια και παιλαιικη... Ειναι της γυμναστικης.... μπορει να γουσταρει...

Τη χρηση σωματικης βιας προτεινεις η μου φαινεται;
    που θα πηγαινε το παιδικο μυαλο σου,, υπαρχουν κι αλλα κολπα αλλα δεν μπορω να τα γραψω εδω μεσα!εχει λιγο βια αλλα οχι την βια που νομιζεις.

Senior Member
    που θα πηγαινε το παιδικο μυαλο σου,, υπαρχουν κι αλλα κολπα αλλα δεν μπορω να τα γραψω εδω μεσα!εχει λιγο βια αλλα οχι την βια που νομιζεις.
    Εισαι επικινδυνος και θα κανω τα παντα για να φυγεις απο εδω μεσα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Εισαι επικινδυνος και θα κανω τα παντα για να φυγεις απο εδω μεσα.
    κανε τα παντα!! βρηκες νοημα στην ζωουλα σου ε? βρηκες κατις να ασχοληθεις? Μαλον μου χρωστας ευχαριστω! Αληθεια, εχεις αλλες ασχολειες στην ζωουλα σου?
    Μαλον η μη αποδωχη αγαπης απο γονεις συγκεκριμενα απο την μητερα δημιουργησαν το προβλημα, ειναι η κλασικη λογικη και εταια της δημιουργειας τετοιου χαρακτηρος.Αποτελλεσμα ειναι η αναγκη να την ψαχνεις σε ολον τον κοσμο, και επειδη δεν μπορεις να την βρεις πραγμα που ειναι λογικο ,ετσι γεννιετεαι η επιθετικοτητα και τα κομπλεξικα συνδροματα.Αποτελλεσμα αυτου ειναι η αναγκη για ελεγχο στις ζωες των αλλων, η αστυνομευση δλδ του κοινωνικου περιγυρου σου.Εχεις μια αναγκη να μπορεις να ελεγχεις ολους γυρο σου, θελεις να μπορεις να πηγαινουν τα πραγματα οπως εσυ επιθημεις! Επειδη ομως αυτο ειναι αδυνατον να συμβει αφου ο κοσμος σε γραφει, εκει λοιπον οδευεις προς την αναζητηση η την δημιουργια μικρων κοινωνικων ομαδων πληρους ελεγχου απο εσενα.
    Εδω ερχετε λοιπον η στιγμη οπου θα πρεπει να φτιαξεις ενα δικο σου φορουμ !!χαχα, αλλα μαλον ξεκινα να φτιαξεις ενα δικο σου θεμα πρωτα,,,,,χαχαχαχαχα

Banned
    αλλα καλα να παθω που μπηκα στην παγιδ να ασχολουμε μαζι σας, αντι να κανω τις δουλειες που πρεπει και που επρεπε να ειχα ειδη κανει καθομαι κι ασχολουμαι μαζι σου και μετα αυριο θα καταριεμαι οπου δεν προλλαβα κι θα ξενυχταω πανω στον υπολογιστη για να τις κανω ξυμερωματα!
    Μαλον θα αποσυρθω τελειως απο το φορουμ να ησυχασω για λιγο .χαχαχαχχα

Senior Member
    κανε τα παντα!! βρηκες νοημα στην ζωουλα σου ε? βρηκες κατις να ασχοληθεις? Μαλον μου χρωστας ευχαριστω! Αληθεια, εχεις αλλες ασχολειες στην ζωουλα σου?
    Μαλον η μη αποδωχη αγαπης απο γονεις συγκεκριμενα απο την μητερα δημιουργησαν το προβλημα, ειναι η κλασικη λογικη και εταια της δημιουργειας τετοιου χαρακτηρος.Αποτελλεσμα ειναι η αναγκη να την ψαχνεις σε ολον τον κοσμο, και επειδη δεν μπορεις να την βρεις πραγμα που ειναι λογικο ,ετσι γεννιετεαι η επιθετικοτητα και τα κομπλεξικα συνδροματα.Αποτελλεσμα αυτου ειναι η αναγκη για ελεγχο στις ζωες των αλλων, η αστυνομευση δλδ του κοινωνικου περιγυρου σου.Εχεις μια αναγκη να μπορεις να ελεγχεις ολους γυρο σου, θελεις να μπορεις να πηγαινουν τα πραγματα οπως εσυ επιθημεις! Επειδη ομως αυτο ειναι αδυνατον να συμβει αφου ο κοσμος σε γραφει, εκει λοιπον οδευεις προς την αναζητηση η την δημιουργια μικρων κοινωνικων ομαδων πληρους ελεγχου απο εσενα.
    Εδω ερχετε λοιπον η στιγμη οπου θα πρεπει να φτιαξεις ενα δικο σου φορουμ !!χαχα, αλλα μαλον ξεκινα να φτιαξεις ενα δικο σου θεμα πρωτα,,,,,χαχαχαχαχα
    Λοιπον το τελευταιο τελευταιο που λες δεν ειναι τοσο κακη ιδεα...

Banned
    ξες κατις, αν δεν ελεγες αυτα που λες, θα σταματαγα για κανα μηνα! επειδη δουλευω κι δεν προλαβαινω, αλλα επειδη το ειπες δεν θα φυγω!
    εξαλου δεν με αφηνουν με ζητανε , τα μελοι, μου ρχοντε απανωτα μειλς να μη τα παρατησω!
    Ειμαι απο τα πιο παλαια μελοι εδω μεσα , εχουν αλλαξει πολλα ατομα εδω, δυστυχως αξια ατομα φευγουν διοτις ερχοντε ανθρωποι σαν εσενα και η αξιοπρεπεια τους δεν τους αφηνει να μεινουν! Αυτο βεβαια ειχε ως αποτελεσμα δυστυχως με τα χρονια να λυψει το ποιοτικο στοιχειο του φορουμ, οσοι ειναι χρονια εδω θα συμφωνησουν , διοτις ειναι λογικο καποιος οπου αξιζει δεν θα κατσει να χαλιετε με ατομα του δικου σου για παραδηγμα ηθους! πολυ απλα , θα παρει το καπελακι του και αντιο,,,,.
    Απο την αλλη, σκεφτομαι κι λεω, οτι θα ειναι λαθος μου να αφησω κατις που ασχολουμαι κι να μεινουν ατομα οπου δεν εχουν καμια απολυτος σχεση με το φορουμ,ατομα που μπαινουν να κανουν χαβαλε με τα προβληματα των αλλων-οπως εσυ για παραδηγμα- οπου δεν εχεις καποιο προβλημα υγειας κι ερχεσαι να χαβαλεδιασεις τα δικα μας προβληματα ! , βεβαια εαν υπηρχε ελεγχος θα ειχες εκδιοχτει προπολου! αλλα απο την αλλη δεν μπορουν να διαβαζουν δεκαδες μηνυματα ταυτοχρωνα. Ουτες ειμαι εγω αυτος που θα κατσω να στελνω αναφορες η να ασχολουμαι με το τι γραφεις εδω μεσα! διοτις πολυ απλα ειναι οτι πιο χαημο χρονου να διαβασω τα δικα σου μηνυματα! ειδη αυτο που κανω ειναι μεγαλη βλακεια μου, το οτι σου ανταπαντω το θεωρω μεγα σφαλμα μου και θα το παψω! Σε αντιθεση με εσενα οπου η ζωουλα σου αποκταει νοημα να διαβαζει τα μηνυματα μου ! οταν δεν απανταν σε εσενα! ειναι σχεδον αρρωστο αυτο που κανεις, το οτι καθεσαθ ολη την μερα κι διαβαζεις τα δικα μου μηνυματα δειχνει ποσο προβλημα εχεις, κι αυτο το διαπιστωσα "ψαρευωντας" εσενα μ το μηνυμα του Ορεστη, οπου καθεσαι κι διαβαζεις το τι γραφω, οπως κι το οτι μπαινεις στο προφιλ μου συνεχως, αφου γραφει το ποιοι μπαινουν! εχεις προβλημα φιλε μου, εχεις εμονες! απλα την πατησες διοτις τις εχεις με λαθος ατομο.

Banned
    Το μελος του φορουμ με το ψευδωνυμο " oboro" εχει καποιο προσωπικο προβλημα μαζι μου, εχει εμονες.
    Σας πρωτεινω να μπειτε και να δειτε τα μηνυματα του συγκεκριμενου ατομου! θα ανατριχιασετε σαν παρατηρησετε ποσο κολημα εχει μαζι μου!! σχεδον 10 στα 10 τελευταια του μηνυματα ειναι σχετικα με εμενα! το παιδι εχει μαλον ΙΔΨ, αλλα ειτε δεν το ξερει ειτε το ξερει και δεν το εχει καταθεσει στο φορουμ ωστε να μην τον παρεξηγουμε. για οσους δεν ξερουν πως μπορουν να ελεξουν τα μηνυματα του ακολουθει το λινκ, θα φρικαρετε παιδια.
    Last edited by Aeon; 17-03-2020 at 14:03.

Senior Member
    Υ.Γ.οχι ξυλο ομως!
    Ενα ραντεβου βγηκαμε και μετα με εκανε στην ακρη. Τη λυση εδωσε ο ποιητης των δρομων. Της ειπα τους στιχους μαζι με ολα οσα αισθανθηκα. Μου προσεφερε δικαιολογιες σιωπες και αδιαφορια.

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ενα ραντεβου βγηκαμε και μετα με εκανε στην ακρη. Τη λυση εδωσε ο ποιητης των δρομων. Της ειπα τους στιχους μαζι με ολα οσα αισθανθηκα. Μου προσεφερε δικαιολογιες σιωπες και αδιαφορια.
    Συμβαινουν αυτα! δεν πρεπει να κραταει η πικρα παραπανω απο οσο κραταει η πρωτη χαρα! Αρα κι αφου την γνωρισες λιγο ακομα πολυ πιο λιγο πρεπει να κρατησει η πικρα σου.Σε καταλαβαινω απολυτος φιλε μου, και πωτες μα πωτες δεν μπορεσα να καταλαβω το πως γινετε την μια μερα να ειναι μεσα στην τρελη χαρα τους! να λενε λογια εντυποσιακα, να δειχνουν οτι γουσταρουν! και μετα απο 2-3 μερες η και μια ημερα! να αλλαζουν ολα! Και δεν ειναι το σεξ, διοτις αν ηταν αυτο θα υπηρε τουλαχιστον μια εξηγηση ρε γαμωτο, μερικες φορες μπορει να ειναι , δεν λεω, αλλα ειναι κατι αλλο! ανεξηγητο μεσα στο μυαλο τους Ορεστη! Το ζητημα ειναι να μην χαλιομαστε εμεις, και προσωπικα πλεον δεν πολυ χαλιεμαι!