Results 20,371 to 20,385 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
17-03-2020, 21:29 #20371
Αυτο που συμβαινει ειναι ΑΑΑΧΑ σε ξετρυποσα!! εισαι το τυπακι οπου μπαινει και με αλλους λογαριασμους.Εισαι στο φορουμ απο το 2010, και κανεις ολο το ιδιο πραγμα! Μπαινεις εδω, τα βαζεις με καποιον ,σε μπαναρουν ,και ανοιγεις μετα λογαρισμο με αλλο ονομα! , την ιδια διαδικασια οπου κανουν αλλα 2 τυπακια! Αυτο το ψευδωνυμο οπου χρησιμοπηεις τελευταια το ειχες απο αρχης, μεχρι να στο μπαναρουνε κι αυτο κι να ξανα μπεις παλυς με αλλο ψευωνυμο.
Εγω σαν βλακας αργησα να σε καταλαβω, αν κι μου θυμιζαι κατις η συμπριφορα σου, αλλα σιγα μην θυμαμαι τον καθε περιεργο εδω μεσα!. Αντε να δουμε με τι ονομα θα μπεις την επομενη φορα!! αν θες σου εχω καποιες ιδεες.χαχακαθαρη αθλιοτητα! το λαθος ειναι σε εμενα οτι μπηκα στην διαδικασια να ανταπαντω στα συγκεκριμενα ατομα.Ανθρωπος ομως ειμαι και εγω και δε κρατηθικα, μου ξεφυγαι και απντησα ,αντι να σοπασω και να αφησω τα αρρωστημενα ανωριμα μυαλα τους να με κοροιδευουν, να λασπολογουν και να προσβαλουν καθε πρωταση μου, ομως σαν πιο φιλειρινικος χαρακτηρ, αυτο θα επρεπε να πραξω.
Η αδικια οπου και "στριγκλιζει ,παραφρωνα" ειναι στα επανελημενα μηνυματα τους που γραφουν το ονομα μου και εχουν προζβλιτικο χαρακτηρα. Το φορουμ εχει ξεκαθαρη συμβουλη χρησης συμετοχης του φορουμ οου λεει οτι δεν μπορουμε να κανουμε τετοιο πραγμα ουτε σε καποιον μεμονωμενα ουτε σε ομαδα ατομων.Μετα υπηρξε ολοκληρο θεμα με τον ιδιο σκοπο,εκει συμωνα παλυς με τις αρχες του φορουμ θα επρεπε ο θεματοθετης να εχει μπαναρηστει Δεν εγινε ομως τυποτα απο ολα αυτα.
Εχει γαψει μηνυματα οπου αναφερει για παραδηγμα οτι προκαλουσα ατομο σε αυτοκτωνια, κι για αυτο θα επρεπε - κι εχει γινει στο παρελθον- θα πρεπε να του κλεισουν τον λογαριασμο του.,οχι μονο δε το κλεισαν , αλλα ξεχασαν να ζβησουν και το μηνυμα!! χαχα.
Στο παρελθον ειχαν διωξει 3-4 ατομα μαζεμενα διοτις σαν κλικα -οπως εδω δλδ- την επεφταν ολοι μαζι σε εμενα, και σε αλλα ατομα, τους ειχαν διωξει και μαλιστα με τετοιο τροπο ωτε να μην μπορουν να μπουν ουτες με αλλο λογαριασμο! αυτο οπου εδω δεν εχει γινει καθολου.
Ειναι πολλα αυτα που εχουν γινει και ειναι εναντι στις αρχες λειτουργιας του φορουμ.Δεν μπορω βεβαια να ξεχασω να αναφερω οτι επιτιθοντ σε ατομο οπου εβρισκετε εν μεσω φαρμακευτικης του θεραπειας για την βαρια καταθλιψη.!! και ειναι σε γνωση τους αυτο, μαλιστα ληδωρειτε η ασθενεια του.
Ειναι πολλα αυτα που εχουν γινει εδω περα, δυστυχως ομως συνεχιζουν ολοι αυτοι! Θα ειχα αποχωρηει αλλα το παλιομυαο μου οπου δεν μπορει την αδικια με κραταει ακομης.
- 17-03-2020, 21:33 #20372
Αναρωτιεμαι κι αν εχει νοημα να του κανουμε ριπορτ πλεον, περα απο τις κρισιμες περιπτωσεις...
(...οπως τοτε που προκαλουσε μελος σε αυτοκτονια, πραγμα που ειδαν τα 5-6 αλλα μελη που εγραφαν στο θρεντ και ποιος ξερει ποσα αλλα που διαβαζαν)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-03-2020, 21:33 #20373
17-03-2020, 21:39 #20374
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
17-03-2020, 21:41 #20375
(εν τω μεταξυ ειχα πει δεν εχει νοημα πλεον το ριπορτ, αλλα μολις του ξανακανα. Εγινε πλεον αντανακλαστικο. Θα κανω ριπορτ και στον υπνο μου στο τελος...)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
17-03-2020, 21:41 #20376
17-03-2020, 21:47 #20377
Α και εννοειται τη "συμβουλη" με το ξυλο που βγηκε απ΄τον παραδεισο, τεσσερις σελιδες πριν θα τη βρειτε αθικτη, χωρις καμια τροποποιηση απο τους αρχοντες μας.
17-03-2020, 21:47 #20378
Το φορουμ δεν εχει καμια συμπαθεια σε εμενα, κρατα απεναντι μου μια σταση τυπικη, και μπορω να πω πολλες φορες ειναι αδικη, αλλα θεωρω λογικο απο πλευρας εμπορικης την μη δικαιη σταση αφου ειμαι ενας , ααρα δεν συμφερει παντα να με προασπιζουν βαση των του φορουμ κανωνες.
Αυτο οπου και υπονοειτε δεν εχει καμια αληθεια! ΔΕΝ εχω ουδεμια σχεση με τα ατομα οπου και διαχειριζωντε το φορουμ αυτο, απεναντιας παρα τα τοσα χρονια εδω μεσα ουτε μηνυματα ουτε κουβεντουλα φιλικη κανουμε οπς και θα ησαν λογικο. Αρα ειναι τελειως χαζο να υπονοειτε κατις τςτοιο στα σοβαρα.Αρα καταλειγουμε στο οτι το κανετε πονιρα την καρδια ,με αποτερο σκοπο να τους πιεσετε να με μπαναρουνε για να αποδηξουν οτι δεν εχουμε καμια απολυτος σχεση!
Μπορει και να γινει αυτο, δεν ξερω ποιος θα ζημιωθει, εγω? η οτι το φορουμ θα στερηθει μια πενα μεγιστης σοβαρωτης? μια πενα με δυαφορετικης μεν κοσμοθεωριας αλλα με σκοπο την αρμονια του αναγνωστη! Η αποχωρηση μου θ ειναι για αλλους ανακουφηση, αλλα για την λογικη θα ειναι χτυπημα ,θα υπαρξη ελειψη ηθικης , μειωση ηθους και χριστιανικης ευλαβιας! Το κριμα στο λαιμο σας!
17-03-2020, 21:49 #20379
Μ' αρεσει που επαινουσα διαχειριση για τη σταση τους απεναντι στα ποστ με τηλεδιαγνωσεις κλπ: τα ποστ που με διαγνωσκει απαξιωτικα με ΙΔΨ ακομα εκει ειναι.
Θλιβερος ο απολογισμος."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
17-03-2020, 21:50 #20380
17-03-2020, 21:52 #20381
17-03-2020, 21:58 #20382
Πλεον μονο δυο μελη υπαρχουνε σ' αυτο το φορουμ, που μετρανε.
Ο πανου κι ο απανου."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
17-03-2020, 21:58 #20383
Η δική μου γνώμη είναι πως σε ένα φόρουμ ψυχολογίας που ως επί τω πλείστον μπαίνουνε ευάλωτα μέλη με διαταραχές, μόνιμο μπαν θα έπρεπε να τρώνε άτομα που "σπρώχνουν" κάποιον σε αυτοκτονία. Είναι αρκετά ευαίσθητο το περιεχόμενο και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό πλέον να μπορεί ένα μόνο άτομο (ο Αεον δεν είναι μόνο; ) να ελέγχει τόσα ποστ και να κάνει κουμάντο. Και αυτός άνθρωπος είναι, έχει τις δουλειές του. Μην τα ρίχνουμε κι' όλα εκεί. Αν δεν υπάρχει όμως έλεγχος και χρόνος, τότε είναι λογικό τα πράγματα να ξεφεύγουν. Δεν νομίζω ότι είναι λύση πια η αναφορά. Η αδιαφορία είναι καλύτερη, εκτός και αν φαίνεται πως επηρεάζεται κάποιος αρνητικά, οπότε εκεί επεμβαίνει όποιος θέλει για να πει την γνώμη του και να καθησυχάσει το μέλος που επηρεάζεται.
17-03-2020, 22:05 #20384
Κοινως λειπουν οι μεγαλοι, ας κανουν κουμαντο τα ωριμα παιδια στην παιδικη χαρα. Σ' εκεινο το θρεντ τοτε περσυ ειχαμε τρομαξει 5-6 ατομα να συγκρατησουμε το θεμα... Η διαχειριση ομως το υποτιμησε, και ξαναηρθε την αλλη μερα, μονο οταν ξαναεστειλα εγω ΠΜ (μπορει να εστειλε και καποιος αλλος, η απαντηση σιγουρα δεν εδωσε αυτη την εντυπωση ομως.)
Ουσιαστικα επωμιζομαστε ετσι βαρος τριπλο: των θεματων που μας εφεραν εδω, της αλληλουποστηριξης/υποστηριξης νεων μελων με απαντησεις, και παραλληλα της συγκρατησης των κακοποιων στοιχειων.
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο πως δεν ειναι βιωσιμο μοντελο αυτο για ενα φορουμ. Οι αντοχες εξαντλουνται, μελη αποχωρουν, κακοποιοι ξεσαλωνουν.
Λιγο παραδιπλα, ο διαχειριστης του φορουμ ανοιγει νεο θρεντ:
"Αντιμετωπισατε ποτε ατυχεις σωματικες εκδηλωσεις κατα τη διαρκεια της συνεδριας;"
Παρακαλω, μονο απαντησεις επι του θεματος. Για το καλο της ερευνας.
17-03-2020, 22:06 #20385
Μαυρο πουλι!! ο λογος ειναι απιστευτακαλος για τους ανω κιλιακους!! μιλαμε για πολυ γελιο φιλε!! Την μια λες να αδιαφορειστετε απεναντι μου, μετα καταλαβαινεις πως δεν παιζει να γινει διοτις ατο σας δινει ζωη!! αφου δεν εχει τυποτα αλλο το αδειο μπουκαλακι σας!,χαχαχα και αντι να το σβησεις ολο, κι να το διορθωσεις σαν τεμπελης που εισαι , συνεχιζεις και μετα γινεσαι και λογοκριτης φασηστοβλαχος οπου λες να επεμβαινουμαι οπωτες κρινουμε εμεις σωστο!!! ερε γελιο!!!