ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1364
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1364 of 1380 FirstFirst ... 364864126413141354136213631364136513661374 ... LastLast
Results 20,446 to 20,460 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Δεν είναι..Έχεις δίκιο..Γι αυτό λένε "μένουμε σπίτι"
    Ναι η αλήθεια είναι πως αν είσαι στην Αθήνα πχ παίζει ρόλο και η περιοχή/γειτονιά . Αλλά δεν γίνεται βρε παιδιά... μη γίνουμε και παρανοικοί όλοι... πώς θα ρθει ο άλλος να μιλήσει μέσα στην μούρη σου, άμα βλέπεις άλλον δεν μπορείς να απομακρυνθείς κάπως και να κρατήσεις απόσταση; Μπορεί να λέω και βλακείες τώρα γιατί δεν ζω Αθήνα και δεν μπορώ να φανταστώ το σκηνικό ακριβώς. Άλλα τον ήλιο τον χρειαζόμαστε...έστω και στα μπαλκόνια, κάνει καλό ο ήλιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    γιατι μακ?? τι εγινε?

Θα σου πω boo, γιατι εισαι καλοπροαιρετη και συμπαθης , μου την πεσαν να με φανε , ας μην πω ποια μελη , επειδη εγραψα οτι πιο πολλη σημασια εχει η ζωη του ανθρωπου , παρα του ζωου .......... καλο ειναι και το ζωακι, εχω γατες που τις λατρευω , απο το μακρινο 1980/2008 , που ειχα παθει κτθλψη και δεν ημουν σε θεση να το φροντισω περαιτερω ....... , ...........εσυ νομιζω οτι εχεις καταλαβει την λατρεια μου προς τις γατες ............ τι τραγικο ( η Αποστολια , δεν τηη γνωριζω καν , ουτε εχουμε διασταυρωθει εδω μεσα ) με ειπαν , οτι κακο θελεις , μου το καταλογισαν ( η Κυκνος ηταν πιο συγκαταβατικη τελικα ) μα να πεθαινουν ανθρωποιι και μεις να νοιαζομαστε για τα ζωα ? ναι, ψυχη εχουν κι αυτα , αλλα ξερουμε εκ των προτςρων οτι θα ζησουν πανω -κατω 15 χρονια , αυτο πρεπει να εμπεδωσουμε την στιγμη που παιρνουμε ενα κατοικιδιο ........δλδ παλι βγηκα εγω ο ' κακος ' της υποθεσης ......
    τσπαντως , αγαπητη boo, δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα , ειναι αλλοπροσαλα τα μελη , δεν εχω θεση εδω μεσα , αλλο που απαντησα σε σενα πουυ εισαι καλοπροαιρετη, λες και δεν εχουμε προσωπίκα προβληματα , εχουμε , αλλα τα ζωα ειναι δευτερευοντα , αλλωστε το πρωτο ζωο που εξημερωθηκε , ηταν προ 10,000 ετων , η γατα , μετα ηρθε ο σκυλος .........μην τρελλαθουμε εντελως .......ο ανθρωπος εχει τουλαχιστον 200,000 ετη ζωης , και θα τον συγκρινουμε με τα ζωα ?
    αποστολια , μην γραψεις κατι, εγω αποχωρω απο δω μεσα ......χαρη στην καλοπραιρετη μπηκα , που δεν εχουμε πολλα πολλα , αλλα καταλαβαινω οτι εχεις τις καλυτερες των προθεων , και η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , αλλο καλοπροαιρετο μελος , μεχει βοηθησει, χωρις προσωπικο οφελος φυσικα ......δεν θελω αλλα παρε δωσε εδω μεσα , σορυ , τιποτα προσωπικο ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Ίσως να βγω μια μικρή βόλτα στη γειτονιά αργότερα... Έχουμε κι ένα πάρκο κοντά και είναι ωραία να χαζεύεις τα σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα οι ιδιοκτήτες τους...
    Όσο για την ανθρώπινη επαφή την έχω χάσει με κάποια άτομα που αγαπώ λόγω του φόβου μετάδοσης, ο αδελφός μου δεν έρχεται γιατί δουλεύει και φοβάται μήπως μας μεταφέρει κάτι λόγω της συναναστροφής του με τους συναδέλφους και τον ανιψιό μου δεν μπορώ να τον δω γιατί φοβόμαστε μήπως κολλήσει από μένα αν τυχόν έχω κάτι... Ούτε τη φίλη μου μπορώ να δω με κλειστές τις καφετέριες...
    Το ίδιο πάθαμε όλοι Κύκνε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τηλ/σκαιπ κτλ αλλά πάλι φυσικά δεν είναιι το ίδιο. Νομίζω ότι θα τελειώσει αυτό το πράγμα και θα βγω στους δρόμους και θα αγκαλιάζω αγνώστους αδιακρίτως! χαχαχα Αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να ζήσει κάποιος χωρίς να τον αγγίζουν ή να αγγίζει;

Στο πάρκο να προσέχεις, αν μαζεύονται πολλοί ίσως δεν είναι καλή ιδέα ή ίσως θα μπορούσες να πας μια ώρα που δεν έχει τόσο κόσμο. Και πάλι με προσοχή αν έχει παγκάκια κ τέτοια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το ίδιο πάθαμε όλοι Κύκνε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τηλ/σκαιπ κτλ αλλά πάλι φυσικά δεν είναιι το ίδιο. Νομίζω ότι θα τελειώσει αυτό το πράγμα και θα βγω στους δρόμους και θα αγκαλιάζω αγνώστους αδιακρίτως! χαχαχα Αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να ζήσει κάποιος χωρίς να τον αγγίζουν ή να αγγίζει;

Στο πάρκο να προσέχεις, αν μαζεύονται πολλοί ίσως δεν είναι καλή ιδέα ή ίσως θα μπορούσες να πας μια ώρα που δεν έχει τόσο κόσμο. Και πάλι με προσοχή αν έχει παγκάκια κ τέτοια.
    Δεν ξέρω πόσο αλλά είναι δύσκολο να ζήσεις έτσι... Εγώ λατρεύω τις αγκαλιές ειδικά από τον ανιψιό μου που είναι παιδάκι και πολύ τρυφερό...

Είναι μεγάλο πάρκο και δεν θα κάτσω σε παγκάκι, μόνο μια βόλτα θα κάνω αργότερα... Να τελειώσω τον καφέ μου και μετά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα σου πω boo, γιατι εισαι καλοπροαιρετη και συμπαθης , μου την πεσαν να με φανε , ας μην πω ποια μελη , επειδη εγραψα οτι πιο πολλη σημασια εχει η ζωη του ανθρωπου , παρα του ζωου .......... καλο ειναι και το ζωακι, εχω γατες που τις λατρευω , απο το μακρινο 1980/2008 , που ειχα παθει κτθλψη και δεν ημουν σε θεση να το φροντισω περαιτερω ....... , ...........εσυ νομιζω οτι εχεις καταλαβει την λατρεια μου προς τις γατες ............ τι τραγικο ( η Αποστολια , δεν τηη γνωριζω καν , ουτε εχουμε διασταυρωθει εδω μεσα ) με ειπαν , οτι κακο θελεις , μου το καταλογισαν ( η Κυκνος ηταν πιο συγκαταβατικη τελικα ) μα να πεθαινουν ανθρωποιι και μεις να νοιαζομαστε για τα ζωα ? ναι, ψυχη εχουν κι αυτα , αλλα ξερουμε εκ των προτςρων οτι θα ζησουν πανω -κατω 15 χρονια , αυτο πρεπει να εμπεδωσουμε την στιγμη που παιρνουμε ενα κατοικιδιο ........δλδ παλι βγηκα εγω ο ' κακος ' της υποθεσης ......
    τσπαντως , αγαπητη boo, δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα , ειναι αλλοπροσαλα τα μελη , δεν εχω θεση εδω μεσα , αλλο που απαντησα σε σενα πουυ εισαι καλοπροαιρετη, λες και δεν εχουμε προσωπίκα προβληματα , εχουμε , αλλα τα ζωα ειναι δευτερευοντα , αλλωστε το πρωτο ζωο που εξημερωθηκε , ηταν προ 10,000 ετων , η γατα , μετα ηρθε ο σκυλος .........μην τρελλαθουμε εντελως .......ο ανθρωπος εχει τουλαχιστον 200,000 ετη ζωης , και θα τον συγκρινουμε με τα ζωα ?
    αποστολια , μην γραψεις κατι, εγω αποχωρω απο δω μεσα ......χαρη στην καλοπραιρετη μπηκα , που δεν εχουμε πολλα πολλα , αλλα καταλαβαινω οτι εχεις τις καλυτερες των προθεων , και η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , αλλο καλοπροαιρετο μελος , μεχει βοηθησει, χωρις προσωπικο οφελος φυσικα ......δεν θελω αλλα παρε δωσε εδω μεσα , σορυ , τιποτα προσωπικο ..............
    καλημερα μακ!
    μη δινειςσημασια ολοι ξερουμε οτι τα ζωα καποια στιγμη θα τα χασουμε δενομαστε αγαπιομαστε καθενα με τα αστεια χουγια του.δε βαζω την αανθρωοινη ζωη κατω απο ενος ζωου αλλα κι αυτα εχουν ψυχουλα και ειναι αγνα πλασματα καθαρη αγαπη χωρις βνα υποτιμω τα πλασματακια αυτα και την αγαπη και το δεσιμο που αποκτουμε.. εγω εγραψα και πολλα πρωινα ξυπναω κλαιγοντας γιατι ο σκυλακος μου ηταν μονοο 5 χρονων και τον χασαμε απο καλαζαρ ηταν αποστεομενος ο κακομοιρης πηγε να παρει α πανω του αλλα μετα δεν εβγαινε πο το σπιτακι που του οηρα μμεχρι που εφυγε.απλα λειπαμε πως ηταν μονο 2 μηνες που τον ξετιναξε.. 5 χρονων μονιοο μονο 5...........
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καλημερα μακ!
    μη δινειςσημασια ολοι ξερουμε οτι τα ζωα καποια στιγμη θα τα χασουμε δενομαστε αγαπιομαστε καθενα με τα αστεια χουγια του.δε βαζω την αανθρωοινη ζωη κατω απο ενος ζωου αλλα κι αυτα εχουν ψυχουλα και ειναι αγνα πλασματα καθαρη αγαπη χωρις βνα υποτιμω τα πλασματακια αυτα και την αγαπη και το δεσιμο που αποκτουμε.. εγω εγραψα και πολλα πρωινα ξυπναω κλαιγοντας γιατι ο σκυλακος μου ηταν μονοο 5 χρονων και τον χασαμε απο καλαζαρ ηταν αποστεομενος ο κακομοιρης πηγε να παρει α πανω του αλλα μετα δεν εβγαινε πο το σπιτακι που του οηρα μμεχρι που εφυγε.απλα λειπαμε πως ηταν μονο 2 μηνες που τον ξετιναξε.. 5 χρονων μονιοο μονο 5...........
    Ούτε εγώ βάζω την ανθρώπινη ζωή κάτω από του ζώου αλλά στον ίδιο παρονομαστή... Ζωή η μια, ζωή κι άλλη...
    Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου, ήταν άτυχο... Έχω χάσει κι εγώ γατούλα σε ηλικία τεσσάρων χρονών, δεν ξέρω τι έπαθε, έπεσε ξαφνικά την πήγα στον κτηνίατρο και βάλαμε ορό αλλά δεν την βοήθησε... Ήταν αδεσποτούλα, ίσως να είχε κολλήσει κάποια αρρώστια... Έχουμε κήπο στην πολυκατοικία μου και ταΐζουμε μερικά αδέσποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν αξίζει να χαλιεσε Μακ ,όλοι έχουμε τις απόψεις μας και δεν θα μας τις αλλάξει κανένας και ούτε θα απολογηθούμε σε κανέναν. .....

Εδώ οι δήθεν φιλόζωοι εδώ μέσα που φροντίζουν τα αδέσποτα βγήκαν και ειπαν για τα παιδιά τα χειρότερα....

Τι να το κάνω εγώ αυτό?
    Βάζεις τα αδέσποτα Πιο πάνω από τα παιδιά ???
    Δεν σχολίασα καν και ούτε θα ασχοληθώ ,δεν αξίζει....

Και σου μηλαει Ένας άνθρωπος που μεγάλωσα με κατοικίδιο και έχει και παιδιά....

Όλα αυτά καλοπροερετα πάλι και μην δω από κάτω σχολειΑ που θα είναι ..........

ntinti
    Guest
    Καλημέρα σε όλους σας έχει υπέροχη μέρα σήμερα ας σκεφτούμε θετικά και όλα να πάνε καλά!!!!!!

Γιωργοοοο που είσαι όλα καλα ????

Senior Member
    ευχαριστω κυκνε
    λυπαμαι και για ο καγατακι σου
    εμας ενω εδειχνε να ανακαμπτει το χτυπησε στα νεφρα οποτε δεν υππηρχε ελπιδα...
    ποσο μοθυ λειπει ειδικαν οταν τα ταζιζαμε και τωρα λεω θσ ταισεις μονο τιο ενα γιατι το αλλο εφυγε..
    δε θα ξεχασω ποτε την αποστεωμενη εικονα του.στεναχωρηηθηκα τοσο πολυ πολλες μερες με το που ξυπναω αν ητσν σνθρωπς θσ λυπομουν πολυ πσρσπσνω αλλσ κι συτσ μια ψυχουλσ ειναι που σου ανταποδιδουν με τον πιο αγνο τροπο την αγαπη κσι τηη χαρα τους
    αλλα 5χρονων??? μονο 5??ειναι αδικο...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ναι η αλήθεια είναι πως αν είσαι στην Αθήνα πχ παίζει ρόλο και η περιοχή/γειτονιά . Αλλά δεν γίνεται βρε παιδιά... μη γίνουμε και παρανοικοί όλοι... πώς θα ρθει ο άλλος να μιλήσει μέσα στην μούρη σου, άμα βλέπεις άλλον δεν μπορείς να απομακρυνθείς κάπως και να κρατήσεις απόσταση; Μπορεί να λέω και βλακείες τώρα γιατί δεν ζω Αθήνα και δεν μπορώ να φανταστώ το σκηνικό ακριβώς. Άλλα τον ήλιο τον χρειαζόμαστε...έστω και στα μπαλκόνια, κάνει καλό ο ήλιος.
    Ναι είναι λίγο υπερβολικό η αλήθεια είναι..Και οι άλλοι δεν πλησιάζουν τόσο πολύ γιατί φοβούνται για τον εαυτό τους..
    Στα μπαλκόνια βγαίνουμε έτσι κι αλλιώς απλά είναι δύσκολο για όσους έχουν συνηθίσει να βγαίνουν συνέχεια βόλτες ή για περπάτημα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Έχω δει το σχόλιο του μακ το οποίο το έγραψε κάτω από σχόλια άλλων που έλεγαν για ένα ζώο που έχασαν. Είναι στο θέμα "απώλεια ζώου".. Το συγκεκριμένο θέμα έγινε πριν πολύ καιρό και για ένα περίεργο λόγο ο μακ αποφάσισε να γράψει εκεί και να πει με λίγα λόγια ότι εδώ γίνονται τόσα και κάποιοι ασχολούνται με τα ζώα. Όταν σχολίασαν αυτό που έγραψε (μαζί κι εγώ) είπε πως είχε ζώα και ξέρει πως είναι να αγαπάμε τα ζώα κτλ. Και ερωτώ.. Σε τι εξυπηρετεί ένα τέτοιο σχόλιο σε ένα θέμα όπου κάποιος γράφει τον πόνο του? Σε τι εξυπηρετεί η συνέχεια αυτού του θέματος στο τι σκέφτεστε? Και σε τι εξυπηρετεί να γίνεται σχολιασμό για τον τρόπο που βλέπουν κάποιοι τα ζώα?
    Μεγάλωσα μέσα σε ένα σπίτι με ανθρώπους και πήρα αγάπη από τα ζώα. Τα ζώα για μένα είναι ισα με τους ανθρώπους. Τι σημαίνει άραγε η λέξη "ίσα"? Ότι μηδενιζω την αξία του ανθρώπου? Ότι θέλω να πεθάνουν οι άνθρωποι και όχι τα ζώα? Ότι θα βοηθάω τα ζώα και όχι τους ανθρώπους? Είμαι εδώ και βοηθάω όσο μπορώ τους ανθρώπους να σταθούν ψυχολογικά στα πόδια τους. Συζητάω και στηρίζω όσο μπορώ. Και ερωτώ ξανά.. Η αγάπη που έχω για τα ζώα με εμποδίζει να το κάνω?

Καλημέρα σε ολους

Senior Member
    ευχαριστω κυκνε λυπαμαι και για ο καγατακι σουεμας ενω εδειχνε να ανακαμπτει το χτυπησε στα νεφρα οποτε δεν υππηρχε ελπιδα... ποσο μοθυ λειπει ειδικαν οταν τα ταζιζαμε καιτωρα λεω θσ ταισεις μονο τιο ενα γιατι το αλλο εφυγε..δε θα ξεχασω ποτε την αποστεωμενη εικομα του.στεναχωρηηθηκσ τοσο πολυ πολλες μερεςμε το που ξυπνσβ.σν ξ=ητσν σνθρωποε θσ λυπομοθν πολθν πσρσπσνω σλλσ κι συτσ μισ ψυχουλσ ειναι πουβ σουβ ανταποδιδουν με τον πιο σγνο τροπο την αγαπη κσι τηη χαρα τους
    Να 'σαι καλά boo...

Εντάξει, όπως το βλέπει κανείς... Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα... Εγώ επειδή πάντα ήμουν κάπως μοναχική οι γάτες μου ήταν η παρέα μου ως ένα βαθμό και δέθηκα πολύ μαζί τους, ειδικά που τις είχα πάρα πολλά χρόνια, τα αρσενικά μου έφτασαν τα 20 χρόνια, δεν σβήνονται έτσι απλά...

Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά δεν σε παρηγορεί λίγο το σκυλάκι που έμεινε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα σε όλους σας έχει υπέροχη μέρα σήμερα ας σκεφτούμε θετικά και όλα να πάνε καλά!!!!!!

Γιωργοοοο που είσαι όλα καλα ????
    Καλημέρα Ντιντι
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Καλημέρα κι από μένα Γιώργο και Ntinti, δεν σας χαιρέτησα νωρίτερα... Πώς τα πάτε; Αντέχετε την κλεισούρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλημέρα Ντιντι
    Καλημέρα Αλεξία! Πώς είσαι;