ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1365
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1365 of 1380 FirstFirst ... 365865126513151355136313641365136613671375 ... LastLast
Results 20,461 to 20,475 of 20693
    ntinti
    Guest
    Παιδιά εγώ πρώτη μέρα δεν κατέβηκα Γραφείο θα μου στείλει ο συζηξ τις εκρεμμοτητες που έχω στον υπολογιστή του σπιτιού και θα δουλέψω από εδώ....,,

Αργότερα όμως θα βάλω φόρμουλες και θα πάω για ένα γρήγορο περπάτημα με την κόρη μου γιατί έχει λαλήσει και αυτή εδώ μέσα ,όλο διάβασμα και μαθήματα μέσω Σκάιπ είναι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα σε όλους σας έχει υπέροχη μέρα σήμερα ας σκεφτούμε θετικά και όλα να πάνε καλά!!!!!!

Γιωργοοοο που είσαι όλα καλα ????
    Καλημέρα Ντιντι.. Ώρες ώρες. Μέρες μέρες.. Τόπους τόπους.

Εσύ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Αλεξία! Πώς είσαι;
    Καλημέρα
    Καλά είμαι..πλέον τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα..Δεν βγαίνω καθόλου..Έχω από την Παρασκευή να βγω...
    Εσύ πως είσαι?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Παιδιά εγώ πρώτη μέρα δεν κατέβηκα Γραφείο θα μου στείλει ο συζηξ τις εκρεμμοτητες που έχω στον υπολογιστή του σπιτιού και θα δουλέψω από εδώ....,,

Αργότερα όμως θα βάλω φόρμουλες και θα πάω για ένα γρήγορο περπάτημα με την κόρη μου γιατί έχει λαλήσει και αυτή εδώ μέσα ,όλο διάβασμα και μαθήματα μέσω Σκάιπ είναι...
    Τυχερή θα πας βόλτα?
    Εγώ το σκέφτομαι αλλά η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα εδώ μέσα.. Με έχει τσακίσει και το γόνατο οπότε...Εδώ θα συνεχίσω να τρώω
    Μετά θα πω στην ενδοκρινολογο ότι φταίει ο κορονοιος για την χοληστερίνη μου χαχαχα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλημέρα
    Καλά είμαι..πλέον τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα..Δεν βγαίνω καθόλου..Έχω από την Παρασκευή να βγω...
    Εσύ πως είσαι?
    Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια, μέσα με εξαίρεση σήμερα που βγήκα μια βόλτα στη γειτονιά... Είχα πολλές μέρες κλεισμένη κι εγώ κι ήθελα λίγο αέρα...

Έχω μια μικρή βελτίωση γιατί ο γιατρός μου αύξησε τη δόση ενός φαρμάκου και νομίζω πως με βοήθησε λίγο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να ζήσει κάποιος χωρίς να τον αγγίζουν ή να αγγίζει;
    Μπορώ για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Δεν αποζητούσα ποτέ φυσική επαφή. Είναι όπως έχει μάθει ο καθένας.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Στο πάρκο να προσέχεις, αν μαζεύονται πολλοί ίσως δεν είναι καλή ιδέα ή ίσως θα μπορούσες να πας μια ώρα που δεν έχει τόσο κόσμο. Και πάλι με προσοχή αν έχει παγκάκια κ τέτοια.
    Πολύ σωστά. Γιατί, ναι μεν για την ώρα απαγορεύονται μόνο οι συναθροίσεις, αλλά όταν βρεθείς σε περιοχή με μεγάλη πυκνότητα ανθρώπων, που επιτρέπεται, τότε η πιθανότητα μετάδοσης ανεβαίνει αυτόματα.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα Ντιντι.. Ώρες ώρες. Μέρες μέρες.. Τόπους τόπους.

Εσύ?
    Τα γνωστά !

Τυχερή θα πας βόλτα?
    Εγώ το σκέφτομαι αλλά η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα εδώ μέσα.. Με έχει τσακίσει και το γόνατο οπότε...Εδώ θα συνεχίσω να τρώω
    Μετά θα πω στην ενδοκρινολογο ότι φταίει ο κορονοιος για την χοληστερίνη μου χαχαχα
    Πήγα μια μικρή και το μόνο που έχω να πω εδώ στην πόλη μου οι ηλικιωμένοι είναι στον κόσμο τους.....

Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια, μέσα με εξαίρεση σήμερα που βγήκα μια βόλτα στη γειτονιά... Είχα πολλές μέρες κλεισμένη κι εγώ κι ήθελα λίγο αέρα...

Έχω μια μικρή βελτίωση γιατί ο γιατρός μου αύξησε τη δόση ενός φαρμάκου και νομίζω πως με βοήθησε λίγο...
    Μπράβο κυκνε μου όλα καλα θα πάνε !!!!!

Senior Member
    Μπράβο κυκνε μου όλα καλα θα πάνε !!!!!
    Σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Καλά έκανες και βγήκες λίγο..Και γενικά μια μικρή βόλτα με τα πόδια πιστεύω βοηθάει για να αντέξουμε μετά την κλεισουρα...

Senior Member
    [QUOTE=ntinti;1099660]

Πήγα μια μικρή και το μόνο που έχω να πω εδώ στην πόλη μου οι ηλικιωμένοι είναι στον κόσμο τους.....

Κατάλαβα..Και εδώ στον κόσμο τους είναι..Όλο έξω τους βλέπω..

Senior Member
    Καλά έκανες και βγήκες λίγο..Και γενικά μια μικρή βόλτα με τα πόδια πιστεύω βοηθάει για να αντέξουμε μετά την κλεισουρα...
    Όντως βοηθάει κι ειδικά στο πάρκο που έχει πράσινο κι είναι όμορφα... Κι έχει και ζωάκια, ένα σκύλο και γάτες που τα αγαπώ... Και δεν είχε πολύ κόσμο...

Senior Member
    Όντως βοηθάει κι ειδικά στο πάρκο που έχει πράσινο κι είναι όμορφα... Κι έχει και ζωάκια, ένα σκύλο και γάτες που τα αγαπώ... Και δεν είχε πολύ κόσμο...
    Όσο μπορείς να βγαίνεις αλλά να προσέχεις κιόλας...

Senior Member
    Βγηκα σημερα. Δοκιμασα τις μασκες που ειχα παραγγειλει. Μυριζαν περιεργα και μου ερεθισαν πρωτα τη μυτη, μετα το λαιμο. Μετα αρχισαν να φευγουν και χνουδια και να μπαινουν στη μυτη μου. Τωρα νιωθω και ενα βρασιμο ψξλα στο στηθος. Δηλαδη ελεος, παιρνεις κατι να προστατευτεις και σου κανει μεγαλυτερη ζημια!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    είδα πριν καιρό,όνειρο ότι ξαναδίνω πανελλήνιες.
    creepy.

Senior Member
    Φυσαω τη μυτη μου και βγαινει μυξα με αιμα. Και νιωθω να με εσωτερικα. Μλυ εκανε μεγαλο ερεθισμο η μασκα. Ολα σε μενα συμβαινουν!