ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1369
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1369 of 1380 FirstFirst ... 369869126913191359136713681369137013711379 ... LastLast
Results 20,521 to 20,535 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα Ελισάβετ. Πως είσαι?

Ο σκύλος μου όταν βρεχει δεν τρώει ή τρώει ελάχιστα και ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο τις 2 φορές που δεν κατάφερα να της δώσω το χάπι. Ή 3? Είναι πρωί και ο εγκέφαλος δεν δουλεύει .

Είχα δοκιμάσει αυτό με το στόμα και ξέρω πως αν το βάλεις σε ένα σημείο θα αναγκαστεί να το καταπιεί. Απλά δεν βρήκα το σημείο .
    Δεν χρειάζεται να βρεις κανένα ειδικό σημείο. Της ανοίγεις το στόμα, βάζεις το χάπι όσο πιο βαθιά μπορείς και αυτόματα της κλεινεις το στόμα κ το κρατάς κλειστό μέχρι να αναγκαστεί να καταπιεί. Δευτερόλεπτα κρατάει. Είναι λίγο βάρβαρο σαν διαδικασία αλλά μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν το χάπι. Η δικιά μου επειδή από μικρή είχε χρειαστεί να πάρει χάπια και της έκανα αυτό, προφανώς για να αποφύγει την διαδικασία μετά έμαθε και το παίρνει μόνη της απτο χέρι μου πια όποτε χρειάζεται. Κατεβάζει αυτιά, παίρνει αυτό το λυπημένο ύφος ξέρεις...αλλά το πίνει. Κι επίσης ξέρει οτι μετά από αυτό ακολουθεί πάντα μπισκοτάκι επιβράβευσης.

Υγ. Τι σκυλί έχεις βρε και δεν τρώει όταν βρέχει;;;;!!!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν χρειάζεται να βρεις κανένα ειδικό σημείο. Της ανοίγεις το στόμα, βάζεις το χάπι όσο πιο βαθιά μπορείς και αυτόματα της κλεινεις το στόμα κ το κρατάς κλειστό μέχρι να αναγκαστεί να καταπιεί. Δευτερόλεπτα κρατάει. Είναι λίγο βάρβαρο σαν διαδικασία αλλά μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν το χάπι. Η δικιά μου επειδή από μικρή είχε χρειαστεί να πάρει χάπια και της έκανα αυτό, προφανώς για να αποφύγει την διαδικασία μετά έμαθε και το παίρνει μόνη της απτο χέρι μου πια όποτε χρειάζεται. Κατεβάζει αυτιά, παίρνει αυτό το λυπημένο ύφος ξέρεις...αλλά το πίνει. Κι επίσης ξέρει οτι μετά από αυτό ακολουθεί πάντα μπισκοτάκι επιβράβευσης.

Υγ. Τι σκυλί έχεις βρε και δεν τρώει όταν βρέχει;;;;!!!
    Έχω δοκιμάσει αυτό που είπες με το 1 κομμάτι χάπι και εκεί που νόμιζα πως το πήρε κάτω μετά από λίγο το έκανε εμετό.. Τώρα ούτε να με πλησιασει.

Δεν έχει να κάνει με την ράτσα του σκύλου απλά φοβάται τους δυνατούς θορύβους και την επόμενη μέρα δεν τρώει καθόλου.

Πήρε από το πρωί μόνο το 1 κομματάκι που το είχα βάλει στην πίτσα, το δεύτερο το εντόπισε και σταμάτησε να τρώει γενικά. Έχω κουραστεί.

Senior Member
    Αν ειναι νηστικη θα θελησει να ξαναφαει.
    Πρωτα το χαπι θα δινεις και μετα το φαγητο

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αν ειναι νηστικη θα θελησει να ξαναφαει.
    Πρωτα το χαπι θα δινεις και μετα το φαγητο
    Το έκανα σκόνη και το έβαλα μέσα σε νερό και της το έδωσα με σύριγγα.. Πέτυχε. Το βράδυ πάλι.

Senior Member
    21 Μαρτίου..Παγκόσμια Ημέρα για το σύνδρομο Down..
    Χρόνια πολλά σε όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα με τα αμυγδαλωτα μάτια και το καθαρό χαμόγελο
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Το έκανα σκόνη και το έβαλα μέσα σε νερό και της το έδωσα με σύριγγα.. Πέτυχε. Το βράδυ πάλι.
    Μπραβο!

,,,

Banned
    πριν κατι ωρες παρα τα αλεπαληλα μυνηματα που σου ελεγα να με αφησεις ησυχο η μονη εξηγιση που βρισκω για ολα αυτα ειναι οτι εχεις προβλημα μαζοχισμου και 24 ωρες ασχολησαι μαζι μου ενω εγω σε ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και πραγματικα τετοιο ανθρωπο σαν εσενα δεν εχω ξαναδει αφου δε σου εφτασαν ολα αυτα που εγιναν συνεχιζεις ακαθεκτος αλλα εγω θα καθομαι ετσι και θα σε ψελνω συνεχως ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ να αποφασιζεις εσυ για το τι θα πω επειδη το παιζεις μαγκας χρησιμοποιοντας τη τεχνολογια αν περνιεσαι τοσο εξυπνος και νομιζεις οτι δε εχω καταλαβει ποιος εισαι επειδη μου παριστανες το φιλο και δε σου ζητω να ντραπεις για ολα αυτα γιατι ειναι εμφανες οτι ψυχη δε σου εμεινε ουτε για δειγμα και το μονο που σε ενδιαφερει πλεον ειναι να περασεις τις εντολες των αφεντικων σου που προσκυνας εγω ομως δε προκειται να προσκυνησω ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ουτε τους εντολοδοχους σου γιατι δε θελω να σε βλεπω ουτε ζωγραφιστο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ για οσα εκανες και εμενα δε προκειτε να με εξαναγκασεις να σου δωσω σημασια με το ζορι αν αυτο νο0μιζεις ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ και τωρα κανεις το θυμα να βρεις λοιπον αυτους που σου αξιζουν κ να σταματησεις να με ενοχλεις ΔΕ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    21 Μαρτίου..Παγκόσμια Ημέρα για το σύνδρομο Down..
    Χρόνια πολλά σε όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα με τα αμυγδαλωτα μάτια και το καθαρό χαμόγελο
    Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Senior Member
    Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.
    Το κορίτσι μου έχει αυτισμό..Είναι άλλο το σύνδρομο Down..
    Ευχαριστώ πάντως
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Το κορίτσι μου έχει αυτισμό..Είναι άλλο το σύνδρομο Down..
    Ευχαριστώ πάντως
    Α ναι? Ασχετος. Και πάλι να το χαίρεσαι

Senior Member
    Α ναι? Ασχετος. Και πάλι να το χαίρεσαι
    Ευχαριστώ πολύ..

george1520
    Guest
    Ευχαριστώ πολύ..
    Είσαι καλά?

Senior Member
    Είσαι καλά?
    Προσπαθώ..Είναι δύσκολες μέρες..
    Εσύ? Τελικά έδωσες το φάρμακο στον σκύλο σου?

Senior Member
    Δεν αντεχεται η μανα μου. Ειναι βασανιστηριο αυτο που περναω. Δε με αφηνει λεπτο σε ησυχια. Με ανεβαζει την πιεση διαρκως, τοσο που ζαλιζομαι και παραπαταω. Και το κανει επιτηδες! Νιωθει εξουσια τωρα. Θα σου τσακισω την υγεια λεει. Θα σε αχρηστεψω.

george1520
    Guest
    Προσπαθώ..Είναι δύσκολες μέρες..
    Εσύ? Τελικά έδωσες το φάρμακο στον σκύλο σου?
    Να με την σύριγγα. Το βράδυ παλι