ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 1380 FirstFirst ... 47971371451461471481491571972476471147 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 20693
    Senior Member
    βασικα διαβασα το μισο ποστ, οποτε αν ειπα κατι που ηδη εγραψες οτι δε σου αρεσει, απο λαθος διαβασμα εγινε.

Banned
    xaxaxaxa ναι σωστα μαλον δεν εισαι κ πολυ της κινησης θα σου αρσε καλυτερα να κατσικωθεις καπου κ να ζωγραφισεις (καντε παραθεσεις για να εμφανιστουν ολα τα μυνηματα :-) )

favvel
    Guest
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    εγω εχω πολλες ιδέες αλλά δε ξέρω αν σου αρεσουν κ αν θα σου ταιριαξουν!
    Θα σου πω τι χομπι εχω βρει τα τελευταια 2χρ περιπου κ τα εναλλασω γτ δν ειμαι σταθερη.
    Λοιπον μπορεις να μαθεις να πλεκεις , να παρεις μια φθηνη (ή αν εχεις απο γιαγια μαμα) ραπτομηχανη κ να μαθεις να φτιαχνεις καμια μπλουζα-τσαντακι μικρο εχει απειρα πραγματα στο ιντερνετ αρκει να εχεις ορεξη,
    απο γυμναστικη μπορεις να μαθεις γιογκα μεσω ιντερνετ δεν ειναι κατι εξτριμ και ειναι κ χαλαρωτικο κ καπως διαφορετικο αν βαριεσαι να βγεις εξω,
    μπορεις απλα να μαθεις να ζωγραφιζεις αν σου αρεσει, αυτα απο χομπι κ ολα μεσω ιντερνετ. δλδ σε μερικα μπορει να χρειαστει να αγορασεις μερικα υλικά.
    κ μιας και ειπες κατοικιδιο κ οτι νιωθεις μονη σου, μπορεις να παρεις ενα σκυλακι! υπαρχουν τοσα αδεσποτα τοσες αγγελιες απο κοσμο που σωζει ζωα κ τους βρισκουν σπιτι!
    κ θα το σωσεις απο το δρομο κ θα ειναι φιλος σου.
    θα σου ελεγα γατα μιας κ ειμαι πιο γατοφιλη αλλα η γατα δεν ειναι σαν το σκυλι ειναι λιγο στο κοσμο της :P
    α, να πω κ κατι αλλο!
    αν σου αρεσει γενικα να καθεσαι στο pc, μπορεις να μαθεις κ κανενα προγραμμα photoshop, premiere, γενικα προγραμματα της adobe μπορεις να τα κατεβασεις εννοειται απο τορρεντ, αλλα δε ξερω αν εχεις καλη σχεση με pc ή οχι.
    ελπιζω να βοηθησα, καταλαβαινω παντως, εμενα το προβλημα μου τελευταια ειναι οτι θα ηθελα να χωρεσω ολα τα χομπι-δουλειες-προσωπικη ζωη κλπ σε μια μερα, θα ηθελα η μερα να εχει πχ 80 ωρες, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι η ζωη.
    χαχαα εγώ το αντίθετο!θα ήθελα η μέρα να έχει 10 ώρες τις 5 να κοιμάμαι και τις άλλες 5 να τις έχω για δουλειά,ξεκούραση και φαγητό..
    αυτό το θέμα με τον ελεύθερο χρόνο με έχει κουράσει..
    δεν ξέρω να κατεβάζω απ΄το τόρρεντ προγράμματα ούτε ταινίες!αφού δε βλέπω γιατί να τις κατεβάσω??αλλά και πάλι δε νομίζω να ασχολιόμουνα..
    θέλω κάτι που να μπορώ να το κάνω,να είναι εύκολο δλδ να μη θέλει τόσο ψάξιμο γιατί πχ μέχρι να μάθω να πλέκω απ'το ίντερνετ θα μου'χουνε βγει τα μάτια στον υπολογιστή..
    και ίσως δεν το ξεκαθάρισα..θα ήθελα κάτι που να με εκτονώνει απ'τον υπολογιστή γιατί ήδη κάθομαι πολλές ώρες και αυτόν τον βαριέμαι ώρες ώρες..
    σκυλάκια δε βάζουμε στο σπίτι μας..έχει ο θείος μου ένα στην αυλή και χαιρόμαστε κάθε μέρα να απολαμβάνουμε το σκατό του..είναι και μεγαλόσωμος και πολύ ζωηρός,γαβγίζει και μόλις δει οτιδήποτε ζωντανό ή που να κινείται πχ αυτοκίνητο,γάτες,σκύλους και ό,τι άλλο χαλάει τον κόσμο..
    μου είπες επίσης για γυμναστική..πάω καμιά φορά και περπατάω..απλά ψάχνω κάτι για μες στο σπίτι για τις δύσκολες ώρες τις βαρεμάρας..
    αλλά απ'ότι κατάλαβα οι δύσκολες αυτές ώρες είναι αγιάτρευτες..δεν υπάρχει σωτηρία!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    χαχαα εγώ το αντίθετο!θα ήθελα η μέρα να έχει 10 ώρες τις 5 να κοιμάμαι και τις άλλες 5 να τις έχω για δουλειά,ξεκούραση και φαγητό..
    αυτό το θέμα με τον ελεύθερο χρόνο με έχει κουράσει..
    δεν ξέρω να κατεβάζω απ΄το τόρρεντ προγράμματα ούτε ταινίες!αφού δε βλέπω γιατί να τις κατεβάσω??αλλά και πάλι δε νομίζω να ασχολιόμουνα..
    θέλω κάτι που να μπορώ να το κάνω,να είναι εύκολο δλδ να μη θέλει τόσο ψάξιμο γιατί πχ μέχρι να μάθω να πλέκω απ'το ίντερνετ θα μου'χουνε βγει τα μάτια στον υπολογιστή..
    και ίσως δεν το ξεκαθάρισα..θα ήθελα κάτι που να με εκτονώνει απ'τον υπολογιστή γιατί ήδη κάθομαι πολλές ώρες και αυτόν τον βαριέμαι ώρες ώρες..
    σκυλάκια δε βάζουμε στο σπίτι μας..έχει ο θείος μου ένα στην αυλή και χαιρόμαστε κάθε μέρα να απολαμβάνουμε το σκατό του..είναι και μεγαλόσωμος και πολύ ζωηρός,γαβγίζει και μόλις δει οτιδήποτε ζωντανό ή που να κινείται πχ αυτοκίνητο,γάτες,σκύλους και ό,τι άλλο χαλάει τον κόσμο..
    μου είπες επίσης για γυμναστική..πάω καμιά φορά και περπατάω..απλά ψάχνω κάτι για μες στο σπίτι για τις δύσκολες ώρες τις βαρεμάρας..
    αλλά απ'ότι κατάλαβα οι δύσκολες αυτές ώρες είναι αγιάτρευτες..δεν υπάρχει σωτηρία!!
    ε εισαι λιγο απαιτητική γιατι τπτ δεν ειναι εύκολο στη ζωη :P
    γενικα οταν εχεις κατοικιδιο πρεπει να καθαριζεις κ τα κακά του. οποτε δε φταιει το σκυλακι αλλα μαλλον ο θειος αν δε τα καθαρίζει.
    yoga? αν βαλεις στο youtube να δεις γιογκα εστω κ για αχαριους θα βρεις παρα πολλα βιντεακια!
    δε μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο, γιατι το θες κ ετοιμο, δλδ θα πρεπει να ψαξεις σε κατι που ήδη εχεις γνωση, αλλιως θα πρεπει κατι να μαθεις απο την αρχη για να το ξεκινησεις.
    το σκυλακι παντως πιστευω πως θα ηταν η τελεια λυση (ή γατα αλλα δεν ειναι ολες οι γατες της παρεας) αλλα κριμα που δε βαζετε ζωο στο σπιτι, ειλικρινα θα σε εβγαζε απο τη ρουτινα, θα πηγαινατε κ βολτες θα σου εκανε παρεα μεσα στο σπιτι.

favvel
    Guest
    χαχαα εντάξει σε ευχαριστώ Gothly!!
    είμαι όντως λίγο απαιτητική..το'να μου ξινίζει το άλλο μου βρωμάει ας πούμε..
    αλλά το κατοικίδιο που λες όντως μπορεί να ήταν μια λύση στη βαρεμάρα μου τώρα που το σκέφτομαι..
    είχα πάρει πριν λίγα χρόνια ένα σκυλάκι το βάλαμε στο σπίτι,έβγαζε τρίχες,ήταν και άρρωστο και το δώσαμε να το κάνουν καλά..
    δεν το κρατήσαμε πολύ..
    αλλά τώρα δε γίνεται να ξαναβάλουμε στο σπίτι σκυλάκι ή γατάκι..έχουμε όμως ένα πουλάκι όπως είπα και παραπάνω που το φροντίζω όταν δε βαριέμαι!!
    τώρα που το λες θα μπορούσα να κάνω μαθήματα πιάνου αλλά δε θέλω να διαθέσω και χρήματα..εννοώ να μάθω πιάνο καλύτερα μιας και παίζω όποτε δε βαριέμαι κι αυτό..
    τέλος πάντων..δεν ξέρω μάλλον η βαρεμάρα είναι ψυχολογική δλδ ακόμα και το πιο ενδιαφέρον πράγμα εμένα με αφήνει αδιάφορη ώρες ώρες..είναι αυτές οι ώρες που βαριέμαι τόσο που δεν υπάρχει κάτι να τις αντικαταστήσει..
    εκεί καταλήγω..μάλλον θέλω να βαριέμαι δλδ αφού όλα τ'άλλα τα βαριέμαι να τα κάνω...

Banned
    Εγώ πιστεύω ότι βαριόμαστε να κάνουμε κάτι όταν το κάνουμε μόνοι μας, ή όταν μας λείπει η παρέα γενικότερα στη ζωή μας! Εγώ θα ήθελα να βρω κάποιον άντρα να ασχολούμαι, γιατί δεν είμαι κοριτσάκι 15 χρονών.........αλλά δεν έχω κύκλους και έχω και κιλά, οπότε είναι δύσκολο να βρω....εσύ πάντως φαβέλ αν πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις, κυνήγησέ το, ο έρωτας αν είναι αμοιβαίος είναι το πιο ωραίο συναίσθημα και αποκτάει νόημα η ζωή!! Αλλά το θέμα είναι kai σε τι άτομο θα πέσουμε!! Πρέπει να το προσέξουμε πολύ αυτό, επίσης αν δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον τότε μπορούμε είναι να βρούμε παρέες! Και αυτές ίσως από ένα χόμπι.........Όσο πιο πολλές παρέες έχει κάποιος και έχει την δυνατότητα επιλογών, τόσο λιγότερο μόνος αισθάνεται! Αλλά είναι δύσκολο και αυτό στις μέρες μας, δεν είναι εύκολο δυστυχώς!! Απλά πιστεύω ότι αν έχεις πολλές επιλογές, είτε σε ερωτική σχέση είτε σε παρέα, τόσο πιο πολύ δεν κρέμεσαι από τους άλλους και τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι και δεν βαριέσαι!

favvel
    Guest
    ναι σίγουρα οι άλλοι άνθρωποι μας γεμίζουν το χρόνο..εγώ αν δεν είχα την οικογένειά μου στο σπίτι και κυρίως τη μητέρα μου θα είχα πεθάνει από βαρεμάρα..
    το θέμα της ερωτικής σχέσης είναι πολύπλοκο..
    προσωπικά θέλω να βρω κάποιον αλλά απ'την άλλη δε θέλω να δεσμευτώ με αυτόν μια ζωή..ούτε θέλω να εξαρτώμαι απ'αυτόν οικονομικά αλλά θα μου πεις αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις σε μια σχέση..
    παρέες έχω λίγες αλλά και πάλι δε βγαίνω συχνά..δεν μπορώ την ώρα που βαριέμαι να πω σε κάποια φίλη μου να βρεθούμε γιατί μένουν μακριά και θα πρέπει να το έχουμε κανονίσει τουλάχιστον μια βδομάδα ή στην καλύτερη 4 μέρες τουλάχιστον πριν..

Όπως και να'χει δεν γίνεται όμως όλην την ώρα να σου γεμίζουν το χρόνο οι άλλοι..είναι και οι άλλοι κομμάτι της ζωής μας αλλά πρέπει να έχουμε όλοι και προσωπικό χρόνο,μόνο για τον εαυτό μας..και αυτόν το χρόνο όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες επιλογές είτε γιατί τις έχω δοκιμάσει μέσα στη μέρα είτε γιατί βαριέμαι να τις κάνω και δεν τις επιλέγω,αυτόν τον χρόνο ψάχνω να δω πώς θα γεμίσω..
    Σήμερα πχ που δεν είχα τι να κάνω,έβγαλα όλη τη μέρα μου στον υπολογιστή..

Senior Member
    ΑΓΑΠΑΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΝΑΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Φαβέλ αν αφιερώνεις τη μισή μέρα για να είσαι με άλλους, τώρα το καλοκαίρι για ένα μπανάκι άμα έχεις θάλασσα κοντά, ή στο βουνό, ή στο κέντρο για μια βόλτα με τα πόδια πολύωρη, και μετά από αυτά για έναν καφέ, τότε γεμίζεις τη μέρα σου! Μετά γυρνάς σπίτι κουρασμένη τρως κοιμάσαι και μετά το απόγευμα όπως είπε η Γκόθλυ κάνεις γιόγκα, ή πλέξιμο, ή μαγειρική-ζαχαροπλαστική, ή κηπουρική και τόσα άλλα που τα 'χα γράψει σε ένα άλλο θέμα αν θες στα ξαναγράφω και έτσι η μέρα περνάει πολύ ευχάριστα. Ο λόγος που δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά εγώ είναι γιατί μου λείπει η παρέα, όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα σχεδόν όλη μου τη ζωή την πέρασα μες στη μοναξιά, και μόνος σου ούτε στον Παράδεισο που λένε. Αν είχα "μπουχτήσει" από παρέες να στο πω έτσι, τότε θα αφιέρωνα και λίγο χρόνο στον εαυτό μου να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, τώρα αυτό μου λείπει προς το παρόν, να έχω ανθρώπους να βγαίνω έξω! Οπότε κι εσένα αυτό νομίζω σου λείπει αφού λες ότι δεν βγαίνεις συχνά αν κατάλαβα καλά, οπότε προσπάθησε να βρεις παρέες στην περιοχή σου από ένα χόμπι, και μετά έρχονται όλα τα άλλα! Αν όντως όπως λες δεν σου λείπει η παρέα και έχεις χορτάσει πχ στο παρελθόν, κάνε κάτι από όλα τα άλλα που είπα εγώ και η Γκόθλυ, ας τα πω "μοναχικά χόμπι". Υπάρχουν επιλογές. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις διάβασμα για κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ, μόνο τότε όμως, αλλιώς θα το βρεις βαρετό και αυτό. Σκέψου, με ποιό πράγμα θα ήθελες να ασχοληθείς και κάντο, η ζωή περνάει!! Τα άλλα που είπες δεν τα σχολιάζω, είναι θέμα γούστου, εμένα πάντως μου "ακούγεσαι" ότι έχεις ζήσει πράγματα και τα 'χεις βαρεθεί όλα, οπότε κάνε μια παύση, πήγαινε μια εκδρομή κάπου πρώτα αν έχεις λεφτά και μετά μπορείς να πιάσεις μια δουλειά για να απασχολείς το μυαλό σου συν τα άλλα που είπαμε.

Banned
    Να αμφισβητείς όποιον σου γουστάρει, αλλά ποτέ τον εαυτό σου.
    Leslie Bovee

Banned
    καλησπέρα... είμαι χάλια, ο πατέρας μου (εχει διπολική) δεν είναι καλά, πίνει, δεν παίρνει τα φάρμακά του, δεν πλένεται, λέει ένα σωρό ψέματα, μας στέλνει μηνύματα όπου μας βρίζει, και σε όλο αυτόν τον πανικό να έχουμε και τη μάνα του να μας φωνάζει όι δεν τον βοηθάμε.... εγώ με δική μου οικογένεια, τα αδερφια μου φοιτητες, η μάνα μου δεν αντεξε και χωρισε γιατί τους έδερνε όλους... πρέπει να πάρουμε μια απόφαση... αλλά φοβάμαι το μετά... μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.........

Quote Originally Posted by icecream View Post
    καλησπέρα... είμαι χάλια, ο πατέρας μου (εχει διπολική) δεν είναι καλά, πίνει, δεν παίρνει τα φάρμακά του, δεν πλένεται, λέει ένα σωρό ψέματα, μας στέλνει μηνύματα όπου μας βρίζει, και σε όλο αυτόν τον πανικό να έχουμε και τη μάνα του να μας φωνάζει όι δεν τον βοηθάμε.... εγώ με δική μου οικογένεια, τα αδερφια μου φοιτητες, η μάνα μου δεν αντεξε και χωρισε γιατί τους έδερνε όλους... πρέπει να πάρουμε μια απόφαση... αλλά φοβάμαι το μετά... μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.........
    Τί ακριβώς φοβάσαι στο μετά; (αν κατάλαβα καλά εννοείς την ακούσια νοσηλεία)

Σκέφτομαι να πάω ένα μικρό ταξίδι (3 μέρες). Μου χρειάζεται. Τουλάχιστον για αλλαγή παραστάσεων, ηρεμία (όσο γίνεται δλδ επειδή ο ανθρωπος οπου πάει κουβαλα μαζι τους και τις σκεψεις του).
    Το ζήτημα ειναι ότι θα πάω μόνος. Ειτε θα βαρεθώ ειτε θα μου ρθει ψυχοπλάκωμα. Γι αυτο το αναβάλλω...
    γιάννης

Περί μαλακομαγνήτη (αν ειναι ο σωστος όρος).
    Δεν ειναι αβασιμη η σκέψη μου ότι τα άτομα με τα οποία συναναστρέφομαι (παρέα, έξω, υποτίθεται φιλία) πρόκειται, κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο, για προβληματικές περιπτώσεις. Με εξυπηρετούν απλα για να μου καλύπτουν κενά. Δεν βρίσκω άλλη χρησιμότητα.
    Κάποιους άλλους που θα τους θεωρούσατε πιο κατάλληλους, ειτε δεν υπάρχει ενδιαφερον παρεας από μέρους τους (πιθανόν λόγω δουλειας/οικογενειας, ίσως και να αποφευγουν) είτε ο χαρακτηρας τους (εγωισμοί, περηφανεια, διαφωνίες) με απωθεί, γι αυτο ουτε εγω επιδιωκω συναναστροφή.
    Παλιά υπήρξαν κάποιες συγκυριακές γνωριμίες τις οποιες όμως δεν αξιοποίησα, ειτε λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης (επειδη συνηθισα στο σκάρτο ή ένας ίσως αβασιμος φοβος ότι δεν θα ταιριαζα ή θα πίεζα τα πράγματα) είτε είχα την εκτίμηση ότι δεν υπήρχε καλό κοινό έδαφος.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Τί ακριβώς φοβάσαι στο μετά; (αν κατάλαβα καλά εννοείς την ακούσια νοσηλεία)
    φοβαμαι μη χάσει τη δουλειά του και επίσης μη βγει έξω και αρχίσει να μας κυνηγάει και να μας δημιουργεί προβήματα. εγώ θέλω ένα ήρεμο περιβάλλον για μένα και το παιδί μου. επίσης επειδή δεν είμαι στην ίδια πόλη με τη μάνα μου, φοβάμαι μην πάει από το σπίτι της και της κάνει κακό.....αν και συνηθως μένει στις απειλές αλλά και ξύλο έχει δώσει και μολοτωφ της έχει πετάξει...