Results 2,206 to 2,220 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
28-07-2015, 12:40 #2206
μια κ τυχαιανει οσοι ξερω να ειναι αρκετα επικοινωνιακοι πολες φορες το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να καθομαι σε αδρανεια κ να λεω ας προσπαθησει ο αλλος να επικοινωνισει μαζι σου αλλα θα σε ρωτουσα το εξης γραφεις ενα μυνημα ανα 8 ωρες κ μετα μας λες οτι εισαι χαλια αν διχνεις αρνητικος δυσκολευεις φοβερα την επικοινωνια σου με τους αλλους για αν προσπαθησει καπιος να συνενοηθει μαζι σου θα εμφανιστους διαφοροι που τα ξερουν ολα μονιμος κ θα σου πουν το μελος που εγραψε 2 μυνηματα στο φορουμ ζηταει να επικοινωνισει ετσι αν θες να τους κανεις να το θα πρεπει να γραφεις συνεχεια ως μια κινηση στρατηγικης..
οταν πας να βοηθησεις καπιον δινεις στοχο να πουν τα χειροτερα για σενα γιατι οσο πιο κακος κ ειρωνικος εισαι τοσος περισσοτερο θα σε εκτιμουν οι περισσοτεροι.
οταν θυσιαζεσε για τους αλλους θα σε θαβουν συνεχεια.
- 28-07-2015, 13:39 #2207
Μμμμμμμμ μετα απο δουλεια λεω να δωσω ρεπο στον εαυτο μου καμια βδομαδα για μασλατι.και εχω να παω και δυο χρονια διακοπες οποτε 2 σε ενα.κλασικο πλανο εκδρομων στα τρενα αριθμεις τις στασης απο τα δρομολογια ρωτας τυχαιους και το πρωτο νουμερο που θα ακουσεις δυο φορεςεκειθα πας χαχααχαχαχ τιςαγαπαω αυτες τις εκδρομες
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
28-07-2015, 16:18 #2208
Μολις εμαθα οτι ο πατερας ενως φιλου του αρραβωνιαστικου μου εχει καρκινο στο παγκρεας.Δεν ξερω τι σταδιο,επιθετικοτητα η αν εχει μεταστασεις αλλα οι γιατροι ειπαν οτι εχει γυρω στους 6 μηνες ζωης.Γιατι αυτη η κωλοαρρωστια να θεριζει τον κοσμο σε ολο τον πλανητη?
28-07-2015, 16:37 #2209
28-07-2015, 16:38 #2210
Αλέξανδρε77 που απευθύνεσαι; Στον/στην icecream; Είναι αλήθεια αυτά που λες, όντως έτσι συμβαίνει (αυτά που λες στο τέλος);
Bulletproof κρίμα, πολύ λυπάμαι, μακάρι να κάνουνε κάτι να βρεθεί θεραπεία σύντομα γιατί δεν πάει άλλο! Βασικά εχτές διάβαζα ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, μήπως έχει πιθανότητες να τα καταφέρει αν την κόψει τελείως; Γιατί υπάρχουν πολλοί που έχουν επιβιώσει μετά από κάτι τέτοιο!
28-07-2015, 17:14 #2211
Τα συλληπητηρια μου.Εμενα ο μπαμπας εχει καρκινο του πνευμονα,τριτο σταδιο,δεν ειναι επιθετικος και δεν εχει μεταστασεις.Προς το παρων ολα καλα.Εκανε ενα χειρουργιο αναιμακτο (σαν λαπαροσκοπηση ητανε) στο Σωτηρια και μετα χημειοθεραπειες και ακτινοβολιες.Η μητερα μου ειχε στην μητρα και στο παχυ εντερο και της δυο φορες βγηκε νικητρια και ο μπαμπας μου αρκετα παλια ειχε εναν μεγαλο ογκο στο χερι,χειρουργηθηκε και δωξα το Θεο ολα καλα (το κοκκαλο στο σημειο του ογκου ειχε καταστραφει και εχει πλατινα)
28-07-2015, 17:17 #2212
Ναι ειναι αληθεια αυτο για την ζαχαρη! μας το ειπε ο ογκολογος μας.Δυστηχως ειναι πολλες οι μορφες και τα σταδια του καρκινου και πρεπει να βρεθουν πολλα φαρμακα.Ο κυριος Συριγος ογκολογος στο Σωτηρια μας ειχε πει ''Στοχευουμε στην εξατομικευμενη θεραπεια του καθε ασθενη''
28-07-2015, 18:44 #2213
Παλι καρκινος βρε bullet ? εχω παιδικο φιλο γιατρο , και μουχει πει οτι ο λογος που 5πλασιαστηκαν τα κρουσματα τα τελευταια 30 χρονια , ειναι η μολυνση τουπεριβαλλοντος κατα πρωτο λογο , και δευτεροντως η κακη διατροφη ( πολλα μεταλλαγμενα τροφιμα , δεν φανταζεσαι ποσα , με ενημερωνει η greenpeace , μεταλλαγμενες ζωοτροφες ) , πολλα ετοιματζιδικα , πολλες ορμονες , ισχυρα φυτοφαρμακα .
28-07-2015, 19:00 #2214
29-07-2015, 07:27 #2215
Έτσι πιστευω κι εγω Μακ. Άγχος και καταθλιψη ειχαν και πριν 100 και πριν 500 χρονια αλλά δεν πέθαιναν από καρκίνο.
Θυμαμαι παλια που διαβασα για μια μεγαλη επιστημονική έρευνα για τον καρκίνο, που αφορούσε αίτια θανάτου στην αρχαιότητα. Μελετήθηκαν πάνω μούμιες σε Αίγυπτο, Μεξικό κλπ, όπου από τις 700 που μελετήθηκαν μόνο κάπου 15 ειχαν πεθανει από καρκίνο! Τότε δεν υπήρχε ή παρεμβαση του ανθρωπου στη φυση που περιέγραψες.γιάννης
29-07-2015, 07:38 #2216favvelGuestσχετικά με την παρέμβαση του ανθρώπου στη φύση,εγώ δεν πιστεύω ότι φταίει ο απλός καθημερινός άνθρωπος γιατί όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι θέλουμε να ζούμε φυσικά και χωρίς μόλυνση του περιβάλλοντος,να τρώμε υγιεινά φρούτα και λαχανικά χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα και τροφές ανεπεξέργαστες και όχι χημικές και τεχνητές..
Ο άνθρωπος είναι στη φύση του να θέλει να ζει φυσικά..
Και πολλοί μάλιστα προσπαθούν να ζήσουν φυσικά αλλά θέλει θάρρος και προσπάθεια πολλή..
Απλά εγώ πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πάνω πάνω στην πυραμίδα που ελέγχουν τον κόσμο,και δίνουν εντολές προς τα πού θα στραφεί η επιστήμη και συνήθως αυτές οι εντολές δεν είναι προς το συμφέρον ούτε του ανθρώπου ούτε του περιβάλλοντός του..
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια πρεμούρα να ελέγξουν τον κόσμο μέσα από την αφύσικη τροφή,τις ασθένειες και την οικονομική εξαθλίωση..
29-07-2015, 10:51 #2217
Προσπαθηστε, οσο κι αν η μητερα του σας κατηγορει, να μην εχετε πολλα-πολλα μαζι του. Δεν χρειαζεται να τσακωθει κανεις, με το καλο να του μιλατε αλλα παραλληλα να απομακρυνεστε απο αυτον γιατι μονο προβληματα θα σας δημιουργει. Οσο για την μητερα του, ας το αναλαβει εκεινη αν θελει να τον βοηθησει. Εξαλλου, πιθανοτερο ειναι οτι τα προβληματα του πατερα σου οφειλονται στον τροπο που μεγαλωσε. Παντως, ετσι οπως εχουν τα πραγματα καλο θα ηταν να μην αναλαβεις εσυ την ευθυνη για ακουσια νοσηλεια. Ας το κανει η μητερα του αν θελει.
29-07-2015, 13:15 #2218
Ναι εχεις δικιο δεν πεθαιναν απο καρκινο παλια αλλα ειχαν αλλες αρρωστιες οπως την λεπρα,φυματιωση,πνευμονια μπορει να πεθαιναν ακομα και απο πυρετο που ειχε φτασει 40.Τωρα ευτυχως ολα αυτα γιατρευονται.Ομως και στον καρκινο η επιστημη τα τελευταια χρονια εχει κανει μεγαλα βηματα.Σε καποιους ασθενεις παρατεινουν για μεγαλο χρονικο διαστημα την ζωη τους και σε καποιους αλλους πετυχαινουν πληρη ιαση.Ξερω ατομο που εζησε 25 ολοκληρα χρονια με τον καρκινο και αν προσεχε τον εαυτο του ισως ακομα να ζουσε (καπνιζε,επινε,κακη διατροφη κτλ)
30-07-2015, 08:30 #2219
Αμα έχεις αρνητικούς ανθρωπους στη ζωή σου μετα παρεξηγεισε ευκολα με τον οποιονδήποτε.
Η εμπειρία λεει πως αμα δεχτεις καποια προσβολή ή υποτίμηση ή γενικά οτιδηποτε που σε θίγει, αντιδρας αμέσως και βάζεις τον αλλο στη θεση του αμεσως, έστω και αν μιαν υποτιθεται θετική ατμόσφαιρα τη μετβαλλεις αμέσως σε αρνητικό κλίμα. Το μεγαλο θετικό που απεκόμισες είναι ότι δεν θα σου μείνουν απωθημένα και πικρίες. Αυτή ειναι η συνταγή.γιάννης
30-07-2015, 10:01 #2220
η γνωση ειναι δυναμη.
just saying