Results 2,371 to 2,385 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
04-08-2015, 01:22 #2371
- 04-08-2015, 01:31 #2372
Πάντα θαύμαζα το μυαλό του έλις, μιας και τον ξέρω από παλιά, αλλά τώρα έχει παραγίνει έξυπνος!
04-08-2015, 01:58 #2373
aυτο ειναι κανωνας σε ολα πρεπει να ξεπερασεις κατι για να σταθεις σε κατι αλλο.
04-08-2015, 07:55 #2374
04-08-2015, 08:43 #2375favvelGuestεπίσης αν είσαι φιλόσοφος κινδυνεύεις να ξεφύγεις αν δεν το ελέγξεις και να γίνεις ψυχοπαθής!!
τέλος πάντων..ήθελα να πω κάτι που σκέφτομαι..
σκέφτομαι λοιπόν ότι έχω μια δυσκολία στο να επιλέξω..οτιδήποτε κι αν είναι από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο..πχ από το τι παγωτό να φάω μέχρι το τι επάγγελμα θα κάνω..
ακόμα δεν ξέρω τι επάγγελμα θέλω να κάνω..επέλεξα κάτι αναγκαστικά γιατί είδα ότι πέρασαν τα χρόνια και δεν έχω κάνει τίποτα αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό που επέλεξα θέλω να το κάνω κιόλας..
αν με ρωτήσει κανείς δεν θέλω να κάνω κανένα επάγγελμα όχι από τεμπελιά αλλά επειδή δεν ξέρω ποιο μου ταιριάζει και ποιο μ'αρέσει..
ίσως είναι λογικό αυτό που μου συμβαίνει γιατί απομονωμένη και κλεισμένη στο σπίτι τόσα χρόνια δεν είχα ερεθίσματα ώστε να καταλάβω σε τι είμαι καλή..
τώρα που είμαι καλά όμως με απασχολεί και το τι θα κάνω ενώ μέχρι τώρα με απασχολούσε να γίνω καλά..
ακόμα κάθομαι και σκέφτομαι τι θα μου άρεσε να σπουδάσω παρ'ότι δεν έχω πλέον την άνεση του χρόνου που είχα παλιά να το κάνω και πέρασε ο καιρός των σπουδών..
ωστόσο το σκέφτομαι..πάντα σκέφτομαι τι θα μου άρεσε έτσι για να μου δίνω ελπίδες ότι αν το βρω μπορώ ανά πάσα στιγμή να αλλάξω πλεύση στη ζωή μου!
και να προσθέσω ότι δεν επιλέγω γιατί για να επιλέξω πάει να πει πως κάτι άλλο πρέπει να απορρίψω ως χειρότερο ή ως υποδεέστερο και αυτό δεν μπορώ να το κάνω!
όποια γνώση και αν έχει κανείς είναι καλή..η γνώση είναι δύναμη πάντα όποια κι αν είναι..
04-08-2015, 10:21 #2376
Αν, στην αρχή, μια ιδέα δεν φαίνεται τρελή, τότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα γι’ αυτήν.
Albert Einstein
φανταζομαι πχ πια θα ηταν η πρωτη αντιδραση οταν καπιος τους ειπε οτι ανακαλυψε το τηλεφωνο κ οτι θα μπορουν να μιλανε μεσω καλωδιο απο την αμερικη ως την ευρωπη σιγουρα στην αρχη θα νομιζαν οτι του εστριψε η οτι τους κοροιδευει.
η υψηλη ευφυια στην αρχη μιαζει με τρελα.
04-08-2015, 13:38 #2377
ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΚΑΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΠΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΠΑ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΑ ΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΑ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΑΙ ΣΗΧΤΗΡ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΤ ΞΕΡΩ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-08-2015, 13:43 #2378
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ Σ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΔΛΔ ΝΑ ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ
ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-08-2015, 14:11 #2379favvelGuestμπράβο elis χαίρομαι που χαίρεσαι όταν φτιάχνεις ένα μηχάνημα και που ξέρεις τι σ'αρέσει!
εγώ ξέρω μέσα μου δεν είμαι φτιαγμένη γι'αυτό που κάνω τώρα..γι'αυτό που σπουδάζω τώρα εννοώ..
εγώ είμαι φτιαγμένη για να χαζεύω και να λέω βλακείες να περάσει η ώρα γιατί αυτό κάνω συνέχεια..
04-08-2015, 15:01 #2380
Θελω να ρωτησω της γυναικες του φορουμ κατι.Οταν ειναι να αδιαθετησετε πεφτετε ψυχολογικα? η μονο σε μενα συμβαινει αυτο? καθε μηνα δυο εβδομαδες πριν αδιαθετησω εχω λιγο μελαγχολια,αγχος και με πιανουν σκεψεις και φοβιες.Μετα απο κανα 2-3 μερες αφου ερθει η περιοδος τα συμπτωματα φευγουν και ολα ειναι οκ.
04-08-2015, 15:33 #2381favvelGuestbulletproof μπερδεύτηκα..είπες 2 βδομάδες πριν έρθει η περίοδος δλδ όταν έχεις ωορρηξία σε πιάνει μελαγχολία..
μετά λες..μετά από 2-3 μέρες αφού έρθει η περίοδος φεύγουν τα συμπτώματα..
δλδ τα συμπτώματα σου κρατάνε 2 βδομάδες?
δλδ το μισό μήνα τον περνάς με μελαγχολία?
όπως και να'χει εγώ δεν έχω παρατηρήσει να με πιάνει συγκεκριμένες μέρες μελαγχολία..με πιάνει όταν δεν έχω τι να κάνω κυρίως..
όπως και με το φαγητό..τρώω όταν δεν έχω τι να κάνω και δεν έχει να κάνει με την περίοδο..
πάντως αν σου συμβαίνει αυτό σίγουρα παίζουν ρόλο οι ορμόνες σου..
04-08-2015, 15:46 #2382
Αυτο σκεφτομαι και εγω της ορμονες! σε ψυχιατρο εχω παει εδω και χρονια και περνω φαρμακα για την καταθλιψη, την αγχωδη διαταραχη και της ασχημες σκεψεις που εχω αρα δεν ειναι ψυχολογικο.Σωματικα πρηζεται η κοιλια μου και το στηθος (το στηθος ειδικα ποναει αρκετα).
04-08-2015, 15:48 #2383
εγω πάντως είμαι μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια!!!!!
και τρωω και σαν γουρούνι σαπίλες και γλυκά όλη την ώρα....
μόλις αδιαθετήσω είναι μου περνάνε όλα
04-08-2015, 17:04 #2384
Εμένα μελαγχολία με πιάνει όταν έχω περίοδο, όχι πριν...εκείνες τις μέρες γίνομαι χάλια, μέχρι που κλαίω...κι ο ψυχίατρος μου έχει επιβεβαιώσει ότι φταίνε οι ορμόνες, πάλι καλά γιατί στις αρχές νόμιζα ότι υποτροπιάζω πάλι και φοβόμουνα...α και οι φοβίες μου γίνονται εντονότερες, δεν είσαι η μόνη...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-08-2015, 17:53 #2385
εγω οχι, δλδ δεν εχω παρατηρησει κατι σταθερο.
πολλες φορες το ψαχνω κιολας αλλα καμια περιοδος δεν εχει κοινα συμπτωματα με την αλλη (ψυχολογικα εννοω).
ακομη κ για να γλυκα που λενε παλι δν εχω παρατηρησει κατι σταθερο, κι ας μου αρεσουν πολυ τα γλυκα.
αλλα μην ανησυχεις, σιγα κ ορμονικο να ειναι οκ φυσιολογικο ειναι! απλα στη καθε μια ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα.