ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 163
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 163 of 1380 FirstFirst ... 631131531611621631641651732132636631163 ... LastLast
Results 2,431 to 2,445 of 20693
    Senior Member
    skefτομαι το εχει χασει ο κοσμος πραγματικά!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΟ ΚΑΒΓΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΚΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΩ
    χαχαχαχαχχαχαχα απιστευτη ατακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Οκ, Μαγκάιβερ, σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου, ποτέ δεν είπα ότι είναι ευτυχία τα πολλά λεφτά, αν εννοείς πάλι πως ο φτωχός εκτιμούσε αυτά που έχει οκ, αλλά καμιά φορά κάποιοι έχουν "πράγματα" που δεν φαίνονται και είναι ευτυχισμένοι.

Aγαπητη πιλλοου , παρακαλω , ειναι ευχαριστηση μου να σε βοηθω , οσο μπορω , ξερω οτι εισαι παιδι καλων προθεσεων ( κι ας με βριζεις , δεν με πειραζει ! ) , η ιστορια που παρεθεσα δειχνει οτι η ευτυχια ειναι θεμα οπτικης γωνιας , καμμια σχεση με χρημα . Παντα θα υπαρχουν ανθρωποι πιο ευνοημενοι , αλλα δεν εχω γνωρισει κανεναν , που να ηταν μονιμως ευνοημενος , παντα θαρθη η στραβη . Απο την αλλη , επειδη ο κολλητος μου επι 35 χρονια , ειναι μεμψιμοιρος ( κοινως μυρμηρης ) τα παντα του πηγαιναν και του πηγαινουν στραβα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    skefτομαι το εχει χασει ο κοσμος πραγματικά!

Και δικαιως .......! ολοι πορευομαστε στο οπου μας βγαλει , και αν μας βγαλει .

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχαχαχαχχαχαχα απιστευτη ατακα

Το "τζιτζίκι που πετάγεται από κλαρί σε κλαρί" (ήτοι από θέμα σε θέμα) ως το συνώνυμο του αλέξανδρος_77 είναι ακόμα πιο απίστευτη ατάκα. χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
    Φουρουμίτης καριέρας σου πάει επίσης Αλέξανδρε.
    γιάννης

Σκέφτομαι πόση αδικία υπάρχει πια σ' αυτή τη ζωή.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας όταν επιτρέπουμε την αδικία εις βαρος μας. Όπως και όταν δεν το παλευουμε.
    γιάννης

Senior Member
    Tελικα στην σκουληκομυρμηγκοτρυπα κατοικουν μερμηγκια η σκουληκια ? και ποια την κατασκευαζουν ?

Banned
    Μαγκάιβερ αν και δεν μου αρέσουν οι λέξεις που χρησιμοποιήσες, θα προσπαθήσω να ζήσω κάποια πράγματα, να τα βλέπω θετικά λίγο δύσκολο, και να μη γκρινιάζω αν μπορέσω να το κάνω αυτό (αλλά έχει βαθμό δυσκολίας) για να δούμε, θα μου πάνε καλά τα πράγματα; Αν δεν μου πάνε θα συνεχίσω να γκρινιάζω.......
    Ιωάννη υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Σε βλέπω λίγο καυστικό σε κάθε σου σχόλιο απέναντί μου......σου εύχομαι να το ξεπεράσεις........

.......
    Ιωάννη υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Σε βλέπω λίγο καυστικό σε κάθε σου σχόλιο απέναντί μου......σου εύχομαι να το ξεπεράσεις........
    Όχι. Είμαι καυστικός με τη ζωή, η οποία δεν σηκώνει αστεία. Κι απ αυτη την οπτική γωνία απευθύνθηκα σε σενα.
    Αν σου πω "σου μίλησα καλοπροαίρετα και με αγαπη" θα παρεξηγηθείς κι εσυ (πιθανόν) όπως καποιο άλλο πρόσωπο εκτός φόρουμ πριν λίγες μέρες.
    γιάννης

Banned
    Ρε σεις ακόμα εδώ είστε; ακόμα δεν φύγατε για διακοπές;

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όχι. Είμαι καυστικός με τη ζωή, η οποία δεν σηκώνει αστεία. Κι απ αυτη την οπτική γωνία απευθύνθηκα σε σενα.
    Αν σου πω "σου μίλησα καλοπροαίρετα και με αγαπη" θα παρεξηγηθείς κι εσυ (πιθανόν) όπως καποιο άλλο πρόσωπο εκτός φόρουμ πριν λίγες μέρες.
    Δεν σε παρεξηγώ αν μιλάς καλοπροαίρετα και με αγάπη απλά εσύ με θεωρείς υπεύθυνη για την κατάντια μου ενώ είναι η ζωή έτσι δεν μου αφήνει επιλογές οπότε όπως είναι άδικη η ζωή απέναντί μου είσαι κι εσύ.
    Undetermined δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να φτιάξουμε τη ζωή μας και να πάμε διακοπές, σε κρίση είμαστε!

Πρεπει να σταματησω να πινω πολυ καφε φιλτρου γιατι μου εχει κανει χαλια το στομαχι και τα νευρα.Σημερα αντι για καφε φιλτρου ηπια δυο κουπες χαμομηλι.Το στομαχι μου ειναι πολυ καλυτερα και αισθανομαι πιο ηρεμη.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το "τζιτζίκι που πετάγεται από κλαρί σε κλαρί" (ήτοι από θέμα σε θέμα) ως το συνώνυμο του αλέξανδρος_77 είναι ακόμα πιο απίστευτη ατάκα. χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
    Φουρουμίτης καριέρας σου πάει επίσης Αλέξανδρε.
    εγω για να μεινω σε θεμα πρεπει να βρω ανταποκριση αλλιως μπορω να το παρατησω την ιδια ωρα πολοι εχουν την εντυπωση οτι επηδη εχω πεισμα με ενδιαφερουν κ παντα οσα λεω κ ομως μπορει την ιδια ωρα που επιμενω σε ενα θεμα μετα απο δεκα λεπτα να το εχω ξεχασει.. ο πολοι νομιζουν οτι αν φωναξουν μια ντουζινα εργατες να τους εξηπηρετουν εγω θα βγαζω ατμους απο τα αφτια μου.. αν θελουν να πανε ας πανε κ στο καλο κ ολας εγω δε θα τους χρηματοδοτησω για να με ενδιαφερει. απλα πολοι μεταφραζουν την επιμονη μου ως ενδιαφερον κατι που δεν ειναι ετσι αλλο επιμονη αλλο ενδιαφερον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ιδιο πραγμα

ειμαι ενας καθρεφτης επιστρεφω το ενδιαφερον που περνω κ πονταρω παντα σε οσους πονταρουν σε μενα κ κανω οτι μπορω για να τους βγαλω ασπροπροσωπους.

Ποιες σειρες βλεπετε? εγω βλεπω μονο ξενες και η αγαπημενη μου σειρα ειναι το American horror story εχω δει και τα 4 season και τον οκτωβριο ξεκιναει το νουμερο 5 AHS:Hotel.Απο Ελληνικες σειρες δεν βλεπω τιποτα.Οταν ημουν μικρη εβλεπα τα εγκληματα και το εισαι το ταιρι μου.Αργοτερα εβλεπα τον κοκκινο κυκλο και την δεκατη εντολη.

Banned
    ................
    Last edited by Deleted240217a; 08-08-2015 at 13:53.