ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 181
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 181 of 1380 FirstFirst ... 811311711791801811821831912312816811181 ... LastLast
Results 2,701 to 2,715 of 20693
    Banned
    ...εκεινες οι ωραιες οι αυγουστιατικες βροχες δεν ηρθαν φετος!!...εκεινες οι ωραιες οι βροχες Σεπτ. θα ερθουν? μου λείπει μια βροχη της προκοπής...

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ
    ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ
    ΓΤ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΓΤ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ
    Γιατί ήθελαν να σε σκοτώσουν βρε?
    Κι αντι να σε σκοτωσουν σου προκάλεσαν τάσεις αυτοκτονίας?

Κάποτε υπερβάλλουμε, κάποτε όμως πέφτουμε απ τα συννεφα. Το δευτερο συμβαινει όταν μας κανουν λυσσαλέο πόλεμο ιδίως πίσω απ τη ράχη μας άτομα τα οποια δεν θα περιμέναμε να κραταγαν τετοια σταση απεναντι μας. Υπερβάλλουμε όταν με το ξερό καίμε και το χλωρό, ήτοι κάποιοι που ετυχε να μας πουν ή να μας κανουν κατι όχι όμως από μίσος αλλά λόγω του χαρακτηρα τους και της φασης στην οποια βρίσκονταν, όμως γενικα είμασταν άτομα της εκτίμησης τους. Και ως εκ τούτου, επειδή συνεβηκε να περασουν πολλοί κακούργοι από τη ζωη μας τους εντάξαμε κι αυτους εκει.

Το ζητημα ειναι πως στο τελος αυτοί διαλύουν τη δική μας περηφάνια κι αξιοπρέπεια και ως αποτελεσμα, στο τελος, βρίσκουμε τους εαυτους μας ψυχικά παθόντες και ενασχολούμενους με πράγματα πολύ κατώτερα των δυνατοτητων μας.
    γιάννης

Καλημερα σε ολους! χαθηκα λιγο απο το φορουμ γιατι επρεπε να κανονισω της αξονικες του μπαμπα μου.Το ραντεβου ειναι στης 22 σεπτεμβριου.Εχω πολυ αγχος για τα αποτελεσματα αλλα προσπαθω να εμαι ψυχραιμη.

Banned
    bulletproof ψυχραιμια και ολα θα πανε καλα θα το δεις!!!!

Senior Member
    -εχεις προβληματα δεσμευσης,προβληματα εμπιστοσυνης.-χαχαχαχα οκ,αρχικα να σου πω οτι ξεχασα τον φουρνο,θερμοσυφωνα,το aircodition,τα κλειδια στην πορτα,την πορτα ανοιχτη,το αμαξι ξεκλειδωτο,ξεχασα επισυς να ταισω την γατα του γειτονα,να πληρωσω κατι λογαριασμους αααααα και μια μπυρα στην καταψυξη,πεταγομααιιιι 1 λεπτακι να τα διορθωσω ολα και θα το συζητισουμε μετα.φιλια αγαπη μου.
    Last edited by deleted_member27-11-2015; 02-09-2015 at 15:52.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Οποτε επαιξες με λαθος κινητρο.επαιξες για λαθος λογο,οταν παιζεις για λαθος λογο η νικη ειναι τυχαια και οταν νικας απο τυχη για μενα ειναι ηττα
    ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ
    ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
    ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΣΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Καλημερα σε ολους! χαθηκα λιγο απο το φορουμ γιατι επρεπε να κανονισω της αξονικες του μπαμπα μου.Το ραντεβου ειναι στης 22 σεπτεμβριου.Εχω πολυ αγχος για τα αποτελεσματα αλλα προσπαθω να εμαι ψυχραιμη.
    ολα καλα θα πάνε κοριτσακι μου...ειναι εξετασεις ρουτινας τωρα αυτες..λιγη ταλαιπωρία βεβαια ...αλλα για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο χαλαλι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ
    ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
    ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΣΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ
    τα θελες και τα παθες μου φενετε
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    -εχεις προβληματα δεσμευσης,προβληματα εμπιστοσυνης.-χαχαχαχα οκ,αρχικα να σου πω οτι ξεχασα τον φουρνο,θερμοσυφωνα,το aircodition,τα κλειδια στην πορτα,την πορτα ανοιχτη,το αμαξι ξεκλειδωτο,ξεχασα επισυς να ταισω την γατα του γειτονα,να πληρωσω κατι λογαριασμους αααααα και μια μπυρα στην καταψυξη,πεταγομααιιιι 1 λεπτακι να τα διορθωσω ολα και θα το συζητισουμε μετα.φιλια αγαπη μου.
    χαχαχα..ε ρε τι κανει η σουρααααα!! χαχαχαχα

Senior Member
    τα θελες και τα παθες μου φενετε
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Α ΕΤΣΙ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΞΥΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΣΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Senior Member

Senior Member