ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 1380 FirstFirst ... 9171819202129691195191019 ... LastLast
Results 271 to 285 of 20693
    Senior Member
    Ότι αύριο κλείνει ένας χρόνος από τότε που εχω να τον ακούσω να μου μιλάει. Μετά από εκείνον κανείς όσο και να προσπάθησα. Έμεινε πολύ και θα έμενε κι άλλο αν δεν έβαζα το τέλος που έπρεπε από καιρό. Έστω να μπορούσα να τον εχω κρυφά. Και είχα τόση λαχτάρα για εκείνον

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Καλυτερα να εισαι ευχαριστημενος σε αυτη τη ζωη,παρα να ελπιζεις πως θα εισαι στην επομενη.Αναπαυσου εν ειρηνη.
    Αυτή η ζωή είναι η πρόγευση της επόμενης. Αν μεσα σου νιωθεις ευχαριστημένος και γαλήνιος για ό,τι είσαι και οτιδήποτε σου συμβαίνει (ό,τι κι αν ειναι αυτά), το αισθημα αυτό θα συνεχίσει και στην επόμενη ζωή.
    Για παράδειγμα, οι τυψεις για όσους έβλαψες θα σε ακολουθούν, ασχέτως αν παριστανεις τωρα τον ευτυχισμένο. Όπως κι όταν κανεις κάτι καλό για σενα και τους αλλους, η ανταπόδοση μεσα σου ειναι γαλήνη και χαρα.
    Αμα πιστευεις σε επόμενη ζωή, το τι συμβαίνει σ' αυτή τη ζωη δεν ειναι καθόλου άσχετο με το τι θα σε βρει στην αλλη. Εκει απλά θα βιώσεις την ανταπόδοση γι αυτα που κανεις τώρα, μάλλον την ανταπόδοση ήδη τη βιώνεις στη σκέψη σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Ότι αύριο κλείνει ένας χρόνος από τότε που εχω να τον ακούσω να μου μιλάει. Μετά από εκείνον κανείς όσο και να προσπάθησα. Έμεινε πολύ και θα έμενε κι άλλο αν δεν έβαζα το τέλος που έπρεπε από καιρό. Έστω να μπορούσα να τον εχω κρυφά. Και είχα τόση λαχτάρα για εκείνον
    Γιατί δεν κανεις μια προσπάθεια?
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτή η ζωή είναι η πρόγευση της επόμενης. Αν μεσα σου νιωθεις ευχαριστημένος και γαλήνιος για ό,τι είσαι και οτιδήποτε σου συμβαίνει (ό,τι κι αν ειναι αυτά), το αισθημα αυτό θα συνεχίσει και στην επόμενη ζωή.
    Για παράδειγμα, οι τυψεις για όσους έβλαψες θα σε ακολουθούν, ασχέτως αν παριστανεις τωρα τον ευτυχισμένο. Όπως κι όταν κανεις κάτι καλό για σενα και τους αλλους, η ανταπόδοση μεσα σου ειναι γαλήνη και χαρα.
    Αμα πιστευεις σε επόμενη ζωή, το τι συμβαίνει σ' αυτή τη ζωη δεν ειναι καθόλου άσχετο με το τι θα σε βρει στην αλλη. Εκει απλά θα βιώσεις την ανταπόδοση γι αυτα που κανεις τώρα, μάλλον την ανταπόδοση ήδη τη βιώνεις στη σκέψη σου.
    Θα ειναι δυσκολο να νιωσω οτιδηποτε με τον εγκεφαλο μου τροφη για τα σκουληκια

Senior Member
    Δεν υπάρχει λόγος να κάνω προσπάθεια ούτε τρόπος επικοινωνίας πια. Ας έχει ο καθένας την ζωή του. Καλύτερα δεν θέλω να εχω άγχος πια για εκείνον.

Senior Member
    τα αναλυσαμε ολα στο χθεσινο ξενυχτι. αντε να δουμε τι απ ολα μας περιμενει , τωρα...

Senior Member
    Γιατί δεν κανεις μια προσπάθεια?
    προτεινεις να κανει αλλη μια προσπαθεια με τον δεσμευμενο που την κακοποιησε?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προτεινεις να κανει αλλη μια προσπαθεια με τον δεσμευμενο που την κακοποιησε?
    Δεν εντρυφώ στα θεματα του φορουμ με τόση αφοσίωση και αφιέρωση χρόνοου όπως εσύ για να γνωρίζω την κάθε λεπτομέρεια.

Για να αναπολεί "Έστω να μπορούσα να τον εχω κρυφά" ένα χρόνο μετά, κάπου εδώ χωράει η σκέψη μου για "αλλη μια προσπάθεια".
    γιάννης

Senior Member
    Δεν εντρυφώ στα θεματα του φορουμ με τόση αφοσίωση και αφιέρωση χρόνοου όπως εσύ για να γνωρίζω την κάθε λεπτομέρεια.

Για να αναπολεί "Έστω να μπορούσα να τον εχω κρυφά" ένα χρόνο μετά, κάπου εδώ χωράει η σκέψη μου για "αλλη μια προσπάθεια".
    τοτε ισως δινεις συμβουλες που ουτε ο ιδιος δνε πιστευεις .
    δεν χρειαζεται πολυς χρονος για να διαβασεις αυτα στα οποια απαντας. εγω τουλαχιστον που διαβαζω ογκους βιβλιων για διαφορα επιστημονικα θεματα της ειδικοτητας μου, ασχολουμαι ελαχιστα λεπτα για να 'ενημερωθω" πριν απαντησω, εδω.

το θεμα αυτο της νικης το ειχα πραγματι διαβασει κι απ οτι θυμαμαι μιλαει για εναν ανδρα αρραβωνιασμενο που επιπλεον την κακοποιησε και της πασαρε κι εναν φιλο του που την βιασε...
    αν θεωρεις καλο να επιμεινει να τον ξανασυναντησει, μας το λες...

Senior Member
    Δεν ξέρω αν χώρισε αλλά γενικώς είχε κι άλλες κι εκείνη το υποπτευόταν και χώριζαν πολλές φορές. Δεν θέλω τίποτα να ξέρω πια γι'αυτόν. Ούτε που είναι ούτε τι κάνει. Τελευταία φορά τον είδα τον Αύγουστο τυχαία με φιλο του. Δεν με πρόσεξε. Δεν θέλω να τον δω ξανά με ενοχλεί να τον βλέπω. Έτσι κι αλλιώς ούτε συμβιβασμούς δεν ήθελε να κάνει και δεν τον ένοιαζε αν εγώ προσβάλλομαι προς τους άλλους. Να ήταν διαφορετικός, να μην έκανε κάποια πράγματα και κυρίως να σεβόταν. Ίσως είχε κάποιο πρόβλημα. Ίσως να μην ήταν τόσο καλά. Όσο ήμουν μαζί του το σκεφτόμουν πολλές φορές αυτό. Αλλά ότι και να λέμε εγώ είχα μεγαλύτερο πρόβλημα

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω χάπια για να κοιμηθώ και να ελπίζω ότι τουλάχιστον τώρα που είναι μέρα δεν θα δω άσχημα όνειρα...κάπως πρέπει να βρω μια διέξοδο απ' όλα αυτά, από την πραγματικότητα...δεν παλεύεται πια...τόση μοναξιά...θέλω να μη σκέφτομαι και να μη νιώθω τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι,τελικα αυτο που φοβασαι αυτο σε κυνηγαει...
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Banned
    Αυτό ξαναπές το

Senior Member
    Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, να νιώθω τόσο τρομαγμένη δεν το αντέχω άλλο και δεν ξέρω και πως να το αντιμετωπίσω...με κάνει να κλαίω, δεν αντέχω το συναίσθημα του φόβου κι αυτά τα παλιοφάρμακα όταν τα παίρνω με νυστάζουν και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Αναρωτιεμαι γιατι οταν θα πλυνω το αυτοκινητο την επομενη ριχνει καρεκλες με λασπη..Την λαμψη του την χαιρομαι παντα για μιση μερα..Μετα...?Τσουναμι γινεται!