ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 206
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 206 of 1380 FirstFirst ... 1061561962042052062072082162563067061206 ... LastLast
Results 3,076 to 3,090 of 20693
    Banned
    ----------------------------------------------
    Last edited by αλεξανδρος_77; 17-09-2015 at 13:30.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κανονικα θαπρεπε ναναι σε ολες !!! ε , μα , ειναι αδιανοητο να υπαρχει φανατισμος μετα απο τα τελευταια γεγονοτα , τι αλλο χρειαζεται για να καταλαβουν οτι ολοι μας δουλευουν , ε ρεα ?
    χαχαχα... εμ πες τα ..σε ολες !!!
    ακου τι επαθα χτες,
    ..πήγα στην τραπεζα να εκσυγχρονιστω η μαγαζατόρισα να βαλω ενα μηχανημα για καρτες...
    ακου τι γινεται..
    το πιο απλο μηχανημα κανει 159ευρω...
    211ευρω λέει με το φπα (γουατ δε φακ??)
    + 6 ευρω το μηνα για "συντηρηση λογαριασμου" (ξεσκονησμα πληκτρολογιου?)
    +15ευρω το εξαμηνο λέει για συντηρηση μηχανηματος
    + 1,26 ευρω προμηθεια για την ΚΑΘΕ αγορα μεσω κάρτας
    και να κλεισω λέει ραντεβου αμα το αποφασίω γιατι γινεται χαμος με τις αιτησεις.... Γ Ο Υ Α Τ Δ Ε Φ Α Κ????????????
    και ρωταει ο καραγκιωζης ο ψαρας στην διαφημηση
    -ΨΑΡΩΣΕΣ??
    - ΟΧΙ ΡΕ ..ΔΕΝ ΨΑΡΩΣΑ... !!!!!!
    πως εχουμε γινει ετσι μωρε? τελικα ξερεις γιατι μπορουν να μας κοροιδευουν στα μουτρα? ... γιατι μπορουν!!..
    κοιτα τι τραπεζικη απατη παιζεται τωρα κατω απο τις εκλογες και ποσα λεφτα θα βγαλουν απο αυτην την δουλεια..

το καλυτερο για το τελος... λεω στην υπάλληλο
    -ασε καλυτερα, το βαζω του χρόνου που θα ειναι τσαμπα το μηχανημα
    και σκυβει συνομοτικα και μου λέει μεσα απο τα δοντια της
    -δεν εχετε και πολυ αδικο σε αυτο....

πρωτη φορα αριστερα! χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Banned

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
    ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΥΤΑΝΙΕΣ
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ
    ΜΕ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΜΑ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΩΣ
    Τί έγινε βρε elis;

Quote Originally Posted by rea View Post
    μακαρι κοριτσακι μου!!..ολα καλα θα πάνε... ε και αν θες να με ακουσεις μην βιαζεσαι να γινεις μανουλα να βιαζεσαι να γινεις καλα παση θυσεια ΠΡΩΤΑ, για να εχει το αγγελουδι σου αυτο που του αξιζει...την καλύτερη μανουλα του ΚΟΣΜΟΥ!!!!
    rea σ'ευχαριστω παρα πολυ! να'σαι καλα!

Banned
    τι να γινει οτι συνηθως .μαλον του ξεφευγουν κ μερικα

Senior Member
    καπου σαν αυτες τις μερες ηταν που ειχα πει "ελα να με βρεις στα ψυλα κατω απο τα αστερια χαχαχαχα θα ειμαι εκει" και επερνα τον δρομο για το μονοπατι και ανεβαινα κομματια περιμενοντας να γινουμε περισσοτερο κομματια ηταν μια πολυ καλη μερα.εξω απο το σπιτι νωρις κοπανα απο το σχολειο για να πιουμε μετα καφε στο χερι αμαξοβολτα,που και που χτυπουσε το τηλεφωνο για καμια δουλεια μετα μεσημεριανο και μετα για καμια μπυρα ολα τοσο καλα μια μερα χωρις να δω αστυνομια να με εχει απο πισω,χωρις να μαλωσω,χωρις να ξενερωσω,χωρις να σκεφτομαι τα λεφτα.και ανεβαινα περιμενα περιμενα και δεν ειρθε ποτε,ρωτησα δεν ηξερε κανενας,και σε βρηκα μετα απο ενα χρονο,κουρελι να γυρνας στο κεντρο και σε συχαθηκα,ειχες πει θα περασεις να αραξουμε σε κανενα δυωρο και απο τοτε σε εχασα.ευτυχως που εχω τετοια ατομα να με κοιτανε με ντροπη να μου θυμιζουν που σε οδηγουν καποιες επιλογες.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σκεφτομαι οτι οσο λιγοτερο μιλας τοσο περισσοτερο πιθανο ειναι να συμφωνισουν οι περισσοτεροι μαζι σου.
    Σωστό, επειδή όσο περισσότερα λες δημιουργούνται αμφιβολίες, κι εκει αρχίζουν να διαφωνούν μαζι σου.
    γιάννης

Περισσότερη γαλήνη σήμερα. Επειδη εχει κατι μερες να συναντησω αυτους τους παρεες τους περιπτωσάρες. Ετσι καταλαβαινω ότι δεν αξίζει τον κοπο η συναναστροφη μαζι τους. Ουτε καν για τον σκοπο που τους ξέρω, δλδ να μου καλύπτουν κενά (παρέας).
    γιάννης

Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος αν έβρισκα έστω και έναν τέτοιο σαν αυτούς που αναφέρεις στην πόλη μου.Καλή η επικοινωνία μέσω νετ και χαίρομαι πολύ που υπάρχουν κάποια πραγματικά αξιόλογα άτομα που μου κάνουν την τιμή να επικοινωνούμε και να ανταλλάσουμε απόψεις και αν δεν υπήρχαν και αυτοί ίσως και να είχα φουντάρει τώρα, αλλά σαν το από κοντά δεν είναι

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σωστό, επειδή όσο περισσότερα λες δημιουργούνται αμφιβολίες, κι εκει αρχίζουν να διαφωνούν μαζι σου.
    οταν καπιος ενδιαφερεται να πεισει τους αλλους εκει μπορει να χρειαζεται αυτοπεποιθηση αλλα θα ηταν προτιμοτερο να μη προσπαθησει να τους πεισει για να δει πιος θα τον ακολουθησει.αν δε ξερεις πιος ειναι μαζι σου τι να το κανεις το οτι τον επεισες για λιγο.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    καπου σαν αυτες τις μερες ηταν που ειχα πει "ελα να με βρεις στα ψυλα κατω απο τα αστερια χαχαχαχα θα ειμαι εκει" και επερνα τον δρομο για το μονοπατι και ανεβαινα κομματια περιμενοντας να γινουμε περισσοτερο κομματια ηταν μια πολυ καλη μερα.εξω απο το σπιτι νωρις κοπανα απο το σχολειο για να πιουμε μετα καφε στο χερι αμαξοβολτα,που και που χτυπουσε το τηλεφωνο για καμια δουλεια μετα μεσημεριανο και μετα για καμια μπυρα ολα τοσο καλα μια μερα χωρις να δω αστυνομια να με εχει απο πισω,χωρις να μαλωσω,χωρις να ξενερωσω,χωρις να σκεφτομαι τα λεφτα.και ανεβαινα περιμενα περιμενα και δεν ειρθε ποτε,ρωτησα δεν ηξερε κανενας,και σε βρηκα μετα απο ενα χρονο,κουρελι να γυρνας στο κεντρο και σε συχαθηκα,ειχες πει θα περασεις να αραξουμε σε κανενα δυωρο και απο τοτε σε εχασα.ευτυχως που εχω τετοια ατομα να με κοιτανε με ντροπη να μου θυμιζουν που σε οδηγουν καποιες επιλογες.
    ........!!!!!!!!!!........

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος αν έβρισκα έστω και έναν τέτοιο σαν αυτούς που αναφέρεις στην πόλη μου.Καλή η επικοινωνία μέσω νετ και χαίρομαι πολύ που υπάρχουν κάποια πραγματικά αξιόλογα άτομα που μου κάνουν την τιμή να επικοινωνούμε και να ανταλλάσουμε απόψεις και αν δεν υπήρχαν και αυτοί ίσως και να είχα φουντάρει τώρα, αλλά σαν το από κοντά δεν είναι
    ετσι ε???.... καλα λοιπον !!!! ;ρρρρ

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))