ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 213
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 213 of 1380 FirstFirst ... 1131632032112122132142152232633137131213 ... LastLast
Results 3,181 to 3,195 of 20693
    Senior Member
    Ότι ακόμα κι εδώ μόνη μου είμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κι ότι άλλοι ανοίγουν 100 θέματα (που λέει ο λόγος) κι έχουν απάντηση και συμπαράσταση σε όλα...κι εγώ τίποτα, ούτε μια λέξη...ακόμα κι εδώ παραγκωνισμένη κι ανύπαρκτη αισθάνομαι, δεν μένω και ψηλά να φουντάρω να ησυχάσω...μιας κι όλα τ' άλλα έχουν αποτύχει...κάποιος να ξεκλειδώσει την ταράτσα ρε παιδιά!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    kυκνε θα σε μαλωσω...τι ειναι αυτα που λεσ?ειναι μεσημερι και ολοι ξαπλωνουν...αυτο ειναι ολο..

σοβαρα τωρα...τι κανεισ για να κοινωνικοποιηθεισ? προσωπικα εχω κι εγω θεμα..δεν εχω φιλουσ πολλουσ...εχω 2 καλους φιλους που τουσ βλεπω ανα ενα με 2 μηνεσ..και ουτε εμενα μου φτανει....

ομωσ μεσα απο την δουλεια μου..περα απο την επιφανιακη κοινωνικοποιηση...ενιωθα επικοινωνια και με ηρεμουσε μου εφτανε.....εσυ εργαζεσαι?εισαι σε καποια ομαδα?τι κανεισ με κοσμο? καποιο χομπι....υπαρχουν και δωρεαν ομαδεσ...περισυ στους αμπελοκηπουσ διπλα στο μετρο..ειχε με 10 ευρω τον μηνα ομαδεσ γυμναστικησ..ζωγραφικησ ραπτικησ...και αλλεσ....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, τα τελευταία 2 χρόνια, πραγματοποιούνται ομαδικά μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά. Υπεύθυνος για την οργάνωση, λειτουργία και διεξαγωγή των μαθημάτων είναι Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Πληροφορίες: 210 9760505

http://www.tzaba.gr/index.php?option...sk=view&id=106

http://www.nahnavoice.gr/%CE%9F%CE%B...B1%CF%84%CE%B1

γοογκλαρε δωρεαν μαθηματα..και βρεσ κατι...μην καθεσαι ετσι...ολα απο καπου αρχιζουν...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    kυκνε θα σε μαλωσω...τι ειναι αυτα που λεσ?ειναι μεσημερι και ολοι ξαπλωνουν...αυτο ειναι ολο..

σοβαρα τωρα...τι κανεισ για να κοινωνικοποιηθεισ? προσωπικα εχω κι εγω θεμα..δεν εχω φιλουσ πολλουσ...εχω 2 καλους φιλους που τουσ βλεπω ανα ενα με 2 μηνεσ..και ουτε εμενα μου φτανει....

ομωσ μεσα απο την δουλεια μου..περα απο την επιφανιακη κοινωνικοποιηση...ενιωθα επικοινωνια και με ηρεμουσε μου εφτανε.....εσυ εργαζεσαι?εισαι σε καποια ομαδα?τι κανεισ με κοσμο? καποιο χομπι....υπαρχουν και δωρεαν ομαδεσ...περισυ στους αμπελοκηπουσ διπλα στο μετρο..ειχε με 10 ευρω τον μηνα ομαδεσ γυμναστικησ..ζωγραφικησ ραπτικησ...και αλλεσ....
    Δεν ξέρω...νιώθω πολύ άσχημα που δεν μου μιλάει κανείς, λες κι έχω κάνει κάτι κακό...και πολύ κουρασμένη αλλά εγώ δεν μπορώ να ξαπλώσω...θέλω πολύ να πάθω κάτι αλλά τώρα όμως δεν γίνεται μιας κι είμαι νέα και σχετικά υγιής, εκτός κι αν το ρίξω στα παϊδάκια και πάθω κανένα έμφραγμα...Αλλά θέλω να το πάθω τώρα τώρα για να σταματήσω να νιώθω τόσο απαίσια, δεν το αντέχω! Θέλω να πηδήξω από την ταράτσα...κι ας φοβάμαι τα ύψη...αλλά είναι κλειδωμένη...και κάποιος άλλος παλιά είχε πηδήξει από την ταράτσα γειτονικής οικοδομής και μάλλον πέθανε γιατί τον είχαν σκεπάσει, δεν ξέρω πως την άνοιξε κι εν τω μεταξύ όλα τα κτίρια τις έχουν κλειδωμένες τις ταράτσες ακόμα και τα δημόσια και το ξέρω γιατί πριν από μερικά χρόνια έψαχνα να βρω έστω μία ανοιχτή...

Τώρα όσον αφορά την κοινωνικοποίηση ναι, δουλεύω εδώ και 2 μήνες σχεδόν και βγαίνω και καμιά βόλτα αλλά αυτή την εβδομάδα νιώθω πολύ άσχημα και δεν ξέρω γιατί...ούτε τις βόλτες δεν ευχαριστιέμαι...θέλω απλά να πεθάνω, έτσι νιώθω, κουράστηκα να υποφέρω...

Όσο για τα χόμπι δεν μένω Αθήνα...αλλά γυμναστήριο ξεκίνησα, μάλλον θα πάω πάλι από βδομάδα δεν μου αρέσει αλλά πρέπει να κάνω γυμναστική γιατί έχω μυοσκελετικό πρόβλημα που έχει χειροτερέψει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω...νιώθω πολύ άσχημα που δεν μου μιλάει κανείς, λες κι έχω κάνει κάτι κακό...και πολύ κουρασμένη αλλά εγώ δεν μπορώ να ξαπλώσω...θέλω πολύ να πάθω κάτι αλλά τώρα όμως δεν γίνεται μιας κι είμαι νέα και σχετικά υγιής, εκτός κι αν το ρίξω στα παϊδάκια και πάθω κανένα έμφραγμα...Αλλά θέλω να το πάθω τώρα τώρα για να σταματήσω να νιώθω τόσο απαίσια, δεν το αντέχω! Θέλω να πηδήξω από την ταράτσα...κι ας φοβάμαι τα ύψη...αλλά είναι κλειδωμένη...και κάποιος άλλος παλιά είχε πηδήξει από την ταράτσα γειτονικής οικοδομής και μάλλον πέθανε γιατί τον είχαν σκεπάσει, δεν ξέρω πως την άνοιξε κι εν τω μεταξύ όλα τα κτίρια τις έχουν κλειδωμένες τις ταράτσες ακόμα και τα δημόσια και το ξέρω γιατί πριν από μερικά χρόνια έψαχνα να βρω έστω μία ανοιχτή...

Τώρα όσον αφορά την κοινωνικοποίηση ναι, δουλεύω εδώ και 2 μήνες σχεδόν και βγαίνω και καμιά βόλτα αλλά αυτή την εβδομάδα νιώθω πολύ άσχημα και δεν ξέρω γιατί...ούτε τις βόλτες δεν ευχαριστιέμαι...θέλω απλά να πεθάνω, έτσι νιώθω, κουράστηκα να υποφέρω...

Όσο για τα χόμπι δεν μένω Αθήνα...αλλά γυμναστήριο ξεκίνησα, μάλλον θα πάω πάλι από βδομάδα δεν μου αρέσει αλλά πρέπει να κάνω γυμναστική γιατί έχω μυοσκελετικό πρόβλημα που έχει χειροτερέψει...
    Κανε κουραγιο κυκνακι,ισως φταιει κ η αλλαγη της εποχης,παντα επηρεαζει αυτο το μεταβατικο σταδιο τους πιο ευαλωτους ψυχικα, ανθρωπους.Προσπαθησε να μην κανεις αρνητικες σκεψεις οσο γινεται και καπου εδω ειμαστε κ εμεις
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Γειά σου κύκνε! Νομίζω έχω διαβάσει τα περισσότερα μηνύματά σου και παρακολουθώ αυτά που γράφεις. Πολλές φορές όμως δεν ξέρω τί να γράψω για συναισθήματα όπως ο φόβος και ο ψυχικός πόνος, που δύσκολα αντιμετωπίζονται. Πάντως, δεν είσαι ανύπαρκτη. Κάθε άλλο! Είσαι από τα μέλη που μου έρχονται στο μυαλό αμέσως μόλις σκεφτώ το φόρουμ. Εδω είμαι και διαβάζω συνέχεια, αυτό το φόρουμ έχει γίνει ο πιο αγαπημένος μου τόπος . Καλό απόγευμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Κανε κουραγιο κυκνακι,ισως φταιει κ η αλλαγη της εποχης,παντα επηρεαζει αυτο το μεταβατικο σταδιο τους πιο ευαλωτους ψυχικα, ανθρωπους.Προσπαθησε να μην κανεις αρνητικες σκεψεις οσο γινεται και καπου εδω ειμαστε κ εμεις
    Προσπαθώ αλλά δεν με αφήνουν...και το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, δεν μπορώ να βρω την αιτία κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο, πρέπει πάντα να ξέρουμε και να ελέγχουμε τα πράγματα, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει το αντίθετο, δεν είναι σωστό, πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται...
    Ήμουν καλά μέχρι πριν μια βδομάδα αλλά αυτή την τελευταία χειροτέρεψα χωρίς να ξέρω το γιατί, δεν έγινε κάτι κακό για να με επηρεάσει...και δεν αντέχω αυτά που νιώθω...πριν έκλαιγα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξαναρχίσω, έχω γίνει υπερβολικά συναισθηματική...

Ευχαριστώ που απάντησες, ευχαριστώ όποιον είναι εδώ για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί με εμποδίζει από το να ξαναγίνω κομματάκια...ευχαριστώ!!!

Senior Member
    Α και όντως αυτός ο καιρός με έχει εκνευρίσει πολύ γιατί πιάνει βροχή τις πιο ακατάλληλες ώρες και γιατί βγάζει κρύο εκεί που δεν το περιμένεις και μετά ξανά ζέστη και γενικά μας έχει κάνει γιο γιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Γειά σου κύκνε! Νομίζω έχω διαβάσει τα περισσότερα μηνύματά σου και παρακολουθώ αυτά που γράφεις. Πολλές φορές όμως δεν ξέρω τί να γράψω για συναισθήματα όπως ο φόβος και ο ψυχικός πόνος, που δύσκολα αντιμετωπίζονται. Πάντως, δεν είσαι ανύπαρκτη. Κάθε άλλο! Είσαι από τα μέλη που μου έρχονται στο μυαλό αμέσως μόλις σκεφτώ το φόρουμ. Εδω είμαι και διαβάζω συνέχεια, αυτό το φόρουμ έχει γίνει ο πιο αγαπημένος μου τόπος . Καλό απόγευμα!
    Γεια σου Κασσάνδρα, ευχαριστώ για την απάντηση! Και μόνο που λες ότι δεν είμαι ανύπαρκτη με βοηθάει λίγο και ίσως να με βοηθήσει ακόμα περισσότερο πιο μετά αν βέβαια περάσει αυτή η κρίση γιατί δεν είμαι και πολύ ο εαυτός μου τώρα, τα έχω λίγο μπερδεμένα...αλλά είναι πολύ σημαντικό να το διαβάζω αυτό γιατί έχει λίγες μέρες που νιώθω πως με αγνοούν άτομα σημαντικά για μένα και πληγώνομαι και νιώθω ότι δεν έχω σημασία και διάφορα τέτοια...
    Ελπίζω να σε βοηθάει το φόρουμ, καλό απόγευμα και σ΄εσένα!

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι! ...λιγα προβλήματα εχουμε!! κανε τους και εσυ ιδιαίτερα να αποτελειωσουμε την υπόθεση!!!! χαχαχα
    ελα μωρε τωρα,λεπτομερειες!!!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο μου τη δίνει η βροχή...μου χαλάει κι άλλο την διάθεση...και με εγκλωβίζει εντελώς μέσα...