ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 215
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 215 of 1380 FirstFirst ... 1151652052132142152162172252653157151215 ... LastLast
Results 3,211 to 3,225 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Δεν υπάρχει πιο σπαστικό από αυτό το περίεργο νιαούρισμα!!!
    Α, επιτέλους κάποιος που το σχολίασε κι ας μην είναι θέμα που άπτεται της ψυχολογίας τι καλά!!! Ήθελα κάπου να τα πω...Ναι, είναι όντως λίγο φρικιαστικό/τρομαχτικό μιλάμε νιαουρίζει πολύ κι ασυνήθιστα δυνατά όταν το κάνει αυτό...μετά όμως ηρεμεί και γίνεται ξανά ο αξιαγάπητος γατούλης μου! <3 Μου κάνει όμως εντύπωση που έχει ακόμα επιθυμία για ζευγάρωμα αν και στειρωμένος...
    Έχεις κι εσύ γάτο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    χαχαχαχαχαχα Δεν έχετε πάρει ποτέ γάτα από συμφοιτητή να τη φυλάτε για ένα μήνα και όλη την ώρα να νιαουρίζει επειδή ήταν σε οίστρο.... και δεν ήταν στειρωμένη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    χαχαχαχαχαχα Δεν έχετε πάρει ποτέ γάτα από συμφοιτητή να τη φυλάτε για ένα μήνα και όλη την ώρα να νιαουρίζει επειδή ήταν σε οίστρο.... και δεν ήταν στειρωμένη!
    Την έχω κι αυτή την εμπειρία από την πρώτη μου γάτα που νιαούριζε δυνατά συνέχεια και κάναμε υπομονή μέχρι να φτάσει στην κατάλληλη ηλικία για στείρωση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο...; Να είσαι εσύ και η μοναξιά σου ή να έχεις έναν σύντροφο στο πλάι σου, έστω κι αν έχετε μια μικρή κρίση στη σχέση.
    Κατά τ' άλλα αυτή τη ρημάδα την πανσέληνο τα σύννεφα δεν μ' άφησαν να την δω. Ίσως να με προστάτεψαν από παραπάνω μελαγχολία.

favvel
    Guest
    παιδιά σκέφτομαι ώρες ώρες έτσι όπως βλέπω ή ακούω για θαύματα αγίων ή για τα μυστήρια της εκκλησίας..ότι η θρησκεία μας δεν είναι τίποτε άλλο από τελετουργίες λευκής μαγείας..το ίδιο ισχύει και για τις άλλες θρησκείες..
    τώρα όσο για θρησκείες μαύρης μαγείας εκτός απ'το σατανισμό,αν τον θεωρήσουμε θρησκεία..δεν ξέρω άλλη..

Senior Member
    Σκέφτομαι πως όλοι κάνουμε λάθη. Ένα λάθος από βιασύνη, από σιγουριά, από υπερβολική αυτοπεποίθηση που συνεπάγεται ψυχική και σωματική ταλαιπωρία γι αυτόν που υφίσταται τις συνέπειες... πώς στο καλό το διαχειρίζεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Σκέφτομαι πως όλοι κάνουμε λάθη. Ένα λάθος από βιασύνη, από σιγουριά, από υπερβολική αυτοπεποίθηση που συνεπάγεται ψυχική και σωματική ταλαιπωρία γι αυτόν που υφίσταται τις συνέπειες... πώς στο καλό το διαχειρίζεσαι?

Δες τα λαθη σου θετικα και σαν εμπειρια που θα κινουνται προς την κατεθυνση των ονειρων σου .
    Αλλωστε αυτος που κανει τα περισσοτερα , κανει και τα περισσοτερα λαθη .
    Ετσι τα διαχειριζομαι εγω .

Senior Member
    Ορισμένα λάθη είναι ξεκάθαρα απλώς λάθη που δεν προσφέρουν τπτ, π.χ. ήσουν αφηρημένος, δεν σταμάτησες στο στοπ, τράκαρες και ο συνοδηγός σου είναι στο νοσοκομείο. Ή είσαι γιατρός ή δικηγόρος και το επαγγελματικό σου λάθος σημαίνει μεγάλες απώλειες για τον ασθενή/πελάτη σου.
    Εκεί δεν έχεις δικαιολογία. Φταις και πληρώνει κάποιος άλλος.

Banned
    αρκετοι λενε οτι πολοι προβαλουν τα λαθη τους στους αλλους εγω πιστευω οτι οπιος αποτυχαινει χειριζεται συνεχως τους αλλους επειδη δε μπορει να το χονεψει οτι ειναι καλυτεροι απ αυτον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αρκετοι λενε οτι πολοι προβαλουν τα λαθη τους στους αλλους εγω πιστευω οτι οπιος αποτυχαινει χειριζεται συνεχως τους αλλους επειδη δε μπορει να το χονεψει οτι ειναι καλυτεροι απ αυτον.
    σε βρισκω σωστο αλλα αμα μπορεις να χειριζεσε τους αλλους,αυτοματα δεν γινεσε καλυτερος απο αυτους??
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ορισμένα λάθη είναι ξεκάθαρα απλώς λάθη που δεν προσφέρουν τπτ, π.χ. ήσουν αφηρημένος, δεν σταμάτησες στο στοπ, τράκαρες και ο συνοδηγός σου είναι στο νοσοκομείο. Ή είσαι γιατρός ή δικηγόρος και το επαγγελματικό σου λάθος σημαίνει μεγάλες απώλειες για τον ασθενή/πελάτη σου.
    Εκεί δεν έχεις δικαιολογία. Φταις και πληρώνει κάποιος άλλος.
    συμφωνω απολυτα.
    το παραδειγμα σου ειναι αυταποδεικτο, αλλα το ιδιο ισχυει και σε συμπεριφορες, πραξεις, παραλειψεις, κλπ που δεν προκαλουν θανατηφορο ατυχημα...
    ποτε δεν καταλαβα αυτους που λενε την γνωστη καραμελα "δεν μετανιωνω ποτε, για τιποτα".
    εγω μετανιωνω για παρα πολλες μαλακιες και κυριως παραλειψεις μου και μακαρι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω να τις αλλαξω.

Senior Member
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΞΕΡΩ

Senior Member
    ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ

Senior Member
    ειναι μια ιστορια που λεει:καποτε ηταν ενας πιτσιρικας που ειχε σαν κολιε στο λαιμο να κρεμετε ενα δαχτυλιδι,αυτος ο πιτσιρικας μπορουσε να προσαρμοζετε παντου σαν τον χαμελεον αλλα πιο καλα μπορουσε να τρεχει,και ετρεχε πολυ γρηγορα.ετσι μια μερα πειρε μια αποφαση,οτι δεν θα ζησει σαν τους γονεις του και σιγουρα οχι σαν τα ανθρωπακια της γειτονιας με τα λιγα.ουτε θα νιωσει φτωχεια,εξευτελισμο και αλλα τετοια.εκατσε στο παρκο της γειτονιας λοιπον και ειπε οτι θα βρει χρημα και θα το ελενχει και οχι το χρημα να ελενχει αυτον.πηγε σπιτι πηρε κατι χαρτονομισματα χωρις να εχει μαθει ακομα την αξια τους και πως μετριουνται,και μαζι με αυτα πειρε και εναν αναπτυρα,γυρισε στο παρκο εκατσε στα χαλικια υποσχεθηκε στο εαυτο του να τα καταφερει,εκαψε τα λεφτα και γυρισε σπιτι.και τωρα 10+ χρονια μετα ακομα ξυπναει το πρωι και νιωθει το μεταλο κρυο οταν βαζει το κολιε και 10 χρονια μετα ντρεπετε να περασει απο το παρκο,το θελει αλλα παντα αλλαζει δρομο.και μια μερα το ξερει οτι θα παει και το παρκο θα εχει φυγει,θα εχει γινει καμια πολυκατικια ή κατι τετοιο.η τελεια δικαιωλογια.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".