ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 221
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 221 of 1380 FirstFirst ... 1211712112192202212222232312713217211221 ... LastLast
Results 3,301 to 3,315 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Εγώ έχω πάει σε ένα μήνα σε 3 ψυχίατρους και 1 ψυχίατρο-ψυχοθεραπεύτρια.

Οι τρεις ψυχίατροι δεν με ρώτησαν ποτέ πριν νιώσω άσχημα, τι διατροφή ακολουθούσα, η δε 4η με ρώτησε μετά από 40 λεπτά συζήτησης.

Τι δεν μου πρότεινε κανείς από τους 4;

Να κάνω αναλύσεις αίματος για να δούμε αν υστερώ σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες κτλ Μάντεψε τι μου έστειλε ένας φίλος στο FB πριν 20 λεπτά που έκανε την ανάλυση; Δεν μπορούσα να την κάνω εγώ στον εαυτό μου την ανάλυση, δεν είχα τη ψυχική δύναμη και την έκανε ένας φίλος και τι μου έστειλε πριν 20 λεπτά;

Ότι παρουσιάζω έλλειψη σε 4 βιταμίνες και 2 ιχνοστοιχεία!

Λοιπόν ας δούμε τι μου πρότειναν οι 3 ψυχίατροι +1 ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής

1)Αντικαταθλιπτικά (βέβαιη συμβίωση με αυτά)
    2)Ομοίως ως άνω
    3)Αντιψυχωσικά (βέβαιη καταστροφή στη ζωή μου)
    4)Αγχολυτικό-υπνωτικό (βέβαιος εθισμός)
    Οπότε ξεκινάς πολυβιταμινούλες, πάρε και μαγνήσιο που υποψιάζομαι ότι σου λείπει. Επίσης πολύ καλό κάνουν τα ω3 λιπαρά!

Senior Member
    επιτελουσ ενα που το πιασα μολισ βγηκε επιτελουσ νεα κυκλοφορια!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    πρωινη βολτα και ολοι κατι κανουν πανε δουλεια,καφε,σουπερ μαρκετ και δεν ενιωσα αχρηστος γιατι κλεινω βδομαδα μεσα στο στουντιο μερα νυχτα να δουλευω εξωφυλα και να δουλευω μουσικη και μπορω να πω οτι θα το κανω για πολυ καιρο ακομα.μπιιιιιιιιιτσ δεν προλαβαινω
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Εγώ έχω πάει σε ένα μήνα σε 3 ψυχίατρους και 1 ψυχίατρο-ψυχοθεραπεύτρια.

Οι τρεις ψυχίατροι δεν με ρώτησαν ποτέ πριν νιώσω άσχημα, τι διατροφή ακολουθούσα, η δε 4η με ρώτησε μετά από 40 λεπτά συζήτησης.

Τι δεν μου πρότεινε κανείς από τους 4;

Να κάνω αναλύσεις αίματος για να δούμε αν υστερώ σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες κτλ Μάντεψε τι μου έστειλε ένας φίλος στο FB πριν 20 λεπτά που έκανε την ανάλυση; Δεν μπορούσα να την κάνω εγώ στον εαυτό μου την ανάλυση, δεν είχα τη ψυχική δύναμη και την έκανε ένας φίλος και τι μου έστειλε πριν 20 λεπτά;

Ότι παρουσιάζω έλλειψη σε 4 βιταμίνες και 2 ιχνοστοιχεία!

Λοιπόν ας δούμε τι μου πρότειναν οι 3 ψυχίατροι +1 ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής

1)Αντικαταθλιπτικά (βέβαιη συμβίωση με αυτά)
    2)Ομοίως ως άνω
    3)Αντιψυχωσικά (βέβαιη καταστροφή στη ζωή μου)
    4)Αγχολυτικό-υπνωτικό (βέβαιος εθισμός)
    Συμφωνω απόλυτα. αλλά πως γίνεται αυτή η ανάλυση. επισης οταν εχεις εντονα συμπτωματα στην καθημερινοτητα δυστυχως τα φαρμακα δυσκολο να τα αποφυγεις...ετσι πιστευω δηλαδη..καλα οσο για την διατροφή μου ειναι "αστα να πανε" πραγματικα οτι να'ναι οποτε να'ναι...

Senior Member
    επειδη δε θελω να λεγονται βλακειεσ για το ατομο μου να σασ πω απλα οτι ειμαι ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ
    ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
    ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ

Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Συμφωνω απόλυτα. αλλά πως γίνεται αυτή η ανάλυση. επισης οταν εχεις εντονα συμπτωματα στην καθημερινοτητα δυστυχως τα φαρμακα δυσκολο να τα αποφυγεις...ετσι πιστευω δηλαδη..καλα οσο για την διατροφή μου ειναι "αστα να πανε" πραγματικα οτι να'ναι οποτε να'ναι...
    Γίνεται η συγκεκριμένη ανάλυση. Είμαστε σε σχετικά καλό δρόμο (2015 διανύουμε), απλώς οι περισσότεροι γιατροί δεν τις κάνουν τις συγκεκριμένες αναλύσεις και προτιμούν είτε να το πάρουν μόνοι τους πάνω τους και από την συμπτωματολογία που θα αναφέρει κάποιος, να κάνει μία πρόβλεψη και να χορηγήσει ένα συμπλήρωμα πιστεύοντας πως θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα είτε δεν μπορώ να αντιληφθώ το τρόπο που το σκέπτεται. Το φλέγον ζήτημα είναι αν ο ασθενής θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη συμπτωματολογία, ώστε να πάει σε γιατρό να εξετασθεί ή ο γιατρός να διερωτηθεί αν η διατροφή που ακολουθεί ο ασθενής επαρκεί για την θρεπτικότητα του οργανισμού.

Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα, για αυτό υπάρχουν άλλωστε οι εξετάσεις για να μας βελτιώνουν τη ζωή. Τα φάρμακα και τα θεραπευτικά σχήματα εν γένει μπορούν να αποτελέσουν μια επιλογή, απλώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της δικής του επιλογής. Εγώ προτιμώ να εξερευνήσω ανεξερεύνητα και ξεχασμένα μονοπάτια. Άλλωστε από το 80 που επιστήμονες προσπαθούσαν να συνδέσουν το παζλ των ψυχικών διαταραχών με την διατροφή, μέχρι σήμερα άφησαν αναρίθμητα ανεξερεύνητα λόγω ανεπαρκούς χρηματοδότησης μονοπάτια, εν αντιθέσει με τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων, οπότε εφόσον γνωρίζω πως η πεπατημένη αποτελεί μια μορφή συντροφικότητας και δέσμευσης με τα σκευάσματα ίσως εφόρου ζωής, προτίμησα το δύσκολο τρόπο, χωρίς να αποτελεί προτροπή για εσένα ή τον οποιοδήποτε αναγνώστη.

Σκέφτομαι πως ακόμα και αν ξεφύγει κάποιος από τα σκευάσματα κάποια στιγμή στη ζωή του ακόμα και αν αυτό επιτευχθεί ως δια μαγείας, θα έχει χάσει πλέον το μέτρο σύγκρισης με το οποίο θα μπορεί να ορίσει τη διαφορά της απλής στεναχώριας με την κατάθλιψη και θα επιστρέφει με σχετική ευκολία στο δρόμο των σκευασμάτων. Αφού σε προσωπικό επίπεδο ανακάλυψα τις ελλείψεις του οργανισμού μου, ας καλύψω πρώτα αυτές και αν συνεχίζω να παρουσιάζω μια ασταθή διάθεση, οι ψυχίατροι και τα φαρμακεία στα πόστα τους θα είναι για να οδηγηθώ σε αυτούς. Ας κάνω όμως πρώτα μία προσπάθεια ο ίδιος από μόνος μου. Ίσως να επανέλθω εκεί που ήμουν και σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου, που του πρόσφερα απλόχερα ένα ανορθόδοξο χρονικό πρόγραμμα και συνάμα τρόπο θρέψης. Κάπως θα έπρεπε να αντιδράσει σε όλο αυτό, για να με υποκινήσει να τον βοηθήσω. Ας τον βοηθήσω λίγο και εγώ!

favvel
    Guest
    σκέφτομαι ότι είμαι ένα θύμα..θύμα των ανθρώπων,θύμα των φαρμάκων,θύμα της υπερφαγίας..
    από ένα υγιές πλάσμα όπως με θυμάμαι μικρή έχω καταντήσει ένα καταθλιπτικό άτομο χωρίς γιατρειά..
    από'κεί που ήμουν-μέσα στην παιδικότητά μου και την γονεική ομπρέλα-αυτόνομη,έπαιρνα πρωτοβουλίες και έκανα πράγματα για να γεμίσω το χρόνο μου,είτε διάβαζα είτε έπαιζα με τα ξαδέρφια μου αυτοσχέδια παιχνίδια(μιλάω για πολύ μικρή)..
    σιγά σιγά εξελίχθηκα σε ένα παθητικό,άβουλο ον που δεν ξέρει τι να κάνει για να γεμίσει το χρόνο του και προτιμάει να βαριέται όλην την ώρα και να ξεφυσάει..
    δεν κάνω κάτι από μόνη μου..ακόμα και δουλειές στο σπίτι πρέπει να μου πουν οι άλλοι να τις κάνω..
    πραγματικά αισθάνομαι κατευθυνόμενη από τους άλλους..σα να μην έχω δικιά μου βούληση..
    δεν ξέρω τι φταίει ακριβώς και ούτε μπορώ να σκέφτομαι πια τι φταίει..φταίνε τα φάρμακα?φταίω εγώ?φταίει η"αρρώστια"που με χτύπησε?το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν είμαι αυτή που ήμουν και ότι δεν είμαι καλά..δεν έχω όρεξη για ζωή..

ξέρω πετάγομαι κάθε τρεις και λίγο και λέω τον πόνο μου αλλά θέλω κάπου να μιλήσω..

και δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλοι όλα σωστά..κι εγώ θα ήθελα να είχα αντιμετωπίσει αυτό που είχα χωρίς φάρμακα αλλά με πιο φιλικές προς τον οργανισμό μεθόδους..πχ υγιεινότερη διατροφή και άσκηση αλλά δε φτάνει!και ακόμα κι αν υπάρχει άλλος τρόπος θέλει τόσο ψάξιμο που όταν είσαι σε κατάθλιψη όχι να ψάξεις και να διαβάσεις δεν έχεις όρεξη και τη δύναμη να το κάνεις αλλά ούτε και το μπάνιο σου που λέει ο λόγος..
    όσοι είναι πιο δυνατοί καταφέρνουν και γίνονται επαναστάτες στη ζωή τους..όλοι οι υπόλοιποι είμαστε για τα μπάζα και απορώ γιατί υπάρχουμε..

Senior Member
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ
    ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ
    ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
    ΔΛΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΛΑΙΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΠΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ Ε ΜΗ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

favvel
    Guest
    ναι συμφωνώ με όσα λες..κι εγώ αισθάνομαι παραδομένη στους δικούς μου και γενικά έχω παραδώσει τα όπλα..έχω συμβιβαστεί και δεν αγωνίζομαι πια για να αφυπνιστώ και να κερδίσω την αληθινή ζωή..
    διατροφή κάνω πολύ άσχημη γιατί το να τρέφομαι υγιεινά δε με τραβάει..δε μ'αρέσει η υγιεινή διατροφή..και δεν θεωρώ ότι είναι τόσο ακριβή,δλδ για μένα δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τρώω υγιεινά..και λεφτά να είχα πάλι τις ίδιες βλακείες θα έτρωγα..
    άσκηση επίσης δε θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις από μικρός..δλδ όσοι δεν έκαναν από μικροί και άρχισαν ενήλικοι δεν έχουν ελπίδα?όχι δεν είναι έτσι..
    αλλά και πάλι δεν κάνω ούτε γυμναστική γιατί τη θεωρώ μάταιη και δε μου αρέσει και η προσπάθεια..
    όσο για το διάβασμα..διαβάζω όποτε με πιάνει..τώρα θα'χω κανά μήνα να πιάσω βιβλίο..ίσως και παραπάνω γιατί έχασα κι εκεί το νόημα..
    τα βιβλία είναι ένα χάος και περισσότερο άγχος με γεμίζουν όταν βλέπω ότι δεν ξέρω τίποτα και περισσότερο με μπερδεύουν παρά με βοηθάνε..
    τα βιβλία είναι ατέλειωτα..γι'αυτό σκέφτομαι τώρα να κατευθύνω την αναζήτησή μου σε βιβλία που θα με βοηθήσουν να πιστέψω ότι όντως υπάρχει ο παράδεισος και να δω τι θα κάνω για να τον κερδίσω..δε μ ενδιαφέρει τίποτε άλλο πλέον..

Senior Member
    ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΛΕΥΩ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    γι'αυτό σκέφτομαι τώρα να κατευθύνω την αναζήτησή μου σε βιβλία που θα με βοηθήσουν να πιστέψω ότι όντως υπάρχει ο παράδεισος και να δω τι θα κάνω για να τον κερδίσω..δε μ ενδιαφέρει τίποτε άλλο πλέον..
    Αν και δεν πιστεύω στον παράδεισο την λογική σου την βρίσκω πολύ βολική και αποπνέει μια ηττοπάθεια.Δηλαδή είναι σαν να λες,δεν αντέχω την ζωή μου,είμαι μια άχρηστη και ποιος ο λόγος να προσπαθώ;;Οπότε ας κλείσω ένα εισιτήριο για τον παράδεισο να πίνω pina colada αιωνίως.
    Τελείως λάθος λογική γιατί χάνεις την ομορφιά αυτής της ζωής που σου δόθηκε και ψάχνεις να βρεις κάτι που κανένας δεν μπορεί να στο αποδείξει ότι και να κάνει.Είναι απλά πεποιθήσεις χωρίς απόδειξη.Η μόνη πραγματικότητα είναι ότι είσαι ζωντανή,αναπνέεις,τρως,σκέ� �τεσαι,πράττεις, αλλά σπαταλάς την ενέργειά σου στην αδράνεια.

Πάντως και παράδεισος να υπήρχε, νομίζω για να κερδίσεις μια αιώνια ζωή πρέπει πρώτα να ζήσεις την τωρινή και όχι να είσαι ένας βολεμένος που παραιτήθηκε από όλα και με πονηριές θέλει να κερδίσει μια θέση.Oπότε ή αλλάζεις θεωρία και στάση ζωής ή μένεις να περιμένεις κάτι που δεν ξέρεις αν υφίσταται και χάνεις το μοναδικό δώρο που σου δόθηκε.

Φιλικά πάντα,take care!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΩ

favvel
    Guest
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Αν και δεν πιστεύω στον παράδεισο την λογική σου την βρίσκω πολύ βολική και αποπνέει μια ηττοπάθεια.Δηλαδή είναι σαν να λες,δεν αντέχω την ζωή μου,είμαι μια άχρηστη και ποιος ο λόγος να προσπαθώ;;Οπότε ας κλείσω ένα εισιτήριο για τον παράδεισο να πίνω pina colada αιωνίως.
    Τελείως λάθος λογική γιατί χάνεις την ομορφιά αυτής της ζωής που σου δόθηκε και ψάχνεις να βρεις κάτι που κανένας δεν μπορεί να στο αποδείξει ότι και να κάνει.Είναι απλά πεποιθήσεις χωρίς απόδειξη.Η μόνη πραγματικότητα είναι ότι είσαι ζωντανή,αναπνέεις,τρως,σκέ� �τεσαι,πράττεις, αλλά σπαταλάς την ενέργειά σου στην αδράνεια.

Πάντως και παράδεισος να υπήρχε, νομίζω για να κερδίσεις μια αιώνια ζωή πρέπει πρώτα να ζήσεις την τωρινή και όχι να είσαι ένας βολεμένος που παραιτήθηκε από όλα και με πονηριές θέλει να κερδίσει μια θέση.Oπότε ή αλλάζεις θεωρία και στάση ζωής ή μένεις να περιμένεις κάτι που δεν ξέρεις αν υφίσταται και χάνεις το μοναδικό δώρο που σου δόθηκε.

Φιλικά πάντα,take care!!
    δε θεωρώ τη ζωή αυτή δώρο..γιατί αυτή ζωή είναι μια μικρή κόλαση και πια είμαι πεπεισμένη γι'αυτό..για κάποιο λόγο όμως μας έχουνε βάλει εδώ..ίσως γιατί όπως λες ο παράδεισος θέλει προσπάθεια για να τον κερδίσεις..οπότε μας έχουν βάλει σε μια μικρή κόλαση για να περάσουμε από δοκιμασίες που αν τις ξεπεράσουμε θα κερδίσουμε τον παράδεισο..
    αλλά θέλω να διευκρινίσω κάτι..εγώ έχω παραιτηθεί από την υλική ζωή..από την ύλη..που κυβερνά αυτόν τον κόσμο που είναι μια μικρή κόλαση..γιατί η ύλη τον κυβερνά..
    τελικά το να έχεις ένα ωραίο σώμα,να προσέχεις την υγεία σου,να δουλεύεις για να βγάλεις χρήματα είναι χίμαιρες..είναι μια άβυσσος..ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος με ό,τι υλικό έχεις..θα θέλεις όλο και περισσότερο..όλο και καλύτερη υγεία(βλέπε υστερία με κολλαγόνο και υαλουρονικό),όλο και πιο ωραίο σώμα,όλο και περισσότερα χρήματα για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις..δεν τελειώνει αυτό ποτέ..
    δλδ για μένα αυτή ζωή δεν έχει νόημα..άσε που εκτός από μια υλική χίμαιρα είναι και αφόρητα ίδια,επαναλαμαβανόμενη και βαρετή..και δεν εννοώ επειδή εγώ δεν κάνω μπαντζινκ τζαμπινγκ ή δεν δοκιμάζω πολλές διαφορετικές δραστηριότητες αλλά επειδή μέσα μου είμαι ίδια και δεν βιώνω κάτι το διαφορετικό..δλδ το μέσα μας έχει σημασία και όχι οι παραστάσεις που μπορεί να αλλάξουν για μια στιγμή μέσα από μια δραστηριότητα αλλά που στο τέλος μας αφήνουν κενούς!

το θέμα είναι να βρω ποιο είναι το νόημα τελικά στη ζωή..το νόημα ίσως είναι να ανακαλύψω τον εαυτό μου..δε βλέπω άλλο δρόμο..
    γιατί τώρα είμαι ένα τηλεκατευθυνόμενο ανθρωπάκι που ο καθένας μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει..πρέπει να ανακαλύψω τη δύναμή μου,να νιώσω ελεύθερη μέσα μου και να γίνω κύρια της ζωής μου και του εαυτού μου..και αυτό για μένα είναι πολύ δύσκολο ειδικά και λόγω της εμπλοκής μου με τα φάρμακα τόσα χρόνια..που θεωρώ σε κάνουν να χάσεις τον εαυτό σου,σε καταστέλλουν..
    και φυσικά να ερευνήσω και το θέμα της άλλης ζωής,του παραδείσου όπως είπα,γιατί κακά τα ψέματα όλοι έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο και τελειότερο από αυτό που ζούμε..

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ