ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 241 of 1380 FirstFirst ... 1411912312392402412422432512913417411241 ... LastLast
Results 3,601 to 3,615 of 20693
    Senior Member
    γι αυτο τα γραφω εδω μπασ και τα δουνε και με καταγγειλουνε γιατι νιωθω τρομερεσ τυψεισ
    αν τισ πειραξα γιατι εγω απο οσο ξερω δεν εγινε τιποτα και θελω να δω τι λενε κι αυτεσ και τι εγινε τελικα
    γιατι ειναι καλα παιδια και οι συγκεκριμενεσ δουλευουν πολυ κι εγω δουλευω και πρεπει να ξερουμε ολοι ακριβωσ τι εγινε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δηλαδη για να καταλαβεισ ναι μεν εγω νομιζω τισ πειραξα
    χωρισ να ξερω πωσ εγινε αυτο εγω οσο εχω συνειδηση νομιζω οτι απλα κουβεντιαζαμε και τισ ελεγα μαλακιεσ
    γι αυτο τισ ντρεπομαι κι ολα αλλα το περιεργο ειναι οτι αυτεσ με μιλανε και δουλευουνε
    και δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και τι γινεται παντωσ ειναι αλανια μεγαλα και θελω να τισ
    πιασω να τισ πω ολη την ιστορια μου αφου με μιλανε ακομα μπασ και γινουμε φιλοι γιατι αξιζουνε
    παντωσ ειναι περιεργα τα πραγματα πολυ περιεργα

Senior Member
    αυτα εν ολιγοισ

τι κακο να εκανες ελις?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    δεν ξερω τι σκατα εκανα οσο εχω συνειδηση δεν εκανα τιποτα
    απο εκει και περα δε ξερω πωσ εγινε γιατι εχω φοβερεσ τυψεισ
    παιρνω τεσσερα φαρμακα για να μπορεσω να μιλησω απο τισ τυψεισ
    παντωσ αυτεσ ειναι καλα δουλευουνε και μαλιστα δουλευουνε και καλα
    και ειναι και αλανια παντωσ καταλαβαινω οτι εκανα μαλακια γιατι εχω φοβερεσ τυψεισ
    και δεν ξερω πωσ εγινε γιατι ξαναλεω οσο εχω συνειδηση του τι κανω δεν εκανα τιποτα
    αλλα βαθεια μεσα μου μετα απο λιγο καιρο χτυπησε καμπανακι οτι καποια μαλακια εκανα
    και επειδη με τα ψυχολογικα μου και με τα φαρμακα τα παω καλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον δεν ειχα συνειδηση
    γιατι εχω φοβερεσ τυψεισ εσωτερικα πραγμα που σημαινει οτι εκανα καποια μαλακια παντωσ αυτεσ τισ βλεπω καλα
    και ντρεπομαι να παω να τησ ξαναμιλησω πρωτον μη ξανακανω τιποτα παλι και δευτερον απο τισ τυψεισ δε μπορω να ηρεμησω

Senior Member
    και το περιεργο ειναι οτι ενοσο εχω συνειδηση και καταλαβαινω τισ εχω πει τοσεσ βλακειεσ
    κι αυτεσ καθοταν και με ακουγανε κι αν μασ δεισ τωρα να μιλαμε ειμαστε φιλαρακια γι αυτο δεν καταλαβαινω τι σκατα εγινε
    αλλα θελω να μαθω γιατι με εχουνε φαει οι τυψεισ και πρεπει να ξερω για το μελλον μου αν θα ναι καλο η μαυρο
    παντωσ εγω νιωθω να τισ αγαπαω γιατι δουλευουνε καλα τωρα απο εκει και περα τι εγινε δε ξερω παντωσ αυτεσ ειναι αλανια
    κι εγω ειμαι αλανακοσ και δε ξερω τι σκατα εγινε παντωσ ολοι δουλευουμε κι αυτεσ κι εγω ο μονοσ που δε ξερω τι εγινε ειμαι εγω

Μπορει απλα να εκανες καποιο σχολιο λεκτικο να μην ηταν σοβαρο και να μην σταθηκαν εκει τα κοριτσια, στη τελικη πετας και ενα" λεω καμια κουβεντα παραπανω,συγνωμη" και ετσι κανεις ειρηνη με τον εαυτο σου. Κριμα να στεναχωριεσαι.

Senior Member
    ιστοριεσ για αγριουσ η ζωη μου κλασσικα οπωσ παντα εχει κανεισ να σχολιασει τιποτα η μεινατε αφωνοι;

Ειχες πιει μπυρονια?

Senior Member
    εμενα οταν μου αρεσει μια κοπελα δε μπορω να μιλησω φυσιολογικα λεω ειτε βλακειεσ
    ειτε χοντραδεσ απλα δεν μπορω να μιλησω φυσιολογικα κι αυτεσ καθοταν και με ακουγανε για καμποσο καιρο
    τωρα απο εκει και περα δε ξερω αλλα εγω νιωθω να τισ αγαπαω ειναι αλανια πωσ να το κανουμε
    και μη νομιζεισ οτι ειναι μοντελα απλεσ φυσιολογικεσ κοπελεσ εμφανισιακα και πολυ απλα ντυμενεσ
    και πολυ απλα βαμμενεσ και ολα στο απλο και καθομασταν και συζητουσαμε εξσον γνωριζω τωρα απο εκει και περα
    θελω να μαθω τι εκανα γιατι μα εκανα κατι απλο τισ θελω για φιλεσ μου αξιζουν τα κοριτσια για τα δικα μου κριτηρια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ειχες πιει μπυρονια?
    καφε σε καφετερια γνωριστηκαμε αυτεσ δουλευανε κι εγω πελατησ

Ξαφνικα απομακρυνθηκαν? μπορει απλα να τους εχει συμβει και κατι προσωπικο στη ζωη τους και να ναι πεσμενες. Οσο το σκεφτεσαι ομως ελις θα σε πιανει ανησυχια. Οταν νιωσεις καλα ρωτησε τες.

Senior Member
    εγω εφυγα απο την καφετερια γιατι τισ αγαπησα και σε συνδυασμο με την ψυχωση ξεφυγα τελειωσ
    αντεξα δεκα μηνεσ να πηγαινω να τισ βλεπω ξεφυγα τελειωσ ωσπου ειπα φτανει κι εφυγα
    και τωρα παιρνω τεσσερα φαρμακα για να συνελθω και παλι δε συνερχομαι γι αυτο λεμε ερωτασ αγαπη και τετοια χαζα
    με ψυχωση δεν πανε μαζι αν και τωρα στην τελικη ειμαι καλυτερα γιατι καψουρευτηκα και μου κανε καλο τελικα
    αλλα παλι δεν πηγαινε αλλο με τρελαινουν πλεον οταν τισ βλεπω και ειναι φυσιολογικεσ κοπελεσ μη νομιζεισ οτι ειναι ιδιαιτερα ομορφεσ κλπ
    απλα ξερουν να μιλανε

Senior Member
    μακαρι να μην εκανα καμια βλακεισ και να ναι ολα του μυαλου μου χαλασματα

Ελις, αυτο συνεβη οταν ειχες ηδη ψυχωση? το πολυ πολυ να καταλαβαν οτι ελκυεσαι, αρα να ναι κοπλιμεντο οχι κατι κακο