ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 247
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 247 of 1380 FirstFirst ... 1471972372452462472482492572973477471247 ... LastLast
Results 3,691 to 3,705 of 20693
    Banned
    το εχω δει πανω από 10 φορες... αν λεω αν οι στιχοι είναι αυτοι που εβαλε ο εχετλαιος τοτε δημιουργουντε πολλα πολλα ερωτήματα...

γιατι το χρηματοδοτησε η ΝΑΣΑ.. γιατι παιζοταν στο διάστημα παραλληλα... και το ποιο σημαντικο για μενα μηπως η ελληνικη μυθολογια ειναι τελικα ιστορια?

favvel
    Guest
    μια φορά είχα διαβάσει για την ερμηνεία της ιστορίας του ονόματός μου και των αρχαίων ονομάτων που εμπλέκονταν σε αυτήν(μιας και το όνομά μου είναι αρχαίο)..
    και μου είχε μείνει ότι Μίνωας σημαίνει μικρός νους..και ουσιαστικά ο μύθος σχετικά με το Μίνωα έχει να κάνει με την κατάσταση που βρίσκεται ο νους στον άνθρωπο..
    έφερα ένα παράδειγμα για να πω με αφορμή αυτό ότι τα ονόματα της μυθολογίας δεν είναι τυχαία..
    φέρουν κάποια σημασία η οποία κατά πάσα πιθανότητα περιγράφει τον κόσμο των ανθρώπων και γενικά τον κόσμο έτσι όπως τον ξέρουμε διαχρονικά..δλδ τα ονόματα στη μυθολογία και η ιστορία που περιγράφεται στη μυθολογία αν δεχτούμε ότι ήταν πραγματική όπως λες,δεν αφορούν μόνο κάποια χρονική στιγμή στην αρχή της ύπαρξης του κόσμου αλλά διέπουν τη ζωή των ανθρώπων διαχρονικά,όλων των ανθρώπων δλδ..
    ας πούμε η μυθολογία περιγράφει τις αρχές λειτουργίας του κόσμου μας..
    ίσως όμως περιγράφουν ταυτόχρονα και γεγονότα κατά τη δημιουργία του κόσμου..

favvel
    Guest
    μου κάνει εντύπωση που οι σοπράνο δεν κοιτάνε καθόλου τα αναλόγια..δλδ πώς γίνεται και ξέρουν όλα τα λόγια απ'έξω?τα έχουν μπροστά τους,γυρίζουν και τις σελίδες αλλά δεν τα κοιτάνε καθόλου!
    επίσης μου έκανε εντύπωση η σοπράνο με το καφέ φόρεμα που έχει το τουρμπάνι στο κεφάλι,ο τρόπος που κοιτάει..το βλέμμα της είναι κάπως σατανικό ορισμένες φορές..
    δεν αποκλείεται η συναυλία αυτή να ήταν μια τελετή μαγείας..
    εγώ πιστεύω εν τω μεταξύ ότι και οι λειτουργίες στην εκκλησία που πάμε ότι είναι κι αυτές τελετές μαγείας με την έννοια ότι έχουν μυστηριακό χαρακτήρα και ακατάληπτο..
    σε αντίθεση με την επιστήμη που απευθύνεται στη λογική του ανθρώπου..

favvel
    Guest
    αα επίσης όπως δείχνει μερικές φορές τα στόματά τους και τους φθόγγους που βγάζουν φαίνεται πως άλλα λένε και άλλα έχει αποκωδικοποιήσει ο εχετλαίος..
    δλδ δεν υπάρχει αντιστοιχία των φθόγγων και του του ανοιγοκλείματος του στόματος με τις λέξεις που γράφει από κάτω..
    μπορεί να λέει α η σοπράνο και από κάτω να γράφει ο..ή μερικά σύμφωνα οι σοπράνο τα παραλείπουνε και από κάτω γράφει πως τα έχουνε προφέρει..
    δεν είναι δυνατόν ένα σύμφωνο όπως το μ που απαιτεί κλείσιμο του στόματος να μην φαίνεται ότι το έχει πει η σοπράνο!!

Banned
    ναι σε καποια σημεια δεν ταιριαζουν πολύ τα λογια με αυτά που αναφεροντε ως στιχους.. αλλα και οι δυο σοπράνο είναι ξενες οποτε καποιους φθόγγους ισως να μην μπορουν να τους προφερουν κανονικα... οσο για το πως τα ξεραν όλα απεξω αυτό είναι και το ερωτημα... αν δεν υπηρχαν στιχοι και απλα λεγαν φθόγγους που ταιριαζουν με την μουσικη αυτό θα ταν ακομα ποιο εξαιρετικα δυσκολο...

παντως στα περισσοτερα σημεια οι στιχοι ταιριαζουν με αυτά που ακους ειδικα αυτά που λεει ο χορος που μαλλον είναι ελληνες

Banned
    ειδικα σε μερικα σημεια είναι πολύ ξεκαθαρο το τι ακους όπως το ΔΙΑ ΕΛΑ και αλλα πολλα...

favvel
    Guest
    ναι δε λέω σε όλα τα σημεία αλλά σε μερικά δεν είναι τόσο ξεκάθαρο..
    επίσης το ότι δείχνει στο movement 8 νομίζω τη γη ανάποδα δεν είναι ό,τι πιο φυσιολογικό..

Banned
    μου κάνει εντύπωση που οι σοπράνο δεν κοιτάνε καθόλου τα αναλόγια..δλδ πώς γίνεται και ξέρουν όλα τα λόγια απ'έξω?τα έχουν μπροστά τους,γυρίζουν και τις σελίδες αλλά δεν τα κοιτάνε καθόλου!
    εγω να σου πω επειδη γραφω συχνα στιχους πολους τους εχω μαθει απ εξω ενω συνηθως δε θυμαμαι κ πολυ καλα τα υπολυπα..
    οσο ασχολησαι με ενα πραγμα υπαρχουν μερη του εγκεφαλου που τα αναπτυσεις ασχολουμενος με αυτα κ μετα κανεις πραγματα που για τους αλλους φαινονται δυσκολα η ακατορθωτα...
    πχ οι ζωγραφοι ζωγραφιζουν οριζοντια για να βρισκεται η γωνια θεασης στο ιδιο σημειο με το θεμα (λιγο δυσνοητο)
    αν δοκιμασεις τη πρωτη φορα να ζωγραφισεις οριζοντια δηλαδη σα να ζωγραφιζεις πανω σε τοιχο θα σου φανει κουραστικο οσο ομως συνεχιζεις μετα θα σου φανει πιο ευκολο.

Senior Member
    λοιπον κοριτσια και αγορια λυστε μου μια απορια εφοσον παιρνουμε φαρμακα
    και αλλαζει αυτο που λεμε η ψυχοθεραπεια τι νοημα εχει δηλαδη εκεινη την ωρα
    το φαρμακο σκεπαζει το προβλημα και τα λεμε αλλιωσ η ψυχοθεραπεια ειναι χρησιμη η οχι
    και καταθετω αποψη καλη ειναι για ενα δυο χρονια παραπανω δε λεει
    εγω με τον δικο μου μετα απο τοσα χρονια τωρα με εδωσε τα σωστα φαρμακα η τελοσ παντων φαρμακα
    που γινομαι νορμαλ δηλαδη πρεπει να φαμε τα νιατα μασ για να εχουμε αποτελεσμα αν κι εγω ειμαι περιεργη περιπτωση
    και τελοσ οι ψυχολογοι ειναι ολοι αχρηστοι δεν το συζηταμε αυτο και θελω να ακουσω γνωμεσ
    να πιεσουμε ολοι μαζι να βγαλουν ενα φαρμακο σωστο να τελειωνουμε δεκα εκατομυρια πελατεσ ειναι αυτοι μην πανε χαμενοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    gynaika αμα εσυ εισαι πο πισω απο ολα αυτα πρεπει να χαλαρωσεισ μασ εχει καει ο εγκαφαλοσ να ξερεισ
    καλεσ ειναι οι μαγκιεσ αλλα οχι για συνεχεια πρεπει να χαλαρωσεισ λιγο γιατι ετσι δε βγαινει
    κι αμα κανεισ το σπιτι πανε παντρεψου με κι ολασ και οταν βρεθουμε να χεισ το χαρτι οτι ειμαστε παντρεμενοι
    ενταξει μπορουμε να συνενοηθουμε πλεον αλλα πρεπει να χαλαρωσεισ εχω τεντωσει να ξερεισ

Senior Member
    με εκανεσ μαγκιεσ σε εκανα μαγκιεσ αλλα πρεπει να χαλαρωσουμε γιατι οι αλλοι ολοι ειναι απλοι ανθρωποι και δε φταινε σε τιποτα να ανυσηχουν χαλαρωσε δε βγαινει ετσι εχω τεντωσει

Senior Member

Senior Member
    γυναικα επειδη σε ξερω και επειδη σε θελουν ολοι να σου πω μερικα πραγματα κι επειδη με κανεισ μαγκιεσ
    εγω για γυναικα μαλακιεσ δεν κανω ενταξει σε θελουν ολοι ενταξει εισαι το μεγαλυτερο αλανι που υπαρχει σε αυτο τον πλανητη
    ενταξει ολα αλλα εγω τισ μαγκιεσ τισ κανω οταν θελω εγω θελω να γινω ανθρωποσ και μαλλον δεν ταιριαζουμε
    γιατι εσυ πρεπει να χαλαρωσεισ μαλλον να βρεισ αυτον που σε θελει πιο πολυ να πασ εκει να περασεισ καλα
    επειδη ειμαστε και φιλαρακια εγω θελω να σε στρωσω αμα εκτιμασ τη ζωη μου να περασουμε καλα
    τωρα αμα εσυ θεσ μαλακιεσ να πασ σε αλλον υπαρχουν και πολυ καλυτεροι απο μενα αφου σε θελουν ολοι να βγαλεισ ακρη μονη σου
    με το μυαλο σου εμενα μην με ανακατευεισ
    φιλικα ειμαστε και φιλαρακια