ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 263
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 263 of 1380 FirstFirst ... 1632132532612622632642652733133637631263 ... LastLast
Results 3,931 to 3,945 of 20693
    Senior Member
    καθε μερα κι αλλο φασουλι αντε να δουμε που θα παει η ιστορια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δειτε που τον βρηκα αυτον απιστευτοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

λογοδιάρροια σε έχει πιάσει elis ε;Συνήθως έτσι είσαι;

Banned
    α εμενα με πιανει πολυ χειροτερη λογοδιρροια αμα βαλω το μοτερακι δε σταματω με τιποτα αλλα εδω το παιζω λιγομιλητος..γιατι τα πολα λογια δεν εκτιμουνται παντα..

Senior Member
    σκεφτομαι οτι χρειαζομαι επειγοντως διακοπες..να ξεφυγω καπου αλλου να παω να βρω ερεθισματα να ξεκολησω απο την κωλοκαταθλιψη

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α εμενα με πιανει πολυ χειροτερη λογοδιρροια αμα βαλω το μοτερακι δε σταματω με τιποτα αλλα εδω το παιζω λιγομιλητος..γιατι τα πολα λογια δεν εκτιμουνται παντα..
    Την δική μου δεν μπορεί να την συναγωνιστεί κανείς, βάζω στοίχημα. Όσο λιγομίλητη είμαι στην καθημερινή μου ζωή, τόσο πολλυλογού και σπαστική γίνομαι όταν αρχίζω να γράφω, ιδίως όταν το κάνω για ξέσπασμα. Αν θες να βοηθήσεις κάποιον και ο τρόπος σου για να του περάσεις αυτό που θες είναι με πολλά λόγια, γιατί όχι; Αφού έτσι σου βγαίνει. Έτσι κι' αλλιώς ο καθένας κρατάει και εκτιμά όσα θέλει, εσύ όμως είσαι σωστός με τον ευατό σου.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α καλά και γω όταν βαριέμαι είμαι μέσα στην πάρλα

Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Την δική μου δεν μπορεί να την συναγωνιστεί κανείς, βάζω στοίχημα. Όσο λιγομίλητη είμαι στην καθημερινή μου ζωή, τόσο πολλυλογού και σπαστική γίνομαι όταν αρχίζω να γράφω, ιδίως όταν το κάνω για ξέσπασμα. Αν θες να βοηθήσεις κάποιον και ο τρόπος σου για να του περάσεις αυτό που θες είναι με πολλά λόγια, γιατί όχι; Αφού έτσι σου βγαίνει. Έτσι κι' αλλιώς ο καθένας κρατάει και εκτιμά όσα θέλει, εσύ όμως είσαι σωστός με τον ευατό σου.
    και γω το είχα σύστημα παλιότερα να γράφω πολύBoηθούσε να ξεσπάω και να ξεχνίεμαι ειδικά από το στρές της δουλειάς.

Banned
    Quote Originally Posted by Panos35 View Post
    και γω το είχα σύστημα παλιότερα να γράφω πολύBoηθούσε να ξεσπάω και να ξεχνίεμαι ειδικά από το στρές της δουλειάς.
    Πραγματικά βοηθάει άπειρα. Φτάνει να σου βγει να γράψεις εννοείται γιατί πολλές φορές ενώ μπορεί να το θέλω δεν μου βγαίνει

Nαι έτσι ακριβώς το παθαίνω και γω κάποιες φορές.

Quote Originally Posted by Panos35 View Post
    Κι εμένα φαίνεται πως με βοηθάει. Φτάνει να μπορούμε να διακρίνουμε το ξέσπασμα από την εξάρτηση. Το να μπαινουμε εδώ μεσα καθημερινά είναι εξάρτηση εκτός κι αν έχουν φουντώσει τα νεύρα μας από αλλες καθημερινές μας καταστασεις και όμως δεν ξεσπάμε μέσα σ' αυτές όπως θα πρέπε. Οπότε, να την πάλι την εξάρτηση.
    γιάννης

Όπου πάω συναντώ κολοπεριπτωσάρες. Λες και τους στελνει ο εξαποδώ μέσα στα πόδια μου. Η συσχετιση με τετοιους, να θυμαστε, είναι πηγή αρνητισμού για εσάς.
    Όλους αυτούς τους έχω απλά για να μου καλύπτουν κενά. Το ζητημα είναι άλλοι που τους έχω καθημερινά μεσα στα πόδια μου και πρέπει να καταλάβουν πως έχουν οικειότητα μαζί μου.
    Τον τελευταίο καιρό έχω διαγράψει καμπόσες επαφές από το κινητό μου.
    γιάννης

'Οταν συναναστρέφεσαι με αρνητικους ανθρώπους ή τοιουτοτρόπως σου τα πρίζουν αρνητικοί άνθρωποι, σκέφτεσαι αρνητικά. Το άσχημο εινια που καίμε μαζί με τα ξερά και αρκετά χλωρά.
    Όμως πρέπει να βρίσκεις το κουράγιο να προετοιμάζεις και να κρατάς συνεχώς τον εαυτό σου έτοιμο για θετικού περιεχομένου εμπειριες.
    γιάννης

Διαπιστώνω καθημερινά ότι το παρελθόν με κηνυγά σε απίστευτο βαθμό.
    Όσο κι αν προσπαθεί κανείς να αλλάξει καθηλώνεται καθημερινά από το παρελθόν του. Τα λάθη δεν διορθώνονται εύκολα.

Οι συνέπειες της ψυχολογικής κατάπτωσης σε νεαρότερη μου ηλικία, σε κρίσιμες δλδ περιόδους, τις συναντώ καταμουτρα μπροστά μου σήμερα. Το ζήτημα δεν είναι να έχεις περάσει από διαδικασία θεραπευτικής βελτίωσης και να έχεις συνεπώς προχωρήσει μπροστά σαν χαρακτήρας. Το ζήτημα είναι σ' αυτη την πορεία αλλαγής ότι συναντώ καθημερινά μπροστά μου αυτές τις συνέπειες. Δυστυχώς τότε η συνειδητοποίηση ήταν κάτι άγνωστο ώστε να πάρω τα κατάλληλα μέτρα, όπως επίσης δεν υπήρχαν τα καταλληλα άτομα.
    Όσο και να το παλεύει ο άνθρωπος θα συναντά συνεχώς μπροστά του το παρελθόν. Πχ. δεν θα έχει τις γνώσεις, δεν θα έχει την εμπερια, δεν θα ξέρει τον τρόπο. Τίποτα δεν διαγράφεται.
    Κανένας δεν θεραπεύτηκε από τα ψυχολογικά.

Αυτά για να τα ακούν οι νεαροί στο φόρουμ!
    γιάννης

Senior Member
    ...κλειστε το φορουμ εχει κανει κακο σε πολυ κοσμο...τελικα!