ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 265
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 265 of 1380 FirstFirst ... 1652152552632642652662672753153657651265 ... LastLast
Results 3,961 to 3,975 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εσυ σε γλύτωσες ... εσυ εχεις την δυναμη και μονο να το κανεις!
    κατι ψιλοθυμαμαι... αλλα αμυδρα...για πες για την τοσοδουλα ?
    Μπα, δεν το νομίζω...αν δεν είχα υποστήριξη δεν θα γινόταν έτσι...

Η Τοσοδούλα ήταν ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε από ένα λουλούδι...βρήκα και link που περιγράφει το παραμύθι κι έχει και βίντεο...

http://www.paidika-tragoudia.gr/%CE%...85%CE%B8%CE%B9
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Μα δεν σε ειπα και καμπουρα βρε Ρεα.. σου ειπα οτι το παρακανες στο θεμα της Ολγας . Επισης εχεις κανει ολοκληρο διαγγελμα για μια προειδοποιηση που εφαγες απο την μυρια.. Για το θεμα που κλειδωθηκε δεν εχω αποψη δεν ειμαι εδω πια τοσο στενα , οποτε δεν εχω και ιδεα τι παιχτηκε.
    Καποια μελη επιλεχθηκαν ως μοντ , ασε τους να εχουν την κριση τους για καποια θεματα εδω μεσα και μην εχεις τετοια απιστευτη ευθιξια..δεν κανω τον δικηγορο του διαβολου , παλιοτερα εδω μεσα εχουν συμβει τερατα. Απλα χαλαρωσε λιγο εχεις γινει αθελα σου γραφικη. Δεν στα λεω με κακια αν νομιζεις κατι τετοιο..εχω φαει ψωμι και αλατι εδω μεσα. Κοιτα μην γινεις χειροτερα μονο..απο ενα φορουμ!!
    ολα αυτα συνδεονται και θα επρεπε πριν βγαλεις συμπέρασμα να φροντισεις να ενημερωθεις... αφου ενημερωθεις σωστα τοτε να βγαλεις το συμπέρασμα σου και τοτε να κρινεις ποιος ειναι ο γραφικος ..εγω αυτο θα εκανα παντως ..τωρα απο εκει και περα ο καθενας ας πιστευει οτι θελει...δεν μπορω να κανω κατι αλλο...ολα ειναι εδω γυρω..δημοσια αν θες να τα κοιταξεις και μετα μπορουμε να το συζητησουμε οσο θες ...αν οχι και πάλι δικαιωμα σου. απο εκει και περα το μεταξυ μας το θεωρω μια ατυχη στιγμη και δεν εχω κανενα θεμα μαζι σου..ειναι δικαιωμα σου να με θεωρεις οτι θελεις...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μπα, δεν το νομίζω...αν δεν είχα υποστήριξη δεν θα γινόταν έτσι...

Η Τοσοδούλα ήταν ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε από ένα λουλούδι...βρήκα και link που περιγράφει το παραμύθι κι έχει και βίντεο...

http://www.paidika-tragoudia.gr/%CE%...85%CE%B8%CE%B9
    ναι τωρα το θυμηθηκα, ωραιο παραμυθακι! ..σου παει...

Senior Member
    Διαβαζω τις απαντησεις και το διαλογο στο θεμα του δελφινιου που κλειδωθηκε και εχω λιωσει στο γελιο.Πολυ πλακα η συζητηση που εγινε σε αυτο το θεμα.Οσον αφορα την προειδοποιηση που υπηρξε δεν εγινε και κατι συμβαινουν αυτα και εγω ελαβα προειδοποιηση επειδη εβαλα ενα θεμα παλιοτερα που εγραφα οτι διαβασα βιβλια ψυχολογιας να δωσω συμβουλες αν καποιο ατομο ηθελε.Εξαλλου μετα απο καποιες μερες σταματαει να υπαρχουν οι ποντοι προειδοποιησης που ελαβες οποτε δεν εγινε και κατι για αυτο.

Senior Member
    ναι τωρα το θυμηθηκα, ωραιο παραμυθακι! ..σου παει...
    Ευχαριστώ! ♥ Πφφ, ήθελα να δω λίγη τηλεόραση τώρα για να καταφέρω να ξανακοιμηθώ αλλά στο πρόγραμμα που κοιτάω δεν έχει τίποτα καλό...
    Το δικό σου αγαπημένο παραμύθι ποιο είναι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αυτος ηταν και ο σκοπός ιπποτη..να γελασουμε με τα χαλια μας...αλλα τελικα δεν μας βγηκε σε καλο!!

Banned
    Ευχαριστώ! ♥ Πφφ, ήθελα να δω λίγη τηλεόραση τώρα για να καταφέρω να ξανακοιμηθώ αλλά στο πρόγραμμα που κοιτάω δεν έχει τίποτα καλό...
    Το δικό σου αγαπημένο παραμύθι ποιο είναι;
    στο ειπα αυτο για τον ηλιο και τον ανεμο...
    ενα αλλο που μου αρεσει πολυ ειναι το αηδόνι και το κοκκινο τρυανταφυλλο , αλλα ειναι λυπητερο δεν θα σου αρεσει ...προσπαθω να σκεφτω ενα πιο χαρουμενο για τωρα...

Senior Member
    στο ειπα αυτο για τον ηλιο και τον ανεμο...
    ενα αλλο που μου αρεσει πολυ ειναι το αηδόνι και το κοκκινο τρυανταφυλλο , αλλα ειναι λυπητερο δεν θα σου αρεσει ...προσπαθω να σκεφτω ενα πιο χαρουμενο για τωρα...
    Α ναι, το θυμήθηκα...όντως ήταν πολύ ωραίο...Νομίζω ότι ξέρω κι αυτό με το αηδόνι ήταν που του μπήκε το αγκάθι στο στήθος και πέθανε τραγουδώντας;

Banned
    ναι αυτο ακριβως! α θυμηθηκα ενα ..τα ρουχα του βασιλια... το ξερεις?

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    μπουλετ μου ακομα παιδευεσαι με τις φωτο? δεν βγηκε τιποτα ακομα

Senior Member
    Α ναι, το θυμήθηκα...όντως ήταν πολύ ωραίο...Νομίζω ότι ξέρω κι αυτό με το αηδόνι ήταν που του μπήκε το αγκάθι στο στήθος και πέθανε τραγουδώντας;
    Μεταξυ μας.... τις προαλλες εβλεπα τομ και τζερυ !!Καραηρεμιστικο!! Στο προτεινω! :P

Senior Member
    ναι αυτο ακριβως! α θυμηθηκα ενα ..τα ρουχα του βασιλια... το ξερεις?
    Ναι, ναι, το ξέρω! Αυτό που ήταν γυμνός γιατί τον κοροϊδέψε ο ράφτης ότι θα του φτιάξει μια στολή που μόνο οι άλλοι θα βλέπουν; Ή κάτι τέτοιο; Για θύμισε μου ακριβώς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Μεταξυ μας.... τις προαλλες εβλεπα τομ και τζερυ !!Καραηρεμιστικο!! Στο προτεινω! :P
    Αααα!!! Πολύ καλή ιδέα! Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ μνημόνιο! Μου άρεσε πολύ όταν ήμουν μικρή...

Να σε ρωτήσω, έχεις δει καμιά ταινία από τη σειρά "Η εποχή των παγετώνων";