Results 4,096 to 4,110 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
20-12-2015, 17:50 #4096favvelGuest
μόλις σκέφτηκα γιατί οι άνθρωποι κάνουνε παιδιά γιατί δεν εξηγείται το να παίρνει το παιδί χαρακτηριστικά από τους γονείς και να είναι τέλειο και στην εμφάνιση και στα εσωτερικά χαρίσματα..αυτό δε συμβαίνει απλά..
λοιπόν..όσοι κάνουνε παιδιά θεωρούν τους εαυτούς τους τέλειους και θέλουν να συνεχιστεί ο εαυτός τους να υπάρχει μέσα απ'τα παιδιά τους αδιαφορώντας για ό,τι κληρονομική αρρώστια τους περάσουν και αδιαφορώντας για το τι ψυχολογικά μπορεί να αποκτήσει το παιδί τους μεγαλώνοντας μαζί τους μιας και δεν είναι τέλειοι..
δεν εξηγείται αλλιώς..θεωρούν ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο που δεν πρέπει να το χάσει η ανθρωπότητα..
και ένας άλλος λόγος είναι γιατί αγαπούν τα παιδιά..κι ένας άλλος λόγος επειδή μέσω των παιδιών γεμίζουν συναισθήματα αγάπης που άλλος δεν θα τους τα'δινε τουλάχιστον στην αρχή γιατί μετά στην εφηβεία τσινάνε τα παιδιά..κι ένας άλλος λόγος είναι ότι μέσω των παιδιών οι άνθρωποι αναλαμβάνουνε ευθύνες και αισθάνονται πιο ώριμοι και πιο υπεύθυνοι..τελικά πάλι για τον εαυτό τους τα κάνουν τα παιδιά..
- 20-12-2015, 19:16 #4097
παρακαλω εσασ τουσ μεγαλουσ που μου γαμησατε τη ζωη και μου τα πηρατε ολα
αφου δε μ αφηνετε να ζησω ησυχα και ομορφα οπωσ ζουσα να με σκοτωσετε
δεν παει αλλο αυτη η μαλακια επισησ να πω οτι σασ θεωρω τσαμπα μαγκεσ
και οτι κι αν εκανα νομιζω δεν επρεπε να χουν γινει αυτεσ οι μαλακιεσ
τωρα αμα σασ αρεσουν εσασ συνεχιστε αλλα εγω δε γουσταρω αλλο
παρακαλω η ευχη να πραγματοποιηθει μονο για μενα και για το ατομο μου προσωπικα
παρακαλω και για κανενα αλλοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-12-2015, 21:28 #4098
αφου βαζετε σρεκ...ειναι αναγκη να ειναι το μεταγλωτισμενο γμτ...%$@^#@^$#!#$@!!!!!!!
21-12-2015, 08:00 #4099
Περιμένω τις επόμενες μέρες υποτίθεται για να ξεκουραστώ αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό. Κι όταν λέω ξεκούραση εννοώ ηρεμία υπό μορφή αλλαγής παραστάσεων, ήτοι σε χώρους και πράγματα που με γαληνευουν.
Δυστυχώς ανέλαβα υποχρεώσεις, μεταπτυχιακό που δεν με γεμίζει αλλά με έσπρωξε σ' αυτο μια αναγκη μελλοντικής κάλυψης και κατοχύρωσης. Δυστυχώς οι επιλογες του παρελθόντος που ήταν αποτελεσμα φόβου και καταστροφικότητας έχουν τις συνεπειες τους στους χωρους που με οδηγησαν. Παρακολουθήσεις και μελετες με το ζόρι.
Με άλλα λόγια, επιδιώκω το καλύτερο δλδ σε ένα χωρο τον οποίο είχε επιλέξει για μενα ο φόβος και η καταστροφικότητα. Εκ των υστερων ανακαλύπτω δλδ πόσο λάθος κάποτε μεταχειρίστικα εμένα.γιάννης
21-12-2015, 08:32 #4100
21-12-2015, 14:42 #4101
Σκεφτομαι την ρινιτιδα που με ενοχλει αλλα και να μην την ειχα κατι αλλο θα με ενοχλουσε, εν κατακλειδι μου τη δινει που περναει ο καιρος και εχω ακομα ακραια σκαμπανεβασματα
Πως ειναι η αντιστροφη μετρηση που προ οιωνιζει την εκρηξη ?
Θελω να γινει το μπαμ και να αποτιναξω απο πανω μου την ψυχικη ταλαιπωρια των 6 χρονων που περασαν !!
Συνεχεια προσπαθω και ειναι σαν να μην κανω τιποτα, σαν να μαι στην αρχη αλλα μονον εσωτερικα γνωριζω πως δεν ειμαι στην αρχη.
Χαιρομαι που αντιμετωπιζω πλεον το αλκοολ ως πηγη μεγαλυτερων προβληματων και οχι ως λυση, χαιρομαι που εχω πεισμωσει να μην ξανα γινω φαντασμα του εαυτου μου.
Αλλα το υπαρξιακο κομφουζιο του ποιος ειναι ο εαυτος μου ή αλλιως συνεπεια μιας ενδεχομενης μεθοριακης διαταραχης παιζει να ναι το προβλημα.
Αυτα και τα μυαλα στα καγκελα !!!!"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 18:53 #4102
αυτη η μαλακια που ζω νομιζω καποτε πρεπει να τελειωσει
να αρχισει μια αλλη μαλακια η κατι να γινει τελοσ παντων
γιατι καταντησε βαρετο ολο αυτοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-12-2015, 19:05 #4103favvelGuestύστερα από κάτι σχετικό που διάβασα σχετικά με την απουσία νοήματος στη ζωή κατάλαβα ότι αυτό που φταίει που δεν υπάρχει νόημα στη ζωή μου είναι ότι έχω ένα τραύμα το οποίο δεν έχω θεραπεύσει ακόμα..αυτό είναι αλήθεια..όντως τραυματίστηκα ψυχικά πριν κάποια χρόνια..και κάλυψα το τραύμα μου με τα φάρμακα..χρειάζεται όμως και ψυχανάλυση για να το θεραπεύσω και να βρω πάλι τη θέληση για ζωή όμως το θέμα είναι ότι έχω κάνει άπειρες ψυχοθεραπείες και το αποτέλεσμα μηδέν..
ίσως δεν είμαι κι εγώ ικανή για να δεχτώ βοήθεια..χρειάζεται να κάνω κι εγώ η ίδια ανασκόπηση και να ξέρω τι μου συμβαίνει για να το εκφράσω στον ψυχοθεραπευτή..
αν δεν ξέρω τι μου γίνεται και το μόνο που μπορώ να προφέρω είναι:"δεν είμαι καλά,κάτι μου φταίει αλλά δεν ξέρω τι"εε τότε δεν υπάρχει προκοπή και μένω στάσιμη στο ίδιο σημείο..
δεν ξέρω..είμαι ακόμα τραυματισμένη και βλέπω τη ζωή μου να περνάει μπροστά απ'τα μάτια μου κι εγώ να είμαι η ίδια τόσα χρόνια..δλδ καμιά εξέλιξη ούτε στη συμπεριφορά ούτε στον τρόπο σκέψης..σκέφτομαι σαν 15χρονο..
απ'την άλλη σκέφτομαι τον εαυτό μου σαν ένα πράγμα ώρες ώρες που λειτουργεί από μόνο του..σκέφτομαι ότι δεν είμαι εγώ..ίσως για να παρηγορηθώ για αυτό που είμαι..
και πάλι είναι ένας τρόπος για να κλείσω τα μάτια μου μπροστά στην αλήθεια..
αυτό που με ενοχλεί περισσότερο δεν είναι η κατάστασή μου όμως,η οποία είναι για κλάματα..είναι το ότι δεν είμαι σε θέση να συνειδητοποιήσω το τι μου συμβαίνει..
δλδ και τώρα τα έγραψα αυτά με αφορμή κάτι που διάβασα που μου θύμισε εμένα..
από μόνη μου δεν συνειδητοποιώ την κατάστασή μου και είναι λες και υπάρχει ένα τραύμα μέσα μου το οποίο όμως δεν μπορώ να το αναγνωρίσω και ως εκ τούτου δεν μπορώ και να το θεραπεύσω..ο εαυτός μου μου θυμίζει το Σίσυφο που του είχαν επιβάλλει ως τιμωρία να κουβαλάει μια πέτρα μέχρι την κορυφή ενός βουνού η οποία έπεφτε πάλι κάτω και έπρεπε να την ξανακουβαλήσει..
είναι λες και κουβαλάω ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορώ να το λύσω..
21-12-2015, 19:08 #4104
κατσε κουκλα γιατι θα μασ τρελανετε εσεισ εγω κουβαλαω χιλια προβληματα που δεν μπορω να λυσω δε με κοβει
κι εσυ τα λυνεισ ολα τοτε γιατι δε με βοηθασ κι εμενα;Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-12-2015, 19:14 #4105
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-12-2015, 19:18 #4106favvelGuestμα δεν μπορώ να λύσω τα δικά μου,αυτό λέω,θα λύσω τα δικά σου?
τα έχω κουκουλώσει για να μην τα βλέπω..αυτό δε σημαίνει ότι εξαφανίστηκαν!
το τραύμα είναι εκεί και σε στιγμές που μένω χωρίς να έχω να κάνω κάτι,που είναι πολλές αυτές οι στιγμές,το τραύμα κάνει την εμφάνισή του..
γιατί τον περισσότερο χρόνο της ζωής μου τον περνάω χωρίς να κάνω τίποτα και με το να βαριέμαι..
προτιμάω να βαριέμαι παρά να κάνω κάτι..και όταν βαριέμαι,αυτό το ψυχικό κενό που έχω,έρχεται στην επιφάνεια..
τώρα έλις εσένα εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω..
21-12-2015, 19:24 #4107favvelGuestεπίσης με βάση κάτι άλλο που διάβασα τώρα..εγώ διάλεξα επάγγελμα με βάση το αν θα βρω δουλειά ή όχι..το αν έχει δουλειά ο συγκεκριμένος κλάδος ή όχι..και όχι με βάση το τι μου αρέσει γιατί πολύ απλά ακόμα δεν ξέρω τι μου αρέσει και μάλλον δεν θα το μάθω ποτέ..
εμένα μάλλον μ'αρέσει να μην κάνω τίποτα μιας και έχω μπερδευτεί με τον εαυτό μου και δεν ξέρω καν ποια είμαι..έχω χάσει την ταυτότητά μου λόγω του ψυχικού τραύματος ενώ φαίνομαι φυσιολογική κατά τ'άλλα..
21-12-2015, 19:48 #4108
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 22-12-2015 at 10:19.
21-12-2015, 19:49 #4109
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 22-12-2015 at 10:19.
21-12-2015, 19:50 #4110