ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 283
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 283 of 1380 FirstFirst ... 1832332732812822832842852933333837831283 ... LastLast
Results 4,231 to 4,245 of 20693
    Senior Member
    Σημερα το βραδυ με ψιλογυρισαν τα μυαλα, αφου με βλεπεις ρε μεγαλε περναω ομορφα, ηπια και τις μπυριτσες μου, εφαγα και τα ωραια χωριατικα λουκανικα, τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου και λες τη μαλακια σου, την γαμημενη την μπηχτη σου?, μαλλον το κανεις ασυνειδητα,αλλα σε συγχωρω γιατι τις τελευταιες μερες ειμαι μια ομορφια και αγαπαω τον εαυτο μου πανω απ ολα, και μετα εσας, αλλα το ξερω ρε κουφαλες, μ αγαπατε και σεις και μια μαλακια παραπανω θα την πουμε......αντε ρε γεια μας... να πανε κατω τα φαρμακια...

Προσπαθώ να κάνω ένα απολογισμό για το 2015. Μόνο χειροπιαστά αποτελέσματα είναι απόδειξη πως ο απολογισμός υπήρξε θετικός. Αλλιώς είμαι μόνο θεωρία και φαντασία.
    γιάννης

Senior Member
    Καλη χρονια σε ολους με υγεια και δυναμη!! Καλως ηρθες 2016..

Senior Member
    Καλή χρονιά και τέλεια!!! Ξένοιαστη πάνω απ' όλα!!! Αμήν!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το ' αμην ' το λεει ο αλλος , οχι εσυ , εσυ κανεις την ευχη απλως , αμην λοιπον , Κυκνε , αμην !!!!

Member
    Γεια σας παιδιά καλή χρόνια σε όλους κι εγώ σας αγαπώ..........!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το ' αμην ' το λεει ο αλλος , οχι εσυ , εσυ κανεις την ευχη απλως , αμην λοιπον , Κυκνε , αμην !!!!
    Α, οκ, παρασύρθηκα από την λαχτάρα μου φαίνεται... Ευχαριστώ που ήσουν εσύ ο άλλος Macgyver και το είπες μήπως και πιάσει!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    που ειναι ο ελις σημερα?? ...

Quote Originally Posted by rea View Post
    που ειναι ο ελις σημερα?? ...
    Θα με άκουσε φαίνεται, που του είπα να βγει και λιγάκι έξω, να γλεντήσει, για ν' αλλάξει λίγο η διάθεση του.
    γιάννης

Μου ήρθε έντονα στο νου, σαν να συνέβαινε τώρα, όταν ήμασταν παιδιά, που τρέχαμε, πριν τα χριστούγεννα, στο κοντινό μας κατάστημα παιχνιδιών, για να επιλέξουμε και να αγοράσουμε κάποιο παιχνίδι το οποίο τυλίγαμε εκεί σε κόλλα και τοποθετούσαμε έπειτα κάτω από το δέντρο μας, όλοι μαζί, δώρο για εμάς. Η χαρά να το αγοράσουμε αλλά και να το ανοίξουμε την μέρα των χριστουγέννων ή της πρωτοχρονιάς.

Σήμερα, φαίνεται λόγω της μεσολάβησης, έκτοτε, "μόλυνσης στη σκέψη και στη συμπεριφορά", με κυρίως αποτελέσματα εμμονές, καταστροφικότητες και λοιπές διαστρεβλώσεις από ψυχολογικής φύσεως αιτίες, (βέβαια καταστάσεις τετοιες υπήρχαν και τότε, απλά τα δώρα ήταν μια από τις ευχάρισετς νότες), αδυνατούμε (δηλαδή αδυνατώ) να προσφέρουμε αυτή τη χαρά σε δικούς μας ανθρώπους, σε μικρούς οικείους και κοντινούς. Τωρα που μιλώ αντιλαμβάνομε αυτη τη χαρά. Δεν έχω κάνει σε κανένα απ αυτούς δώρο (εκτός από κανα δεκα/εικοσαευρο για κάποιους). Βεβαια, αμα δεν έχεις έναντι σου από κάποιους απ αυτους, ασχέτως ηλικίας, την πιο καλή τους συμπεριφορά ή οποία είναι εσκεμμένα ψυχοφθόρα, αυτό σε ωθεί ακόμη περισσότερο στο να αποφεύγεις αυτη την ωραια συνήθεια, η οποία εκτός από χαρά στους μικρούς ενδυναμώνει και τις σχέσεις μαζί τους. Ο νους κάπου εγκλωβίζεται και δεν μπορεί να βιώσει τέτοιες στιγμές.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Προσπαθώ να κάνω ένα απολογισμό για το 2015. Μόνο χειροπιαστά αποτελέσματα είναι απόδειξη πως ο απολογισμός υπήρξε θετικός. Αλλιώς είμαι μόνο θεωρία και φαντασία.
    Συμφωνω,μερικες φορες ομως εχουν γινει καποιες αλλαγες μεσα μας,και ειναι θεμα να φανει μια ευκαιρια την οποια θα την εκμεταλευτεις και τοτε θα αλλαξουν τα πραγματα και χειροπιαστα.Μπορει να μην ερθει ποτε αυτη η ευκαιρια ομως.

Καλη χρονια να χουμε.

Senior Member
    σκεφτομαι τα φοιτητικα μου χρονια..τα πρωτα 5 χρονια..τι τελεια που ηταν.φιλοι, δουλεια,λεφτα,καθε μερα εξω, βολτες.τι ωραια που περναγα.τωρα το ακρος αντιθετο. τι κριμα...

Senior Member
    Παιδια πηρα ταμπλετ εχασα τον κωδικο τους εστειλα μειλ κ δε μου το στειλανε εσπασα το κεφαλι μου να θυμηθω τον κωδικο τρεισ μερεσ εκανα να το βρω αυτα για να μην εχετε αποριεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αλητες εχουμε εδω στη γειτονια δε θελουμε αλλους μην ερχεστε εδω φαινονται οι φλωροι

Senior Member
    Αφου πιστευτε στα λογια ειστε φλωροι και καλο ειναι να μην πατατε ποδι εδω γιατι εμεισ γνωριζομαστε μεταξυ μασ