ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 294
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 294 of 1380 FirstFirst ... 1942442842922932942952963043443947941294 ... LastLast
Results 4,396 to 4,410 of 20693
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    και αυτοι τον ρολο τους παιζουν
    Άμα γουστάρεις κομπάρσος δικαίωμα σου. Σαν κομπάρσος θα ζεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα γουστάρεις κομπάρσος δικαίωμα σου. Σαν κομπάρσος θα ζεις.
    αυτο ειναι το καλο,οτι δεν ειναι ο δικος μου ρολος

Quote Originally Posted by κύριος View Post
    αυτο ειναι το καλο,οτι δεν ειναι ο δικος μου ρολος
    Απλά μου κανε εντυπωση η αντίδραση σου, λες και ενσαρκώνεις το ρόλο.
    γιάννης

Senior Member
    Ρε ιωαννη ειμαι αχρηστοσ οντωσ δε διεκδικω δαφνεσ χρησιμου αλλα που την ξερειεσ εσυ τι ζωη μου κ που ξερεισ εσυ τι εχω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Υπάρχουν γυναικείδεια. Αυτές που παντρεύτηκαν τον γι' αυτές άντρα (αντράκι), τον νταή, τον ψευτομάγκα, ο οποίος τις εντυπωσίασε και τις παραπλάνησε φτάνοντας στον ποθητό γι' αυτόν γάμο.
    Μετά τους έκανε παιδιά. Αποκαταστάθηκε δηλαδή για το υπόλοιπο της ζωής του.
    Κι εσύ συμφορουμίτη υποφέρεις, μόνος. Στο σπίτι με τα χάπια σου ή γυρνώντας στα κλαμπ και τα καφέ μπας κι αλλάξει η ζωή σου. Στο μεταξύ γίνεσαι ο ακροατής της χαζογκόμενας αυτής (κατά φαντασίαν έξυπνης) που παντρεύτηκε τον νταή, γίνεσαι αυτός που κάνει την νταντά ή ανέχεται τα παιδιά του όσο αυτός κάνει το καλαμπούρι του στα καφενεία και στα μπαρ με τους όμοιους του, έχοντας όμως αράξει αφού βρίσκει φαγητό στο πιάτο και εσενα για να λεει η γυναικα του τα δικά της και να ανέχεσαι/φορτώνεσαι τα παιδιά του.
    ?????????????????????????????????????????????????? ???????????

,
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε ιωαννη ειμαι αχρηστοσ οντωσ δε διεκδικω δαφνεσ χρησιμου αλλα που την ξερειεσ εσυ τι ζωη μου κ που ξερεισ εσυ τι εχω
    Μετά από 9,125 μηνύματα σου πως να μην σε ξέρω?
    γιάννης

Senior Member
    Ενταξει παω πασο εχεισ δικιο κατι λιγο με ξερεισ ☺������������������������������������

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ενταξει παω πασο εχεισ δικιο κατι λιγο με ξερεισ ☺���������������� ������������������ �����
    Μόνο για να κλαίγεσαι είσαι καλός και εδώ και εκεί που ζεις, μάλλον έχεις αφοσιωθεί στο πισί και έτσι τα λες σ' εμάς. Κάποιοι σπλαχνικοί σου στέλνουν και νότες ελπίδας. Δεν κάνεις ούτε καν προσπάθειες, βήματα μπροστά δηλαδή, για να αλλάξεις τη ζωή σου. Κόλλησε η βελόνα στη στασιμότητα.
    Last edited by ioannis2; 19-01-2016 at 10:15.
    γιάννης

Senior Member
    Οι ψυχοθεραπευτεσ ειναι επικουρικοι κ μονο εγω δε πιστευω οτι κανουν για κατι αλλο οπωσ δουλευουν μονο για ανακουφιση εκτοσ αν θελουν να επιμορφωθουν ολοι κ να ανεβουν επιπεδο ολοι μαζι παντωσ τωρα εγω το κρινω χαμηλο το επιπεδο τουσ κ μη λειτουργικο νομιζω παρολαυτα κι αυτοι κατι κανουν αλλα οχι για δυσκολεσ ζωεσ κ εμπειριεσ εκει θελει γιατρο

Senior Member
    Να σασ κρινω αμα θελετε μιλατε ολοι συνθετα κ πολυ μπερδεμενα αυτο επρεπε να σασ το λυσουνε με την ψυχοθεραπεια η με φαρμακα γινεται αυτο δεν ειναι παραλογο αλλα σασ εχουν ετσι κ μου την δινει αυτο επρεπε ο λογοσ σασ να ειναι απλοσ με δυναμη κ οχι συνθετοσ κ αδυναμοσ πρεπει να κρινουν το λογο σασ καθε φορα που πατε σε οποιον πατε

Senior Member
    Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να κρινουν κ τον τροπο σασ κ αυτα που λετε μπασ κ σωθειτε διορθωνονται αυτα μην ανυσηχηση κανεισ

Σκεφτομαι οτι αυριο θα παω Αθηνα και η ειρωνια ειναι οτι καθε φορα που ερχομαι Αθηνα ειναι μονο για γιατρους και νοσοκομεια ποτε για διασκεδαση.

Senior Member
    Υπάρχουν γυναικείδεια. Αυτές που παντρεύτηκαν τον γι' αυτές άντρα (αντράκι), τον νταή, τον ψευτομάγκα, ο οποίος τις εντυπωσίασε και τις παραπλάνησε φτάνοντας στον ποθητό γι' αυτόν γάμο.
    Μετά τους έκανε παιδιά. Αποκαταστάθηκε δηλαδή για το υπόλοιπο της ζωής του.
    Κι εσύ συμφορουμίτη υποφέρεις, μόνος. Στο σπίτι με τα χάπια σου ή γυρνώντας στα κλαμπ και τα καφέ μπας κι αλλάξει η ζωή σου. Στο μεταξύ γίνεσαι ο ακροατής της χαζογκόμενας αυτής (κατά φαντασίαν έξυπνης) που παντρεύτηκε τον νταή, γίνεσαι αυτός που κάνει την νταντά ή ανέχεται τα παιδιά του όσο αυτός κάνει το καλαμπούρι του στα καφενεία και στα μπαρ με τους όμοιους του, έχοντας όμως αράξει αφού βρίσκει φαγητό στο πιάτο και εσενα για να λεει η γυναικα του τα δικά της και να ανέχεσαι/φορτώνεσαι τα παιδιά του.
    Ιωάννη νομίζω ότι γινόμαστε ό,τι αφήνουμε τους άλλους να μας κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει κάτι αν δεν του έχουμε δώσει το χώρο να το κάνει. Άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι αν τους επιτρέπουμε να μας εκμεταλλευτούν και αν ναι γιατί; Γιατί νιώθουμε τόσο αδύναμοι ώστε να μπλέκουμε σε μη υγιείς καταστάσεις; Αν κάποιος μιλάει με τη γυναίκα του άλλου και κάνει την νταντά στα παιδιά του δεν το κάνει από την καλή του την καρδιά αλλά γιατί παίρνει επικοινωνία την οποία προφανώς έχει ανάγκη και προσβλέπει σε κάτι περισσότερο. Πάντα υπάρχουν οι δύο όψεις του νομίσματος. Σε κάθε είδους σχέσης όμως όλοι κάτι παίρνουν για να μένουν. Αν αυτό που παίρνουν λογικά δεν τους αρέσει αλλά συναισθηματικά μένουν αγκιστρωμένοι τότε πρέπει να ψάξουν γιατί επιζητούν τέτοιου είδους σχέσεις.

Senior Member
    Το λεω σε ολουσ σασ για πραγματικα τραγικεσ καταστασεισ κολαγονο υγρο ποσιμο τσαι χαμομηλι απο το χωριο κ υπνοσ με αυτη τη συνταγη οταν δεν πιανει τιποτα αλλο αυτη θα πιασει πχ καποιοσ μπορει να εχει κουσουρια απο βαρια ναρκωτικα κ να θελει να τα κοψει με αυτα μπορει να βελτιωθει γρηγορα με τα τσαγακια κ τα φυτικα οποιοσ εχει λεφτα ασ δοκιμασει εγω προσωπικα βαρεθηκα να ζω εδω κ τρια χρονια αλλα για σασ που θελετε να ζησετε κ να αλλαξετε ζωη αυτα ειναι καλα εχει σε ολα τα φαρμακεια οποιοσ θελει

Senior Member
    Σασ βρηκα αυτο οποιοσ θελειhttp://www.pharmshop.gr/gr/ProductVi...Id=9702&cat=58