Results 4,441 to 4,455 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
26-01-2016, 10:15 #4441favvelGuest
ioannis2 έτσι είναι ακριβώς!!δεν το είχα συνειδητοποιήσει αλλά τώρα που το λες συμφωνώ απόλυτα..
έτσι έγινε και με εμένα..στα 18 μου είχα τόση φόρα να κάνω τα πάντα μέχρι που μου κόπηκαν απότομα τα φτερά και τώρα που είμαι κάπως καλύτερα προσπαθώ όπως όπως να σηκωθώ και να κάνω κάτι ίσα ίσα για να λέω ότι κάνω κάτι και ότι δεν τα'χω παρατήσει,χωρίς αυτό που έχω επιλέξει να με γεμίζει..
ουσιαστικά δεν ξέρω γιατί κάνω ό,τι κάνω πια αφού έχω χάσει την ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μου..
είναι πολύ περίεργο αυτό που αισθάνομαι..
δλδ είμαι καλά,έγινα καλά με τα φάρμακα και ακόμα δεν έχω καταλάβει το πώς έγινα καλά..πώς από χάλια που ήμουνα τα φάρμακα με έκαναν φυσιολογική..
ακόμα αυτό δεν το έχω αποδεχτεί γιατί θεωρώ ότι ήταν μια τεχνητή αλλαγή δλδ δεν συνέβαλα εγώ με δική μου προσπάθεια..
κι έτσι δεν είμαι συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου..δεν ξέρω ποια είμαι..γιατί είμαι έτσι?
αφού πριν αρρωστήσω είχα μπει σε μια διαδικασία εξέλιξης του εαυτού μου και το θυμάμαι καλά..και το είχα κάνει μόνη μου..
μετά αρρώστησα και χάθηκα..πήγα πίσω,έχασα τον εαυτό μου και σταμάτησα και την εξέλιξη..
τώρα έγινα καλά και γύρισα πίσω σε έναν εαυτό που δεν ξέρω από πού προέρχεται..
μάλλον είναι ο χαρακτήρας που είχα αποκτήσει μέχρι τα 5 μου χρόνια..ο βασικός μου χαρακτήρας..
το ότι τα φάρμακα με γύρισαν πίσω στον βασικό μου χαρακτήρα με τρομάζει γιατί αυτό συνεπάγεται ότι δεν έχω δυνατότητα εξέλιξης..
ότι θα μείνω ίδια από δω και πέρα??αυτό είναι τρομακτικό!!
δεν αντέχω άλλο αυτό που είμαι..
- 26-01-2016, 10:35 #4442
favvel, μην κάνεις τέτοεις σκέψεις. Είναι σκέψεις ψυχοφθόρες που απλα εγκλωβίζουν τον τρόπο δράσης και συμπεριφορας σου και δεν υπάρχουν πουθενα αλλού παρα μονο στη σκέψη σου.
Απλά κάνε πράγματα! Μέσα από τα πράγματα, τις πράξεις δλδ, θα μπει, σιγα σιγα, σε νεα τροχια η ζωη σου. Κι ετσι θα μιλας για χαρακτηρα. Κι ετσι θα σου φυγουν οι σκεψεις που κανεις τωρα.
Κι αμα λεμε πραγματα εννοουμε πχ χόμπι, σύνδεση με παλιες παρεες, έξω για καφε και ποτό, κανα πτυχιο ή μεταπτυχιακό με αλληλογραφία πάρτ τάιμ, μια δουλειά σχετικά καλή για να χεις λίγο δικό σου εισόδημα, απόκτηση προσόντων που θα σε καθιστούν ικανή να διεκδικήσεις έστω κάτι παραπλήσιο αυτού που δεν έκανε τότε, με άλλα λόγια, όσα δεν έκανες τότε στο βαθμό και υπό τις δυσκολίες υπό τα οποία μπορείς να τα κάνεις στο σημερα.γιάννης
26-01-2016, 10:52 #4443favvelGuestακούγονται σωστά αυτά που λες απλά όταν κάνω αυτές τις σκέψεις έντονα νομίζω ότι είναι σωστές και απελπίζομαι..
καλύτερα όμως να μην τις κάνω αυτές τις σκέψεις γιατί όπως λες μόνο στάσιμη με αφήνουν..
ξεκίνησα ήδη πέρυσι ένα ιεκ με σκοπό να βρω μια δουλειά..φέτος το τελειώνω και του χρόνου θα κάνω την πρακτική..
στα 18 μου είχα περάσει σε μια σχολή που τότε νόμιζα ότι μου άρεσε..
πλέον απορώ με τον εαυτό μου πώς μου άρεσε εκείνη η σχολή και λέω ευτυχώς που την παράτησα γιατί πια δε μου αρέσει..
αλήθεια μπορούν τα γούστα να αλλάζουν τόσο εύκολα?
ακόμα δεν ξέρω με τι θα μου άρεσε να ασχοληθώ..
ίσως γιατί έχω μείνει πολύ έξω απ'τη ζωή και δεν έχω δοκιμάσει τις δυνατότητές μου αφού τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα κλεισμένη σε ένα δωμάτιο..
μπορώ να πάρω πτυχίο μέσω ίντερνετ?εννοείς μέσω του e-learning?
μα για να πάρω κάποιο πτυχίο δεν πρέπει να έχω δώσει πανελλήνιες?
εννοείς πτυχίο ξένου πανεπιστημίου?
26-01-2016, 11:05 #4444
Αμα ξερεισ αγγλικα μπορεισ να κανεισ καποια μαθηματα θεσ να σ πω σαιτ;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-01-2016, 11:28 #4445
Για μαθηματα αν ξερεισ αγγλικα ειναι το edx και το coursera αλλα ειναι πανεπιστημιακου επιπεδου παρολαυτα μπορεισ να πασ μεχρι καποιο σημειο να γραψεισ κανενα τεστακι για οποιον τ αρεσει το διαβασμα ειναι καλα διαλεξε μαθηματα μεχρι να τελειωσεισ καποιο δλδ μπορεισ να παρεισ τεσσερα πεντε κ να τελειωσεισ το ενα αλλα θελει πολυ χρονο κ διαβασμα εχει βιντεο διδασκαλιασ κ ασκησεισ ειναι πολυ ωραια υπαρχουν κ ελληνικα μαθηματα για αγγλικα σχεδιασμο ιστοσελιδων κλπ αν σε ενδιαφερει γινεται δουλεια αλλα θελει κοπο
26-01-2016, 12:17 #4446favvelGuestεντάξει θα το έχω υπόψιν μου..δεν το'χω ψάξει η αλήθεια είναι..
θα τελειώσω το ιεκ θα ξεκινήσω δουλειά(ελπίζω) και μετά μπορεί να μετεκπαιδευτώ και μέσω ίντερνετ αν έχω όρεξη..
βασικά έχω σκοπό να ξεκινήσω δουλειά σχετική με το ιεκ που πάω τώρα και μετά να ασχοληθώ με κάτι άλλο που θα με ενδιαφέρει και που δεν το'χω βρει ακόμα!
26-01-2016, 18:46 #4447
Εγω ξερω οτι εχουμε 2016 κ ειμαι τριανταπεντε αν δεν εχουμε 2016 καποιοσ εκανε την αλητεια τ αιωνα με τη ζωη μου θα μου πει κανενασ τι ετοσ εχουμε με ορκο τιμησ γι συτο που θα πει;
26-01-2016, 18:48 #4448
Επαναλαμβανω με ορκο τιμησ γι αυτο που θα γραψει
26-01-2016, 18:50 #4449
Κι αν δεν εχουμε 2016 θελω αποζημιωση κ το ιδιο αν οχι ταφο σε μερικουσ αν κ πρεπει το ιδιο ακριβωσ να γινει κ σ αυτουσ κ δε με νοιαζει τι εξουσια εχει αυτοσ που το κανε θελει σκοτωμα
26-01-2016, 18:54 #4450
Δεν ειναι πλακα ποσο εχουμε τι ετοσ;
26-01-2016, 19:21 #4451
Οποιοσ γραψει νουμερο με ορκο τιμησ γι αυτο που θα γραψει γτ παιζετε ολη η ζωη μου την οποια εγω δεν κανω κουμαντο γι αυτο προσοχη κ πολλεσ αλλεσ ζωεσ παιζονται γι αυτο ρωταω
26-01-2016, 20:13 #4452
Ολο το ελληνικο κρατοσ πρεπει να μπει φυλακη αν θελετε να ζησετε γτ κανονικα δεν το αξιζετε ουτε αυτο ουτε εγω πλεον χαλασα πολυ προτεινω το ιδιο σε ολουσ κι οποιοσ αντεξει αυτο που κανατε ειναι η μεγαλυτερη αλητεια που εχει κανει ανθρωποσ σε ανθρωπο ολοι ειστε για το λακο το ξερω απο πρωτο χερι ολοι οι ενηλικεσ ειναι για το λακκκκκκκκκο κι οποιοσ το δεχτηκε αυτο ειναι για το λακο κ μονο εκει ειναι βασανιστηρια αυτα που μου κανατε κ το παιζετε ηθικοι κ ιστορια δεν ειστε ηθικοι υποκριτεσ ειστε καλοι ηθοποιοι μπραβο σασ
26-01-2016, 21:09 #4453
Βασιστηκατε ολοι σε ενα ψεμα καταστραφηκε το ελληνικο κρατοσ γτ καποιοσ με εξουσια ειπε ψεμματα οι πολιτικοι ειναι ανιδεοι απο αγορα κ δουλειεσ τα αφεντικα επισησ οι υπαλληλοι ξερον τισ δουλειεσ αλλα δεν εχουν κονε κ πληροφοριεσ τα αφεντικα εχουν πληροφοριεσ αλλα δε ξερουν τισ δουλειεσ ολο το ελληνικο κρατοσ ειναι μπουρδελο γτ ειστε κοινωνικοι ρατσιστεσ ολοι σασ βασιστηκατε ολη σε αυτη την ιστορια οι μεγαλοι επειχηρηματιεσ ουτε ιδεα εχουν απο δουλεια γενικα το μονο που σωζει το κρατοσ ειναι οι υπαλληλοι ειναι οι μονοι που εχουν γνωσεισ πεντε πραγματα κι αυτοι αυτο ειναι το μπουρδελο που κυβερνατε ζωα
26-01-2016, 21:18 #4454
Θελω να σβηστει σε ολουσ η μνημη οσοι με ξερουνε κ αποζημιωση για τα βασανιστηρια που μασ κανατε κ αποκατασταση τησ υγειασ μου χωρισ φαρμακα θεραπεια για οτι εχω κ δεν εχω κ αποζημιωση δε με νοιαζει που θα βρειτε να με θεραπευσετε χεστηκα δε θα παιρνω φαρμακα τελοσ κ αποζημιωση τεραστια
29-01-2016, 14:24 #4455
Σκέφτομαι ότι αναλαμβάνω υποχρεώσεις τις οποίες κατά βάθος δεν θέλω, κυρίως επειδή θα μου φανε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο. Για τις υποχρεώσεις αυτές προκαλώ ευχάριστη διάθεση στον εαυτό μου. Στην ουσία όμως αυτομαστιγώνομαι με πράγματα που δεν μου είναι και τόσο αναγκαία, ανούσια.
Αμα δεν κανεις κατι στον καιρό του έπειτα άστο, βασανίζεσαι και στερείσαι άλλες στιγμες της ζωης ωραίες.
Υπάρχουν και δαπάνες που ειναι αναγκαίες, όμως ειτε ψαχνουμε την τελειότητα είτε φοβόμαστε την υπέρβαση.γιάννης