ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 299
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 299 of 1380 FirstFirst ... 1992492892972982993003013093493997991299 ... LastLast
Results 4,471 to 4,485 of 20693
    Πηγα τελικα στο Αττικο και μου εκαναν το φακελο μου για το χειρουργειο.Μου ειπαν σε ενα μηνα και να τους παω ενα ηλεκτροκαρδιογραφημα με γνωματευση και μια ακτινα θωρακος.Φοβαμαι για την ακτινα θωρακος μηπως δειξει τιποτα κακο γιατι καπνιζω χρονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Πηγα τελικα στο Αττικο και μου εκαναν το φακελο μου για το χειρουργειο.Μου ειπαν σε ενα μηνα και να τους παω ενα ηλεκτροκαρδιογραφημα με γνωματευση και μια ακτινα θωρακος.Φοβαμαι για την ακτινα θωρακος μηπως δειξει τιποτα κακο γιατι καπνιζω χρονια.
    Αντε ναχαεις λιγη πισσα στους πνευμονες , αν καπνιζεις 2 πακετα ...............μολις το σταματησεις , καθαριζουν κι οι πνευμονες ...........δεν κανει μη αναστρεψιμες ζημιες το λιγο τσιγαρο ........................οπως και το λιγο αλκοολ.................κακες συνηθειες κι δυο ...............εδω , bullet , στο ατυχημα με το σκουτερ , με ψαξαν παντου με υπερηχο , και βρηκαν μια κυστη στο σηκωτι , ρωταω , ειναι κατι σοβαρο ? μπα , μου λενε , προς το παρον δεν ειναι , ε το ξεχασα αμεσως ..............................και σε αλλο ατυχημα , προ 10 ετων , βρηκαν μια σκια στον εγκεφαλο , ουτε που εδωσα σημασια , σιγα λεω , χτυπησα στο κεφαλι , επαθα βαρεια διασειση , δεν ειχα τιποτα , εκτος απο την πρωτη μερα , ημουν απολυτως πεπεισμενος οτι ειμαι ο Ιγκορ Στραβινσκυ ....................

Senior Member
    Κυκνε ο Τζερρυ?
    Όχι Μελίνα, ο Τζέρυ δόξα το Θεό είναι καλά, θα είχα τρελαθεί αν ήταν αυτός...

Η Χιονόμπαλα πέθανε, μια απ' τις γατούλες που είχα στην αυλή (είχε καρκίνο) και αν και δεν την ζούσα συνέχεια όπως τον Τζέρυ στεναχωρήθηκα... "Έφυγε" χθες μες στα χέρια μου...την είχα ανεβάσει στο σπίτι για να είναι πιο καλά μιας κι ο κτηνίατρος που την είχα πάει χθες το πρωί της βρήκε υποθερμία...Τουλάχιστον το τέλος της ήταν όντως ήρεμο, απλά σταμάτησε ν' αναπνέει...είχε μια δυσκολία για λίγα λεπτά και μετά πέταξε η ψυχούλα της...μου λείπει όμως...

Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου... ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    δεν υπάρχει καπνιστης που να μην φοβαται την ακτινα θωρακος..και τιποτα αλλο να μην βρεθει, θα βρεθει το ποσο μαλακες ειμαστε που καπνιζουμε..καποιοι καταφεραν να κοψουν το τσιγαρο μονο απο μια ματια στο ποσο εχουν βλαψει τα πνευμονια τους!
    υπομονη!!

Banned
    εκανα στειρωση στον κοπριτακο μου ...και αισθανομαι τυψεις!!..μηπως βιαστικα ..ειναι μονο 16 μηνων!!.. και αν χασει την χαρα του και την διαθεση του?.. απο χτες ειναι ζαβλακωμενος απο την ναρκωση..δεν μπορει ουτε να περπατησει.
    τελικα ποσο σωστο ειναι να ακρωτηριαζεις ενα ζωακι .. και μαλιστα το ζωακι που μονο αγαπη σου δινει..!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εκανα στειρωση στον κοπριτακο μου ...και αισθανομαι τυψεις!!..μηπως βιαστικα ..ειναι μονο 16 μηνων!!.. και αν χασει την χαρα του και την διαθεση του?.. απο χτες ειναι ζαβλακωμενος απο την ναρκωση..δεν μπορει ουτε να περπατησει.
    τελικα ποσο σωστο ειναι να ακρωτηριαζεις ενα ζωακι .. και μαλιστα το ζωακι που μονο αγαπη σου δινει..!!!

Αυτο ειναι μεγαλο θεμα , σηκωνει πολυ κουβεντα , αλλα τα ζωα , δεν κανουν σεξ για ευχαριστηση ( νομιζω , αυτα το ξερουν ) , οποτε δεν του στερεις καποια ευχαριστηση , και του δινεις την αγαπη σου , αναφερομαι σε γατους , που αμα δεν τον στειρωσεις , θα την κοπανησει απο το σπιτι με τις πρωτες ορεξεις , αλλα και παλι ,ειναι ηθικο το θεμα , κατα ποσον μας επιτεπεται να παραβιαζουμε την φυση ενος πλασματος , για την ευχαριστηση μας , αλλα κι ετσι να το παρεις , κατα ποσον επιτρεπεται να εκτρεφουμε ζωα , πχ κοτες , σε αθλιες συνθηκες , , για να τις φαμε υστερα , εχει πολλες προεκτασεις το θεμα ...................

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν υπάρχει καπνιστης που να μην φοβαται την ακτινα θωρακος..και τιποτα αλλο να μην βρεθει, θα βρεθει το ποσο μαλακες ειμαστε που καπνιζουμε..καποιοι καταφεραν να κοψουν το τσιγαρο μονο απο μια ματια στο ποσο εχουν βλαψει τα πνευμονια τους!
    υπομονη!!

Πλεον , ρεα , ειναι τοσα πραματα που μας βλαπτουν , πχ τροφιμα με συντηρητικα , μεταλλαγμενα , η ζωα μεγαλωμενα με μεταλλαγμενα , ρυπανση , που δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις , αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι δικαιολογια να καπνιζεις , αλλα 4-5 τσιγαρακια την μερα , τι χειροτερο να σου κανουν ? εγω δεν καπνιζω , απο απεχθεια προς το τσιγαρο , αλλα στο κρασακι , που και που υπερβαλλω καπως , οχι οδηγωντας πια , μια ζωη χωρις καμμια καταχρηση/παρασπονδια , ειναι πολυ βαρετη , οχι παντα .......................... ................ειτε αυτο λεγεται γλυκο , ανθυγεινο φαγητο , ελλειψη ασκησης , τοξικες σχεσεις , ελλειψη χρηματων , μοναξια , η συγχρονη μαστιγα ...............δεν εχει τελειωμο η λιστα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι Μελίνα, ο Τζέρυ δόξα το Θεό είναι καλά, θα είχα τρελαθεί αν ήταν αυτός...

Η Χιονόμπαλα πέθανε, μια απ' τις γατούλες που είχα στην αυλή (είχε καρκίνο) και αν και δεν την ζούσα συνέχεια όπως τον Τζέρυ στεναχωρήθηκα... "Έφυγε" χθες μες στα χέρια μου...την είχα ανεβάσει στο σπίτι για να είναι πιο καλά μιας κι ο κτηνίατρος που την είχα πάει χθες το πρωί της βρήκε υποθερμία...Τουλάχιστον το τέλος της ήταν όντως ήρεμο, απλά σταμάτησε ν' αναπνέει...είχε μια δυσκολία για λίγα λεπτά και μετά πέταξε η ψυχούλα της...μου λείπει όμως...

Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου... ♥
    Συλληπητηρια Κυκνε .........τα ζωα εχουν το τεραστιο μειονεκτημα οτι ζουν λιγα χρονια , το παιρνεις αποφαση εξ αρχης , αλλα και παλι .........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο ειναι μεγαλο θεμα , σηκωνει πολυ κουβεντα , αλλα τα ζωα , δεν κανουν σεξ για ευχαριστηση ( νομιζω , αυτα το ξερουν ) , οποτε δεν του στερεις καποια ευχαριστηση , και του δινεις την αγαπη σου , αναφερομαι σε γατους , που αμα δεν τον στειρωσεις , θα την κοπανησει απο το σπιτι με τις πρωτες ορεξεις , αλλα και παλι ,ειναι ηθικο το θεμα , κατα ποσον μας επιτεπεται να παραβιαζουμε την φυση ενος πλασματος , για την ευχαριστηση μας , αλλα κι ετσι να το παρεις , κατα ποσον επιτρεπεται να εκτρεφουμε ζωα , πχ κοτες , σε αθλιες συνθηκες , , για να τις φαμε υστερα , εχει πολλες προεκτασεις το θεμα ...................
    στα ρατσατα σκυλακια δεν κανουν στειρωση, μαλιστα βγαζουν κερδος απο την αναπαραγωγη τους!..τους μεγαλόσωμους ημιαιμους κοπριτακους ομως κανεις δεν τους θελει..!!..ειναι τοσο αδικο να τους στερουμε την φυση τους για να μπορουν να συνυπάρξουν με αυτην την μαλακισμενη ανθρωποτητα!!!
    με κοιταει με θλιμενα ματακια και προσπαθει να καταλάβει τι συμβαινει..τι του εκανα!... και ακομα δεν εχει σηκωθει να περπατησει λιγακι ..
    ...και οταν συνελθει πως θα ειναι?? ... θα εχει χασει την χαρα του? την παιχνιδιαρικη διαθεση του?

Senior Member
    Αυτο με το εμποριο ρατσας , γινεται κατα κορον στην Γερμανια , ο κολλητος μου που ειναι εκει , γνωριζει μια οικογενεια που ζει απο αυτο !!!! τωρασουχει μπει η ιδεα ,το ζωο προφανως ποναει , και εσυ νομιζεις οτι κατι αναρωτιεται , αμα συνελθει , τουλαχιστον οι γατοι που στειρωσα απο το 80 , 4 , ξαναβρισκουν την χαρα τους , δεν ξερουν τι τους συνεβη .............ειναι και η ναρκωση που τα αποπροσανατολιζει , δεν εχει περασει ακομα ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο με το εμποριο ρατσας , γινεται κατα κορον στην Γερμανια , ο κολλητος μου που ειναι εκει , γνωριζει μια οικογενεια που ζει απο αυτο !!!! τωρασουχει μπει η ιδεα ,το ζωο προφανως ποναει , και εσυ νομιζεις οτι κατι αναρωτιεται , αμα συνελθει , τουλαχιστον οι γατοι που στειρωσα απο το 80 , 4 , ξαναβρισκουν την χαρα τους , δεν ξερουν τι τους συνεβη .............ειναι και η ναρκωση που τα αποπροσανατολιζει , δεν εχει περασει ακομα ........
    ενας γνωστος μου εσκασε 600 ευρω για να πάρει ενα κουταβακι ρατσατο... η βλακεια μας δεν εχει οριο!.. βεβαια και αυτα ψυχουλες ειναι ..πρεπει να δωθουν για υιοθεσια .. αλλα οχι ετσι!
    ναι μεσα στο μυαλο μου ειναι ολο αυτο..αλλα δεν μπορω να ξεκολησω απο διπλα του μεχρι να συνελθει ...θα συνελθουμε..και αυτος απο την στειρωση ..και εγω απο τις τυψεις...καποια στιγμη..

Senior Member
    Σε περιπτωση που ανοιξατε σπιτια με το σκεπτικο οτι εγω ειμαι ο χειροτεεροσ κανετε λαθοσ με κανατε με βιασαν δυο τρεισ φορεσ κ πηγα φυλακη ενα χρονο ολα αυτα με καναν το χειροτερο ξερω κ ποιοι τα κανανε τωρα ειμαι ζωον χαιρω πολυ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και μερικοί χτενίζονται...αυτό σκέφτομαι εν μέρει...θα απαντούσα αναλόγως αλλά δεν έχω το κουράγιο ν' ασχοληθώ...

Έχω μια ετοιμοθάνατη γάτα στο δωμάτιο μου κι αγωνιώ, ελπίζω το τέλος να είναι ήρεμο κι ανώδυνο...πόσο άσχημο είναι το συναίσθημα του να μη μπορείς να κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις...
    συλλυπητήρια κυκνακι μου...

Συλλυπητηρια Κυκνε δυστηχως απ'αυτην την κωλοαρρωστια δεν ξεφευγουν ουτε τα ζωακια.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σε περιπτωση που ανοιξατε σπιτια με το σκεπτικο οτι εγω ειμαι ο χειροτεεροσ κανετε λαθοσ με κανατε με βιασαν δυο τρεισ φορεσ κ πηγα φυλακη ενα χρονο ολα αυτα με καναν το χειροτερο ξερω κ ποιοι τα κανανε τωρα ειμαι ζωον χαιρω πολυ
    καλημερα ελις!